Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Password Manager στο Android το 2022

Παρόλο που διαθέτετε εκατοντάδες εφαρμογές διαχείρισης κωδικών πρόσβασης για Android, δεν χρειάζεστε μία. Εάν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Google Chrome στο Android σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Password Manager για να διαχειριστείτε τους κωδικούς πρόσβασής σας.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη διαχείριση κωδικών πρόσβασης της Google μέσω οποιασδήποτε συσκευής που είναι συνδεδεμένη στον Λογαριασμό σας Google. Με τα χρόνια, ο διαχειριστής κωδικών πρόσβασης της Google βελτιώθηκε και τώρα προσφέρει λειτουργίες που δεν υπάρχουν καν σε premium διαχειριστές κωδικών πρόσβασης.

Ιμάντας Αποσκευών με Κλειδαριά 3 Ψηφίων – Luggage Strap Cross Belt With Password Lock OEM(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Βήματα για τη χρήση του Google Password Manager στο Android

Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε το Google Chrome στη συσκευή σας Android για να περιηγηθείτε στον ιστό, είναι καλύτερο να βασιστείτε στη Διαχείριση κωδικών πρόσβασης Google για τη διαχείριση των αποθηκευμένων κωδικών πρόσβασης . Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν οδηγό βήμα προς βήμα σχετικά με τη χρήση του Google Password Manager στο Android.

1. Τραβήξτε προς τα κάτω το κλείστρο ειδοποιήσεων και πατήστε στο εικονίδιο Ρυθμίσεις .

 

2. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στην επιλογή Κωδικός πρόσβασης και ασφάλεια .

 

3. Στην οθόνη Κωδικός πρόσβασης και ασφάλεια, πατήστε Διαχείριση κωδικών πρόσβασης .

 

4. Στη συνέχεια, στην οθόνη Διαχείριση κωδικών πρόσβασης, πατήστε Google στην περιοχή Άλλες υπηρεσίες.

Πώς να διορθώσετε τη Διαχείριση Συσκευών που δεν ανοίγει στα Windows 11 (6 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5. Αυτό θα ανοίξει το Google Password Manager. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να ελέγξετε όλους τους αποθηκευμένους λογαριασμούς και τους κωδικούς πρόσβασης.

 

6. Εάν θέλετε να διαγράψετε έναν αποθηκευμένο κωδικό πρόσβασης, πατήστε στην καταχώρηση και επιλέξτε το κουμπί Διαγραφή .

 

7. Εάν θέλετε να εκτελέσετε το εργαλείο Έλεγχος κωδικού πρόσβασης, πατήστε στο Έλεγχος κωδικών πρόσβασης κάτω από τον Έλεγχο κωδικού πρόσβασης.

 

8. Εάν θέλετε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του Password Manager, πατήστε στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις δίπλα στο Password Manager.

 

9. Στην επόμενη οθόνη, θα βρείτε διάφορες επιλογές για να τροποποιήσετε τη λειτουργικότητα του Password Manager .

 

10. Εάν θέλετε να προσθέσετε μια συντόμευση Google Password Manager στην αρχική οθόνη, πατήστε το κουμπί «Προσθήκη συντόμευσης στην αρχική οθόνη σας» .

Πώς να μοιραστείτε τις συνδέσεις δικτύου Wi-Fi στα Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Password Manager στη συσκευή σας Android.

Ενώ η χρήση της διαχείρισης κωδικών πρόσβασης του προγράμματος περιήγησης δεν συνιστάται, επειδή συνήθως στερούνται βασικών λειτουργιών, η Διαχείριση κωδικών πρόσβασης Google αποτελεί αποκλεισμό και έχει πολλές δυνατότητες. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το Google Password Manager, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες εφαρμογές Password Manager για Android . Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian