Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Hulu “Η σύνδεσή σας έχει αποκλειστεί”.

Προσπαθείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Hulu αλλά συνεχίζετε να λαμβάνετε το μήνυμα σφάλματος “Η σύνδεσή σας έχει αποκλειστεί”; Μην ανησυχείς. συνήθως είναι αρκετά εύκολο να διορθωθεί.

Παρακάτω, θα εξηγήσουμε τι προκαλεί το σφάλμα αποκλεισμού σύνδεσης Hulu και τι μπορείτε να κάνετε για να το διορθώσετε.

Τι προκαλεί το σφάλμα αποκλεισμού σύνδεσης Hulu;

Το σφάλμα προβλημάτων σύνδεσης Hulu παρουσιάζεται όταν λαμβάνετε ένα από τα ακόλουθα μηνύματα:

 1. Η σύνδεσή σας έχει αποκλειστεί
 2. Σφάλμα: Η σύνδεσή σας έχει αποκλειστεί
 3. Η σύνδεσή σας δεν είναι έγκυρη. ΠΑΡΑΚΑΛΩ προσπαθησε ξανα.

Υπάρχουν μερικοί πιθανοί λόγοι για τους οποίους λαμβάνετε αυτό το μήνυμα σφάλματος όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε, όπως:

 1. Λανθασμένα διαπιστευτήρια σύνδεσης
 2. Προβλήματα με τη συνδρομή σας στο Hulu, όπως η λήψη απαγόρευσης για παραβίαση των Όρων Παροχής Υπηρεσιών
 3. Σφάλματα που προκύπτουν από την εφαρμογή Hulu, τους διακομιστές Hulu ή το πρόγραμμα περιήγησής σας
 4. Ζητήματα σύνδεσης στο Διαδίκτυο, όπως η χρήση ενός εικονικού ιδιωτικού δικτύου (VPN) για σύνδεση στο Hulu
 5. Προβλήματα που προκύπτουν από την αλλαγή διεύθυνσης σπιτιού ή IP

Διαβάστε επίσης:Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Hulu

Πώς να διορθώσετε το αποκλεισμένο σφάλμα σύνδεσης Hulu

Επειδή υπάρχουν πολλές πιθανές αιτίες για αυτό το σφάλμα, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να το διορθώσετε. Παρακάτω, θα εξηγήσουμε έξι πιθανές διορθώσεις για το σφάλμα αποκλεισμού σύνδεσης Hulu, ξεκινώντας από τις απλούστερες και προχωρώντας σε πιο περίπλοκες λύσεις.

1. Ελέγξτε ξανά τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας

Βεβαιωθείτε ότι συνδέεστε με τη σωστή διεύθυνση email και κωδικό πρόσβασης. Αν και αυτό φαίνεται προφανές, μερικές φορές είναι εύκολο να ξεχάσετε ότι έχετε πολλούς λογαριασμούς για μία μόνο υπηρεσία.

Εάν πληρώνετε για το Hulu μέσω μιας υπηρεσίας τρίτου μέρους όπως η Amazon Prime, η Apple, η Roku, το Spotify ή η T-Mobile, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης για αυτήν την υπηρεσία.

Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να συνδεθείτε στη σελίδα λογαριασμού, δοκιμάστε επαναφορά του κωδικού πρόσβασης Hulu. Θα πρέπει να λάβετε ένα email επιβεβαίωσης επαναφοράς κωδικού πρόσβασης και να μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης εύκολα.

Εάν έχετε ξεχάσει ποια διεύθυνση email χρησιμοποιήσατε για να εγγραφείτε στο Hulu, μπορείτε να μάθετε πώς να το ανακτήσετε χρησιμοποιώντας Εργαλείο ανάκτησης λογαριασμού Hulu.

2. Βεβαιωθείτε ότι έχετε εγγραφεί

Όταν εγγράφεστε στο Hulu (ειδικά εάν εγγραφείτε μέσω πακέτου πακέτου), θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Hulu για να μπορέσετε να συνδεθείτε στην εφαρμογή ή τον ιστότοπο.

Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας ανάλογα με την υπηρεσία από την οποία εγγραφήκατε:

 1. Disney Δέσμη
 2. Spotify Premium για φοιτητές
 3. Hulu με T-Mobile Unlimited

Εάν έχετε ενεργοποιήσει τον λογαριασμό σας αλλά εξακολουθείτε να μην μπορείτε να συνδεθείτε, αξίζει να ελέγξετε ότι η συνδρομή σας είναι ακόμα ενεργή. Κάτι μπορεί να πήγε στραβά με τον τρόπο πληρωμής της αυτόματης ανανέωσης που εμπόδισε τη διεξαγωγή του. Αυτό σημαίνει απλώς ότι πρέπει να ενημερώσετε τα στοιχεία πληρωμής σας και να ανανεώσετε τη συνδρομή σας.

3. Επανεκκινήστε την εφαρμογή Hulu ή το πρόγραμμα περιήγησης Ιστού

Πιθανότατα το έχετε ήδη δοκιμάσει αυτό, αλλά για κάθε περίπτωση, δοκιμάστε να επαναφέρετε την εφαρμογή Hulu ή το πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Απλώς κλείστε το πρόγραμμα, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και ξεκινήστε το ξανά. Περιστασιακά, αυτό μπορεί να ξεκαθαρίσει τυχαίες δυσλειτουργίες σύνδεσης και να λειτουργήσει ξανά η υπηρεσία Hulu.

Σημείωση: Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα με την υπηρεσία Hulu, επομένως αξίζει να ελέγξετε αν άλλοι χρήστες αναφέρουν προβλήματα. Για να το κάνετε αυτό, κατευθυνθείτε στο Ιστότοπος Down Detector ή αναζητήστε αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

4. Αντιμετώπιση προβλημάτων της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο

Οι υπηρεσίες ροής απαιτούν μια αρκετά αξιοπρεπή σύνδεση στο διαδίκτυο για να λειτουργήσουν αποτελεσματικά. Εάν το διαδίκτυο παίζει ή η σύνδεσή σας στο δίκτυο δεν είναι ενημερωμένη, πιθανότατα θα αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά την προσπάθεια παρακολούθησης του Hulu.

Δείτε τον αναλυτικό οδηγό μας για την αντιμετώπιση προβλημάτων μιας σύνδεσης στο Διαδίκτυο.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν χρησιμοποιείτε το Hulu μέσω ενός προγράμματος Live TV, καθώς πρέπει να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις του οικιακού σας δικτύου μέσω της υπηρεσίας. Δυστυχώς, μπορείτε να το αλλάξετε μόνο τέσσερις φορές το χρόνο, οπότε βεβαιωθείτε ότι χρειάζεται.

Ομοίως, εάν έχετε συνδεθεί μόνο από κινητό και όχι από τον οικιακό σας λογαριασμό σε 30 ημέρες, ίσως χρειαστεί να συνδεθείτε στον οικιακό σας λογαριασμό προτού λειτουργήσει ξανά.

Σημείωση: Τα VPN συχνά προκαλούν προβλήματα με τις υπηρεσίες ροής, καθώς συνήθως απαγορεύονται για να αποτρέψουν τους χρήστες να παραποιήσουν τη γεωγραφική τους τοποθεσία. Δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε το VPN ή το δίκτυο διακομιστή μεσολάβησης και να συνδεθείτε.

5. Ενημερώστε την εφαρμογή Hulu στην πιο πρόσφατη έκδοση

Εάν κάνετε ροή Hulu μέσω της εφαρμογής και κάτι δεν πάει καλά, μπορεί να χρειαστεί ενημέρωση. Συχνά, οι ενημερώσεις ξεκαθαρίζουν τα υπολειπόμενα σφάλματα, βελτιώνουν την απόδοση και παρέχουν ενημερωμένες εκδόσεις κώδικα ασφαλείας που προστατεύουν τους λογαριασμούς σας — επομένως αξίζουν τον κόπο.

Ο τρόπος ενημέρωσης της εφαρμογής Hulu θα εξαρτηθεί από τη συσκευή σας.

Για να ενημερώσετε την εφαρμογή Android:

 1. Ανοιξε Google Play Storeμετά επιλέξτε το δικό σας Εικονίδιο προφίλ.
 2. Επιλέγω Διαχείριση εφαρμογών και συσκευής και επιλέξτε Hulu στο Διαχειρίζονται αυτί.
 1. Παρακέντηση Εκσυγχρονίζω.

Για να ενημερώσετε την εφαρμογή iOS σε iPhone ή iPad:

 1. Ανοιξε το App Store και επιλέξτε Ενημερώσεις.
 2. Εύρημα Huluμετά επιλέξτε Εκσυγχρονίζω εάν είναι διαθέσιμο.

Για άλλες συσκευές, όπως Smart TV, Nintendo Switch, Xbox ή PlayStation, θα πρέπει να πλοηγηθείτε στις ρυθμίσεις λογισμικού ή συστήματος και να ενημερώσετε την εφαρμογή με μη αυτόματο τρόπο. Εάν δυσκολεύεστε, μπορείτε να δείτε πώς να ενημερώσετε κάθε συσκευή στο Hulu.com.

Σημείωση: Εάν η εφαρμογή Hulu εξακολουθεί να μην λειτουργεί, μπορείτε να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή και να την επαναλάβετε από το κατάστημα εφαρμογών. Ενώ είναι απογοητευτικό, μπορεί να βοηθήσει στην εκκαθάριση του σφάλματος Hulu και να λειτουργήσει ξανά η εφαρμογή.

6. Εκκαθαρίστε το πρόγραμμα περιήγησης Ιστού και την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής

Περιστασιακά, η προσωρινή μνήμη εφαρμογών και του προγράμματος περιήγησης μπορεί να καταστραφεί, προκαλώντας πολλά προβλήματα. Για να διορθωθεί αυτό, είναι δυνατή η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης, η επαναφορά σφαλμάτων και η σωστή λειτουργία της εφαρμογής για άλλη μια φορά.

Για να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού όπως το Google Chrome, το Firefox ή το Safari, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις > Ιστορία > Καθαρισμός ιστορικού. Υπάρχει συνήθως μια επιλογή για να ελέγξετε και να διαγράψετε το “Cache”. Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας για να δείτε πώς να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης.

Για να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη Hulu σε μια κινητή συσκευή Android:

 1. Ανοιξε Ρυθμίσεις > Εφαρμογές.
 1. Επιλέγω Hulu και πατήστε Αποθήκευση.
 1. Παρακέντηση Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης.

Για να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη Hulu στο iPhone:

 1. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το Hulu στην αρχική οθόνη σας και, στη συνέχεια, πατήστε το Χ. Πατήστε το ξανά και πατήστε Διαγράφω.

Σημείωση: Ελέγξτε το μενού ρυθμίσεων της συσκευής για άλλες συσκευές ή ανατρέξτε στον οδηγό του κατασκευαστή.

Συνεχίστε να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ταινίες

Ας ελπίσουμε ότι αυτός ο οδηγός αντιμετώπισης προβλημάτων σας βοήθησε να ξεμπλοκάρετε τον λογαριασμό σας Hulu και να επιστρέψετε στην παρακολούθηση των αγαπημένων σας ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών. Εάν όχι, η τελευταία σας επιλογή είναι να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών της Hulu και να τους εξηγήσετε το πρόβλημά σας — ελπίζουμε ότι θα σας επαναφέρουν την ταχύτητα σε χρόνο μηδέν.

Διαβάστε επίσης:Πώς να αποκτήσετε το Hulu στο Firestick

Πώς να παρακολουθήσετε το Hulu στο Roku

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4528

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: