Πώς να διορθώσετε τη δυνατότητα λήψης εικόνων από το Google Chrome στο Android

Το Google Chrome έχει κυριαρχήσει στην ενότητα του προγράμματος περιήγησης ιστού για υπολογιστές και κινητά. Παρόλο που έχετε πολλές εναλλακτικές λύσεις Chrome, το Chrome εξακολουθεί να προσφέρει καλύτερες δυνατότητες και επιλογές χρηστικότητας.

Ωστόσο, το πρόβλημα με το Google Chrome είναι ότι δεν είναι απαλλαγμένο από σφάλματα. Στην πραγματικότητα, το Google Chrome έχει περισσότερα προβλήματα από οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα περιήγησης ιστού που είναι διαθέσιμο σήμερα. Μερικές φορές μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα όπως η κατάρρευση του Chrome, η μη φόρτωση ιστοσελίδων, η μη φόρτωση εικόνων κ.λπ.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση στο Snapchat (6 μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πρόσφατα, πολλοί χρήστες του Chrome για Android βρέθηκαν να αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη λήψη εικόνων. Πολλοί χρήστες ισχυρίστηκαν ότι δεν μπορούν να αποθηκεύσουν εικόνες από το Google Chrome στο Android .

Η επιλογή της επιλογής “Λήψη εικόνας” δεν κάνει τίποτα. δεν λαμβάνετε κανένα αναδυόμενο παράθυρο και καμία ειδοποίηση λήψης στον πίνακα ειδοποιήσεων. Έτσι, εάν αντιμετωπίζετε πρόσφατα το ίδιο πρόβλημα, έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα.

Διόρθωση Δεν είναι δυνατή η λήψη εικόνων από το Google Chrome στο Android

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά απλά βήματα για να επιδιορθώσετε Δεν είναι δυνατή η αποθήκευση εικόνων από το Google Chrome στο Android. Τα βήματα θα είναι πολύ εύκολα. ακολουθήστε τους όπως έχουμε αναφέρει.

1. Επανεκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome

Εάν το πρόγραμμα περιήγησης Chrome δεν αποθηκεύει εικόνες στο Android σας, πρέπει να επανεκκινήσετε το ίδιο το πρόγραμμα περιήγησης.

Η μη λήψη των εικόνων στο Android από το Chrome μπορεί να αποτελεί ένδειξη προσωρινού σφάλματος ή σφάλματος, το οποίο θα μπορούσε να διορθωθεί με την επανεκκίνηση του προγράμματος περιήγησης ιστού.

Κλείστε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome στο Android σας, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και εκκινήστε το ξανά. Τώρα κατεβάστε ξανά την εικόνα. αυτή τη φορά, το Chrome θα κατεβάσει τις εικόνες στο smartphone σας.

2. Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας

Πώς να κατεβάσετε εικόνες από τα Έγγραφα Google (6 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εάν η επανεκκίνηση του προγράμματος περιήγησης Chrome δεν βοήθησε, πρέπει να επανεκκινήσετε το smartphone σας. Η επανεκκίνηση του τηλεφώνου σας θα τερματίσει όλες τις διαδικασίες παρασκηνίου που συνδέονται με το πρόγραμμα περιήγησης Chrome και θα αφαιρέσει τα δεδομένα του προγράμματος περιήγησης από τη μνήμη.

Επομένως, πατήστε το κουμπί λειτουργίας και επιλέξτε την επιλογή Επανεκκίνηση. Μετά την επανεκκίνηση, ανοίξτε το Google Chrome και κατεβάστε την εικόνα. Είναι πιθανό ότι η επιλογή “Δεν είναι δυνατή η αποθήκευση εικόνων από το Google Chrome στο Android” θα διορθωθεί.

3. Χρησιμοποιήστε τον σωστό τρόπο λήψης εικόνων

Εάν προσπαθήσετε να κάνετε λήψη της εικόνας πριν φορτώσει, το Chrome θα αποτύχει να τη κατεβάσει. Ακόμα κι αν γίνει λήψη, δεν θα λάβετε την εικόνα πλήρους μεγέθους.

 

Ο σωστός τρόπος λήψης εικόνων από το Chrome για Android είναι να πατήσετε στην εικόνα και να περιμένετε μέχρι να φορτώσει πλήρως . Μόλις φορτωθεί, πατήστε παρατεταμένα την εικόνα και επιλέξτε την επιλογή « Λήψη εικόνας ».

 

Εναλλακτικά, πατήστε παρατεταμένα την εικόνα μόλις φορτωθεί πλήρως και επιλέξτε την επιλογή « Άνοιγμα εικόνας σε νέα καρτέλα ». Κάνοντας αυτήν την επιλογή θα ανοίξει η εικόνα σε μια νέα καρτέλα, θα πατηθεί παρατεταμένα στην εικόνα και θα ενεργοποιηθεί η επιλογή « Λήψη εικόνας ».

 

Εάν ακολουθήσετε προσεκτικά τα βήματα, το Chrome θα αποθηκεύσει τις εικόνες στο smartphone σας χωρίς πρόβλημα.

4. Επιτρέψτε την άδεια αποθήκευσης

Κατά την εγκατάσταση, το Google Chrome σάς ζητά να εκχωρήσετε μερικά δικαιώματα. Τα δικαιώματα περιλαμβάνουν επίσης πρόσβαση στο χώρο αποθήκευσης. Επομένως, εάν έχετε αρνηθεί την πρόσβαση στον αποθηκευτικό χώρο, το Chrome δεν θα μπορεί να αποθηκεύσει τίποτα στο τηλέφωνό σας.

Επομένως, εάν δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε εικόνες από το Chrome στο Android, το πιθανότερο είναι ότι έχετε αρνηθεί την άδεια αποθήκευσης κατά την εγκατάσταση. Για να επιτρέψετε την άδεια αποθήκευσης, ακολουθήστε τα βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω.

1. Πρώτα απ ‘όλα, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο του Google Chrome στην αρχική σας οθόνη και επιλέξτε ‘ Πληροφορίες εφαρμογής

 

2. Στην οθόνη πληροφοριών εφαρμογής, πατήστε Δικαιώματα .

Πώς να μετατρέψετε ή να αποθηκεύσετε μια εικόνα ως αρχείο PDF(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Ελέγξτε την ενότητα “Δεν επιτρέπεται ή δεν επιτρέπεται” στα δικαιώματα εφαρμογής. Εάν το “Αποθήκευση” ή το “Αρχεία και πολυμέσα” βρίσκεται κάτω από το Μη επιτρεπόμενο/Απαγορευμένο, πρέπει να το πατήσετε και να επιλέξετε ” Να επιτρέπεται η πρόσβαση μόνο σε πολυμέσα

 

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να επιτρέψετε την άδεια αποθήκευσης στο Google Chrome στο smartphone Android σας. Μόλις τελειώσετε, ανοίξτε το Chrome και προσπαθήστε να κατεβάσετε ξανά την εικόνα. Αυτή τη φορά, το Chrome θα κατεβάσει την εικόνα.

5. Εκκαθαρίστε τα δεδομένα και την προσωρινή μνήμη του Chrome

Η εκκαθάριση των δεδομένων και της προσωρινής μνήμης του Chrome θα διορθώσει επίσης το στοιχείο ” Δεν είναι δυνατή η λήψη εικόνων από το Chrome στο Android “. Και είναι εύκολο να διαγράψετε τα αρχεία δεδομένων και προσωρινής αποθήκευσης του προγράμματος περιήγησης Chrome στο Android. Ακολουθήστε τα βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω.

1. Πρώτα απ ‘όλα, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Google Chrome στην αρχική οθόνη και επιλέξτε « Πληροφορίες εφαρμογής ».

 

2. Στην οθόνη πληροφοριών εφαρμογής, πατήστε την επιλογή Αποθήκευση .

 

3. Στη συνέχεια, πατήστε την επιλογή Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης στην οθόνη χρήσης αποθήκευσης.

 

4. Για να διαγράψετε τα δεδομένα του Chrome, πατήστε στο Διαχείριση χώρου .

Πώς να διορθώσετε το “Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση εικόνας. Πατήστε για επανάληψη» Σφάλμα Instagram(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε στην επιλογή Διαγραφή όλων των δεδομένων .

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν είναι δυνατή η λήψη εικόνων στο Chrome. Αφού διαγράψετε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα της εφαρμογής, ανοίξτε το Chrome και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Google.

6. Εγκαταστήστε ξανά το πρόγραμμα περιήγησης Ιστού

Εάν καμία από τις μεθόδους δεν λειτούργησε για να διορθώσετε το “Δεν είναι δυνατή η λήψη εικόνων από το Chrome” στο Android, πρέπει να εγκαταστήσετε ξανά το πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Είναι πολύ εύκολο να επανεγκαταστήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Chrome σε μια συσκευή Android.

 

Ανοίξτε το Google Play Store στο Android σας και αναζητήστε το Chrome. Στη συνέχεια, πατήστε στην εφαρμογή Google Chrome από το αποτέλεσμα αναζήτησης και επιλέξτε « Κατάργηση εγκατάστασης ». Αυτό θα απεγκαταστήσει το πρόγραμμα περιήγησης Chrome από το Android σας.

Αφού απεγκατασταθεί, εγκαταστήστε ξανά το πρόγραμμα περιήγησης Chrome από το Google Play Store. Αυτό θα μπορούσε να διορθώσει το “Δεν είναι δυνατή η λήψη εικόνων από το Google Chrome σε Android”.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Chrome με πολλά προφίλ(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

7. Τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης της εικόνας

Αυτή είναι μια συμβουλή μπόνους που μπορείτε να εξετάσετε εάν δεν έχετε χρόνο να ακολουθήσετε όλες τις μεθόδους. Εάν πρέπει να κατεβάσετε επειγόντως την εικόνα και εάν το Chrome δεν καταφέρει να τη κατεβάσει, μπορείτε να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης της εικόνας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο εργαλείο στιγμιότυπων οθόνης του Android σας για να τραβήξετε εικόνες. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές στιγμιότυπου οθόνης για Android για να τραβήξετε το στιγμιότυπο οθόνης της εικόνας που το Chrome δεν κατεβάζει.

Έτσι, αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους τρόπους για να διορθώσετε το ” Δεν είναι δυνατή η λήψη εικόνων από το Google Chrome ” στο Android.

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4606

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: