Πώς να χρησιμοποιήσετε το Nearby Share σε συσκευή Android το 2022

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ iPhone, ίσως γνωρίζετε για το AirDrop. Το AirDrop είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα κοινής χρήσης αρχείων που χρησιμοποιείται για την κοινή χρήση και λήψη φωτογραφιών, εγγράφων και πολλών άλλων με άλλες συσκευές Apple σε κοντινή απόσταση.

Το Android έχει επίσης μια παρόμοια λειτουργία που ονομάζεται Κοινή χρήση κοντά. Όπως το AirDrop, το Nearby Share στο Android σάς επιτρέπει να στέλνετε και να λαμβάνετε αρχεία ή εφαρμογές με συσκευές Android. Η λειτουργία κοντινής κοινής χρήσης είναι διαθέσιμη σε κάθε smartphone με Android 6.0 και νεότερη έκδοση.

Η Google παρουσίασε το κοντινό Share τον Ιούνιο του 2020, αλλά πολλοί χρήστες εξακολουθούν να μην το γνωρίζουν. Ακόμη και αυτός που γνωρίζει για το Nearby Share δεν ξέρει πώς να το χρησιμοποιήσει.

Πώς να αποσυμπιέσετε αρχεία στα Windows 11 (5 καλύτερες μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Βήματα για τη χρήση του Nearby Share σε συσκευή Android

Επομένως, εάν δεν είστε σίγουροι πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Nearby Share στο Android, διαβάζετε τον σωστό οδηγό. Παρακάτω, εξηγήσαμε πώς να χρησιμοποιήσετε το Nearby Share σε μια συσκευή Android.

1. Αρχικά, τραβήξτε προς τα κάτω το κλείστρο ειδοποιήσεων στο Android σας και ενεργοποιήστε το Nearby Share .

 

2. Στη γραμμή εντολών Ενεργοποίηση κοινής χρήσης σε κοντινή απόσταση, πατήστε το κουμπί Ενεργοποίηση .

 

3. Θα σας ζητηθεί να ενεργοποιήσετε το BlueTooth και το GPS στο smartphone σας για να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα. Απλώς πατήστε το κουμπί Ενεργοποίηση για να ενεργοποιήσετε και τα δύο.

4. Στην επόμενη ερώτηση, επιλέξτε με ποιον θέλετε να κάνετε κοινή χρήση αρχείων. Μόλις τελειώσετε, πατήστε στο κουμπί Τέλος .

 

5. Επιλέξτε τη φωτογραφία που θέλετε να μοιραστείτε και πατήστε το κουμπί Κοινή χρήση/Αποστολή .

Φορητός υπολογιστής Huawei Matebook D15 (AMD Ryzen 5-3500U/8GB/256GB SSD/AMD Vega 8)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

6. Στο μενού Κοινή χρήση, πατήστε την επιλογή Κοινή χρήση μέσω «Κοντινή κοινή χρήση» .

 

7. Τώρα, η συσκευή σας Android θα αναζητήσει κοντινές συσκευές.

 

8. Στη συσκευή όπου θέλετε να λαμβάνετε αρχεία, τραβήξτε προς τα κάτω τον πίνακα ειδοποιήσεων και πατήστε την ειδοποίηση Κοινή χρήση συσκευής κοντά .

 

9. Τώρα, το όνομα της συσκευής λήψης θα εμφανιστεί στη συσκευή που μοιράζεται το αρχείο. Πατήστε στο όνομα της συσκευής για να μοιραστείτε το αρχείο.

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις SHAREit για Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

9. Ένα μήνυμα κοινής χρήσης συσκευής θα εμφανιστεί στη συσκευή λήψης, πατήστε το κουμπί Αποδοχή .

 

10. Τώρα, η συσκευή λήψης θα λάβει το αρχείο. Μόλις τελειώσετε, θα δείτε ένα μήνυμα επιτυχίας όπως το παρακάτω.

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Nearby Share σε μια συσκευή Android.

 

Οπότε, όλα αυτά αφορούν τη χρήση της λειτουργίας Nearby Share σε συσκευές Android. Η δυνατότητα είναι εξαιρετική και εξαλείφει την ανάγκη για εφαρμογές κοινής χρήσης αρχείων τρίτων. 

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4600

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: