Πώς να χρησιμοποιήσετε το UUP Dump για λήψη του αρχείου ISO των Windows 11

Λοιπόν, έχετε πολλούς τρόπους για να κατεβάσετε αρχεία ISO των Windows 11. Μπορείτε να πάρετε το αρχείο ISO απευθείας από τον επίσημο ιστότοπο της Microsoft, ο οποίος απαιτεί λογαριασμό Microsoft. Διαφορετικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων για να κάνετε λήψη ενός αρχείου ISO στη συσκευή σας.

Ωστόσο, το πρόβλημα είναι ότι το εργαλείο δημιουργίας πολυμέσων και ο επίσημος ιστότοπος της Microsoft σάς παρέχουν την πιο πρόσφατη έκδοση των αρχείων ISO των Windows 11 . Και μερικές φορές, μπορεί να θέλετε να κάνετε λήψη των παλαιότερων εκδόσεων προεπισκόπησης των Windows 11.

Πώς να τοποθετήσετε εικόνες ISO στα Windows 11 (3 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Σε μια τέτοια περίπτωση, πρέπει να πάρετε τα αρχεία ISO από ένα εργαλείο τρίτου κατασκευαστή, όπως το UUP Dump. Το UUP Dump είναι ένα εργαλείο τρίτου κατασκευαστή που σας επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένα αρχεία ISO των Windows 11 από οποιαδήποτε δημόσια προεπισκόπηση. Το εργαλείο μπορεί να κατεβάσει τις εκδόσεις των Windows 11 απευθείας από τους διακομιστές της Microsoft και να τις αποθηκεύσει στη συσκευή σας.

 

Βήματα για τη χρήση του UUP Dump για τη λήψη του αρχείου ISO των Windows 11

Αφού πάρετε τα αρχεία ISO από το UUP Dump, μπορείτε να τα αναβοσβήσετε σε μονάδα USB ή DVD και να εγκαταστήσετε το λειτουργικό σύστημα σε οποιονδήποτε υπολογιστή/φορητό υπολογιστή. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν οδηγό βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο χρήσης του UUP Dump για τη λήψη αρχείων ISO των Windows 11 . Ας τσεκάρουμε.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε τη σελίδα UUP Dump .

 

2. Στην κύρια σελίδα, κάντε κλικ στην ενότητα Λήψη .

 

3. Επιλέξτε το Windows 11 Insider Preview Build που θέλετε να λάβετε ως ISO. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .

10 Καλύτερη βάση στήριξης ISO για Windows 10 το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Στη συνέχεια, επιλέξτε τη γλώσσα .

 

5. Επιλέξτε την έκδοση των Windows 11 στην επόμενη οθόνη και κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .

 

5. Στη Μέθοδο λήψης, επιλέξτε «Λήψη και μετατροπή σε ISO» . Καταργήστε την επιλογή όλων των επιλογών στις Επιλογές μετατροπής και κάντε κλικ στο Δημιουργία πακέτου λήψης .

 

6. Το UUP Dump θα πραγματοποιήσει λήψη ενός αρχείου ZIP στον υπολογιστή σας. Κάντε δεξί κλικ στο αρχείο ZIP και εξαγάγετε το .

Iso Μικρόφωνο Καραόκε με Ρυθμιζόμενο Stand(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

7. Θα βρείτε πολλά αρχεία. Κάντε δεξί κλικ στο αρχείο δέσμης uup_download_windows και επιλέξτε Εκτέλεση ως διαχειριστής .

 

8. Τώρα, το UUP Dump θα πραγματοποιήσει λήψη του αρχείου ISO από τον διακομιστή της Microsoft . Η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει μερικά λεπτά ή ώρες για να ολοκληρωθεί, ανάλογα με την ταχύτητά σας στο διαδίκτυο.

 

9. Μόλις ολοκληρωθεί, η γραμμή εντολών θα σας ζητήσει να πατήσετε 0 για να κλείσετε την οθόνη.

Τρόπος λήψης Εγκαταστήστε τα Windows 11 σε υπολογιστή/φορητό υπολογιστή(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

10. Ανοίξτε το φάκελο στον οποίο έχετε εξαγάγει το εργαλείο UUP Dump. Θα βρείτε το αρχείο ISO των Windows 11 σε αυτόν τον φάκελο.

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο UUP Dump για να κατεβάσετε αρχεία ISO του Windows 11 Insider Preview Build.

 

Λοιπόν, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να κατεβάσετε τα Windows 11 Insider Preview build αρχεία ISO μέσω του UUP Dump.

Windows 11 Δωρεάν λήψη πλήρους έκδοσης (Αρχείο ISO 64 Bit)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Generated by Feedzy