Πώς να διορθώσετε «Ο αριθμός που καλέσατε έχει περιορισμούς κλήσεων»

Δεν έχει σημασία πόσο ισχυρό είναι το τηλέφωνό σας. αν δεν σας αφήνει να κάνετε κλήσεις, δεν ωφελεί. Αν και οι κλήσεις και τα SMS εξαρτώνται από τον πάροχο τηλεπικοινωνιών σας, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που ελέγχουν οι χρήστες για να βελτιώσουν την εμπειρία κλήσεων και SMS.

Ας το παραδεχτούμε, όλοι έχουμε βιώσει να καλέσουμε κάποιον αλλά δεν μπορούμε να τον καλέσουμε. Κυτταρικά προβλήματα μπορεί να συμβούν και δεν μπορείτε να τα αποφύγετε γιατί δεν είναι στο χέρι σας.

Κατά καιρούς, μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά την πραγματοποίηση κλήσεων. Ενδέχεται να ακούσετε διαφορετικά μηνύματα αποτυχίας κλήσης όπως “Ο αριθμός δεν είναι προσβάσιμος”, “Ο αριθμός που καλέσατε είναι εκτός υπηρεσίας” κ.λπ. Ωστόσο, πολλοί χρήστες άκουσαν πρόσφατα, “Ο αριθμός που καλέσατε έχει περιορισμούς κλήσεων”.

Εάν διαβάζετε αυτόν τον οδηγό, μπορεί να έχετε ήδη ακούσει το μήνυμα κατά την πραγματοποίηση κλήσεων. Αυτό σας εμποδίζει να πραγματοποιείτε κλήσεις, οι οποίες θα μπορούσαν επίσης να είναι ενοχλητικές.

Διορθώστε “Ο αριθμός που καλέσατε έχει περιορισμούς κλήσεων”

Επομένως, εάν ακούσετε “Ο αριθμός που καλέσατε έχει περιορισμούς κλήσεων”, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό μέχρι το τέλος. Παρακάτω, έχουμε συζητήσει τα πάντα σχετικά με το τι μεταφέρει το μήνυμα σφάλματος και πώς να το επιλύσετε.

Τι σημαίνει «Ο αριθμός που καλέσατε έχει περιορισμούς κλήσεων»;

 

Κατά τη διάρκεια μιας κλήσης στη Verizon, πολλοί χρήστες ισχυρίστηκαν ότι άκουσαν αυτό το μήνυμα σφάλματος “Ο αριθμός που καλέσατε έχει περιορισμούς κλήσεων” . Μπορείτε να ακούσετε το ίδιο μήνυμα σφάλματος και σε άλλα δίκτυα.

Το μήνυμα σφάλματος μπορεί να σας στενοχωρήσει, ειδικά αν κάνετε μια κλήση για να συζητήσετε ένα σοβαρό θέμα. Ωστόσο, το καλό είναι ότι το πρόβλημα δεν είναι τόσο τρομερό όσο φανταζόσασταν. πρέπει να γνωρίζετε την κατάσταση του μηνύματος σφάλματος λεπτομερώς.

Το μήνυμα σφάλματος δηλώνει ξεκάθαρα ότι ο αριθμός που καλέσατε πρέπει να έχει περιορισμούς κλήσεων. Αυτό σημαίνει ότι το πρόβλημα δεν είναι με το μέρος σας. Είναι ο αριθμός που καλείτε που έχει ορισμένους περιορισμούς για τη λήψη των κλήσεων.

Γιατί ακούτε το μήνυμα “Ο αριθμός που καλέσατε έχει περιορισμούς κλήσεων”;

 

Λοιπόν, δεν υπάρχει ένας αλλά πολλοί λόγοι που οδηγούν σε αυτό το μήνυμα σφάλματος. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί όλους τους πιθανούς λόγους για τους οποίους ακούτε το μήνυμα “Ο αριθμός που καλέσατε έχει περιορισμούς κλήσεων”.

1. Καλείτε λάθος αριθμό

Εάν είναι η πρώτη φορά που ακούτε αυτό το μήνυμα ενώ πραγματοποιείτε μια κλήση, πρέπει να ελέγξετε ξανά τον αριθμό που έχετε καλέσει .

Οι πιθανότητες να καλέσετε λάθος αριθμό αυξάνονται εάν ο αριθμός δεν είναι αποθηκευμένος στον τηλεφωνικό σας κατάλογο. Ίσως καλείτε λάθος αριθμό και ακούτε ένα ασυνήθιστο μήνυμα. Επομένως, πριν δοκιμάσετε οτιδήποτε άλλο, πληκτρολογήστε τον σωστό αριθμό.

2. Λανθασμένος κωδικός περιοχής

Ακόμα κι αν καλέσετε τον σωστό αριθμό, ένας εσφαλμένος κωδικός περιοχής θα δημιουργήσει προβλήματα στη σύνδεση της κλήσης.

Εάν ο κωδικός περιοχής είναι λάθος, η κλήση δεν θα συνδεθεί και θα ακούσετε ένα μήνυμα σφάλματος. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ο κωδικός περιοχής είναι σωστός πριν πραγματοποιήσετε μια κλήση.

3. Το πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας σας δεν υποστηρίζει την κλήση

Πρέπει να αγοράσετε ένα διαφορετικό πακέτο εάν προσπαθείτε να φτάσετε σε έναν διεθνή αριθμό. Για διεθνείς κλήσεις, οι πάροχοι τηλεπικοινωνιών έχουν διάφορα σχέδια.

Επομένως, εάν ακούσετε το μήνυμα “Ο αριθμός που καλέσατε έχει περιορισμούς κλήσεων”, το πιθανότερο είναι ότι το τρέχον πακέτο κλήσεων δεν υποστηρίζει την κλήση του συγκεκριμένου αριθμού.

Ο αριθμός σας μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο για την πραγματοποίηση τοπικών κλήσεων, επομένως πρέπει να επικοινωνήσετε με τον πάροχο του δικτύου σας και να τον ρωτήσετε για το πρόβλημα.

4. Το πρόγραμμα κλήσεων ενδέχεται να περιορίσει την περιαγωγή ή εκτός της περιοχής σας

Ίσως ο αριθμός τηλεφώνου σας προορίζεται για κλήση μόνο στην περιοχή σας και ο αριθμός στον οποίο προσπαθείτε να επικοινωνήσετε απαιτεί ένα πακέτο περιαγωγής.

Εάν αυτό είναι το πρόβλημα, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον πάροχο του δικτύου σας και να του ζητήσετε να ενεργοποιήσει το πακέτο περιαγωγής . Εάν το πρόβλημα είναι το πακέτο περιαγωγής, δεν θα ακούτε πλέον το μήνυμα “Ο αριθμός που καλέσατε έχει περιορισμούς κλήσεων”.

5. Έχετε ενεργοποιήσει τους Περιορισμούς κλήσεων για έναν αριθμό

Οι Περιορισμοί κλήσεων είναι μια δυνατότητα που παρέχεται από ορισμένους τηλεπικοινωνιακούς φορείς. Οι λειτουργίες σας εμποδίζουν να καλέσετε ορισμένους αριθμούς.

Έτσι, εάν ακούσετε το μήνυμα Περιορισμός κλήσεων, το πιθανότερο είναι ότι έχετε ενεργοποιήσει κατά λάθος τον περιορισμό κλήσης στον αριθμό που προσπαθείτε να επικοινωνήσετε.

Είναι επίσης πιθανό το άτομο με το οποίο προσπαθείτε να επικοινωνήσετε να έχει ενεργοποιήσει τον Περιορισμό Κλήσης και λόγω αυτού, να ακούτε το μήνυμα «Ο αριθμός που καλέσατε έχει περιορισμούς κλήσεων».

6. Προβλήματα που σχετίζονται με το δίκτυο

Το μήνυμα “Ο αριθμός που καλέσατε έχει περιορισμούς κλήσεων” δεν σημαίνει πάντα ότι εσείς ή ο αριθμός που καλείτε έχετε κάποιο πρόβλημα.

Η πιθανότητα προβλημάτων που σχετίζονται με το δίκτυο είναι αρκετά υψηλή, ειδικά αν δεν ακούτε συχνά τέτοια μηνύματα.

Μπορείτε να δοκιμάσετε να καλέσετε οποιονδήποτε άλλο αριθμό για να ελέγξετε εάν οι κλήσεις συνδέονται. Εάν υπάρχει πρόβλημα δικτύου, θα ακούσετε διαφορετικά μηνύματα αποτυχίας κλήσεων.

7. Επικοινωνήστε με τη Verizon

Όπως αναφέραμε νωρίτερα στην ανάρτηση, το «Ο αριθμός που καλέσατε έχει περιορισμούς κλήσεων» είναι πιο συχνός στους αριθμούς της Verizon.

Επομένως, εάν ακούσετε αυτό το μήνυμα, πρέπει να επικοινωνήσετε με τη Verizon και να τους ζητήσετε να επιλύσουν το πρόβλημα. Η Verizon ισχυρίζεται ότι το μήνυμα περιορισμών κλήσεων εμφανίζεται συνήθως όταν ο χρήστης έχει ένα πακέτο κλήσεων που περιορίζει την περιαγωγή ή τις κλήσεις εκτός της τοπικής περιοχής.

8. Ξεχνάς να πληρώσεις τους λογαριασμούς σου

Είτε είναι μηνιαία είτε ετήσια, πρέπει να πληρώνετε τους λογαριασμούς σας εγκαίρως για να μπορείτε να λαμβάνετε ή να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις . Όχι μόνο αυτό, αλλά δεν μπορείτε να στείλετε ή να λάβετε SMS.

Οι περισσότεροι πάροχοι τηλεπικοινωνιών δεν ακυρώνουν αυτόματα την υπηρεσία σας εάν αποτύχετε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή εγκαίρως. Ωστόσο, εάν έχει περάσει περισσότερο από ένας μήνας από τη λήξη του πακέτου σας, δεν θα μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις.

Εάν οι υπηρεσίες κλήσεων ήταν απενεργοποιημένες, ενδέχεται να ακούσετε το μήνυμα “Ο αριθμός που καλέσατε έχει περιορισμούς κλήσεων”. Επομένως, επιβεβαιώστε εάν ο αριθμός σας έχει ενεργό πακέτο κλήσεων.

Έτσι, αυτοί είναι οι εξέχοντες λόγοι που οδηγούν στο μήνυμα “Ο αριθμός που καλέσατε έχει περιορισμούς κλήσεων”. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την επίλυση αυτού του μηνύματος κλήσης, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε να το μοιραστείτε και με τους φίλους σας.

 

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian