Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση στο Snapchat (6 μέθοδοι)

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση στο Snapchat (6 μέθοδοι)

Ενώ το Snapchat είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για διασκέδαση με φίλους, έχει μερικά σφάλματα και δυσλειτουργίες που εμποδίζουν τους χρήστες να τη χρησιμοποιήσουν. Είναι σύνηθες φαινόμενο μια εφαρμογή Snapchat για Android και iOS να παρουσιάζει σφάλματα κατά τη λήψη φωτογραφιών ή την αναπαραγωγή παιχνιδιών.

Πρόσφατα, ορισμένοι χρήστες Android ανέφεραν ότι έλαβαν ένα μήνυμα σφάλματος Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση κατά τη σύνδεση. Ο πραγματικός λόγος πίσω από αυτό το σφάλμα είναι άγνωστος, αλλά αν το λαμβάνετε, μην πανικοβληθείτε, καθώς μπορείτε να το διορθώσετε γρήγορα. Το μήνυμα σφάλματος εμφανίζεται επίσης κατά τη δημιουργία νέου λογαριασμού Snapchat.

Το Snapchat ενδέχεται σύντομα να εισαγάγει το Snapchat Plus ως συνδρομή επί πληρωμή(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

6 καλύτεροι τρόποι για να διορθώσετε το σφάλμα δεν ήταν δυνατή η σύνδεση στο Snapchat

Η προτροπή δεν ήταν δυνατή η σύνδεση στο Snapchat είναι συχνά αποτέλεσμα προβλημάτων συνδεσιμότητας στο Διαδίκτυο ή διακοπές λειτουργίας διακομιστή. Στη συσκευή σας Android, μπορείτε να εφαρμόσετε αυτές τις απλές μεθόδους για να διορθώσετε το μήνυμα σφάλματος σε χρόνο μηδέν. Δείτε πώς μπορείτε να επιλύσετε το σφάλμα Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση του Snapchat.

1) Αναγκαστικό Κλείσιμο & Ανοίξτε ξανά το Snapchat

Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στο Snapchat [Android & iPhone](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εάν η εφαρμογή αντιμετωπίζει κάποιο προσωρινό πρόβλημα, πρέπει να την κλείσετε αναγκαστικά και να την ανοίξετε ξανά. Όχι μόνο το «Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση», αλλά και η αναγκαστική διακοπή ή το αναγκαστικό κλείσιμο μπορούν να διορθώσουν σχεδόν κάθε προσωρινό πρόβλημα με την εφαρμογή Snapchat.

 

Για αναγκαστική διακοπή του Snapchat, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο Snapchat στην αρχική οθόνη και πατήστε στο App Info . Αυτό θα ανοίξει τη σελίδα πληροφοριών εφαρμογής. Στη σελίδα πληροφοριών εφαρμογής, πατήστε το κουμπί Αναγκαστική διακοπή .

Αυτό θα αναγκάσει τη διακοπή της εφαρμογής και θα τερματίσει όλες τις διαδικασίες παρασκηνίου που συνδέονται με την εφαρμογή. Μόλις τελειώσετε, ανοίξτε ξανά την εφαρμογή Snapchat. δεν θα βλέπετε πλέον το μήνυμα λάθους “Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση”.

2) Ελέγξτε εάν το Snapchat είναι εκτός λειτουργίας

 

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το μήνυμα σφάλματος Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση συνήθως συνδέεται με το Διαδίκτυο. Εάν το διαδίκτυο δεν λειτουργεί, θα λάβετε αυτό το μήνυμα σφάλματος. Ομοίως, εάν οι διακομιστές του Snapchat είναι εκτός λειτουργίας, η εφαρμογή θα αποτύχει να επικοινωνήσει και θα εμφανίσει το μήνυμα σφάλματος Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση.

Επομένως, πριν δοκιμάσετε τις επόμενες μεθόδους, ελέγξτε εάν οι διακομιστές του Snapchat είναι σε λειτουργία και λειτουργούν. Για να ελέγξετε για διακοπή του Snapchat, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Downdetector ή άλλους παρόμοιους ιστότοπους .

Εάν το Snapchat είναι εκτός λειτουργίας παγκοσμίως, πρέπει να περιμένετε μέχρι να αποκατασταθεί η υπηρεσία. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων για να συνδεθείτε με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας.

3) Ενημερώστε την εφαρμογή Snapchat

Εάν δεν υπάρχει διακοπή λειτουργίας του Snapchat και εξακολουθείτε να λαμβάνετε το μήνυμα σφάλματος “Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση” κατά τη σύνδεση στην εφαρμογή, πρέπει να ενημερώσετε την εφαρμογή Snapchat από το Google Play Store.

Οι ξεπερασμένες εφαρμογές συχνά στέλνουν μηνύματα σφάλματος και οδηγούν σε σφάλματα εφαρμογής ή προβλήματα καθυστερήσεων. Το μήνυμα σφάλματος ενδέχεται να εμφανίζεται λόγω της παρωχημένης έκδοσης της εφαρμογής Snapchat. Επομένως, ενημερώστε την εφαρμογή Snapchat από το Google Play Store.

4) Απεγκαταστήστε το Snapchat Mods και άλλες μη εξουσιοδοτημένες εφαρμογές

Πολλά mod Snapchat που είναι διαθέσιμα για Android σάς παρέχουν περισσότερες δυνατότητες και επιλογές. Και αν χρησιμοποιείτε αυτές τις εφαρμογές, δημιουργείτε προβλήματα στον εαυτό σας.

Εάν ο λογαριασμός σας στο Snapchat είναι συνδεδεμένος με τροποποιημένες ή μη εξουσιοδοτημένες εφαρμογές, θα αντιμετωπίσετε το σφάλμα “Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση”. Η χρήση των Snapchat Mods μπορεί επίσης να οδηγήσει σε αποκλεισμό λογαριασμού. Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε μη εξουσιοδοτημένες εφαρμογές και προσθήκες, απεγκαταστήστε τις και προσπαθήστε να συνδεθείτε ξανά.

5) Απενεργοποιήστε τις Ρυθμίσεις VPN/Proxy

Πώς να αποκτήσετε το Snapchat Dark Mode σε Android και iOS(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εάν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή VPN ή προσαρμοσμένες ρυθμίσεις διακομιστή μεσολάβησης στη συσκευή σας Android, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά τη χρήση του Snapchat. Ακόμα κι αν μπορείτε να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Snapchat, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα συνδεσιμότητας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία της εφαρμογής.

Το VPN ή το Proxies αλλάζουν τη διεύθυνση IP σας, αναγκάζοντας την εφαρμογή Snapchat να συνδεθεί σε έναν διακομιστή σε διαφορετική τοποθεσία. Και όταν η εφαρμογή αποτυγχάνει να συνδεθεί με τον διακομιστή, εμφανίζει σφάλματα όπως Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση. Ως εκ τούτου, συνιστάται η απενεργοποίηση των ρυθμίσεων VPN ή Proxy πριν συνδεθείτε σε έναν λογαριασμό Snapchat.

6) Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Snapchat

Το παλιό ή κατεστραμμένο αρχείο προσωρινής μνήμης συχνά οδηγεί σε προβλήματα συνδεσιμότητας. Και, εάν εξακολουθείτε να λαμβάνετε το μήνυμα σφάλματος Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση, το πιθανότερο είναι ότι το αρχείο προσωρινής μνήμης της εφαρμογής έχει καταστραφεί. Για να επιλύσετε τα προβλήματα που σχετίζονται με την προσωρινή μνήμη, πρέπει να διαγράψετε το αρχείο προσωρινής μνήμης της εφαρμογής Snapchat.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat στη συσκευή σας Android. Στη συνέχεια, πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω αριστερή γωνία.

Το Snapchat κυκλοφόρησε το πρόγραμμα συνδρομής Snapchat, αλλά θα μπορείτε να βλέπετε διαφημίσεις(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Στη σελίδα Ρυθμίσεις προφίλ, πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις στην επάνω δεξιά γωνία.

 

3. Στη συνέχεια, στη σελίδα Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης .

 

4. Στην προτροπή επιβεβαίωσης, πατήστε στο κουμπί Συνέχεια .

 

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να διαγράψετε το αρχείο προσωρινής μνήμης του Snapchat για να επιλύσετε το μήνυμα σφάλματος Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση στο Android.

 

Έτσι, αυτοί είναι μερικοί από τους καλύτερους τρόπους για να διορθώσετε το μήνυμα σφάλματος Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση στο Snapchat. Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε το πρόβλημα, πρέπει να ζητήσετε τη βοήθεια της ομάδας υποστήριξης του Snapchat.

Γιατί δεν λειτουργεί το Snapchat μου; 8 καλύτεροι τρόποι για να διορθώσετε προβλήματα Snapchat(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: