Πώς να διαγράψετε το Snapchat Bitmoji

Το Snapchat παρουσίασε τα avatars Bitmoji το 2016 και έχουν κερδίσει δημοτικότητα στην πλατφόρμα. Αυτά τα avatar σας επιτρέπουν να παρουσιάσετε μια εικονική εκδοχή του εαυτού σας στους φίλους σας στο Snapchat. Ωστόσο, μπορεί να μπερδευτείτε αν θέλετε να αφαιρέσετε εντελώς το Bitmoji από τον λογαριασμό σας στο Snapchat.

Είναι δυνατή η αποσύνδεση του avatar του Snapchat Bitmoji από το προφίλ σας στο Snapchat. Αλλά να θυμάστε ότι εάν δημιουργήσατε το Bitmoji σας στο Snapchat αντί για την εφαρμογή Bitmoji, το avatar σας θα διαγραφεί οριστικά. Έτσι, αν θέλετε ξανά ένα Bitmoji, θα πρέπει να το δημιουργήσετε από την αρχή. Αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει σε όλη τη διαδικασία.

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

Διαβάστε επίσης :Πώς να διαγράψετε αυτοκόλλητα στο Snapchat

Πώς να αλλάξετε ή να προσαρμόσετε τα Emoji του φίλου σας στο Snapchat

15 καλύτερες εφαρμογές Emoji για Android το 2024

Πώς να διαγράψετε το Snapchat Bitmoji

Μπορείτε να αφαιρέσετε το Bitmoji από το Snapchat απευθείας από την εφαρμογή Snapchat. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να διαγράψετε γρήγορα το Snapchat Bitmoji:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat.
 2. Πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας επάνω αριστερά.
 3. Πατήστε στο εικονίδιο Ρυθμίσεις στην επάνω δεξιά γωνία.
 4. Κάτω από Ο λογαριασμός μουπατήστε Bitmoji.
 5. Στο κάτω μέρος, πατήστε Αφαιρέστε το My Bitmoji.
 6. Επιβεβαιώστε τη διαγραφή πατώντας Αφαιρώ.

Θα έχετε τώρα ένα κενό avatar Snapchat, εκτός εάν δημιουργήσετε ένα νέο Bitmoji. Μπορείτε να το κάνετε επιστρέφοντας στην οθόνη του προφίλ σας και επιλέγοντας Δημιουργία του Avatar μου. Σημειώστε ότι εάν δεν έχετε Bitmoji, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λειτουργίες όπως αυτοκόλλητα Bitmoji ή το πληκτρολόγιο Bitmoji.

Πώς να συνδέσετε ένα νέο Bitmoji από την εφαρμογή

Η διαγραφή του αρχικού σας Bitmoji για να συνδέσετε ένα ολοκαίνουργιο από την εφαρμογή Bitmoji είναι επίσης εύκολη. Τα παρακάτω βήματα περιγράφουν πώς να δημιουργήσετε ένα νέο Bitmoji χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Bitmoji και πώς να το συνδέσετε με το Snapchat.

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή Bitmoji.
 2. Επιλέγω Συνεχίστε με το Snapchat.
 3. Πατήστε Δημιουργήστε Bitmoji.
 4. Δημιουργήστε και επεξεργαστείτε το Bitmoji σας μέσα στην εφαρμογή. Παρακέντηση Αποθηκεύσετε όταν τελειώσεις.
 5. Πατήστε Συμφωνώ & Συνδέομαι για να συνδέσετε το νέο σας Bitmoji με το Snapchat.

Εάν είχατε ρυθμίσει ένα φόντο και πόζα με το προηγούμενο εικονίδιο Bitmoji, θα πρέπει να μπείτε και να τα αλλάξετε επίσης. Μπορείτε να το κάνετε αυτό από τη σελίδα του προφίλ σας στο Snapchat στην εφαρμογή πατώντας στο εικονίδιο της εικόνας κοντά στην επάνω δεξιά πλευρά.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν χαρακτήρα Bitmoji χωρίς να τον δημιουργήσετε μέσω Snapchat, μπορείτε να επιλέξετε Δημιουργία Avatar αντί Δημιουργία με Snapchat. Από εκεί, μπορείτε ακόμα να συνδέσετε το Bitmoji με το Snapchat μέσω της εφαρμογής Bitmoji, αλλά αν αφαιρέσετε αυτό το Bitmoji από το Snapchat, δεν θα διαγραφεί εντελώς. Αυτός είναι λοιπόν ένας καλός λόγος για να δημιουργήσετε το Bitmoji σας μέσω της εφαρμογής.

Αφαιρέστε το Bitmoji σας από το Snapchat Εύκολα

Ανεξάρτητα από τους λόγους για τους οποίους διαγράφετε το Bitmoji από το Snapchat, είναι εύκολο να το κάνετε απευθείας από την εφαρμογή. Με λίγα μόνο αγγίγματα, μπορείτε να διαγράψετε το avatar σας αμέσως. Επίσης, δεν είναι πολύ δύσκολο να δημιουργήσετε ένα νέο Bitmoji εάν αισθάνεστε ότι θέλετε ξανά, είτε μέσω του Snapchat είτε μέσω της ίδιας της εφαρμογής Bitmoji.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *