Πώς να αποθηκεύσετε τραγούδια στο Instagram

Πώς να αποθηκεύσετε τραγούδια στο Instagram το 2023 (Πλήρης οδηγός)

Το Instagram έχει μια λειτουργία τύπου TikTok που ονομάζεται Reels που είναι πολύ εθιστική. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μικρότερα βίντεο στο Instagram Reels ή να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε τα βίντεό σας.

Με την απαγόρευση του TikTok σε πολλές περιοχές, το Instagram Reels έχει γίνει η ιδανική επιλογή για δωρεάν παρακολούθηση μικρότερων, μοναδικών βίντεο.

Εάν είστε επιρροή στο Instagram, ίσως θέλετε να αποθηκεύσετε τραγούδια στο Instagram κάποια στιγμή. Ίσως παρακολουθούσατε τους Reels και βρήκατε ένα τραγούδι/μουσική που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο δικό σας βίντεο.

Η πιο πρόσφατη έκδοση του Instagram διαθέτει μια λειτουργία που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε ή να μοιράζεστε μουσική από τα Reels του Instagram. Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν οδηγό βήμα προς βήμα πώς να αποθηκεύσετε τραγούδια στο Instagram. Ας αρχίσουμε.

Πώς να επαναφέρετε το iPhone το 2022 (2 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να αποθηκεύσετε τραγούδια στο Instagram;

Αν θέλετε να αποθηκεύσετε τραγούδια στο Instagram, ακολουθήστε μερικά απλά βήματα παρακάτω. Μπορείτε να αποθηκεύσετε μόνο τραγούδια που ήταν διαθέσιμα στα βίντεο Reels.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram σε Android/iPhone και μεταβείτε στο Καρούλια αυτί.

2. Στη συνέχεια, ανοίξτε το Instagram Reels και πατήστε στο όνομα του κομματιού ήχου. Θα το βρείτε ακριβώς δίπλα στη λεζάντα του Reel.

πατήστε στο όνομα του κομματιού ήχου

3. Στη σελίδα Ήχος, θα δείτε όλους τους κυλίνδρους που χρησιμοποιούν τον ίδιο ήχο. Για να αποθηκεύσετε τη μουσική, πατήστε το Αποθηκεύσετε εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία.

Αποθηκεύσετε

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να αποθηκεύσετε μουσική στο Instagram. Αρχικά, πρέπει να επαναλάβετε τα βήματα για κάθε μουσική/τραγούδι που θέλετε να αποθηκεύσετε από τα βίντεο του Instagram Reels. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το Μουσικό Αυτοκόλλητο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτά τα τραγούδια στις ιστορίες σας στο Instagram.

Λάβετε υπόψη ότι η μουσική που θα αποθηκεύσετε δεν είναι αποθηκευμένη στη συσκευή σας. Είναι αποθηκευμένο στην εφαρμογή. Επομένως, εάν διαγράψετε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα της εφαρμογής, η αποθηκευμένη μουσική σας θα χαθεί.

Πώς να βρείτε αποθηκευμένο ήχο στο Instagram;

Το Instagram σάς παρέχει μια αποκλειστική επιλογή για να βρείτε όλο τον αποθηκευμένο ήχο σας. Έτσι, αν θέλετε να βρείτε αποθηκευμένο ήχο στο Instagram, ακολουθήστε τα βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Ανοίξτε το Ίνσταγκραμ εφαρμογή στη συσκευή σας.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στο δικό σας εικόνα προφίλ στην κάτω δεξιά γωνία.

εικόνα προφίλ

3. Αυτό θα ανοίξει τη σελίδα προφίλ. Πατήστε στο μενού χάμπουργκερ στην επάνω δεξιά γωνία.

μενού χάμπουργκερ

4. Από το μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε ‘Αποθηκεύτηκε‘.

Αποθηκεύτηκε

5. Στο Αποθηκευμένο, επιλέξτε ‘Ήχος

Ήχος

6. Τώρα, θα το κάνετε βρείτε όλο τον αποθηκευμένο ήχο σας στο Instagram.

βρείτε όλο τον αποθηκευμένο ήχο σας

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να βρείτε αποθηκευμένο ήχο στην εφαρμογή Instagram.

Πώς να μοιραστείτε μουσική στο Instagram;

Εάν θέλετε να μοιραστείτε τη μουσική του Instagram με οποιονδήποτε από τους φίλους σας, μπορείτε επίσης να το κάνετε. Για να μοιραστείτε μουσική στο Instagram, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram σε Android/iPhone και μεταβείτε στην καρτέλα Reels.

2. Στη συνέχεια, ανοίξτε το Instagram Reels και πατήστε στο όνομα του ηχητικού κομματιού. Θα βρείτε το ηχητικό κομμάτι κάτω από το όνομα του δημιουργού.

πατήστε στο όνομα του κομματιού ήχου

3. Στην επόμενη οθόνη, θα δείτε όλους τους κυλίνδρους που χρησιμοποιούν τον ίδιο ήχο. Για να μοιραστείτε τη μουσική, πατήστε στο Μερίδιο εικονίδιο, όπως φαίνεται παρακάτω.

Μερίδιο

4. Στην επιλογή Κοινή χρήση, πατήστε το Στείλετε κουμπί δίπλα στο άτομο με το οποίο θέλετε να μοιραστείτε τη μουσική.

Στείλετε

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να μοιράζεστε τραγούδια στο Instagram με απλά βήματα. Μπορείτε να μοιραστείτε την αγαπημένη σας μουσική με τους φίλους σας για να τους βοηθήσετε να δημιουργήσουν πιο εκπληκτικά βίντεο.

Πώς να προσθέσετε αποθηκευμένα τραγούδια στο Instagram;

Κατανοούμε ότι θέλετε να αποθηκεύσετε τραγούδια στο Instagram για να τα χρησιμοποιήσετε στο βίντεό σας. Λοιπόν, εδώ είναι τα βήματα που θα σας επιτρέψουν να προσθέσετε αποθηκευμένα τραγούδια στους κυλίνδρους σας στο Instagram.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο Android ή το iPhone σας.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Instagram, πατήστε το (+) κουμπί και επιλέξτε «Κουλί».

(+)

3. Στον δημιουργό Reel, πατήστε το ήχου εικόνισμα στη δεξιά πλαϊνή μπάρα.

ήχου

4. Στη συνέχεια, πατήστε το Αποθηκεύτηκε κουμπί στην οθόνη ήχου, όπως φαίνεται παρακάτω.

πατήστε το κουμπί Αποθηκευμένο

5. Εδώ, θα βρείτε όλη την αποθηκευμένη μουσική σας στο Instagram. Απλώς αγγίξτε τον ήχο και ξεκινήστε να δημιουργείτε το βίντεο Reels.

αποθηκευμένη μουσική

Έτσι είναι εύκολο να προσθέσετε αποθηκευμένη μουσική στους κυλίνδρους σας στο Instagram. Μπορείτε να αποθηκεύσετε όσα τραγούδια/μουσική θέλετε στο Instagram σας ακολουθώντας τα βήματα που έχουμε μοιραστεί.

Πώς να αποθηκεύσετε τραγούδια στο Instagram το 2022 (Πλήρης οδηγός)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να αφαιρέσετε αποθηκευμένα τραγούδια στο Instagram;

Η κατάργηση των τραγουδιών που έχετε αποθηκεύσει στο παρελθόν είναι καλύτερο για να διατηρήσετε την αποθηκευμένη βιβλιοθήκη σας καθαρή από κάθε χάος. Δείτε πώς μπορείτε να αφαιρέσετε αποθηκευμένα τραγούδια στο Instagram.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο smartphone σας και πατήστε το (+) κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία.

(+)

2. Στην επόμενη οθόνη, μεταβείτε στην καρτέλα Καρούλια στο κάτω μέρος.

Πώς να διορθώσετε τα βίντεο στο Instagram (9 καλύτεροι τρόποι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Στην οθόνη δημιουργίας καρούλι, πατήστε το Ήχος εικόνισμα στη δεξιά πλαϊνή μπάρα.

ήχου

4. Όταν ανοίξει το παράθυρο ήχου, πατήστε Αποθηκεύτηκε.

πατήστε το κουμπί Αποθηκευμένο

5. Στην επόμενη οθόνη, θα βρείτε όλη την αποθηκευμένη μουσική σας. Πρέπει να πατήσετε το Αποθηκεύσετε κουμπί δίπλα στο όνομα της μουσικής/του τραγουδιού για να τα αφαιρέσετε.

πατήστε το κουμπί Αποθήκευση δίπλα στη μουσική

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να αφαιρέσετε ένα αποθηκευμένο τραγούδι από το Instagram. Πρέπει να επαναλάβετε τα ίδια βήματα για κάθε κομμάτι μουσικής που θέλετε να αφαιρέσετε. Δεδομένου ότι το Instagram δεν αποθηκεύει μουσική στο τηλέφωνό σας, το πρόβλημα αποθήκευσης δεν θα είναι πρόβλημα και μπορείτε να αποθηκεύσετε όσα τραγούδια θέλετε.

Οι 13 καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας Reels Instagram για Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να αποθηκεύσετε τραγούδια στο Instagram. Δεν υπάρχει επιλογή αποθήκευσης ήχου από τους κυλίνδρους του Instagram στην έκδοση ιστού. Επομένως, πρέπει να βασίζεστε στην εφαρμογή για κινητά μόνο για να αποθηκεύετε τραγούδια στο Instagram. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την αποθήκευση τραγουδιών στο Instagram, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *