Πώς να δείτε ποιος μοιράστηκε την ανάρτησή σας στο Facebook

Πώς να δείτε ποιος μοιράστηκε την ανάρτησή σας στο Facebook

Όταν δημοσιεύετε κάτι στο Facebook, είναι εκεί έξω για να το δουν οι φίλοι σας ή περισσότεροι, ανάλογα με τις ρυθμίσεις απορρήτου σας . Οι αναρτήσεις σας μπορούν να “κοινοποιηθούν”. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι μπορούν να δημοσιεύουν τις αναρτήσεις σας στο προφίλ τους, επιτρέποντας πλέον στον κοινωνικό κύκλο τους να βλέπει τις αναρτήσεις σας. Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο Facebook όταν κάποιος μοιράζεται την ανάρτησή σας και μπορείτε να δείτε πόσα άτομα την έχουν μοιραστεί.

Ωστόσο, ίσως θέλετε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ποιος μοιράζεται την ανάρτησή σας και ποιος αλληλεπιδρά με την κοινόχρηστη ανάρτηση στο προφίλ τους στο Facebook. Αυτό είναι εύκολο να γίνει. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να βρείτε αυτές τις πληροφορίες και πώς να βρείτε τις ρυθμίσεις απορρήτου σας στο Facebook για να αλλάξετε ποιος μπορεί να μοιράζεται τις αναρτήσεις σας.

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να δείτε τι αρέσει σε κάποιον στο Facebook

Πώς να βρείτε πότε δημιουργήθηκε ο λογαριασμός σας στο Facebook

Πώς να δείτε ποιος μοιράστηκε την ανάρτησή σας στο Facebook

Εάν δεν βλέπετε ποιος μοιράστηκε την ανάρτησή σας στο Facebook στις ειδοποιήσεις σας, θα πρέπει να μεταβείτε στην ίδια την ανάρτηση για να δείτε ποιος τη μοιράστηκε. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να το κάνετε.

Στο Facebook, μεταβείτε στην ανάρτηση που μοιραστήκατε.

Κοιτάξτε στο κάτω μέρος της ανάρτησης, όπου βλέπετε τα likes και τις αντιδράσεις, και στη δεξιά γωνία μπορείτε να δείτε τον αριθμό των κοινοποιήσεων πάνω από το κουμπί κοινής χρήσης.

Τοποθετήστε το ποντίκι πάνω από τον αριθμό των κοινοποιήσεων για να δείτε τα ονόματα των ατόμων που έχουν μοιραστεί την ανάρτηση.

Μπορείτε να κάνετε κλικ στον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται την ανάρτηση για να δείτε μεμονωμένες κοινοποιήσεις από κάθε άτομο, συμπεριλαμβανομένων τυχόν σχολίων που μπορεί να έχουν προσθέσει, καθώς και των ατόμων που αντέδρασαν στην κοινή ανάρτηση.

Από αυτό το σημείο, μπορείτε να δείτε όλα τα άτομα που μοιράστηκαν την ανάρτησή σας και να βρείτε τους λογαριασμούς τους στο Facebook κάνοντας κλικ στα ονόματά τους. Θα δείτε επίσης τα σχόλια άλλων στην κοινή ανάρτηση. Αυτό μπορεί να σας δώσει μια καλή ιδέα για το ποιος έχει δει την ανάρτησή σας.

Πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις αναρτήσεων στο Facebook

Εάν διαπιστώσετε ότι δεν θέλετε ορισμένα άτομα να μοιράζονται την ανάρτησή σας , υπάρχει τρόπος να αποτρέψετε αυτό το ενδεχόμενο. Είναι τόσο απλό όσο να μπείτε στις ρυθμίσεις σας στο Facebook και να αλλάξετε μερικά πράγματα. Δείτε πώς να το κάνετε.

Στο Facebook, στην επάνω δεξιά γωνία, επιλέξτε την εικόνα του προφίλ σας.

Επιλέξτε Ρυθμίσεις & Απόρρητο > Ρυθμίσεις.

Μεταβείτε στο Απόρρητο.

Εδώ μπορείτε να περιορίσετε τόσο τις παλιότερες όσο και τις μελλοντικές αναρτήσεις σας. Δίπλα στο Ποιος μπορεί να δει τις μελλοντικές αναρτήσεις σας; επιλέξτε Επεξεργασία.

Επιλέξτε ποιους θέλετε να δείτε και, κατά συνέπεια, μπορείτε να μοιραστείτε τις αναρτήσεις σας.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε Περιορισμός προηγούμενων αναρτήσεων για να περιορίσετε ποιος μπορεί να δει και να αλληλεπιδράσει με τις προηγούμενες αναρτήσεις σας. Κάνοντας αυτό, θα περιορίσετε όλες τις προηγούμενες αναρτήσεις σας σε Φίλους.

Στο εξής, το Facebook θα χρησιμοποιεί αυτές τις ρυθμίσεις απορρήτου από προεπιλογή όταν δημιουργείτε μια νέα ανάρτηση. Μόνο τα άτομα που επιλέγετε να βλέπουν τις αναρτήσεις σας θα μπορούν να τις κοινοποιούν. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις για κάθε ανάρτηση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποτρέψετε την κοινοποίηση σε οποιαδήποτε ανάρτηση θέλετε. Να πώς.

Βρείτε την ανάρτηση στο Facebook για την οποία θέλετε να περιορίσετε την κοινή χρήση.

Κάντε κλικ στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Επεξεργασία κοινού.

Από εδώ, μπορείτε να επιλέξετε ποιοι θέλετε να μπορούν να βλέπουν και να μοιράζονται τις αναρτήσεις σας.

Με αυτήν την επιλογή, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ μόνο φίλων στο Facebook, συγκεκριμένων ατόμων ή μόνο εσείς που μπορείτε να δείτε την ανάρτηση. Αυτό θα σταματήσει την ανεξέλεγκτη κοινή χρήση των αναρτήσεών σας με οποιονδήποτε.

Δείτε ποιος μοιράστηκε τις αναρτήσεις σας στο Facebook

Ανεξάρτητα από το αν η ανάρτησή σας έχει λάβει μερικά κοινά στοιχεία ή τόνους από αυτά, ίσως θέλετε να δείτε ποιος την μοιράστηκε στο προφίλ του. Ευτυχώς αυτό είναι πολύ εύκολο να γίνει στο Facebook και μπορείτε να δείτε γρήγορα όχι μόνο τους sharers αλλά και τα σχόλια και τις αντιδράσεις τους.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *