Πώς να χρησιμοποιήσετε το Spotify Blend για να δημιουργήσετε κοινόχρηστες λίστες αναπαραγωγής με φίλους

Θέλετε να δημιουργήσετε μια συλλογική λίστα αναπαραγωγής γρήγορα και εύκολα; Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Spotify Blend για να δημιουργείτε κοινόχρηστες λίστες αναπαραγωγής με φίλους σε αυτόν τον οδηγό.

Ετοιμάζεστε για ένα οδικό ταξίδι με φίλους. Προφανώς, θα χρειαστείτε μερικές δολοφονικές μελωδίες που θα σας βοηθήσουν να περάσετε το χρόνο στο ταξίδι σας. Η δημιουργία μιας λίστας αναπαραγωγής μεταξύ σας είναι δυνατή, αλλά θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να ρυθμιστεί και πιθανότατα θα υπάρξουν μερικά επιχειρήματα στην πορεία.

Ευτυχώς, το Spotify Blend μπορεί να βοηθήσει. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια επιμελημένη λίστα αναπαραγωγής με βάση τις μουσικές προτιμήσεις έως και δέκα ατόμων μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Spotify Blend για να δημιουργήσετε κοινόχρηστες λίστες αναπαραγωγής με φίλους.

Πώς να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής συνδυασμού Spotify με άλλο χρήστη(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τι είναι το Spotify Blend;

Το Spotify Blend είναι μια λειτουργία που σας επιτρέπει να δημιουργείτε αυτόματα μια λίστα αναπαραγωγής με έως και δέκα άλλα άτομα. Η λίστα αναπαραγωγής βασίζεται στο ιστορικό ακρόασης όλων των ατόμων που προσθέτετε σε αυτήν.

Μπορείτε να δημιουργήσετε συνεργατικές λίστες αναπαραγωγής στο Spotify όπου πολλά άτομα μπορούν να προσθέτουν τραγούδια, να κάνουν επεξεργασίες και να αναδιατάσσουν κομμάτια, αλλά αυτή είναι μια μη αυτόματη διαδικασία που απαιτεί από τους χρήστες να προσθέτουν οι ίδιοι τα τραγούδια. Το Spotify Blend δημιουργεί αυτόματα μια επιλεγμένη λίστα αναπαραγωγής με βάση το ιστορικό ακρόασης όλων των ατόμων που ανήκουν στο Blend.

Κάθε τραγούδι στη λίστα αναπαραγωγής περιλαμβάνει ένα εικονίδιο για να προσδιορίσει ποιος λογαριασμός ατόμου ήταν υπεύθυνος για την προσθήκη του τραγουδιού στη λίστα αναπαραγωγής, ώστε να μπορείτε να δείτε ποια είναι τα «δικά σας» τραγούδια και ποια προέρχονται από άλλα μέλη του Blend. Το Blend ενημερώνεται επίσης καθημερινά, έτσι δεν θα ακούτε ποτέ την ίδια λίστα αναπαραγωγής δύο φορές.

Το Spotify Blend είναι ιδανικό για καταστάσεις όπως οδικά ταξίδια με πολλά άτομα. Μπορείτε να δημιουργήσετε αμέσως μια λίστα αναπαραγωγής που συνδυάζει τα μουσικά γούστα όλων, έτσι ώστε όλοι να γνωρίζετε και να απολαύσετε τουλάχιστον μερικά από τα τραγούδια στη λίστα αναπαραγωγής.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα Spotify Blend με περιορισμένο αριθμό καλλιτεχνών. Αυτό δημιουργεί ένα μείγμα από τα τραγούδια του καλλιτέχνη, μερικά από τα αγαπημένα του τραγούδια άλλων καλλιτεχνών και μερικά από τα τραγούδια σας. Μπορείτε επίσης να δείτε πόσο καλά ταιριάζουν τα μουσικά σας γούστα με τα δικά τους. Προς το παρόν, ωστόσο, υπάρχουν μόνο λίγοι καλλιτέχνες με τους οποίους είναι δυνατό να γίνει αυτό.

Το Spotify δεν σας επιτρέπει να συνδεθείτε; 8 Διορθώσεις για δοκιμή(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Spotify Blend για να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής με φίλους

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Spotify Blend για να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής με φίλους, είναι γρήγορο και εύκολο να το κάνετε, αν και δεν είναι καθόλου προφανές, εκτός αν ξέρετε πώς. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα Blend μόνο με ένα άλλο άτομο ή με δέκα.

Πώς να δημιουργήσετε ένα μείγμα Spotify στο κινητό

Μπορείτε να δημιουργήσετε Blends τόσο σε κινητά όσο και σε επιτραπέζιους υπολογιστές. Η διαδικασία είναι παρόμοια, αλλά η δημιουργία ενός Blend σε κινητά διευκολύνει την κοινή χρήση του συνδέσμου πρόσκλησής σας.

Για να δημιουργήσετε ένα Spotify Blend με φίλους στο κινητό:

 1. Ανοιξε το Spotify εφαρμογή.
 2. Πατήστε το Αναζήτηση εικόνισμα.
  αναζήτηση spotify
 3. Πατήστε στο πεδίο αναζήτησης στο επάνω μέρος της οθόνης.
  πεδίο αναζήτησης spotify
 4. Πληκτρολογήστε “blend” και επιλέξτε Μείγμα από τα αποτελέσματα.
  spotify blend είδος
 5. Παρακέντηση Δημιουργήστε ένα μείγμα.
  spotify δημιουργήστε ένα μείγμα
 6. Στο κάτω μέρος της σελίδας πρόσκλησης, πατήστε το Καλώ κουμπί.
  κουμπί πρόσκλησης spotify
 7. Χρησιμοποιήστε τις επιλογές κοινής χρήσης του τηλεφώνου σας για να στείλετε τον σύνδεσμο πρόσκλησης στο άτομο με το οποίο θέλετε να κάνετε ένα μείγμα.
  σύνδεσμος πρόσκλησης κοινής χρήσης spotify
 8. Όταν το άτομο αποδεχτεί το αίτημά σας, θα δείτε το πρόσφατα δημιουργημένο μείγμα σας δίπλα στο Δημιουργήστε ένα μείγμα κουμπί στο Φτιαγμένο για σένα Ενότητα.
  αποτέλεσμα μείγματος spotify
 9. Πατήστε στο Blend για να δείτε τη λίστα αναπαραγωγής σας. Κάθε τραγούδι θα έχει ένα εικονίδιο δίπλα του που θα υποδεικνύει τη μουσική από ποιο άτομο επιλέχθηκε το τραγούδι.
  εικονίδια λογαριασμού spotify
 10. Στο banner στο επάνω μέρος του Blend, θα δείτε ένα κινούμενο εικονίδιο.
  εικονίδιο ιστορίας spotify
 11. Πατήστε το εικονίδιο για να δείτε πληροφορίες σχετικά με το πόσο ταιριάζουν τα μουσικά σας γούστα, καθώς και πληροφορίες για τραγούδια που σας αρέσουν και οι δύο.
  σποτify blend match
 12. Για να προσκαλέσετε περισσότερα άτομα στο Blend σας, πατήστε το Πρόσκληση περισσότερων εικόνισμα.
 13. Παρακέντηση Πρόσκληση περισσότερων. Μπορείτε να μοιραστείτε τον σύνδεσμο πρόσκλησης με άλλα άτομα. Θα πρέπει να σημειώσετε ότι όποιος προσκαλείτε σε ένα Blend μπορεί επίσης να προσκαλέσει άτομα σε αυτό το Blend.
  spotify προσκαλέστε περισσότερα

Πώς να δημιουργήσετε ένα μείγμα Spotify σε υπολογιστή ή Mac

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα Blend σε επιτραπέζιους υπολογιστές, αν και δεν έχετε τις ίδιες επιλογές κοινής χρήσης που έχετε στο κινητό. Αντίθετα, ο σύνδεσμος πρόσκλησής σας αντιγράφεται στο πρόχειρό σας για να μπορείτε να το μοιραστείτε με όποιον τρόπο κρίνετε κατάλληλο.

Πώς να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής στο Spotify(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Για να δημιουργήσετε ένα Spotify Blend στην επιφάνεια εργασίας:

 1. Ανοιξε το Spotify εφαρμογή.
 2. Κάντε κλικ στο Αναζήτηση εικονίδιο στο αριστερό μενού.
  αναζήτηση spotify
 3. Κάντε κλικ στο πεδίο αναζήτησης.
  πεδίο αναζήτησης spotify
 4. Πληκτρολογήστε “blend” στο πεδίο αναζήτησης και κάντε κλικ στο Μείγμα είδος από τα αποτελέσματα αναζήτησης.
  spotify blend είδος
 5. Κάντε κλικ Δημιουργήστε ένα μείγμα.
  spotify δημιουργία μείγμα
 6. Στο κάτω μέρος του Προσκαλέσετε τους φίλους σελίδα, κάντε κλικ στο Καλώ κουμπί.
  κουμπί πρόσκλησης spotify
 7. Θα δείτε ένα μήνυμα που επιβεβαιώνει ότι ο σύνδεσμος πρόσκλησης έχει αντιγραφεί στο πρόχειρο.
  Ο σύνδεσμος πρόσκλησης του spotify αντιγράφηκε στο πρόχειρο
 8. Τώρα μπορείτε να μοιραστείτε αυτόν τον σύνδεσμο μέσω email ή εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων.
 9. Όταν ο παραλήπτης αποδεχτεί την πρόσκλησή σας, θα δείτε το νέο Blend στο Φτιαγμένο για Εμάς τμήμα, δίπλα στο Δημιουργήστε ένα μείγμα εικόνισμα.
  spotify μείγμα
 10. Επιλέξτε το Blend και μπορείτε να δείτε τη λίστα αναπαραγωγής που δημιουργήθηκε πρόσφατα. Κάθε τραγούδι θα έχει ένα εικονίδιο που θα υποδεικνύει τη μουσική από ποιο άτομο προήλθε.
  spotify blend τραγούδια
 11. Σε αντίθεση με το κινητό, δεν υπάρχει επιλογή για να δείτε το Blend Story σας και δεν υπάρχει γρήγορος τρόπος για να προσκαλέσετε επιπλέον άτομα στο Blend. Θα χρειαστεί να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τον αρχικό σύνδεσμο πρόσκλησης που στείλατε, εάν θέλετε να προσθέσετε άλλα άτομα στο Blend σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Spotify Blend για να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής με καλλιτέχνες

Το Spotify μας έδωσε επίσης τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε Blends με περιορισμένο αριθμό δημοφιλών καλλιτεχνών. Αυτό όχι μόνο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής που είναι ένας συνδυασμός της αγαπημένης σας μουσικής και της αγαπημένης μουσικής ενός διάσημου καλλιτέχνη, αλλά σας επιτρέπει επίσης να δείτε πόσο καλά ταιριάζουν τα μουσικά σας γούστα με αυτόν τον καλλιτέχνη.

Θα χρειαστείτε έναν συγκεκριμένο σύνδεσμο για να δημιουργήσετε ένα μείγμα με έναν καλλιτέχνη.

Για να δημιουργήσετε ένα Spotify Blend με έναν καλλιτέχνη:

 1. Ανοίξτε αυτό το άρθρο σε ένα πρόγραμμα περιήγησης που βρίσκεται στην ίδια συσκευή όπου έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή Spotify. Αυτό μπορεί να είναι σε υπολογιστή, Mac ή κινητή συσκευή.
 2. Κάντε κλικ σε έναν από τους παρακάτω συνδέσμους για να δημιουργήσετε ένα μείγμα με αυτόν τον καλλιτέχνη (αυτή η λίστα μπορεί να μην είναι πλήρως εξαντλητική, επομένως φροντίστε να ελέγξετε τον ιστότοπο του Spotify για τυχόν άλλους καλλιτέχνες):
 1. Το Your Blend δημιουργείται με μια μίξη των τραγουδιών του καλλιτέχνη, μερικά από τα αγαπημένα του τραγούδια και μερικά από τα δικά σας.
  spotify μείγμα καλλιτεχνών
 2. Στο κινητό, μπορείτε να δείτε το Blend Story σας πατώντας το κινούμενο εικονίδιο.
  εικονίδιο ιστορίας μείγματος spotify
 3. Θα δείτε πόσο καλά ταιριάζει η μουσική σας με τον καλλιτέχνη.
  ποσοστό αντιστοιχίας spotify

Απολαύστε τις λίστες αναπαραγωγής σας στο Spotify

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια γρήγορη λίστα αναπαραγωγής με άλλα άτομα χωρίς να τσακώνεστε για το ποιος θα προσθέσει ποια τραγούδια, τότε το να γνωρίζετε πώς να χρησιμοποιείτε το Spotify Blend για τη δημιουργία κοινόχρηστων λιστών αναπαραγωγής με φίλους μπορεί να σας βοηθήσει. Υπάρχουν πολλές άλλες χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για το Spotify που μπορείτε να μάθετε για να βελτιώσετε την ακουστική σας εμπειρία.

Αν δυσκολεύεστε να βρείτε τα τραγούδια που θέλετε, υπάρχουν μερικές χρήσιμες συμβουλές και κόλπα αναζήτησης στο Spotify που μπορείτε να δοκιμάσετε. Αν σας άρεσε ένας τεράστιος αριθμός τραγουδιών και δυσκολεύεστε να βρείτε το τραγούδι που θέλετε να ακούσετε ανάμεσα σε αυτά, μπορείτε να μάθετε πώς να ταξινομείτε σαν τραγούδια στο Spotify. Και αν θέλετε να ενοχλήσετε τους πάντες γύρω σας τραγουδώντας μαζί, τότε θα θέλετε να μάθετε πώς να βλέπετε τους στίχους στο Spotify.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *