Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα στο Snapchat

Η εφαρμογή Snapchat για Android & iOS είναι γνωστή για τα μοναδικά φίλτρα φωτογραφιών και βίντεο που μπορούν να μεταμορφώσουν τα στιγμιότυπά σας κυριολεκτικά σε χρόνο μηδέν. Το Snapchat είναι μια τέτοια εφαρμογή που δεν θα μετανιώσετε ποτέ να έχετε στο smartphone σας. Σας προσφέρει διασκεδαστικές λειτουργίες που μπορούν να σας κρατήσουν συνδεδεμένους με την εφαρμογή για ώρες.

Επίσης, όπως κάθε άλλη εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, το Snapchat σάς προσφέρει αυτοκόλλητα που μπορείτε να προσθέσετε στα στιγμιότυπά σας. Εκτός από αυτό, το ελάχιστα γνωστό χαρακτηριστικό του Snapchat είναι η δυνατότητα μετατροπής οποιουδήποτε αντικειμένου από εικόνα σε αυτοκόλλητο.

Ναι, μπορεί να σας εκπλήξει, αλλά το Snapchat σάς παρέχει την επιλογή να δημιουργήσετε τα προσαρμοσμένα αυτοκόλλητά σας. Αφού δημιουργήσετε το προσαρμοσμένο αυτοκόλλητο, μπορείτε να το βάλετε στα στιγμιότυπά σας ή να στείλετε άμεσα μηνύματα.

Πώς να προσθέσετε μουσική στο προφίλ σας στο Facebook το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Βήματα για τη δημιουργία και τη χρήση προσαρμοσμένων αυτοκόλλητων στο Snapchat

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί έναν οδηγό βήμα προς βήμα για τη δημιουργία και τη χρήση προσαρμοσμένων αυτοκόλλητων στην εφαρμογή Snapchat για Android. Ως εκ τούτου, εάν ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε τα προσαρμοσμένα αυτοκόλλητά σας στο Snapchat, διαβάστε τον σωστό οδηγό. Ας αρχίσουμε.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat στο Android ή το iOS σας. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Αναμνήσεις όπως φαίνεται παρακάτω.

 

2. Στην επόμενη οθόνη, μεταβείτε στο Camera Roll και επιλέξτε την εικόνα που θέλετε να μετατρέψετε σε αυτοκόλλητο.

 

3. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε στο εικονίδιο Επεξεργασία (Μολύβι) , όπως φαίνεται παρακάτω.

 

4. Στα δεξιά, πατήστε το εικονίδιο ψαλιδιού .

 

5. Στη συνέχεια, στη σελίδα Δημιουργία αυτοκόλλητου, σχεδιάστε με μη αυτόματο τρόπο το περίγραμμα για το αυτοκόλλητο . Μόλις τελειώσετε, πατήστε στο κουμπί Τέλος. Διαφορετικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Rectangle ή Ellipse .

 

6. Τώρα, μπορείτε να τοποθετήσετε το αυτοκόλλητο οπουδήποτε στο Snapchat Story σας . Σύρετε το αυτοκόλλητο για να προσαρμόσετε τη θέση του.

 

Αυτό είναι! Τελείωσες. Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα στην εφαρμογή Snapchat.

Το Snapchat ενδέχεται σύντομα να εισαγάγει το Snapchat Plus ως συνδρομή επί πληρωμή(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση και να χρησιμοποιήσετε τα προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα

Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στα αυτοκόλλητα που έχετε δημιουργήσει, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα. Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα Snapchat.

1. Αρχικά, ανοίξτε τη διεπαφή δημιουργίας ιστορίας του Snapchat και πατήστε το εικονίδιο αυτοκόλλητου .

 

2. Στην καρτέλα Αυτοκόλλητο, θα δείτε όλα τα αυτοκόλλητα που έχετε δημιουργήσει.

 

3. Εάν θέλετε να στείλετε αυτοκόλλητα στα άμεσα μηνύματα, ανοίξτε τη συνομιλία και πατήστε στο εικονίδιο emoji παρακάτω.

 

4. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο ψαλιδιού όπως φαίνεται παρακάτω. Τώρα θα δείτε όλα τα αυτοκόλλητα που έχετε δημιουργήσει μέχρι τώρα. Πατήστε  στο αυτοκόλλητο που θέλετε να στείλετε και πατήστε το κουμπί Αποστολή .

 

Αυτό είναι! Τελείωσες. Έτσι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα στην εφαρμογή Snapchat.

Πώς να προσθέσετε αυτοκόλλητα, συνδέσμους και άλλα στις ιστορίες σας στο Instagram(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να διαγράψετε αυτοκόλλητα Snapchat

Εάν δεν θέλετε να έχετε τα αυτοκόλλητα που έχετε δημιουργήσει, μπορείτε να τα διαγράψετε γρήγορα. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε τα αυτοκόλλητα Snapchat σας με απλά βήματα.

1. Για να διαγράψετε ένα αυτοκόλλητο, ανοίξτε τη διεπαφή δημιουργίας ιστορίας του Snapchat και μεταβείτε στην καρτέλα Αυτοκόλλητα.

 

2. Στη συνέχεια, πατήστε παρατεταμένα το αυτοκόλλητο που θέλετε να διαγράψετε και επιλέξτε Διαγραφή .

 

Αυτό είναι! Αυτό θα διαγράψει τα αυτοκόλλητα Snapchat σας.

Η δυνατότητα δημιουργίας προσαρμοσμένων αυτοκόλλητων είναι μια εξαιρετική δυνατότητα Snapchat. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα Snapchat στα snaps σας για να τους δώσετε μια πιο προσωπική πινελιά. Έχετε επίσης την ίδια δυνατότητα στο WhatsApp για Android.

Πώς να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη στο iPhone & iPad [2022](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *