Πώς να διορθώσετε το “Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση εικόνας. Πατήστε για επανάληψη» Σφάλμα Instagram

Υπάρχουν λίγα πράγματα πιο απογοητευτικά από το να πατήσετε μια εικόνα Instagram μόνο για να δείτε μια “Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση εικόνας. Σφάλμα “Πατήστε για επανάληψη”. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους εμφανίζεται αυτό το σφάλμα, οι περισσότεροι από τους οποίους σχετίζονται με την εφαρμογή Instagram ή τη σύνδεσή σας στο δίκτυο.

Ευτυχώς, έχετε διάφορους τρόπους για να επιλύσετε αυτό το σφάλμα στον λογαριασμό σας στο Instagram . Μπορείτε να ελέγξετε εάν οι διακομιστές του Instagram αντιμετωπίζουν διακοπή λειτουργίας, να δοκιμάσετε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο και να διαγράψετε τα αρχεία προσωρινής μνήμης της εφαρμογής για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Ελέγξτε εάν το Instagram είναι εκτός λειτουργίας

Δεν είναι πάντα η εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας που προκαλεί προβλήματα. Μερικές φορές, οι διακομιστές του Instagram σταματούν να λειτουργούν. «Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση της εικόνας. Το σφάλμα Tap to Retry» μπορεί να είναι αποτέλεσμα προβλήματος διακομιστή .

Σε αυτήν την περίπτωση, ελέγξτε αν το Instagram αντιμετωπίζει πράγματι χρόνο διακοπής λειτουργίας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό χρησιμοποιώντας έναν ηλεκτρονικό έλεγχο κατάστασης ιστότοπου όπως το DownDetector . Ο ιστότοπος θα σας ενημερώσει για την τρέχουσα κατάσταση των διακομιστών του Instagram.

Εάν διαπιστώσετε ότι οι διακομιστές προκαλούν το πρόβλημα, περιμένετε έως ότου η εταιρεία δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας αυτών των διακομιστών. Δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε στην άκρη σας.

Επανεκκινήστε το iPhone ή το τηλέφωνό σας Android

Εάν οι διακομιστές του Instagram είναι σε λειτουργία και λειτουργούν, το iPhone ή το τηλέφωνό σας Android ενδέχεται να παρουσιάσει μια μικρή βλάβη, με αποτέλεσμα η εφαρμογή Instagram να μην φορτώνει το περιεχόμενό σας. Σε αυτήν την περίπτωση, επανεκκινήστε τη συσκευή σας και δείτε εάν το πρόβλημά σας επιλύεται.

Η επανεκκίνηση του τηλεφώνου σας διορθώνει πολλά μικρά προβλήματα, συμπεριλαμβανομένων αυτών που σχετίζονται με την εφαρμογή Instagram.

Μπορείτε να επανεκκινήσετε ένα σύγχρονο iPhone με αυτόν τον τρόπο:

Πατήστε παρατεταμένα ένα από τα κουμπιά έντασης ήχου και το πλευρικό κουμπί μέχρι να δείτε ένα ρυθμιστικό στην οθόνη του iPhone σας. Σύρετε το ρυθμιστικό για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή σας.

Ενεργοποιήστε ξανά τη συσκευή σας πατώντας και κρατώντας πατημένο το Πλαϊνό κουμπί.

Θα επανεκκινήσετε τα περισσότερα τηλέφωνα Android με αυτόν τον τρόπο:

Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας στο τηλέφωνό σας. Επιλέξτε Επανεκκίνηση στο μενού που ανοίγει.

Ανοίξτε το Instagram όταν γίνει επανεκκίνηση του τηλεφώνου και η εφαρμογή θα λειτουργήσει όπως αναμένεται.

Εναλλαγή μεταξύ Wi-Fi και δεδομένων κινητής τηλεφωνίας στο τηλέφωνό σας

Το Instagram βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στη σύνδεση του τηλεφώνου σας στο διαδίκτυο για να λειτουργήσει, επομένως θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η σύνδεσή σας λειτουργεί. Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ Wi-Fi και δεδομένων κινητής τηλεφωνίας για να δείτε εάν η “Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση της εικόνας. Το πρόβλημα “Πατήστε για επανάληψη” επιλύθηκε.

Εναλλαγή μεταξύ Wi-Fi και δεδομένων κινητής τηλεφωνίας σε ένα iPhone

Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο iPhone σας. Επιλέξτε Wi-Fi και συνδεθείτε στο δίκτυο που προτιμάτε εάν χρησιμοποιείτε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.

Πατήστε Wi-Fi και απενεργοποιήστε την επιλογή Wi-Fi εάν είστε σε ασύρματο δίκτυο. Το τηλέφωνό σας θα χρησιμοποιήσει τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σας.

Εναλλαγή μεταξύ Wi-Fi και δεδομένων κινητής τηλεφωνίας στο Android

Τραβήξτε προς τα κάτω από το επάνω μέρος της οθόνης του τηλεφώνου σας. Πατήστε το εικονίδιο Wi-Fi για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία και να μεταβείτε σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, εάν αυτήν τη στιγμή χρησιμοποιείτε Wi-Fi.

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Wi-Fi & Δίκτυο > Wi-Fi στο τηλέφωνό σας και συνδεθείτε στο ασύρματο δίκτυό σας, εάν αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείτε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.

Απενεργοποιήστε την υπηρεσία VPN σας

Μια εφαρμογή VPN δρομολογεί την κυκλοφορία Διαδικτύου του τηλεφώνου σας μέσω διακομιστών τρίτων, γεγονός που μερικές φορές μπορεί να προκαλέσει προβλήματα με διάφορες εφαρμογές. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα του Instagram να φορτώνει και να εμφανίζει περιεχόμενο.

Επομένως, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε προσωρινά την υπηρεσία VPN του τηλεφώνου σας και να δείτε εάν το Instagram λειτουργεί. Εάν η εφαρμογή λειτουργεί, θα πρέπει να διατηρήσετε το VPN σας απενεργοποιημένο κατά τη χρήση του Instagram.

Εάν συνεχίσετε να λαμβάνετε το “Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση εικόνας. Μήνυμα σφάλματος Tap to Retry», διαβάστε για να ανακαλύψετε περισσότερες επιδιορθώσεις.

Αποσυνδεθείτε και επιστρέψτε στον λογαριασμό σας στο Instagram

Όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη φόρτωση περιεχομένου ή άλλα προβλήματα λογαριασμού, αξίζει να αποσυνδεθείτε και να επιστρέψετε στην εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας. Αυτό επιτρέπει στην εφαρμογή να αποκαταστήσει τη σύνδεση με τον λογαριασμό σας στους διακομιστές του Instagram, διορθώνοντας μικρά προβλήματα συγχρονισμού.

Κρατήστε εύχρηστα τα στοιχεία σύνδεσής σας στο Instagram, καθώς θα τα χρειαστείτε για να συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας.

Ανοίξτε το Instagram στο τηλέφωνό σας. Επιλέξτε το εικονίδιο προφίλ στην κάτω δεξιά γωνία. Επιλέξτε τις τρεις οριζόντιες γραμμές στην επάνω δεξιά γωνία . Επιλέξτε Ρυθμίσεις στο μενού.

Κάντε κύλιση στη σελίδα Ρυθμίσεις προς τα κάτω και πατήστε Αποσύνδεση .

Συνδεθείτε ξανά στην εφαρμογή με τον λογαριασμό σας.

Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη του Instagram στο τηλέφωνό σας

Το Instagram αποθηκεύει προσωρινά αρχεία (γνωστά και ως προσωρινή μνήμη) στο τηλέφωνό σας για να επιταχύνει και να βελτιώσει την εμπειρία της εφαρμογής σας. Αυτά τα αρχεία μερικές φορές γίνονται προβληματικά και προκαλούν δυσλειτουργία της εφαρμογής.

Τα αρχεία προσωρινής μνήμης σας μπορεί να καταστραφούν, να μολυνθούν από ιό ή κακόβουλο λογισμικό ή να έχουν άλλα προβλήματα. Ευτυχώς, μπορείτε να διαγράψετε όλα αυτά τα αρχεία χωρίς να επηρεάσετε τα προσωπικά σας δεδομένα. Στη συνέχεια, η εφαρμογή σας θα λειτουργήσει όπως θέλετε.

Μπορείτε να διαγράψετε τα αρχεία προσωρινής μνήμης του Instagram μόνο σε ένα τηλέφωνο Android, καθώς το iPhone δεν σας επιτρέπει να το κάνετε αυτό.

Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο τηλέφωνό σας Android. Μεταβείτε στις Εφαρμογές και ειδοποιήσεις > Instagram στις Ρυθμίσεις . Επιλέξτε Αποθήκευση και προσωρινή μνήμη στη σελίδα της εφαρμογής.

Επιλέξτε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης για να διαγράψετε τα αρχεία προσωρινής μνήμης του Instagram.

Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram .

Ενημερώστε το Instagram στο τηλέφωνο iPhone ή Android

Όπως και με τον υπολογιστή σας, είναι σημαντικό να διατηρείτε ενημερωμένες τις εφαρμογές του τηλεφώνου σας . Αυτό σας επιτρέπει να διορθώσετε διάφορα σφάλματα στην παλαιότερη εφαρμογή και να αποκτήσετε πρόσβαση στις πιο πρόσφατες λειτουργίες της εφαρμογής.

Μπορείτε να ενημερώσετε το Instagram και στο τηλέφωνο iPhone και Android δωρεάν. Θα χρησιμοποιήσετε το αντίστοιχο κατάστημα εφαρμογών για λήψη και εγκατάσταση των ενημερώσεων εφαρμογών .

Ενημερώστε το Instagram σε iPhone

Ανοίξτε το App Store στο iPhone σας. Επιλέξτε Ενημερώσεις στο κάτω μέρος . Επιλέξτε Ενημέρωση δίπλα στο Instagram .

Εκκινήστε το Instagram όταν εγκαταστήσετε τις ενημερώσεις.

Ενημερώστε το Instagram στο Android

Ανοίξτε το Google Play Store στο τηλέφωνό σας. Αναζητήστε και επιλέξτε Instagram . Πατήστε Ενημέρωση για να ενημερώσετε την εφαρμογή. Δεν βλέπετε το κουμπί Ενημέρωση στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης, επειδή η εφαρμογή μας είναι ήδη ενημερωμένη.

Αποκτήστε πρόσβαση στην πρόσφατα ενημερωμένη εφαρμογή.

Επανεγκαταστήστε το Instagram στο τηλέφωνο iPhone ή Android

Εάν συνεχίσετε να αντιμετωπίζετε το “Couldn’t Load Image” του Instagram. Σφάλμα “Πατήστε για επανάληψη”, τα βασικά αρχεία της εφαρμογής σας μπορεί να έχουν καταστραφεί. Αυτό συμβαίνει για διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένου του ότι το τηλέφωνό σας έχει μολυνθεί από ιό.

Ένας γρήγορος τρόπος για να διορθώσετε τα αρχεία συστήματος της εφαρμογής σας είναι να απεγκαταστήσετε και να επανεγκαταστήσετε την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας. Με αυτόν τον τρόπο διαγράφονται τα υπάρχοντα αρχεία της εφαρμογής και εισάγονται νέα αρχεία από το κατάστημα εφαρμογών.

Αφού εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή, μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενό σας.

Επανεγκαταστήστε το Instagram σε iPhone

Πατήστε παρατεταμένα την εφαρμογή Instagram στην αρχική οθόνη του iPhone σας. Επιλέξτε X στην επάνω αριστερή γωνία του Instagram.

Επιλέξτε Διαγραφή στο μήνυμα για να καταργήσετε την εφαρμογή.

Ανοίξτε το App Store , αναζητήστε το Instagram και πατήστε το εικονίδιο λήψης. Εκκινήστε την εφαρμογή που έχετε λάβει.

Επανεγκαταστήστε το Instagram στο Android

Πατήστε παρατεταμένα την εφαρμογή Instagram στο συρτάρι εφαρμογών του τηλεφώνου σας. Επιλέξτε Κατάργηση εγκατάστασης στο μενού.

Επιλέξτε OK στο μήνυμα για να διαγράψετε την εφαρμογή.

Ανοίξτε το Google Play Store , αναζητήστε και επιλέξτε Instagram και πατήστε Εγκατάσταση . Πρόσβαση στην πρόσφατα εγκατεστημένη εφαρμογή.

Καθαρίστε Εγκαταστήστε το υλικολογισμικό στο τηλέφωνό σας

Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να κάνετε το Instagram να φορτώνει φωτογραφίες και βίντεο, το υλικολογισμικό του τηλεφώνου σας μπορεί να έχει πρόβλημα. Ζητήματα όπως αυτό μπορούν να διορθωθούν με την επανεγκατάσταση του υλικολογισμικού στη συσκευή.

Μπορείτε να καθαρίσετε την εγκατάσταση του iOS στο iPhone σας για να διορθώσετε πιθανώς το πρόβλημα. Σε Android, αναβοσβήστε το αρχικό υλικολογισμικό στο τηλέφωνό σας για να επιλύσετε το πρόβλημα του Instagram. Να θυμάστε ότι θα χάσετε όλα τα δεδομένα του τηλεφώνου σας όταν καθαρίσετε την εγκατάσταση του υλικολογισμικού.

Η Google θα πρέπει να σας βοηθήσει να βρείτε τον οδηγό που εξηγεί πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε μια καθαρή έκδοση του λειτουργικού συστήματος στο συγκεκριμένο μοντέλο Android που διαθέτετε. Η διαδικασία διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο της συσκευής.

Χρησιμοποιήστε το Instagram στον Ιστό

Όταν όλα τα άλλα δεν λειτουργούν, η τελευταία σας λύση για να συνεχίσετε να έχετε πρόσβαση και να προβάλλετε τη ροή σας στο Instagram είναι να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία στον Ιστό. Το Instagram διαθέτει μια έκδοση Ιστού στην οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Αυτή η έκδοση σάς δίνει πρόσβαση σε όλες σχεδόν τις δυνατότητες που έχετε στην εφαρμογή του Instagram. Μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα, να προβάλλετε φωτογραφίες και βίντεο και να αλλάξετε διάφορες ρυθμίσεις λογαριασμού χρησιμοποιώντας την έκδοση του προγράμματος περιήγησης του Instagram.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Instagram για το διαδίκτυο χρησιμοποιώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.instagram.com/

Κάντε το Instagram να φορτώνει το πραγματικό περιεχόμενο και όχι ένα μήνυμα σφάλματος

Όταν το Instagram δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στο επιλεγμένο περιεχόμενό σας , η εφαρμογή εμφανίζει ένα μήνυμα “Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση εικόνας. Σφάλμα “Πατήστε για επανάληψη”. Αυτό συμβαίνει συνήθως λόγω προβλήματος δικτύου, αλλά το σύστημα του τηλεφώνου σας μπορεί επίσης να είναι ο ένοχος.

Θα πρέπει να μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα του Instagram χρησιμοποιώντας τις μεθόδους που περιγράφονται παραπάνω. Στη συνέχεια, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις δικές σας καθώς και τις φωτογραφίες και τα βίντεο άλλων.

Διαβάστε επίσης:Πώς να διορθώσετε το σφάλμα “Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση των μέσων” στο Google Chrome

loop το αγαπημένο σας τραγούδι στο Spotify

πώς να κάνετε loop ένα τραγούδι στο Spotify

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4890

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *