το μικρόφωνο δεν λειτουργεί στο Instagram

Πώς να διορθώσετε το μικρόφωνο που δεν λειτουργεί στο Instagram (11 μέθοδοι)

Το Instagram αρχικά παρουσιάστηκε σε εμάς ως πλατφόρμα κοινής χρήσης φωτογραφιών. Αλλά τώρα, έχει γίνει ένας κορυφαίος ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης που παρέχει διάφορες επιλογές επικοινωνίας.

Στο Instagram, μπορείτε πλέον να ανταλλάσσετε μηνύματα κειμένου, να πραγματοποιείτε κλήσεις φωνής/βίντεο, να στέλνετε φωνητικές σημειώσεις σε μηνύματα κ.λπ. Πολλές λειτουργίες του Instagram χρειάζονται πρόσβαση στο μικρόφωνό σας. τα πράγματα μπορεί να γίνουν ενοχλητικά αν δεν λειτουργεί.

Πρόσφατα, πολλοί χρήστες του Instagram ανέφεραν ότι αντιμετώπισαν προβλήματα κατά τη χρήση του μικροφώνου. Σύμφωνα με αυτούς, το μικρόφωνο δεν λειτουργεί κατά τη διάρκεια κλήσεων φωνής/βίντεο , κατά την εγγραφή βίντεο κ.λπ.

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα |
Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

Διαβάστε επίσης :Οι 10 καλύτερες εφαρμογές για το Instagram χωρίς να συνδεθείτε

Πότε είναι η καλύτερη ώρα για ανάρτηση στο Instagram;

11 μέθοδοι για να διορθώσετε το μικρόφωνο που δεν λειτουργεί στο Instagram

Επομένως, εάν μόλις ηχογραφήσατε reels, ιστορίες και βίντεο, χωρίς ήχο, πρέπει να ελέγξετε και να επιλύσετε τα προβλήματα του μικροφώνου. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικούς καλύτερους τρόπους για να διορθώσετε το μικρόφωνο που δεν λειτουργεί στο Instagram . Ας αρχίσουμε.

1. Επανεκκινήστε την εφαρμογή Instagram

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα που δεν λειτουργεί το μικρόφωνο στο Instagram για πρώτη φορά, πρέπει να επανεκκινήσετε την εφαρμογή Instagram.

Η επανεκκίνηση της εφαρμογής θα αποκλείσει πιθανώς όλα τα σφάλματα και τις δυσλειτουργίες που εμποδίζουν τη σωστή λειτουργία της εφαρμογής Instagram.

Απλώς κλείστε την εφαρμογή Instagram και ανοίξτε την ξανά. Αφού επανεκκινήσετε την εφαρμογή, δοκιμάστε να ηχογραφήσετε τη φωνή σας στο μήνυμα για να επιβεβαιώσετε εάν το Μικρόφωνο λειτουργεί.

2. Επανεκκινήστε το Android smartphone σας

Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας

Εάν η επανεκκίνηση της εφαρμογής δεν βοήθησε, μπορείτε να δοκιμάσετε να επανεκκινήσετε το smartphone Android. Η επανεκκίνηση θα τερματίσει όλες τις εφαρμογές και τις διαδικασίες στο παρασκήνιο.

Επίσης, είναι καλή ιδέα να κάνετε επανεκκίνηση των συσκευών Android σε τακτά χρονικά διαστήματα για να διασφαλίζετε καλύτερη απόδοση. Επομένως, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας και, στη συνέχεια, επιλέξτε Επανεκκίνηση.

Μετά την επανεκκίνηση, ανοίξτε ξανά την εφαρμογή Instagram και δοκιμάστε να εγγράψετε τροχούς και βίντεο με ήχο.

3. Αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής Instagram

Force Stop

Ενώ η αναγκαστική διακοπή δεν έχει άμεση σύνδεση με το μικρόφωνο, πολλοί χρήστες του Instagram βρήκαν ότι το κάνουν πολύ χρήσιμο.

Όταν διακόπτετε αναγκαστικά την εφαρμογή Instagram, διακόπτονται όλες οι διαδικασίες παρασκηνίου που σχετίζονται με την εφαρμογή. Έτσι, εάν οποιαδήποτε διαδικασία παρασκηνίου του Instagram εμποδίζει την πρόσβαση της εφαρμογής στο μικρόφωνο του τηλεφώνου σας, θα διορθωθεί.

Για αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής Instagram, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Instagram και επιλέξτε Πληροφορίες εφαρμογής . Στην οθόνη πληροφοριών εφαρμογών, πατήστε στο Force Stop .

4. Βεβαιωθείτε ότι η Πρόσβαση στο μικρόφωνο είναι ενεργοποιημένη στο τηλέφωνό σας

Στις πιο πρόσφατες εκδόσεις του Android, έχετε έναν έλεγχο απορρήτου που σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε την άδεια μικροφώνου σε επίπεδο συστήματος.

Εάν η άδεια μικροφώνου σε επίπεδο συστήματος είναι απενεργοποιημένη, καμία εφαρμογή στο τηλέφωνό σας δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτήν. Επομένως, πρέπει να διασφαλίσετε ότι η πρόσβαση στο μικρόφωνο για εφαρμογές είναι ενεργοποιημένη στο τηλέφωνό σας. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε το συρτάρι εφαρμογών σας και επιλέξτε Ρυθμίσεις .

2. Στις Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Απόρρητο .

Μυστικότητα

3. Τώρα, στην οθόνη Απόρρητο, ενεργοποιήστε την εναλλαγή για Πρόσβαση στο μικρόφωνο .

Άδεια μικροφώνου

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να διασφαλίσετε ότι η πρόσβαση στο μικρόφωνο είναι ενεργοποιημένη στο τηλέφωνό σας.

5. Βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή Instagram επιτρέπεται να χρησιμοποιεί μικρόφωνο

Όταν πραγματοποιείτε φωνητική ή βιντεοκλήση στο Instagram για πρώτη φορά, η εφαρμογή σας ζητά να παραχωρήσετε πρόσβαση στο μικρόφωνο. Εάν έχετε αρνηθεί την άδεια, η εφαρμογή δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στο Μικρόφωνό σας, ακόμη και όταν επιτρέπεται η πρόσβαση στο Μικρόφωνο σε όλο το σύστημα.

Επομένως, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας επιτρέπεται να χρησιμοποιεί το μικρόφωνό σας. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Instagram στην αρχική οθόνη και επιλέξτε Πληροφορίες εφαρμογής .

Πληροφορίες εφαρμογής

2. Στην οθόνη Πληροφορίες εφαρμογής, επιλέξτε Δικαιώματα .

Άδειες

3. Τώρα πατήστε στο Μικρόφωνο .

Μικρόφωνο

4. Βεβαιωθείτε ότι η πρόσβαση στο μικρόφωνο για αυτήν την εφαρμογή έχει οριστεί σε Να επιτρέπεται μόνο κατά τη χρήση της εφαρμογής .

Επιτρέπεται μόνο κατά τη χρήση της εφαρμογής

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ενεργοποιήσετε την πρόσβαση στο μικρόφωνο για την εφαρμογή Instagram στο smartphone Android.

6. Βεβαιωθείτε ότι καμία εφαρμογή δεν χρησιμοποιεί το μικρόφωνο στο παρασκήνιο

Ορισμένες κακόβουλες εφαρμογές στο τηλέφωνό σας μπορούν να εκτελούνται στο παρασκήνιο και να χρησιμοποιούν το μικρόφωνό σας. Έτσι, όταν μια άλλη εφαρμογή χρησιμοποιεί ενεργά το μικρόφωνο στο παρασκήνιο, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα με την πρόσβαση σε αυτό στην εφαρμογή Instagram.

Η πιο πρόσφατη έκδοση του Android διαθέτει δείκτες απορρήτου που δείχνουν εάν κάποια εφαρμογή χρησιμοποιεί μικρόφωνο ή κάμερα. Επομένως, πρέπει να κοιτάξετε την ένδειξη στην επάνω δεξιά γωνία για να δείτε εάν κάποια εφαρμογή χρησιμοποιεί σιωπηλά το μικρόφωνό σας.

Πρέπει να διερευνήσετε και να απεγκαταστήσετε τέτοιες εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο και χρησιμοποιούν το μικρόφωνό σας σιωπηλά, καθώς αποτελούν σοβαρές απειλές για το απόρρητο.

7. Βεβαιωθείτε ότι το Μικρόφωνο είναι ενεργοποιημένο κατά τη διάρκεια των κλήσεων

Το μικρόφωνο είναι ενεργοποιημένο κατά τη διάρκεια των κλήσεων

Εάν το μικρόφωνο δεν λειτουργεί στο Instagram μόνο κατά τη διάρκεια των κλήσεων, πρέπει να ενεργοποιήσετε το μικρόφωνο κατά τη διάρκεια των κλήσεων.

Όταν απενεργοποιείτε το μικρόφωνο κατά τη διάρκεια ενεργών κλήσεων, οι άλλοι δεν μπορούν να σας ακούσουν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί Μικρόφωνο στο κάτω μέρος πριν μιλήσετε.

8. Αποσυνδέστε τις συσκευές Bluetooth

Αποσυνδέστε τις συσκευές Bluetooth

Εάν συνδέετε συχνά τα ακουστικά Bluetooth στο τηλέφωνό σας, πρέπει να ελέγξετε αν είναι συνδεδεμένα κατά την πραγματοποίηση κλήσεων στο Instagram. Όταν τα ακουστικά Bluetooth είναι συνδεδεμένα στο τηλέφωνό σας, η εφαρμογή Instagram θα χρησιμοποιεί το μικρόφωνο των συνδεδεμένων ακουστικών και όχι τα τηλέφωνά σας.

Επομένως, πρέπει να διασταυρώσετε εάν κάποια συσκευή ήχου με μικρόφωνο είναι συνδεδεμένη στο smartphone Android. Εάν είναι, πρέπει να το αποσυνδέσετε και στη συνέχεια να πραγματοποιήσετε τις κλήσεις.

9. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη του Instagram

Τα κατεστραμμένα αρχεία προσωρινής μνήμης Instagram σε τηλέφωνα Android είναι γνωστά για την πρόκληση προβλημάτων που σχετίζονται με το μικρόφωνο. Επομένως, εάν τίποτα δεν έχει λειτουργήσει για εσάς μέχρι τώρα, είναι καλύτερο να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη του Instagram στο Android. Δείτε πώς μπορείτε να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη του Instagram.

1. Πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Instagram και επιλέξτε Πληροφορίες εφαρμογής .

Πληροφορίες εφαρμογής

2. Στην οθόνη πληροφοριών εφαρμογής, πατήστε Χρήση αποθήκευσης .

Αποθήκευση και προσωρινή μνήμη

3. Στην οθόνη αποθήκευσης, πατήστε το κουμπί Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης .

Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη Instagram στο Android για να διορθώσετε προβλήματα μικροφώνου κατά τη χρήση της εφαρμογής.

10. Ενημερώστε την εφαρμογή Instagram

ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και ενημερώστε την

Οι ξεπερασμένες εφαρμογές μπορούν να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα και ακόμη και να εμποδίσουν τη λειτουργία της εφαρμογής. Οι πιθανότητες είναι ότι η απαρχαιωμένη εφαρμογή Instagram είναι ο κύριος ένοχος πίσω από το πρόβλημα που δεν λειτουργεί το μικρόφωνο.

Επίσης, είναι μια καλή πρακτική ασφάλειας να διατηρείτε ενημερωμένες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια Android. Οι ενημερώσεις εφαρμογών όχι μόνο αφαιρούν σφάλματα και δυσλειτουργίες, αλλά προσθέτουν και νέες δυνατότητες. Έτσι, κατευθυνθείτε στο Google Play Store και εγκαταστήστε όλες τις εκκρεμείς ενημερώσεις του Instagram.

11. Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή Instagram

Επανεγκαταστήστε την εφαρμογή Instagram

Εάν τίποτα δεν έχει λειτουργήσει για εσάς μέχρι τώρα, η επανεγκατάσταση θα μπορούσε να είναι η τελευταία σας λύση. Ωστόσο, η επανεγκατάσταση της εφαρμογής Instagram θα αφαιρέσει όλα τα αποθηκευμένα δεδομένα χρήστη και τα στοιχεία σύνδεσής σας.

Επομένως, εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή Instagram μόνο εάν έχετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας. Για να επανεγκαταστήσετε την εφαρμογή Instagram, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Instagram στην αρχική οθόνη και επιλέξτε Κατάργηση εγκατάστασης.

Αυτό θα απεγκαταστήσει την εφαρμογή Instagram στη συσκευή σας Android. Μόλις απεγκατασταθεί, ανοίξτε το Google Play Store και εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή Instagram.

Το πρόβλημα που δεν λειτουργεί το μικρόφωνο στο Instagram μπορεί να είναι απογοητευτικό, ειδικά αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή για να επικοινωνείτε με τους φίλους σας μέσω φωνητικών μηνυμάτων. Ωστόσο, εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το μικρόφωνο, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτές τις μεθόδους για να το επιλύσετε. Ενημερώστε μας ποια μέθοδος λειτούργησε για την επίλυση του προβλήματος που δεν λειτουργεί το Μικρόφωνο στο Instagram.

Διαβάστε επίσης:Πώς να διορθώσετε προβλήματα μικροφώνου σε smartphone

η κάμερα Instagram δεν λειτουργεί

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *