Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης των Χαρτών Google το 2022

Αν και έχουμε πολλές επιλογές όσον αφορά τις εφαρμογές πλοήγησης, οι Χάρτες Google είναι οι πιο δημοφιλείς. Οι Χάρτες Google είναι διαθέσιμοι για Android, iOS και επιτραπέζιους υπολογιστές. Οι Χάρτες Google σάς προσφέρουν πολλές χρήσιμες λειτουργίες που συνήθως δεν βρίσκονται σε άλλες εφαρμογές πλοήγησης.

Ως εφαρμογή πλοήγησης, οι Χάρτες Google παρακολουθούν το ιστορικό τοποθεσίας σας. Παρακολουθεί το ιστορικό τοποθεσίας σας για να διατηρεί αρχείο με τα μέρη που επισκέπτεστε για να σας προτείνει αυτά τα μέρη στο μέλλον. Εκτός από το ιστορικό τοποθεσίας, οι Χάρτες Google κατέχουν επίσης ένα αρχείο όλων των τοποθεσιών που έχετε αναζητήσει στην εφαρμογή.

Αν και η λειτουργία ιστορικού αναζήτησης στους Χάρτες Google είναι εξαιρετική, καθώς σας βοηθά να βρείτε τοποθεσίες που έχετε αναζητήσει στο παρελθόν, συχνά απενεργοποιεί πολλούς χρήστες που έχουν επίγνωση του απορρήτου. Πολλοί χρήστες δεν θέλουν να αποθηκευτεί το ιστορικό αναζήτησης των Χαρτών Google και αναζητούν τρόπους για να απενεργοποιήσουν πλήρως τη λειτουργία.

Βήματα για την εκκαθάριση του ιστορικού αναζήτησης των Χαρτών Google

Επομένως, εάν αναζητάτε επίσης τρόπους για να απενεργοποιήσετε το ιστορικό των Χαρτών Google και να διαγράψετε το ήδη αποθηκευμένο, πρέπει να ακολουθήσετε τα κοινά βήματα. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης των Χαρτών Google με απλά βήματα.

1) Διαγράψτε το ιστορικό αναζήτησης των Χαρτών Google σε υπολογιστή

Η εκκαθάριση του ιστορικού αναζήτησης των Χαρτών Google είναι πιο εύκολη στον υπολογιστή παρά σε εφαρμογές για κινητά. Μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης των Χαρτών Google σε υπολογιστή με απλά βήματα.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε τη σελίδα Google My Activity .

2. Κάντε κλικ στη Δραστηριότητα ιστού και εφαρμογών στη σελίδα Η δραστηριότητά μου στο Google.

3. Στη συνέχεια, κάτω από τη δραστηριότητα Εμφάνιση και διαγραφή, κάντε κλικ στο εικονίδιο των Χαρτών Google .

4. Τώρα, θα έχετε όλο το ιστορικό αναζήτησης στους Χάρτες Google. Πρέπει να κάνετε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού και να επιλέξετε το χρονικό πλαίσιο διαγραφής σύμφωνα με την επιθυμία σας.

5. Επιλέγοντας την επιλογή Διαγραφή όλων των εποχών θα διαγραφεί όλο το ιστορικό αναζήτησης των Χαρτών Google που είναι αποθηκευμένο στον Λογαριασμό σας Google.

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης των Χαρτών Google σε έναν υπολογιστή.

2) Διαγράψτε το ιστορικό αναζήτησης των Χαρτών Google στο κινητό

Αυτή η μέθοδος θα χρησιμοποιήσει την εφαρμογή Χάρτες Google για κινητά για να διαγράψει το ιστορικό αναζήτησης τοποθεσίας. Εδώ είναι μερικά από τα απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Χάρτες Google στο smartphone Android.

2. Στους Χάρτες Google, πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, πατήστε στις Ρυθμίσεις .

4. Στις Ρυθμίσεις, επιλέξτε την επιλογή Ιστορικό Χαρτών .

5. Στη συνέχεια, πατήστε στο αναπτυσσόμενο μενού και επιλέξτε το χρονικό πλαίσιο .

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης των Χαρτών Google σε κινητές συσκευές.

Πώς να διαγράψετε αυτόματα το ιστορικό αναζήτησης των Χαρτών Google;

Μπορείτε να διαμορφώσετε τη σελίδα Δραστηριότητας ιστού και εφαρμογών του ιστότοπου “Δραστηριότητα μου Google” ώστε να διαγράφει αυτόματα το ιστορικό αναζήτησης στους Χάρτες Google.

Έχουμε ήδη κοινοποιήσει έναν λεπτομερή οδηγό για τη ρύθμιση της  αυτόματης διαγραφής Google για τη δραστηριότητα ιστού και το ιστορικό τοποθεσίας σας . Ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό και ρυθμίστε την εργασία αυτόματης διαγραφής στον Λογαριασμό σας Google.

Λοιπόν, αυτό είναι όλο για το πώς μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό των Χαρτών Google σε επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά. Ωστόσο, αυτό δεν θα απενεργοποιήσει τη λειτουργία ιστορικού τοποθεσίας και οι Χάρτες Google θα συνεχίσουν να αποθηκεύουν το ιστορικό αναζήτησης και τοποθεσίας. Πρέπει να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία ιστορικού τοποθεσίας των Χαρτών Google για να το αποτρέψετε.

Πώς να κατεβάσετε τα δεδομένα των Χαρτών Google

Λήψη Χαρτών Google για υπολογιστή

Πώς να διορθώσετε τους Χάρτες Google που δεν λειτουργούν

Το Χρονολόγιο των Χαρτών Google δεν λειτουργεί;

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 5047

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

%d