Πώς να διορθώσετε την εφαρμογή Instagram Keeps Crash (8 Μέθοδοι)

Παρόλο που η εφαρμογή Instagram για Android είναι ως επί το πλείστον χωρίς σφάλματα, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε μερικά προβλήματα κατά τη χρήση της. Μπορεί συχνά να αντιμετωπίζετε προβλήματα όπως η κατάρρευση της εφαρμογής Instagram, οι ιστορίες Instagram που δεν λειτουργούν κ.λπ.

Το καλό με το Instagram είναι ότι τα προβλήματά του μπορούν εύκολα να διορθωθούν. Ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε την έκδοση ιστού του Instagram ή τις εφαρμογές για κινητά, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την εμπειρία σας εντός εφαρμογής.

Πρόσφατα, ορισμένοι χρήστες του Instagram βρέθηκαν να αντιμετωπίζουν προβλήματα κατά την εκκίνηση της εφαρμογής. Οι χρήστες έχουν δηλώσει ότι η εφαρμογή Instagram συνεχίζει να κολλάει στο Android. Επομένως, εάν δεν μπορείτε να ανοίξετε την εφαρμογή ή εάν η εφαρμογή Instagram συνεχίζει να κολλάει μετά από μερικά δευτερόλεπτα, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό μέχρι το τέλος.

Διορθώστε την εφαρμογή Instagram Keeps Crashing

Η κατάρρευση της εφαρμογής Instagram μπορεί να μην είναι πάντα το πρόβλημα του τηλεφώνου σας. θα μπορούσε κάποια στιγμή να σχετίζεται με διακομιστή με μια παλιά κρυφή μνήμη. Εάν η εφαρμογή σας Instagram συνεχίζει να κολλάει στο Android , ακολουθήστε τις εύκολες μεθόδους που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Επανεκκινήστε το smartphone Android

 

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε εάν το Instagram δεν λειτουργεί ή αν η εφαρμογή συνεχίζει να κολλάει είναι να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας Android.

Μια απλή επανεκκίνηση τερματίζει όλες τις εφαρμογές και τις διαδικασίες στο παρασκήνιο. Έτσι, εάν οποιαδήποτε διαδικασία παρεμβαίνει στη λειτουργικότητα της εφαρμογής Instagram, θα διορθωθεί αμέσως.

2. Ελέγξτε εάν το Instagram είναι εκτός λειτουργίας

 

Μετά την επανεκκίνηση, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και συνεχίστε να τη χρησιμοποιείτε για λίγο. Εάν η εφαρμογή καταρρεύσει μετά από λίγα δευτερόλεπτα, πρέπει να ελέγξετε εάν το Instagram είναι εκτός λειτουργίας.

Όπως κάθε άλλος ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης, το Instagram αντιμετωπίζει επίσης περιστασιακά διακοπές λειτουργίας του διακομιστή. Οι περισσότερες από τις λειτουργίες της εφαρμογής δεν θα λειτουργούν κατά τη διάρκεια διακοπών ή συντήρησης του διακομιστή.

Για να επιβεβαιώσετε εάν οι διακομιστές του Instagram ήταν εκτός λειτουργίας, ελέγξτε τη σελίδα κατάστασης Instagram στο Downdetector .

Εάν το Downdetector δείξει ότι το Instagram έχει διακοπή λειτουργίας διακομιστή, δεν μπορείτε να κάνετε πολλά εδώ. Πρέπει να περιμένετε μερικά λεπτά ή ώρες μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα.

3. Ενημερώστε την εφαρμογή Instagram

Πώς να βρείτε τις επαφές σας στο Instagram(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εάν οι διακομιστές δεν είναι εκτός λειτουργίας και η εφαρμογή Instagram συνεχίζει να διακόπτεται, πρέπει να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη ενημέρωση εφαρμογής για το Instagram από το Google Play Store.

Η εφαρμογή Instagram ενδέχεται να κολλάει λόγω σφάλματος που επιδιορθώθηκε στην πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής. Έτσι, η ενημέρωση της εφαρμογής Instagram από το Google Play Store είναι πάντα η καλύτερη.

Η χρήση ενημερωμένων εφαρμογών έχει επίσης πολλά πλεονεκτήματα. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πιο πρόσφατες δυνατότητες και να αποκλείσετε προβλήματα ασφάλειας και απορρήτου.

4. Αναγκαστική διακοπή και επανεκκίνηση της εφαρμογής

Δεν χρειάζεται να διακόψετε αναγκαστικά την εφαρμογή Instagram αν μόλις επανεκκινήσετε το τηλέφωνό σας. Το Force Stop είναι για όσους θέλουν να ανανεώσουν τις διαδικασίες που σχετίζονται με μια εφαρμογή που εκτελείται στο παρασκήνιο χωρίς να κάνουν επανεκκίνηση του τηλεφώνου τους.

Όταν διακόψετε αναγκαστικά μια εφαρμογή, όλη η διαδικασία της απελευθερώνεται από τη μνήμη. Ως εκ τούτου, επιτυγχάνετε το ίδιο αποτέλεσμα με μια επανεκκίνηση. Δείτε πώς μπορείτε να διακόψετε αναγκαστικά την εφαρμογή Instagram.

1. Πρώτα απ ‘όλα, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Instagram στην αρχική οθόνη και επιλέξτε « Πληροφορίες εφαρμογής ».

 

2. Στην οθόνη πληροφοριών εφαρμογής, πατήστε το κουμπί Αναγκαστική διακοπή .

 

3. Αυτό θα αναγκάσει αμέσως να σταματήσει την εφαρμογή σας Instagram. Μόλις τελειώσετε, εκκινήστε ξανά την εφαρμογή από την αρχική οθόνη.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να διορθώσετε ότι η εφαρμογή Instagram συνεχίζει να κολλάει στο Android.

5. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη και το αρχείο δεδομένων Instagram

Εάν όλες οι μέθοδοι απέτυχαν μέχρι τώρα, πρέπει να δοκιμάσετε να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα της εφαρμογής Instagram για Android. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε τα αρχεία δεδομένων προσωρινής μνήμης Instagram στο Android.

1. Πρώτα απ ‘όλα, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Instagram και επιλέξτε « Πληροφορίες εφαρμογής ».

Πώς να διορθώσετε τη μουσική του Instagram που δεν λειτουργεί το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Στη σελίδα Πληροφορίες εφαρμογής, πατήστε την επιλογή Χρήση αποθηκευτικού χώρου .

 

3. Στην οθόνη Χρήση χώρου αποθήκευσης, πατήστε το κουμπί Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης . Επίσης, πατήστε το «Διαγραφή δεδομένων » εάν δεν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τη σύνδεση ξανά στην εφαρμογή Instagram.

 

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής και το αρχείο δεδομένων του Instagram στο Android,

6. Ελέγξτε τη μορφή αρχείου πολυμέσων

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Instagram;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Παρόλο που το Instagram είναι μια πλατφόρμα που εξαρτάται από αρχεία πολυμέσων, δεν τα υποστηρίζει όλα. Δεν μπορείτε να ανεβάσετε ορισμένες μορφές αρχείων στο Instagram, όπως 3GP, FLV κ.λπ.

Η εφαρμογή θα διακοπεί εάν προσπαθήσετε να ανεβάσετε τις μη υποστηριζόμενες μορφές αρχείων πολυμέσων. Ακόμα κι αν δεν κολλήσει, θα δείτε κάποια μηνύματα σφάλματος.

Επομένως, εάν η εφαρμογή σας Instagram συνεχίζει να κολλάει κατά τη μεταφόρτωση ενός αρχείου, ελέγξτε εάν η μορφή του αρχείου υποστηρίζεται στην πλατφόρμα.

Εάν η μορφή αρχείου δεν υποστηρίζεται, πρέπει να μετατρέψετε τα βίντεό σας .

7. Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή Instagram στο Android

Πραγματικά έχεις λίγη σκληρή τύχη αν έχεις φτάσει τόσο μακριά. Εάν η εφαρμογή Instagram εξακολουθεί να κολλάει στη συσκευή σας, θα πρέπει να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή.

 

Για να επανεγκαταστήσετε το Instagram, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Instagram στην αρχική σας οθόνη και επιλέξτε « Κατάργηση εγκατάστασης ». Αυτό θα απεγκαταστήσει την εφαρμογή από τη συσκευή σας.

Μόλις απεγκατασταθεί, ανοίξτε το Google Play Store και εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή Instagram . Έτσι είναι εύκολο να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή Instagram στο Android σας. Ωστόσο, η επανεγκατάσταση του Instagram θα αφαιρέσει όλα τα αποθηκευμένα δεδομένα σας από το τηλέφωνό σας.

Επομένως, εάν δεν θυμάστε τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας για το Instagram, φροντίστε να τα ανακτήσετε πριν εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή από το Android σας.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Instagram;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

8. Επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης του Instagram

Είμαστε βέβαιοι ότι το πρόβλημα της συνεχούς συντριβής της εφαρμογής Instagram μπορεί να διορθωθεί εάν έχετε ακολουθήσει όλες τις μεθόδους. Ωστόσο, εάν οι μέθοδοι που κοινοποιούνται παρακάτω δεν σας βοήθησαν, μπορείτε να απευθυνθείτε μόνο στην Υποστήριξη πελατών του Instagram .

Το Instagram έχει μια εξαιρετική ομάδα υποστήριξης που μπορεί να σας βοηθήσει με οποιοδήποτε πρόβλημα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω μηνύματος ή αλληλογραφίας και να εξηγήσετε το πρόβλημα.

Η ομάδα υποστήριξης θα εξετάσει τα σχόλιά σας και θα εξετάσει το πρόβλημά σας. Εάν το πρόβλημα είναι από την πλευρά τους, θα διορθωθεί στην επόμενη ενημέρωση της εφαρμογής Instagram.

 

Είναι εύκολο να διορθώσετε την εφαρμογή Instagram Keeps Crashing. Τις περισσότερες φορές, μια απλή επανεκκίνηση κάνει τη δουλειά. Έχουμε μοιραστεί όλους τους πιθανούς τρόπους για να διορθώσετε μια εφαρμογή Instagram που διακόπτεται κατά την κυκλοφορία. 

Πώς να διορθώσετε το Spotify Keeps Crashing στο Android (8 καλύτεροι τρόποι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian