Πως να χρησιμοποιήσετε τις έξυπνες συσκευές του σπιτιού σας στις διακοπές

Περιεχόμενα

Είναι κοινή πεποίθηση ότι ο έξυπνος οικιακός αυτοματισμός έχει να κάνει με την προστασία του σπιτιού σας από εισβολείς. Ωστόσο, η ασφάλεια του σπιτιού δεν είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει η έξυπνη οικιακή τεχνολογία. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα έξυπνα gadget σας για να κάνετε τις διακοπές πιο εύκολες και πιο διασκεδαστικές για την οικογένεια και τους φίλους σας.

Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις έξυπνες οικιακές συσκευές σας αυτές τις γιορτές και την καλύτερη έξυπνη τεχνολογία που μπορείτε να βρείτε για τις γιορτές.

Πώς να χρησιμοποιήσετε έξυπνες οικιακές συσκευές για τη διακόσμηση του σπιτιού σας

Η διακόσμηση του σπιτιού σας για τις γιορτές μπορεί να είναι συναρπαστική και τρομερή αν πρέπει να κάνετε τα πάντα μόνοι σας. Εάν δεν έχετε ένα επιπλέον ζευγάρι χέρια για να σας βοηθήσουν, μπορείτε να επιστρατεύσετε τις έξυπνες συσκευές σας για να κάνετε τη διακόσμηση του χώρου σας πιο εύκολη και λιγότερο χρονοβόρα. Εδώ είναι μερικοί τρόποι πώς μπορείτε να το κάνετε.

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex στο Viber  

Το μέλλον της οικιακής ψυχαγωγίας

1. Χρησιμοποιήστε Έξυπνο Χριστουγεννιάτικο Φωτισμό

Ένα από τα βασικά μέρη της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης είναι ο φωτισμός. Ωστόσο, με τις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος να αυξάνονται, δεν θέλετε να έχετε συνεχώς αναμμένα τα φώτα των διακοπών σας, αυξάνοντας τον λογαριασμό της ενέργειας σας σε περίπτωση που εσείς ή κάποιος άλλος ξεχάσει να τα σβήσει.

Εκεί μπαίνουν τα έξυπνα φώτα: προσθέτουν τηλεχειρισμό, προγραμματισμό και αυτοματισμό στην καθημερινή σας χρήση του φωτισμού, εξοικονομώντας έτσι χρήματα από τη χρήση ενέργειας. Ο έξυπνος φωτισμός διατίθεται σε διαφορετικούς τύπους και σχήματα. Εδώ είναι μερικά έξυπνα φώτα που συνιστούμε να δοκιμάσετε.

Οι έξυπνοι λαμπτήρες είναι ο απλούστερος τρόπος για να μειώσετε το κόστος ενέργειας ενώ έχετε εορταστικό φωτισμό στο σπίτι σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αντικαταστήσετε τον τυπικό σας λαμπτήρα με έναν έξυπνο LED. Θα διαρκέσει 25 φορές περισσότερο και θα καταναλώνει 75% λιγότερη ενέργεια από έναν λαμπτήρα πυρακτώσεως.

Η Phillips Hue διαθέτει μερικά από τα καλύτερα έξυπνα φώτα στην αγορά. Προσφέρει μεγάλη γκάμα έξυπνων λαμπτήρων τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους έξυπνους λαμπτήρες Philips Hue για να διακοσμήσετε το σπίτι σας για τα Χριστούγεννα, τα γενέθλια ή ένα αποκριάτικο πάρτι και στη συνέχεια να τους κρατήσετε ως τα κανονικά σας φωτάκια για περιστασιακή χρήση φωτοθεραπείας .

Αν θέλετε να έχετε κάτι γιορτινό αλλά και κομψό στο σπίτι σας, επενδύστε σε έξυπνα νεραϊδάκια. Τα λαμπάκια Popotan Smart Fairy String θα σας βοηθήσουν να διακοσμήσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το παράθυρο ή τη βεράντα σας. Μπορείτε να αποκτήσετε αυτά τα φώτα σε μήκη 16 πόδια ή 33 πόδια. Όλα διαθέτουν 16 εκατομμύρια έγχρωμες λυχνίες LED. Σε αντίθεση με άλλα φώτα LED, τα φώτα Popotan προσφέρουν επίσης μια ρύθμιση ζεστού λευκού φωτός και άλλες χρωματικές παραλλαγές για ζεστό, άνετο φωτισμό.

Τα φώτα Popotan λειτουργούν με τηλεχειριστήριο, έλεγχο εφαρμογών (εφαρμογή Popotan ή Smart Life) και φωνητικό έλεγχο – τα φώτα είναι συμβατά με ηχεία Amazon Echo και Google Assistant όπως το Google Nest ή το Google Home. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να συγχρονίσετε τα φώτα με τη μουσική που παίζει στο χριστουγεννιάτικο πάρτι σας για ένα πλήρως καθηλωτικό αποτέλεσμα.

Εάν θέλετε τα φώτα Popotan να παίζουν όμορφα με το Amazon Alexa, φροντίστε να αγοράσετε τον τύπο με δυνατότητα Wi-Fi. Ξεκινώντας από μόλις 9,99 $ στο Amazon, τα Popotan Fairy String Lights είναι ένας από τους πιο οικονομικούς τρόπους για να διακοσμήσετε το σπίτι σας χρησιμοποιώντας έξυπνο φωτισμό.

Εάν δεν σας ενδιαφέρει να διατηρήσετε το κόστος των χριστουγεννιάτικων λαμπτήρων σας σε χαμηλά επίπεδα και θέλετε να έχετε όλο το χριστουγεννιάτικο πνεύμα που μπορείτε να αποκτήσετε με τον έξυπνο φωτισμό, σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα έξυπνο προφωτισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Υπάρχουν πολλά έξυπνα χριστουγεννιάτικα δέντρα στην αγορά και το Twinkly Pre-Lit Christmas Tree είναι μόνο ένα παράδειγμα. Λειτουργεί με την Alexa, επιτρέποντάς σας να ορίζετε χρονοδιαγράμματα για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση του δέντρου, να αλλάζετε διάφορες λειτουργίες χρώματος χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές και να το συγχρονίζετε με τη μουσική που παίζει στο πάρτι σας.

Το καλύτερο πράγμα για ένα έξυπνο δέντρο είναι ότι δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρόνο βάζοντας φωτάκια γύρω του, καθώς έρχεται ήδη με ενσωματωμένα διακοσμητικά φώτα.

2. Χρησιμοποιήστε έξυπνες πρίζες για φωτισμό εξωτερικού χώρου

Το σαλόνι σας δεν είναι το μόνο μέρος που απαιτεί γιορτινή διακόσμηση. Εάν έχετε μπαλκόνι ή αίθριο, θα θελήσετε να βάλετε μερικά χριστουγεννιάτικα φωτάκια εκεί.

Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έξυπνα φώτα εξωτερικού χώρου για να διακοσμήσετε αυτούς τους χώρους. Αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα παλιά σας φώτα με ένα έξυπνο βύσμα εξωτερικού χώρου. Αυτά τα έξυπνα βύσματα είναι αδιάβροχα και μπορούν να ανάβουν και να σβήνουν τα φώτα σας τη σωστή ώρα κάθε μέρα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας για να ελέγξετε τα έξυπνα βύσματα ή τις φωνητικές εντολές σας μέσω του Google Home ή του Amazon Alexa. Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό αγορών μας για να βρείτε μερικά από τα καλύτερα έξυπνα βύσματα εξωτερικού χώρου που μπορείτε να αγοράσετε στο Amazon.

3. Χρησιμοποιήστε τις γιορτινές κουδουνίστρες του βίντεο για να φτιάξετε τη διάθεση

Μπορείτε να φτιάξετε τους καλεσμένους σας στη διάθεση των Χριστουγέννων στην εξώπορτά σας με έναν εορταστικό ήχο κλήσης από το βιντεοκουδούνι σας.

Είτε διαθέτετε ένα έξυπνο κουδούνι βίντεο Google Nest είτε ένα κουδούνι της πόρτας Ring, μπορείτε να αλλάξετε τον ήχο κλήσης σας σε μια διασκεδαστική χριστουγεννιάτικη μελωδία ή άλλους ήχους διακοπών. Μπορείτε να προσθέσετε μουσική για τις γιορτές στο κουδούνι της πόρτας σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Google Home / Nest ή την εφαρμογή Ring.

Εκτός από τις μελωδίες που σχετίζονται με τα Χριστούγεννα, το Nest προσφέρει επίκαιρες κουδουνίσματα για διαφορετικές εποχές και γιορτές, συμπεριλαμβανομένου του Halloween.

Πώς να χρησιμοποιήσετε έξυπνες οικιακές συσκευές κατά τη διάρκεια του πάρτι των διακοπών σας

Εκτός από τη διακόσμηση του σπιτιού σας, τα έξυπνα gadget σας μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε το πάρτι σας. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την έξυπνη τεχνολογία σας για να διασκεδάσετε τους καλεσμένους σας κατά την περίοδο των γιορτών.

4. Χρησιμοποιήστε έναν φωνητικό βοηθό για να εκτελέσετε το πάρτι σας

Οι βοηθοί φωνής διευκολύνουν την εκτέλεση ολόκληρης της ρύθμισης του έξυπνου σπιτιού σας χωρίς τη χρήση διαφόρων εφαρμογών για κινητά στο smartphone σας. Το ολοκαίνουργιο Amazon Echo Dot (5ης γενιάς) διαθέτει ένα εξαιρετικό ηχείο που μπορεί να παίξει τα αγαπημένα σας τραγούδια από μια χριστουγεννιάτικη λίστα αναπαραγωγής σε όλη τη διάρκεια του πάρτι. Εάν έχετε ένα μεγάλο σπίτι, μπορείτε να ρυθμίσετε πολλά Echos για αναπαραγωγή της ίδιας λίστας αναπαραγωγής σε συγχρονισμό για να καλύψετε μεγαλύτερες περιοχές.

Ένα έξυπνο ηχείο μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά, αν δεν έχετε ακόμα φωνητικό βοηθό. Πολλοί σύγχρονοι κατασκευαστές περιλαμβάνουν μια δυνατότητα σύζευξης στα ηχεία Bluetooth τους, η οποία σας επιτρέπει να συνδέσετε πολλά ηχεία γύρω από το σπίτι σας και να αναπαράγετε τη μουσική σας στερεοφωνικά.

5. Χρησιμοποιήστε βιντεοπροβολέα για αναπαραγωγή Χριστουγεννιάτικων βίντεο

Εάν έχετε έναν απλό τοίχο ή ένα παράθυρο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να στήσετε έναν προβολέα, μπορείτε να φτιάξετε το χριστουγεννιάτικο πάρτι σας με μερικά φανταστικά εορταστικά γραφικά. Θα μπορούσαν να είναι βίντεο από τις προηγούμενες γιορτές σας, μουσικά βίντεο όπου εμφανίζεται ο Άγιος Βασίλης ή βίντεο με χιόνι που πέφτει ή ένα τζάκι καίγεται – ό,τι ταιριάζει καλύτερα στο θέμα του πάρτι σας.

Χρειάζεστε φορητό βιντεοπροβολέα; Δείτε το Nebula Capsule 3 Laser της Anker – ένας φορητός προβολέας που προσφέρει εντυπωσιακές προδιαγραφές σε προσιτή τιμή.

Αυτός ο νέος φορητός φωτεινός προβολέας λέιζερ της Anker είναι μια εξαιρετική επιλογή για αναπαραγωγή βίντεο διακοπών και ταινιών σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Το Capsule 3 Laser ζυγίζει μόλις 2 κιλά, ώστε να μπορείτε να το μεταφέρετε εύκολα. Όταν χρησιμοποιείτε σε εξωτερικούς χώρους, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την τροφοδοσία χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία 52 Wh που μπορεί να διαρκέσει έως και 2,5 ώρες.

Το Capsule 3 Laser εμφανίζει φωτεινότητα 300 ISO Lumens σε 1080p HD – ιδανικό για κάθε χώρο που φωτίζεται από νεράιδες LED. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Assistant για να το ελέγχετε με φωνητικές εντολές ή την εφαρμογή Nebula Connect για να ενεργοποιήσετε τον προβολέα απευθείας από το smartphone σας.

6. Χρησιμοποιήστε την Action Camera σας για να δημιουργήσετε αναμνήσεις

Όλοι όσοι έρχονται στο πάρτι σας θα έχουν smartphone για να βγάλουν φωτογραφίες μαζί. Ωστόσο, οι περισσότερες από αυτές τις λήψεις θα είναι άχρηστες λόγω έλλειψης φωτισμού και οι άνθρωποι δεν μπορούν να μείνουν ακίνητοι για μερικά δευτερόλεπτα όταν παίζει η μουσική.

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε πλάνα από το πάρτι και να τα μοιραστείτε αργότερα με τους φίλους και την οικογένειά σας, μπορείτε να ρυθμίσετε την κάμερα δράσης ακριβώς στη μέση του πάρτι για να καταγράφει τα πάντα. Εάν πρόκειται για κάμερα 360 μοιρών , μια διασκεδαστική ιδέα θα ήταν να τοποθετήσετε την κάμερα στη μέση του σαλονιού σας και να την αφήσετε να καταγράψει ολόκληρο το πάρτι σε λειτουργία timelapse.

Μην ξεχάσετε να προειδοποιήσετε όλους για την παρουσία της κάμερας εκ των προτέρων και βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν αισθάνεται άβολα για την εγγραφή.

Πώς να χρησιμοποιήσετε έξυπνες οικιακές συσκευές για αποκατάσταση μετά τις διακοπές

Τέλος, τα έξυπνα gadget σας μπορούν να βοηθήσουν στην ελαχιστοποίηση των επακόλουθων επιπτώσεων του πάρτι. Δείτε πώς η έξυπνη τεχνολογία μπορεί να κάνει το «πρωί σας μετά» πιο εύκολο, αναλαμβάνοντας απλές εργασίες, όπως το να ξυπνήσετε την οικογένειά σας και να τακτοποιήσετε το χώρο μετά το πάρτι.

7. Χρησιμοποιήστε ένα Έξυπνο Ξυπνητήρι για να ξυπνήσετε με τα Κάλαντα των Χριστουγέννων

Ενώ το να σηκωθείτε την ημέρα των Χριστουγέννων είναι εύκολο για πολλούς ανθρώπους, το να ξυπνήσετε μετά από ένα μεγάλο πάρτι που έπρεπε να προετοιμάσετε και να φιλοξενήσετε μόνοι σας μπορεί να είναι δύσκολο ακόμα και μια τέτοια μέρα. Το να ακούτε χαρούμενα χριστουγεννιάτικα τραγούδια το πρώτο πράγμα το πρωί μπορεί να σας βοηθήσει να επαναφέρετε το πνεύμα των γιορτών και να απολαύσετε αυτή τη μέρα στο έπακρο.

Εάν αναζητάτε το καλύτερο έξυπνο ξυπνητήρι, σας συνιστούμε να επιλέξετε από ένα Google Nest Hub , αν θέλετε μια συσκευή με μεγάλη φωτεινή οθόνη ή Amazon Echo Dot με ρολόι, αν θέλετε κάτι πιο απλοϊκό. Και οι δύο συσκευές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως έξυπνα χειριστήρια στο σπίτι για να παραμείνουν στην κορυφή των gadget σας.

8. Χρησιμοποιήστε έξυπνες συσκευές κουζίνας για το πρωινό των Χριστουγέννων χωρίς προβλήματα

Το πρωινό την ημέρα των Χριστουγέννων είναι εξίσου σημαντικό με το χριστουγεννιάτικο δείπνο. Μετά από ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο πάρτι το προηγούμενο βράδυ, μπορεί να μην έχετε τη δύναμη να κάνετε και το πρωινό των Χριστουγέννων ξεχωριστό. Εκεί μπορούν να σας βοηθήσουν οι έξυπνες συσκευές κουζίνας σας.

Πολλές απλές εργασίες όπως η παρασκευή καφέ, η παρασκευή τσαγιού ή το τοστ για όλη την οικογένεια μπορεί να σας πάρουν πολύ χρόνο. Τα έξυπνα gadget κουζίνας μπορούν να σας βοηθήσουν να ετοιμάσετε πρωινό με λίγα μόνο κλικ και να το διατηρήσετε ζεστό μέχρι να μαζευτούν όλοι γύρω από το τραπέζι.

Εάν τα μέλη της οικογένειάς σας έχουν το δικό τους ποτό της επιλογής τους, ένας έξυπνος βραστήρας είναι ιδανικός για γρήγορο και άνετο βράσιμο νερού. Ποτά όπως ο καφές, το τσάι oolong και το αγγλικό πρωινό τσάι έχουν τις δικές τους θερμοκρασίες βρασμού. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον έξυπνο βραστήρα σας στην ιδανική θερμοκρασία παρασκευής και να τον διατηρήσετε ζεστό για 15, 30, 45 ή 60 λεπτά.

Εάν αναζητάτε επίσης μια κομψή εμφάνιση, προτείνουμε τον έξυπνο ηλεκτρικό βραστήρα Stagg EKG Pro της Fellow. Αυτός ο κομψός βραστήρας με λαιμό χήνας ταιριάζει σε κάθε τύπο κουζίνας. Έρχεται με μια έγχρωμη οθόνη LCD που μπορείτε να ρυθμίσετε για να επικοινωνεί μαζί σας στα Αγγλικά, Γαλλικά ή Ισπανικά.

Σε περίπτωση που πρέπει να ελέγξετε ποια θερμοκρασία θα ρυθμίσετε για το ποτό σας, το Stagg Pro διαθέτει μια λειτουργία οδηγού για να σας βοηθήσει να επιλέξετε μια προκαθορισμένη θερμοκρασία για διαφορετικά στυλ παρασκευής καφέ και διαφορετικούς τύπους τσαγιού.

Μεταξύ άλλων έξυπνων χαρακτηριστικών, ο βραστήρας Fellow Stagg μπορεί να σας ειδοποιήσει με ένα κουδούνισμα όταν το νερό είναι έτοιμο. Μπορείτε επίσης να ορίσετε ένα πρόγραμμα για την προετοιμασία του νερού για την παρασκευή τσαγιού ή καφέ όταν ξυπνάτε.

9. Χρησιμοποιήστε ηλεκτρική σκούπα ρομπότ για καθαρισμό μετά το πάρτι

Είτε σχεδιάζετε ένα γεμάτο χριστουγεννιάτικο πάρτι είτε μια άνετη βραδιά με την οικογένεια, το σπίτι σας είναι βέβαιο ότι θα είναι ακατάστατο μετά τις διακοπές. Οι φρικτές σκέψεις για τον καθαρισμό μετά το πάρτι μπορούν γρήγορα να καταστρέψουν κάθε πνεύμα διακοπών. Μια ηλεκτρική σκούπα ρομπότ διασφαλίζει ότι δεν χρειάζεται να σκεφτείτε ξανά τον καθαρισμό των δαπέδων σας.

Οι σύγχρονες σκούπες ρομπότ σάς επιτρέπουν να ορίζετε χρονοδιαγράμματα καθαρισμού και να σκουπίζετε αυτόματα και να σφουγγαρίζετε τα δάπεδά σας μια συγκεκριμένη ώρα κάθε μέρα. Ορισμένα μοντέλα, όπως το Trifo Lucy , λειτουργούν ακόμη και ως κάμερες ασφαλείας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κατασκοπεύσετε τα κατοικίδια ζώα σας ενώ λείπετε από το σπίτι.

10. Χρησιμοποιήστε ένα έξυπνο μασέρ για ανακούφιση από το άγχος

Η οργάνωση ακόμη και του πιο συναρπαστικού πάρτι μπορεί να είναι αγχωτική και κουραστική. Αξίζεις να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου και να χαλαρώσεις σωστά το μυαλό και τους μυς σου. Ένα έξυπνο μασέρ μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε ακριβώς αυτό.

Οι πόνοι στον αυχένα και την πλάτη είναι οι πιο απογοητευτικοί πόνοι που προκαλούν δυσφορία. Όταν δεν έχετε κανέναν να σας κάνει μασάζ αυχένα, το επόμενο καλύτερο πράγμα είναι να χρησιμοποιήσετε ένα έξυπνο μασάζ αυχένα όπως το Breo iNeck 3 Pro.

Αυτό το μασάζ είναι τέλειο για να χαλαρώσετε σε μια καρέκλα ή στο κρεβάτι μετά από μια κουραστική μέρα και να το πάρετε μαζί σας σε ένα ταξίδι ή σε ένα αεροπλάνο, καθώς έχει σχήμα ταξιδιωτικού μαξιλαριού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη συσκευή hands-free και να την ελέγξετε μέσω της εφαρμογής Breo.

Το iNeck 3 Pro έχει τρεις λειτουργίες που σας επιτρέπουν να κάνετε μασάζ σε κάθε σημείο του λαιμού και του άνω μέρους της πλάτης σας. Υπάρχει επίσης μια ρύθμιση που ενεργοποιεί τη ζεστή κομπρέσα και μια ρύθμιση ταχύτητας για να τελειοποιήσετε τη συνεδρία μασάζ σας. Εάν έχετε ευαίσθητο λαιμό, είναι καλύτερο να κρατήσετε τις συνεδρίες μασάζ κάτω από 5 λεπτά. Και αν χρειάζεστε το iNeck 3 Pro για να κάνει τα μαγικά του, παρατείνετε τη συνεδρία μασάζ σας σε 10 λεπτά για να εξαλείψετε τυχόν καταπονήσεις και πόνους στην περιοχή του λαιμού σας.

Η μπαταρία της συσκευής διαρκεί περίπου 2 ώρες με μία μόνο φόρτιση, επομένως δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για τη φόρτιση του μασάζ αυχένα σας περισσότερο από μία φορά την εβδομάδα.

Τι γίνεται με τις βιώσιμες διακοσμήσεις σπιτιού;

Οι έξυπνες οικιακές συσκευές μπορούν να βοηθήσουν πολύ κατά τη διακόσμηση του σπιτιού σας και τη διοργάνωση γιορτών. Ωστόσο, δεν είναι πάντα ιδανικά εάν θέλετε να μειώσετε τη χρήση ενέργειας και το κόστος.

Ένας εναλλακτικός τρόπος για να διακοσμήσετε το σπίτι σας για τις γιορτές είναι να αντικαταστήσετε τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια με κεριά. Το Egloo – μια χειροποίητη θερμάστρα κεριών – είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα οικολογικής διακόσμησης σπιτιού.

Το Egloo είναι μια πολυλειτουργική φιλική προς το περιβάλλον συσκευή που λειτουργεί ως φως κεριών, θερμαντήρας, διαχύτης λαδιού και υγραντήρας αέρα. Στον ιστότοπό τους, μπορείτε να παραγγείλετε το Egloo σας σε φυσικό χρώμα από τερακότα ή να επιλέξετε ένα από τα φανταχτερά σχέδια, συμπεριλαμβανομένου ενός κεραμικού θόλου με θέμα τα Χριστούγεννα.

Αν και δεν θα αντικαταστήσει την ηλεκτρική σας θερμάστρα, αυτή η όμορφη συσκευή θα γεμίσει το σαλόνι σας με ένα ωραίο άρωμα αιθέριου ελαίου και θα υγράνει τον αέρα του σπιτιού σας. Εξάλλου, το Egloo είναι απλώς πολύ όμορφο και θα προσθέσει μια μοναδική αίσθηση στο δωμάτιό σας.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *