Πώς να διορθώσετε το Instagram DM που δεν λειτουργεί (8 μέθοδοι)

Έχουμε εκατοντάδες ιστότοποι και εφαρμογές κοινής χρήσης φωτογραφιών σήμερα, αλλά το Instagram ξεχωρίζει λόγω των εκπληκτικών συνόλων χαρακτηριστικών και της απλότητάς του.

Το Instagram είναι μια δωρεάν πλατφόρμα που χρησιμοποιούν πλέον σχεδόν όλοι. Στον ιστότοπο, μπορείτε να μοιράζεστε φωτογραφίες, βίντεο, Καρούλια, να στέλνετε DM (Άμεσα μηνύματα) κ.λπ.

Τα Direct Messages είναι ένα ζωτικό μέρος του ιστότοπου κοινής χρήσης φωτογραφιών, καθώς διευκολύνουν την πραγματοποίηση ιδιωτικών συνομιλιών ένας προς έναν με άλλους χρήστες. Ωστόσο, πολλοί χρήστες του Instagram αντιμετώπισαν πρόσφατα προβλήματα με τη λειτουργία Direct Messages (DMs).

Όπως κάθε άλλος παρόμοιος ιστότοπος, το Instagram μπορεί μερικές φορές να αντιμετωπίσει προβλήματα λόγω σφαλμάτων, δυσλειτουργιών, διακοπών διακομιστή κ.λπ. Εκείνη τη στιγμή, η εφαρμογή μπορεί να σας εμποδίσει να χρησιμοποιήσετε ορισμένες λειτουργίες. Πρόσφατα, οι χρήστες ανέφεραν ότι το Instagram DM τους δεν λειτουργεί.

Σύμφωνα με τους χρήστες, Το Instagram DM δεν λαμβάνει μηνύματα και δεν μπορεί να τα στείλει, να λάβει ή να τα δει. Εάν έχετε φτάσει σε αυτήν τη σελίδα, το πιθανότερο είναι ότι αντιμετωπίζετε ήδη προβλήματα που σχετίζονται με τα Μηνύματα Instagram.

Aκολουθήστε μας στο facebook

Γιατί το Instagram DM δεν λειτουργεί;

Δεν υπάρχει ένας αλλά πολλοί διαφορετικοί λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν στο πρόβλημα μη λειτουργίας του Instagram DM. Παρακάτω είναι μερικοί συνήθεις λόγοι για να το αναζητήσετε και να το επιλύσετε.

  • Το Instagram αντιμετωπίζει διακοπή λειτουργίας διακομιστή.
  • Η συσκευή σας είναι συνδεδεμένη σε ασταθές Διαδίκτυο.
  • Κατεστραμμένη προσωρινή μνήμη και δεδομένα Instagram.
  • Προβλήματα που σχετίζονται με τον λογαριασμό.

Το Twitter κάνει DM κρυπτογραφημένα και προσθέτει βίντεο και φωνητική συνομιλία, σύμφωνα με τον Elon Musk(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

8 τρόποι για να διορθώσετε το πρόβλημα του Instagram DM που δεν λειτουργεί

Δεδομένου ότι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο το Instagram DM δεν λειτουργεί είναι άγνωστος, πρέπει να εξετάσουμε ορισμένες βασικές μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων για να λυθεί το πρόβλημα. Εδώ είναι τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε διορθώστε το Instagram DM που δεν λειτουργεί θέμα.

1. Ελέγξτε το Διαδίκτυό σας

Ελέγξτε εάν το Διαδίκτυό σας λειτουργεί

Εάν τα DM του Instagram δεν φορτώνονται ή δεν μπορείτε να τα δείτε, πρέπει να ελέγξετε αν λειτουργεί το Διαδίκτυό σας.

Η μη φόρτωση των μηνυμάτων Instagram είναι συχνά σημάδι μη/ασταθούς σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Όχι μόνο τα DM, αλλά θα αντιμετωπίσετε επίσης προβλήματα κατά τη χρήση άλλων λειτουργιών της εφαρμογής.

Εάν το Διαδίκτυο δεν λειτουργεί, οι φωτογραφίες δεν θα εμφανίζονται, τα βίντεο δεν θα φορτωθούν κ.λπ. Εάν αντιμετωπίζετε όλα αυτά τα προβλήματα, μεταβείτε στη διεύθυνση fast.com και ελέγξτε αν λειτουργεί το Διαδίκτυό σας.

2. Ελέγξτε εάν το Instagram είναι εκτός λειτουργίας

Ελέγξτε εάν το Instagram είναι απενεργοποιημένοΕλέγξτε εάν το Instagram είναι απενεργοποιημένο

Όταν οι διακομιστές του Instagram είναι εκτός λειτουργίας, η λειτουργία DM της εφαρμογής δεν θα λειτουργεί. Ακόμα κι αν ανοίξετε τα Άμεσα μηνύματα, δεν θα μπορείτε να απαντήσετε στα μηνύματα.

Το επόμενο καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να ελέγξετε εάν το Instagram αντιμετωπίζει κάποια διακοπή λειτουργίας διακομιστή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό ιστοσελίδα για να ελέγξετε την κατάσταση του διακομιστή του Instagram σε πραγματικό χρόνο.

Εάν οι διακομιστές είναι εκτός λειτουργίας, πρέπει να περιμένετε και στη συνέχεια να ελέγξετε τα Άμεσα μηνύματα. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη λαβή Instagram Twitter για πιθανά προβλήματα διακομιστή.

3. Αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής Instagram

Εάν το Διαδίκτυό σας λειτουργεί και οι διακομιστές είναι ανοιχτοί, και πάλι δεν μπορείτε να ελέγξετε τα μηνύματα Instagram, ήρθε η ώρα να διακόψετε αναγκαστικά την εφαρμογή.

Το Instagram DM ενδέχεται να μην λειτουργεί λόγω σφάλματος στην εφαρμογή. Μπορείτε να εξαλείψετε τέτοιες εφαρμογές διακόπτοντας αναγκαστικά την εφαρμογή στο Android σας. Δείτε πώς μπορείτε να διακόψετε αναγκαστικά την εφαρμογή Instagram.

1. Πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Instagram στην αρχική οθόνη και επιλέξτε ‘Πληροφορίες εφαρμογής‘.

Πληροφορίες εφαρμογήςΠληροφορίες εφαρμογής

2. Πατήστε το ‘Force Stop‘ στην οθόνη πληροφοριών εφαρμογής.

Πώς να ελέγξετε και να αφαιρέσετε τις συσκευές σύνδεσης Instagram το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Force Stop

Αυτό είναι! Αυτό θα αναγκάσει αμέσως να σταματήσει την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας. Μόλις σταματήσετε, επανεκκινήστε την εφαρμογή Instagram και ελέγξτε τα DM.

4. Απενεργοποιήστε τις Υπηρεσίες VPN/Proxy

Το Instagram δεν συνιστά τη χρήση υπηρεσιών VPN/Proxy για το ξεκλείδωμα του ιστότοπου. Ωστόσο, εάν το χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στην εφαρμογή, ήρθε η ώρα να την απενεργοποιήσετε.

Όταν χρησιμοποιείτε VPN ή υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης, η εφαρμογή Instagram προσπαθεί να συνδεθεί με διαφορετικό διακομιστή μακριά από την πραγματική σας τοποθεσία.

Αυτό επιμηκύνει τον χρόνο σύνδεσης και δημιουργεί προβλήματα όπως το Instagram DM που δεν λειτουργεί, προβλήματα αναπαραγωγής βίντεο κ.λπ. Επομένως, συνιστάται να απενεργοποιήστε όλες τις υπηρεσίες VPN/Proxy και χρησιμοποιήστε ξανά την εφαρμογή.

5. Ενημερώστε την εφαρμογή Instagram

Ενημερώστε την εφαρμογή Instagram

Εάν η εφαρμογή Instagram δεν ενημερωθεί για λίγο, υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα η έκδοση της εφαρμογής που χρησιμοποιείτε να έχει σφάλμα που εμποδίζει τη φόρτωση των μηνυμάτων.

Όταν η σύνδεση του διακομιστή αποτύχει, οι χρήστες αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα. Πολλοί χρήστες ισχυρίστηκαν ότι διορθώνουν το πρόβλημα που δεν λειτουργούν τα DM Instagram ενημερώνοντας την εφαρμογή Instagram από το Google Play Store/Apple App Store.

Μπορείτε να δοκιμάσετε να το κάνετε επίσης, ειδικά εάν όλες οι άλλες μέθοδοι απέτυχαν να διορθώσουν το πρόβλημα μη φόρτωσης του Instagram DM.

6. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα του Instagram

Η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης και των δεδομένων του Instagram μπορεί να βοηθήσει εάν αποτύχει η ενημέρωση της εφαρμογής. Όπως κάθε άλλη εφαρμογή μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, το Instagram χρησιμοποιεί δεδομένα προσωρινής αποθήκευσης για να παρέχει μια ομαλή εμπειρία χρήστη.

Όταν αυτά τα αποθηκευμένα δεδομένα αλλοιωθούν για οποιονδήποτε λόγο, τα DM δεν θα λειτουργήσουν. Ως εκ τούτου, πρέπει να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα της εφαρμογής Instagram στη συσκευή σας για να επιλύσετε όλα τα πιθανά προβλήματα.

1. Αρχικά, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Instagram στην αρχική οθόνη και επιλέξτε ‘Πληροφορίες εφαρμογής‘.

Πληροφορίες εφαρμογής

2. Στην οθόνη Πληροφορίες εφαρμογής, πατήστε ‘Χρήση αποθήκευσης‘.

Πώς να διορθώσετε την κάμερα Instagram που δεν λειτουργεί (7 μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Χρήση αποθήκευσης

3. Στη χρήση αποθηκευτικού χώρου, πατήστε “Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης‘και μετά’Καθαρισμός δεδομένων

Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης

Αυτό είναι! Τώρα ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας. Αυτή τη φορά μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα DM του Instagram χωρίς κανένα πρόβλημα.

7. Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή Instagram

Επανεγκαταστήστε την εφαρμογή Instagram

Εάν η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης της εφαρμογής Instagram δεν επιλύσει το πρόβλημα, η επανεγκατάσταση της εφαρμογής είναι το επόμενο καλύτερο που πρέπει να κάνετε. Η επανεγκατάσταση θα διαγράψει όλα τα αποθηκευμένα κατεστραμμένα δεδομένα και θα πραγματοποιήσει λήψη ενός νέου αντιγράφου από το Διαδίκτυο.

Πώς να κάνετε μη αναγνωσμένα μηνύματα στο Instagram(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Για να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή Instagram, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Instagram και επιλέξτε «Κατάργηση εγκατάστασης». Μόλις απεγκατασταθεί, εγκαταστήστε το ξανά στο τηλέφωνό σας από το Google Play Store ή το Apple App Store.

8. Επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης του Instagram

Επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης του Instagram

Αν και υπάρχουν διάφοροι τρόποι επικοινωνίας με την ομάδα υποστήριξης του Instagram, ο πιο εύκολος είναι να ανοίξετε το DM του Instagram και να ανακινήσετε το τηλέφωνό σας για να αναφέρετε ένα πρόβλημα.

Ο στόχος είναι να φτάσετε στο DM του Instagram και να κουνήσετε το τηλέφωνο για να αναφέρετε ένα πρόβλημα. Στη συνέχεια, στην οθόνη αναφοράς προβλήματος, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία αναφοράς.

Πώς να περιορίσετε τα μηνύματα & Σχόλια στο Instagram(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πρέπει να ακολουθήσετε τη διαδικασία και να περιγράψετε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και τα πράγματα αντιμετώπισης προβλημάτων που έχετε δοκιμάσει μέχρι τώρα. Στη συνέχεια, η ομάδα υποστήριξης του Instagram θα εξετάσει το πρόβλημά σας και θα το διορθώσει αυτόματα.

Τα DM Instagram δεν λειτουργούν μπορεί να είναι απογοητευτικό, ειδικά αν το χρησιμοποιείτε για να επικοινωνείτε με άλλους. Μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων όπως WhatsApp, Telegram, Signal κ.λπ. για επικοινωνία. Ενημερώστε μας εάν παραλείψαμε σημαντικές μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: