Πώς να δημιουργήσετε δεξιότητες με τα Blueprints της Alexa

Πώς να δημιουργήσετε δεξιότητες με τα Blueprints της Alexa

Μπορείτε να βρείτε πολλές δεξιότητες στο Amazon Alexa Skills Store. Με τα πάντα, από εκείνα που σας βοηθούν να διαχειριστείτε το έξυπνο σπίτι σας έως άλλα που σας διασκεδάζουν, υπάρχουν πολλές δεξιότητες Alexa για παιδιά και ενήλικες.

Ωστόσο, μπορεί να ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο. Ίσως θέλετε ένα παιχνίδι ασήμαντα για την οικογένειά σας, ένα παραμύθι όπου το παιδί σας είναι ο πρωταγωνιστής ή ένας οδηγός για το σπίτι και τη γειτονιά σας για έναν φιλοξενούμενο. 

Λοιπόν, μάντεψε τι; Μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας δεξιότητες χρησιμοποιώντας σχεδιαγράμματα Alexa. Να πώς!

10 διαδικτυακά εργαλεία και εφαρμογές για τη βελτίωση της μνήμης για ηλικιωμένους(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Περιηγηθείτε στα σχεδιαγράμματα δεξιοτήτων Alexa

Μπορείτε να προβάλετε και να επιλέξετε ένα σχέδιο στον ιστότοπο Blueprints.Amazon.com καθώς και στην εφαρμογή Alexa για κινητά. Αυτό διευκολύνει τη δημιουργία δεξιοτήτων σε σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή, επειδή ένα σχεδιάγραμμα είναι βασικά ένα πρότυπο.

Περιηγηθείτε στις κατηγορίες για Στο σπίτι, Amazon Kids Recommended, Learning & Knowledge, Fun & Games , Storyteller, Greetings & Occasions, Κοινότητες & Οργανισμοί και Business.

Επιλέξτε ένα σχέδιο για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να δείτε παραδείγματα. Αυτό σας βοηθά να δείτε πώς το σχέδιο μπέιμπι σίτερ μπορεί να σας βοηθήσει όταν λείπετε ή το σχέδιο οικογενειακών αστείων μπορεί να ζωντανέψει τον ποιοτικό χρόνο.

Εάν βρείτε αυτό που θέλετε, επιλέξτε Δημιουργήστε το δικό σας στην οθόνη πληροφοριών δεξιοτήτων.

Δημιουργήστε μια ικανότητα

Τα βήματα είναι τα ίδια είτε δημιουργείτε μια δεξιότητα με ένα σχέδιο στον ιστό είτε στην κινητή συσκευή σας. Ωστόσο, αυτά τα βήματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο σχεδιαγράμματος που επιλέγετε. 

Για παράδειγμα, θα εισαγάγετε διαφορετικές πληροφορίες για μια δεξιοτεχνία μικροσκοπικών γενεθλίων σε σύγκριση με αυτές για κάρτες flash, τον κατοικίδιο ή τις ιστορίες πριν τον ύπνο. Μπορείτε να δείτε αυτά τα βήματα όταν επιλέγετε ένα σχεδιάγραμμα για να δείτε τις λεπτομέρειες του. 

Για να σας δείξουμε πόσο εύκολο είναι, θα δημιουργήσουμε ένα σε κάθε συσκευή.

Δημιουργήστε μια δεξιότητα γραφήματος αγγαρείας στον Ιστό

Για αυτό το πρώτο παράδειγμα, θα χρησιμοποιήσουμε το σχεδιάγραμμα Chore Chart για να δημιουργήσουμε μια δεξιότητα στον ιστότοπο. Αυτή η ικανότητα βοηθά να παρακολουθείτε τις δουλειές του σπιτιού και ποιος είναι υπεύθυνος για κάθε μία.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Alexa Blueprints , συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Amazon και επιλέξτε ένα σχέδιο. Όπως περιγράφεται παραπάνω, επιλέξτε Δημιουργήστε το δικό σας ακριβώς κάτω από το όνομα δεξιότητας. Εάν δείτε έναν σύντομο οδηγό για την ανάπτυξη της ικανότητας, επιλέξτε Έναρξη τώρα όταν φτάσετε στο τέλος. Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να αντικαταστήσετε τις λεπτομέρειες για την ικανότητα με τις δικές σας. Για το γράφημα αγγαρειών, θα συμπληρώσουμε τα ονόματα των μελών του νοικοκυριού και τις δουλειές μας.

Επιλέξτε Επόμενο επάνω δεξιά για να μεταβείτε στο επόμενο βήμα. Και εδώ, μπορεί να σας ζητηθεί να εισαγάγετε περισσότερες λεπτομέρειες για την ικανότητα. Για το σχεδιάγραμμα του Διαγράμματος Εργασιών, αναθέτουμε τις μικροδουλειές στα μέλη του νοικοκυριού. Απλώς έχετε κατά νου ότι ο αριθμός των προτροπών και οι ζητούμενες λεπτομέρειες εξαρτώνται από την ακριβή ικανότητα και το σχέδιο.

Επιλέξτε Επόμενο για να συνεχίσετε. Ένα βήμα που θα βρείτε στα περισσότερα σχεδιαγράμματα είναι η προσαρμογή της εμπειρίας. Αυτό αναφέρεται στο πώς αλληλεπιδράτε με την Alexa για τη συγκεκριμένη δεξιότητα. Για παράδειγμα, μπορείτε να εισάγετε φράσεις εισαγωγής για όταν κάποιος ανοίγει τη δεξιότητα και στη συνέχεια άλλες φράσεις για όταν κάποιος ολοκληρώνει μια αγγαρεία. Αυτές είναι οι φράσεις που χρησιμοποιεί η Alexa για τη συγκεκριμένη δεξιότητα.

Επιλέξτε Επόμενο για να ολοκληρώσετε την εισαγωγή των λεπτομερειών. Το τελευταίο βήμα για τη δημιουργία μιας δεξιότητας είναι να της δώσετε ένα όνομα. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε κάτι με νόημα που θα θυμάστε αλλά και κάτι αρκετά απλό για να το αναγνωρίζει η Alexa.

Επιλέξτε Επόμενο μια τελευταία φορά για να δημιουργήσετε την ικανότητα.

Μετά από λίγα λεπτά για να επεξεργαστείτε όλες τις πληροφορίες, η δεξιότητά σας θα πρέπει να είναι έτοιμη για χρήση!

Κάντε μια δεξιότητα με τη σειρά στην εφαρμογή για κινητά

Για αυτό το επόμενο παράδειγμα, θα χρησιμοποιήσουμε το σχεδιάγραμμα Whose Turn για να δημιουργήσουμε μια ικανότητα στην εφαρμογή Alexa. Αυτή η ικανότητα ωθεί την Alexa να επιλέξει ποιος είναι η σειρά να κάνει κάτι.

Ανοίξτε την εφαρμογή Alexa σε Android ή iOS και επιλέξτε την καρτέλα Περισσότερα . Επιλέξτε Δείτε περισσότερα στην επάνω ενότητα και επιλέξτε Blueprints . Περιηγηθείτε στις επιλογές ανά κατηγορία, όπως ακριβώς στον ιστότοπο. Στη συνέχεια, επιλέξτε αυτό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και πατήστε Δημιουργήστε το δικό σας .

Αντικαταστήστε τις λεπτομέρειες για την ικανότητα με τις δικές σας. Για την ικανότητα Whose Turn, θα προσθέσουμε τα ονόματα για τις επιλογές της Alexa. Πατήστε Επόμενο επάνω δεξιά για να συνεχίσετε. Το επόμενο βήμα για την ικανότητα Whose Turn είναι να εξατομικεύσετε την εμπειρία. Αυτό σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τον τρόπο με τον οποίο η Alexa επιλέγει ένα όνομα. Αφού κάνετε μια ερώτηση, η Alexa χρησιμοποιεί τις φράσεις και τα ηχητικά εφέ που επιλέγετε σε αυτήν την ενότητα. Προαιρετικά, μπορείτε να κάνετε κύλιση προς τα κάτω για πρόσθετες επιλογές προσαρμογής. Πατήστε Επόμενο για να ονομάσετε την προσαρμοσμένη δεξιότητά σας. Επιλέξτε το κείμενο στη γραμμή ονόματος για να το επεξεργαστείτε ή εισαγάγετε το δικό σας. Και πάλι, επιλέξτε ένα όνομα με νόημα και ένα όνομα που είναι εύκολο να αναγνωρίσει η Alexa . Πατήστε Επόμενο για να δημιουργήσετε την ικανότητα.

Θα δείτε την πρόοδο καθώς δημιουργείται η δεξιότητά σας και μια επιβεβαίωση όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία. Μπορείτε να πατήσετε το X επάνω δεξιά για να βγείτε όταν ολοκληρώσετε τον έλεγχο των δεξιοτήτων σας.

Επεξεργαστείτε τις δεξιότητες που δημιουργείτε

Μόλις δημιουργήσετε μια δεξιότητα χρησιμοποιώντας το Alexa Blueprints, ίσως θελήσετε να κάνετε προσαρμογές σε αυτήν. Μπορείτε να το κάνετε αυτό στον ιστό και στην εφαρμογή για κινητά επίσης.

Οι δεξιότητές σας στον Ιστό

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Alexa Blueprints και συνδεθείτε. Επιλέξτε Δεξιότητες που έχετε δημιουργήσει στην κορυφή. Θα δείτε μια λίστα με τις δεξιότητές σας. Επιλέξτε Λεπτομέρειες στα δεξιά για να ανοίξετε αυτό που θέλετε να επεξεργαστείτε.

Στη δεξιά πλευρά, επιλέξτε Επεξεργασία ή Διαγραφή . Θα παρατηρήσετε ότι μπορείτε επίσης να επιλέξετε Κοινή χρήση με άλλους για να διευκολύνετε την πρόσβαση της οικογένειας ή των φίλων σας ή τη Δημοσίευση στο Skills Store για άλλους χρήστες της Alexa.

Οι δεξιότητές σας στην εφαρμογή για κινητά

Μπορείτε να επεξεργαστείτε εύκολα τις προσαρμοσμένες δεξιότητές σας και στην εφαρμογή Alexa για κινητά. 

Μεταβείτε στην καρτέλα Μενού . Επιλέξτε Δείτε περισσότερα > Σχεδιαγράμματα .Στην καρτέλα Οι δεξιότητές σας, επιλέξτε το σχεδιάγραμμα που θέλετε να επεξεργαστείτε. Χρησιμοποιήστε τα κουμπιά στο κάτω μέρος για να κάνετε τις αλλαγές σας.

Εκμεταλλευτείτε το Alexa Blueprints

Παρόλο που υπάρχουν πολλές προκατασκευασμένες δεξιότητες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε, η δημιουργία των δικών σας δεξιοτήτων Alexa σάς προσφέρει εξαιρετικούς τρόπους για να εξατομικεύσετε την εμπειρία στις συσκευές Alexa σας, να ολοκληρώσετε εργασίες ή να διασκεδάσετε λίγο !

Λοιπόν, τι θα είναι; Οικογενειακά στοιχεία με το Amazon Echo, προσαρμοσμένες ερωτήσεις και απαντήσεις στο Echo Dot, μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας στην εφαρμογή Alexa για κινητά ή κάτι εντελώς διαφορετικό; Ενημέρωσέ μας!

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian