Πώς να δημιουργήσετε και να σαρώσετε κωδικούς Spotify το 2023 (Οδηγός βήμα προς βήμα)

Παρόλο που έχουμε πολλές υπηρεσίες ροής μουσικής, η μουσική βιομηχανία κυριαρχείται από το Spotify. Το Spotify είναι η πιο χρησιμοποιούμενη και καλύτερη υπηρεσία ροής μουσικής παγκοσμίως, με μερίδιο αγοράς πάνω από 31% στη βιομηχανία ροής μουσικής.

Εάν βασίζεστε στο Spotify για την καθημερινή σας κατανάλωση μουσικής, ίσως γνωρίζετε πόσο βολική είναι η εφαρμογή. Η εφαρμογή για κινητά σάς επιτρέπει να μοιράζεστε τραγούδια με τους φίλους σας με λίγα μόνο αγγίγματα. Κατά τη χρήση του Spotify, ανακαλύψαμε πρόσφατα μια άλλη δυνατότητα για να μοιραστείτε τα αγαπημένα σας τραγούδια του Spotify.

Η λειτουργία είναι γνωστή ως κωδικοί Spotify και προσφέρει έναν ολοκαίνουργιο τρόπο στους χρήστες να μοιράζονται και να ανακαλύπτουν μοναδικό περιεχόμενο στο Spotify. Το Spotify Codes παρουσιάστηκε το 2017, αλλά πολλοί χρήστες εξακολουθούν να μην γνωρίζουν πώς να το χρησιμοποιούν.

Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο Spotify το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τι είναι ο κώδικας Spotify;

Οι κωδικοί Spotify είναι μια δυνατότητα που δημιουργεί μια εικόνα με δυνατότητα σάρωσης για οποιοδήποτε τραγούδι στο Spotify. Έτσι, αντί να μοιράζονται τον σύνδεσμο Song, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν μια εικόνα με δυνατότητα σάρωσης για να μοιράζονται τραγούδια και λίστες αναπαραγωγής Spotify με άλλους χρήστες.

Οι άλλοι χρήστες πρέπει να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή Spotify για κινητά για να σαρώσουν την εικόνα τύπου κώδικα QR. Όταν ένας χρήστης σαρώνει αυτόν τον κωδικό τύπου QR, το Spotify τον μεταφέρει στο αντικείμενο που είναι ο κωδικός.

Μπορείτε να δημιουργήσετε κωδικούς Spotify για τραγούδια, άλμπουμ, καλλιτέχνες, λίστες αναπαραγωγής, podcast, ακόμη και το προφίλ σας. Η δυνατότητα είναι διαθέσιμη τόσο σε δωρεάν όσο και σε premium εκδόσεις του Spotify.

Πώς να προσθέσετε φίλους στο Spotify (με ή χωρίς Facebook)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να δημιουργήσετε και να σαρώσετε κωδικούς Spotify

Έτσι, εάν ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε κωδικούς Spotify, διαβάζετε τον σωστό οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν βήμα προς βήμα οδηγό για δημιουργία κωδικών Spotify χρησιμοποιώντας επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά. Ας τσεκάρουμε.

Δημιουργήστε κώδικα Spotify στην επιφάνεια εργασίας

Σε αυτήν τη μέθοδο, χρησιμοποιήσαμε την έκδοση του Spotify για υπολογιστές δημιουργήστε κώδικα Spotify. Εδώ είναι μερικά από τα απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το Spotify στο δικό σας επιφάνεια εργασίας.

2. Κάντε κλικ στο τρεις τελείες δίπλα στο τραγούδι, όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Κάντε κλικ στο Κοινή χρήση > Αντιγραφή συνδέσμου τραγουδιού από τη λίστα επιλογών.

Αντιγραφή συνδέσμου τραγουδιού Αντιγραφή συνδέσμου τραγουδιού” width=”1158″ height=”533″ />

4. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και το Ιστοσελίδα Spotify Codes.

5. Επικολλήστε το σύνδεσμο Song που αντιγράψατε και κάντε κλικ στο Λάβετε τον κωδικό Spotify κουμπί.

6. Ο ιστότοπος θα δημιουργήσει τους κωδικούς Spotify. Πρέπει να κάνετε κλικ στο Κατεβάστε κουμπί για λήψη του κώδικα στη συσκευή σας.

Πώς να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής στο Spotify(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι! Τελείωσες. Είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε κωδικούς Spotify σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή.

Δημιουργήστε κωδικούς Spotify σε Android/iOS

Χρησιμοποιήσαμε Android για να δείξουμε τη διαδικασία. πρέπει να εφαρμόσετε τα ίδια βήματα στις συσκευές σας iOS. Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε κωδικούς Spotify στην εφαρμογή Spotify για κινητά.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το Spotify στο smartphone σας.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο τρεις τελείες δίπλα στο όνομα του τραγουδιού.

3. Θα δείτε τώρα το Spotify κώδικας.

4. Η εφαρμογή για κινητά δεν προσφέρει καμία επιλογή λήψης. Επομένως, πρέπει να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης για να πάρετε τον κωδικό Spotify.

Πώς να σαρώσετε έναν κωδικό Spotify

Τώρα που έχετε έναν κωδικό Spotify, ίσως θέλετε να τον σαρώσετε. Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορείτε να σαρώσετε αυτούς τους κωδικούς χρησιμοποιώντας άλλες εφαρμογές σαρωτή κωδικών QR. Αντίθετα, πρέπει να βασιστείτε στην εφαρμογή Spotify για κινητά για σάρωση.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή Spotify στο κινητό σας. Στη συνέχεια, πατήστε στο Εικονίδιο αναζήτησηςφαίνεται στο στιγμιότυπο οθόνης παρακάτω.

2. Στη σελίδα αναζήτησης, πατήστε στο πεδίο αναζήτησης όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Τώρα, θα δείτε ένα εικονίδιο κάμερας στην επάνω δεξιά γωνία. Πατήστε στο ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ εικόνισμα.

4. Πρέπει να πατήσετε το Σάρωση κουμπί για να σαρώσετε τους κωδικούς Spotify στην επόμενη οθόνη.

5. Τώρα, σαρώστε τον κωδικό Spotify και η εφαρμογή για κινητά θα σας ανακατευθύνει στο τραγούδι, τον καλλιτέχνη, τη λίστα αναπαραγωγής ή το podcast.

Πώς να μοιραστείτε μια λίστα αναπαραγωγής Spotify(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να σαρώσετε κωδικούς Spotify χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για κινητά.

Συχνές Ερωτήσεις – Συχνές Ερωτήσεις

Είναι παράνομη η πώληση κωδικών Spotify;

Σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Spotify, επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε και να εμφανίζετε κωδικούς Spotify μόνο για σκοπούς κοινής χρήσης ενός τμήματος περιεχομένου από την υπηρεσία.

Δεν επιτρέπεται να πουλάτε ή να προσφέρετε κωδικούς Spotify. Εάν επιθυμείτε να εμφανίσετε οποιοδήποτε περιεχόμενο ή υλικό από την υπηρεσία Spotify, πρέπει να αποκτήσετε τα απαραίτητα δικαιώματα.

Πώς μπορώ να λάβω κωδικούς Spotify;

Οι μέθοδοι που έχουμε μοιραστεί εξηγούν πώς να λαμβάνετε κωδικούς Spotify. Μπορείτε να λάβετε κωδικούς Spotify από την εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή Spotify, την έκδοση ιστού ή τις εφαρμογές για κινητά.

Το Spotify δεν σας επιτρέπει να συνδεθείτε; 8 Διορθώσεις για δοκιμή(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς σαρώνω το Spotify στο διαδίκτυο;

Οι κωδικοί Spotify μπορούν να διαβαστούν μόνο από τον σαρωτή εντός εφαρμογής στην εφαρμογή Spotify για κινητά. Δεν μπορείτε να σαρώσετε τους κωδικούς στην έκδοση web, επειδή δεν υπάρχει διαθέσιμος σαρωτής εντός εφαρμογής. Επομένως, για να σαρώσετε κωδικούς Spotify στο διαδίκτυο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για κινητά.

Πώς μπορώ να αντιγράψω έναν κωδικό στο Spotify;

Δεν μπορείτε να αντιγράψετε έναν κώδικα χρησιμοποιώντας τη συνάρτηση CTRL+C ή αντιγραφή. Για να αντιγράψετε τον κώδικα Spotify, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μοιραστείτε τον κώδικα με μια εφαρμογή και μετά να τον αντιγράψετε. Διαφορετικά, μπορείτε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης του κώδικα Spotify.

Αυτά είναι όλα σχετικά με τους κωδικούς Spotify. Μπορείτε να δημιουργήσετε κωδικούς Spotify από την έκδοση ιστού, την εφαρμογή για κινητά ή την εφαρμογή για υπολογιστές. Ωστόσο, θα χρειαστείτε μια εφαρμογή Spotify για κινητά για να σαρώσετε αυτούς τους κωδικούς. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4882

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *