Πώς να δείτε απεσταλμένες φωτογραφίες στο Instagram το 2023

Το Instagram είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για να συνδεθείτε με τους ανθρώπους και να διασκεδάσετε. Είναι μια πλατφόρμα κοινής χρήσης φωτογραφιών και βίντεο που αυξάνεται σε δημοτικότητα κάθε δεύτερη μέρα.

Σήμερα, το Instagram διαθέτει επίσης μια λειτουργία τύπου TikTok που ονομάζεται Reels, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν ή να βλέπουν σύντομα βίντεο. Δεδομένου ότι το Instagram είναι κυρίως μια πλατφόρμα κοινής χρήσης φωτογραφιών, μπορεί να έχετε ανταλλάξει πολλές φωτογραφίες και βίντεο με τους φίλους σας σε μια συνομιλία.

Δεν υπάρχουν περιορισμοί στην ανταλλαγή φωτογραφιών και βίντεο στην πλατφόρμα, αλλά μερικές φορές μπορεί να δυσκολευτείτε να επιστρέψετε στις φωτογραφίες που έχουν αποσταλεί. Μερικές φορές, μπορεί να θέλετε να ελέγξετε ξανά τις φωτογραφίες που έχετε στείλει.

Έτσι, αν δεν ξέρετε πώς να βλέπετε τις απεσταλμένες φωτογραφίες στο Instagram, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικούς καλύτερους τρόπους δείτε απεσταλμένες φωτογραφίες στο Instagram. Ας αρχίσουμε.

Βρες μας στο instagram

Γιατί τα μηνύματα στο Facebook αποστέλλονται αλλά δεν παραδίδονται

Δείτε τις Απεσταλμένες φωτογραφίες στο Instagram

Δεδομένου ότι το Instagram προορίζεται κυρίως για κινητά, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Instagram στο Android ή το iOS για να ελέγξετε όλες τις φωτογραφίες που έχετε στείλει. Εδώ είναι πώς να προβάλετε απεσταλμένες φωτογραφίες στο Instagram.

Σημείωση: Χρησιμοποιήσαμε μια συσκευή Android για να δείξουμε τα βήματα. Τα βήματα είναι τα ίδια και για το Instagram για iPhone.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο Android/iPhone σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Μόλις συνδεθείτε, πατήστε στο Αγγελιαφόρος εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Αυτό θα ανοίξει τη σελίδα συνομιλίας στο Instagram σας. Εδώ πρέπει επιλέξτε τη συνομιλία θέλετε να δείτε τα μηνύματα που περιέχουν τις φωτογραφίες.

4. Όταν ανοίξει ο πίνακας συνομιλίας, πατήστε στο όνομα χρήστη δίπλα στη φωτογραφία του προφίλ τους.

5. Αυτό θα ανοίξει τη σελίδα Λεπτομέρειες συνομιλίας. Πρέπει να κάνετε κύλιση προς τα κάτω στο Αναρτήσεις & Καρούλια ή ‘Φωτογραφίες & Βίντεο‘ Ενότητα. Στη συνέχεια, πατήστε στο ‘Προβολή όλωνκουμπί ‘.

6. Τώρα θα δείτε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχετε στείλει στη συνομιλία.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να δείτε απεσταλμένες φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram. Αφού μάθετε τον σωστό τρόπο ελέγχου των απεσταλμένων φωτογραφιών και βίντεο, δεν θα χρειαστεί να κάνετε κύλιση στις συνομιλίες για να ελέγξετε μεμονωμένα τα αρχεία πολυμέσων.

Πώς να δείτε φωτογραφίες που εξαφανίζονται που αποστέλλονται στο Instagram

Το 2021, το Instagram παρουσίασε μια νέα λειτουργία που επέτρεπε στους χρήστες να στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο που εξαφανίζονται. Με αυτήν τη δυνατότητα, μπορείτε να μοιράζεστε μηνύματα και φωτογραφίες και να τα ρυθμίζετε να εξαφανίζονται μετά από ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα.

Τώρα, αν αναρωτιέστε αν μπορείτε να δείτε φωτογραφίες που εξαφανίζονται στο Instagram, ΟΧΙ, δεν μπορείτε. Δεν υπάρχει επιλογή πρόσβασης στις εξαφανιζόμενες φωτογραφίες που έχετε στείλει σε κάποιον στη συνομιλία.

Ωστόσο, το Instagram σάς επιτρέπει να βλέπετε την κατάσταση μιας φωτογραφίας ή ενός βίντεο που εξαφανίζεται που έχετε στείλει στη συνομιλία. Για αυτό, ακολουθήστε τα βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο Android ή το iOS σας.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στο Εικονίδιο Messenger στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Επιλέξτε τη συνομιλία στην οποία στείλατε τη φωτογραφία που εξαφανίζεται.

4. Ακριβώς κάτω από τη φωτογραφία που εξαφανίζεται, θα δείτε την κατάσταση. Εάν κάποιος έχει τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης του μηνύματός σας, θα δείτε έναν κύκλο με κουκκίδες δίπλα του.

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να δείτε εξαφανιζόμενες φωτογραφίες που αποστέλλονται στο Instagram.

Συχνές ερωτήσεις

Κατανοούμε ότι μπορεί να έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις φωτογραφίες του Instagram που αποστέλλονται σε DM. Παρακάτω, έχουμε απαντήσει σε μερικές από τις περισσότερες ερωτήσεις.

Μπορώ να δω εξαφανιζόμενες φωτογραφίες που έστειλα στο Instagram;

Μπορείτε να αναπαράγετε ξανά τις φωτογραφίες όταν είναι διαθέσιμες. Μόλις εξαφανιστεί, δεν υπάρχει τρόπος να δείτε τις φωτογραφίες. Επίσης, μπορείτε να αναπαράγετε ξανά μια φωτογραφία ή ένα βίντεο που λάβατε μόνο εάν ο αποστολέας έχει επιτρέψει την επανάληψη της αναπαραγωγής.

Μπορώ να ανακτήσω φωτογραφίες που δεν έχουν αποσταλεί στο Instagram;

Όχι, δεν υπάρχει τρόπος να ανακτήσετε μη απεσταλμένες φωτογραφίες στο Instagram. Ωστόσο, αρκετά εργαλεία που είναι διαθέσιμα στον Ιστό ισχυρίζονται ότι το κάνουν. Συνιστάται η αποφυγή τέτοιων εργαλείων επειδή δεν είναι γνήσια και μπορεί να προκαλέσουν κινδύνους για την ασφάλεια και το απόρρητο.

Πόσο καιρό μπορείτε να δείτε τις Φωτογραφίες Instagram που αποστέλλονται σε DM;

Λοιπόν, η φωτογραφία που στάλθηκε σε DM μένει εκεί για πάντα. Οι φωτογραφίες θα βρίσκονται στο DM εκτός εάν διαγραφεί ο λογαριασμός χρήστη, αν αναφερθεί και αφαιρεθεί η φωτογραφία ή ο χρήστης διαγράψει τη φωτογραφία με μη αυτόματο τρόπο.

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά την προβολή απεσταλμένων φωτογραφιών στην εφαρμογή Instagram. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να δείτε όλες τις φωτογραφίες που έχετε στείλει στο Instagram, ενημερώστε μας στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, φροντίστε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης:Πώς να διορθώσετε το Instagram DM που δεν λειτουργεί

Πώς να στείλετε φωτογραφίες/βίντεο που εξαφανίζονται στο Instagram

Τα μηνύματα στο Instagram δεν αποστέλλονται;

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5252

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *