Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο LinkedIn

Το LinkedIn δεν είναι ο κόμβος της επαγγελματικής δικτύωσης που ήταν παλιά. Εάν έχετε βαρεθεί να βομβαρδίζεστε από μια ατελείωτη ροή προσκλήσεων, η διαγραφή του λογαριασμού σας στο LinkedIn είναι ο καλύτερος τρόπος.

Όμως, όπως όλες οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η οριστική διαγραφή του λογαριασμού σας είναι μη αναστρέψιμη. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας πραγματοποιώντας είσοδο εντός 14 ημερών, αλλά θα χάσετε τους ακόλουθούς σας, τις εγγραφές ομάδων, τις εγκρίσεις, τις προτάσεις και τυχόν εκκρεμείς προσκλήσεις σας.

Σκεφτείτε λοιπόν προσεκτικά πριν κλείσετε τον λογαριασμό σας στο LinkedIn, ειδικά αν έχετε λογαριασμό Premium .

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο LinkedIn σε έναν υπολογιστή

Είτε ο υπολογιστής σας εκτελεί Windows, Mac ή Linux, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να διαγράψετε τον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας τα ίδια βήματα μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού.

Αρχικά, ανοίξτε το LinkedIn στο πρόγραμμα περιήγησής σας και κάντε κλικ στη μικρή εικόνα προφίλ που είναι ορατή επάνω δεξιά. Επιλέξτε Ρυθμίσεις & Απόρρητο από το αναπτυσσόμενο μενού.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Διαχείριση λογαριασμού στο κάτω μέρος και επιλέξτε Κλείσιμο λογαριασμού.

Θα ειδοποιηθείτε ότι θα χάσετε τις προτάσεις και τις εγκρίσεις σας κατά την απενεργοποίηση του λογαριασμού σας στο LinkedIn. Κάντε κλικ στο Continue για να συνεχίσετε ούτως ή άλλως.

Επιλέξτε έναν λόγο για τον οποίο κλείνετε τον λογαριασμό σας. Εάν ο λόγος σας δεν είναι στη λίστα, επιλέξτε Άλλο και πληκτρολογήστε τον με δικά σας λόγια.

Τέλος, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας για να επιβεβαιώσετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας στο LinkedIn.

Ο λογαριασμός σας στο LinkedIn είναι πλέον κλειστός. Όπως σας ενημερώνει ο ιστότοπος, θα χρειαστούν μερικές ημέρες μέχρι να σταματήσουν να εμφανίζονται τα δεδομένα σας στο LinkedIn στις μηχανές αναζήτησης.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο LinkedIn σε ένα smartphone

Τα βήματα για τη διαγραφή του λογαριασμού σας στην εφαρμογή LinkedIn για κινητά είναι σχεδόν τα ίδια σε συσκευές Android και iOS.

Ανοίξτε την εφαρμογή LinkedIn στο smartphone σας και πατήστε τη φωτογραφία του προφίλ σας στην επάνω γωνία. Αυτό εμφανίζει ένα σύντομο μενού. Επιλέξτε Ρυθμίσεις.

Επιλέξτε Προτιμήσεις λογαριασμού.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Διαχείριση λογαριασμού στο κάτω μέρος και πατήστε την επιλογή Κλείσιμο λογαριασμού.

Από εδώ και πέρα, τα βήματα είναι τα ίδια όπως στον ιστότοπο για υπολογιστές. Πατήστε Συνέχεια για να προχωρήσετε.

Τώρα επιλέξτε έναν λόγο για τη διαγραφή του λογαριασμού σας στο LinkedIn, χρησιμοποιώντας την επιλογή Άλλο εάν θέλετε να εισαγάγετε έναν προσαρμοσμένο λόγο. Πατήστε Επόμενο όταν τελειώσετε.

Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας για επιβεβαίωση και διαγραφή του λογαριασμού σας.

Πώς να ενεργοποιήσετε ξανά τον διαγραμμένο λογαριασμό σας στο LinkedIn

Εάν αλλάξετε γνώμη σχετικά με το κλείσιμο του λογαριασμού σας εντός 14 ημερών από την απενεργοποίησή του, μπορείτε να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας. Να θυμάστε ότι αυτό δεν θα επαναφέρει πράγματα όπως εκκρεμείς προσκλήσεις ή εγκρίσεις, ανεξάρτητα από το πόσο λίγος χρόνος έχει περάσει.

Για να ενεργοποιήσετε ξανά τον διαγραμμένο λογαριασμό σας στο LinkedIn, ανοίξτε το LinkedIn στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό.

Επιλέξτε Είσοδος και, στη συνέχεια, εισαγάγετε τα στοιχεία σύνδεσής σας.

Θα δείτε την επιλογή επανενεργοποίησης του λογαριασμού σας. Επιλέξτε το κουμπί Ναι, Επανενεργοποίηση.

Το LinkedIn θα ξεκινήσει να επανενεργοποιεί τον λογαριασμό σας και θα σας στείλει ένα email όταν ο λογαριασμός σας είναι έτοιμος για πρόσβαση.

Όταν λάβετε το email, ανοίξτε το μήνυμα και επιλέξτε την επιλογή Επιβεβαίωση του email σας. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε κανονικά από μια νέα καρτέλα.

Και κάπως έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας στο LinkedIn.

Διαβάστε επίσης :Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο LinkedIn

Πώς να αποθηκεύσετε το προφίλ LinkedIn ως PDF

Πώς να αποσυνδεθείτε από το LinkedIn

Μπορείτε να δείτε ποιος βλέπει το Linkedin σας εάν δεν έχει λογαριασμό;

Οι 7 καλύτερες Live Streaming εφαρμογές για πλατφόρμες iPhone ή Android

Τεχνολογικά νέα σε μια σελίδα DirectVortex.gr

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4600

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: