Πώς να διορθώσετε τη Διαχείριση Συσκευών που δεν ανοίγει στα Windows 11 (6 Μέθοδοι)

Πώς να διορθώσετε τη Διαχείριση Συσκευών που δεν ανοίγει στα Windows 11 (6 Μέθοδοι)

How to Fix Device Manager Not Opening on Windows 11 (6 Methods)

Ίσως να είστε εξοικειωμένοι με τη Διαχείριση Συσκευών εάν χρησιμοποιείτε το λειτουργικό σύστημα Windows. Η Διαχείριση Συσκευών είναι ένα από τα πιο χρήσιμα βοηθητικά προγράμματα των Windows που σας επιτρέπει να προβάλλετε και να κάνετε τροποποιήσεις στα στοιχεία υλικού στον υπολογιστή σας.

Με τη Διαχείριση Συσκευών, μπορείτε όχι μόνο να προβάλετε όλα τα εγκατεστημένα στοιχεία υλικού, αλλά μπορείτε επίσης να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης, να απεγκαταστήσετε τη συσκευή και πολλά άλλα. Η Διαχείριση Συσκευών χρησιμοποιείται κυρίως για την αντιμετώπιση προβλημάτων που σχετίζονται με το υλικό του υπολογιστή.

Ενώ η Διαχείριση Συσκευών είναι ένα χρήσιμο βοηθητικό πρόγραμμα, πολλοί χρήστες των Windows 11 δεν μπορούσαν να το ανοίξουν. Πρόσφατα, πολλοί χρήστες των Windows 11 ανέφεραν ότι έλαβαν ένα μήνυμα σφάλματος κατά το άνοιγμα της Διαχείρισης Συσκευών. Ακόμη και κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι η Διαχείριση Συσκευών δεν ανοίγει, καθυστερώντας ολόκληρο τον υπολογιστή.

AnyDesk εναντίον TeamViewer εναντίον Splashtop εναντίον LogMeIn: Μάχη των εφαρμογών απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

6 καλύτεροι τρόποι για να διορθώσετε το Device Manager που δεν ανοίγει στα Windows 11

Έτσι, εάν δεν μπορείτε να ανοίξετε τη Διαχείριση Συσκευών στον υπολογιστή σας με Windows 11, έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικούς από τους καλύτερους τρόπους για να διορθώσετε τη Διαχείριση Συσκευών που δεν ανοίγει στα Windows 11. Ας ξεκινήσουμε.

1) Εκτελέστε τη Διαχείριση Συσκευών από το πλαίσιο διαλόγου RUN

Τα Windows 11 σάς παρέχουν πολλούς τρόπους για να ανοίξετε τη Διαχείριση Συσκευών. Εάν μία μέθοδος δεν λειτουργεί, πρέπει να δοκιμάσετε εναλλακτικές μεθόδους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλαίσιο διαλόγου RUN στα Windows 11 για να ανοίξετε τη Διαχείριση Συσκευών. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πρώτα, πατήστε το κουμπί Windows Key + R στο πληκτρολόγιό σας. Αυτό θα ανοίξει το πλαίσιο διαλόγου RUN.

 

2. Στο πλαίσιο διαλόγου RUN, πληκτρολογήστε devmgmt.msc και πατήστε το κουμπί Enter .

 

Αυτό είναι! Αυτό θα ανοίξει τη Διαχείριση Συσκευών στον υπολογιστή σας με Windows 11.

2) Ανοίξτε τη Διαχείριση συσκευών μέσω της γραμμής εντολών

Εάν η εντολή RUN απέτυχε να ανοίξει τη Διαχείριση Συσκευών στα Windows 11, μπορείτε να δοκιμάσετε να εκτελέσετε μια εντολή στο CMD. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή εντολών για να ανοίξετε την εφαρμογή Διαχείριση Συσκευών στα Windows 11.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε τη Γραμμή εντολών. Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στη γραμμή εντολών και επιλέξτε Εκτέλεση ως διαχειριστής .

 

2. Στο βοηθητικό πρόγραμμα Command Prompt, πληκτρολογήστε devmgmt.msc και πατήστε το κουμπί Enter .

 

Αυτό είναι! Αυτό θα ανοίξει αμέσως τη Διαχείριση Συσκευών στον υπολογιστή σας με Windows 11.

13 Διορθώσεις όταν τα Windows 11 Wi-Fi δεν εμφανίζονται(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3) Ανοίξτε το Device Manager μέσω του Computer Management Tool

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Διαχείρισης Υπολογιστή για πρόσβαση στη Διαχείριση Συσκευών. Πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Computer Management . Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή Computer Management από τη λίστα.

 

2. Στη συνέχεια, αναπτύξτε την ενότητα Εργαλεία συστήματος στο εργαλείο Διαχείρισης Υπολογιστή και επιλέξτε Διαχείριση Συσκευών .

 

Αυτό είναι! Τώρα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία υλικού του υπολογιστή σας με Windows 11.

Πώς να επιδιορθώσετε τα κατεστραμμένα αρχεία συστήματος των Windows 11 (5 καλύτεροι τρόποι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4) Εκτελέστε το System Maintenance Troubleshooter

Εάν η Διαχείριση συσκευών εξακολουθεί να μην ανοίγει στα Windows 11, πρέπει να εκτελέσετε το πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων Συντήρηση συστήματος. Αυτό πιθανώς θα διορθώσει προβλήματα με τις συντομεύσεις επιφάνειας εργασίας, τον όγκο του δίσκου, τις διαδρομές αρχείων, τη διαχείριση συσκευών και πολλά άλλα. Δείτε πώς μπορείτε να εκτελέσετε το εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων.

1. Αρχικά, ανοίξτε την αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Πίνακας Ελέγχου . Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή Πίνακας Ελέγχου από τη λίστα.

 

2. Στον πίνακα ελέγχου, αλλάξτε τη λειτουργία προβολής σε Μεγάλα εικονίδια και κάντε κλικ στο Αντιμετώπιση προβλημάτων .

 

3. Στη σελίδα Αντιμετώπιση προβλημάτων, κάντε κλικ στη σύνδεση Εκτέλεση εργασιών συντήρησης στην περιοχή Σύστημα και ασφάλεια.

 

4. Τώρα, θα εκτελεστεί το πρόγραμμα αντιμετώπισης προβλημάτων Συντήρησης συστήματος. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο και ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

 

Αφού εκτελέσετε το εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων, φροντίστε να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας με Windows 11. Μετά την επανεκκίνηση, μπορείτε να ανοίξετε τη Διαχείριση Συσκευών στα Windows 11.

5) Εκτελέστε την εντολή SFC και DISM

Ίσως η Διαχείριση Συσκευών να μην ανοίγει λόγω κατεστραμμένων αρχείων συστήματος. Εάν αυτό ήταν το πρόβλημα, πρέπει να εκτελέσετε την εντολή SFC & DISM για να εντοπίσετε και να επαναφέρετε τα κατεστραμμένα αρχεία συστήματος. Δείτε πώς να εκτελέσετε τις εντολές SFC και DISM.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Γραμμή εντολών . Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στη γραμμή εντολών και επιλέξτε Εκτέλεση ως διαχειριστής .

 

2. Στη γραμμή εντολών, πληκτρολογήστε την εντολή και πατήστε το κουμπί Enter.

SFC /scannow

 

3. Εάν η εντολή SFC εμφανίσει κάποιο σφάλμα, πρέπει να εκτελέσετε σάρωση DISM. Για αυτό, πρέπει να εκτελέσετε αυτές τις τρεις εντολές η μία μετά την άλλη.

DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Τηλεόραση LG 55” LED 4K ULTRA HD(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι! Η σάρωση θα διαρκέσει μερικά λεπτά για να ολοκληρωθεί. Μόλις ολοκληρωθεί, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας με Windows 11 και ανοίξτε ξανά τη Διαχείριση Συσκευών.

6) Εκτελέστε επαναφορά συστήματος

Λοιπόν, εάν όλες οι μέθοδοι απέτυχαν να επιδιορθώσουν τη Διαχείριση Συσκευών, όχι πρόβλημα ανοίγματος, πρέπει να πραγματοποιήσετε επαναφορά συστήματος. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε επαναφορά συστήματος μόνο εάν έχετε ήδη ενεργοποιήσει τη δυνατότητα δημιουργίας σημείου επαναφοράς συστήματος στα Windows 11 . Εάν έχετε ενεργοποιημένα σημεία αυτόματης επαναφοράς συστήματος, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

1. Κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Recovery .

 

2. Στη σελίδα Recovery, κάντε κλικ στην επιλογή Open System Restore .

 

3. Επιλέξτε το σημείο επαναφοράς που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο .

 

4. Στο παράθυρο Confirm your restore point, κάντε κλικ στο κουμπί Finish .

Αυτό είναι! Αυτό θα επαναφέρει τον υπολογιστή σας Windows 11 σε ένα σημείο όπου η Διαχείριση Συσκευών λειτουργούσε κανονικά.

 

Έτσι, αυτοί είναι οι λίγοι καλύτεροι τρόποι για να διορθώσετε τη διαχείριση συσκευών που δεν ανοίγει στον υπολογιστή Windows 11. Αυτές οι μέθοδοι πιθανότατα θα είχαν διορθώσει το πρόβλημα εάν τις είχατε ακολουθήσει σωστά. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια, ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

Τηλεόραση LG 55” LED 4K ULTRA HD(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *