Πώς να διορθώσετε το σφάλμα «Κάτι πήγε στραβά» στο Twitter

Το Twitter είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για κοινωνικοποίηση και σύνδεση με ομοϊδεάτες. πρόσφατα, παρουσίασε πολλές νέες δυνατότητες. Ενώ το Twitter είναι πλούσιο σε χαρακτηριστικά, η πλατφόρμα πρέπει να επικεντρωθεί σε ένα τμήμα: τη σταθερότητα.

Το Twitter αντιμετωπίζει συχνά διακοπές λειτουργίας διακομιστή και πολλά άλλα ζητήματα. Όταν ο ιστότοπος αντιμετωπίζει προβλήματα, μπορεί να σας δείξει, “Ωχ, κάτι πήγε στραβά. Προσπαθήστε ξανά αργότερα’ μήνυμα λάθους.

Το μήνυμα σφάλματος μπορεί να εμφανιστεί από το πουθενά και να διακόψει την εμπειρία σας στο Twitter. Μπορεί να το δείτε όταν προσπαθείτε να ελέγξετε τα retweet, τα σχόλια, κ.λπ. Μπορεί επίσης να εμφανίζεται κατά την κοινή χρήση ενός Tweet.

Έτσι, εάν είστε ενεργός χρήστης του Twitter και είστε απογοητευμένοι με το ‘Ωχ! Κάτι πήγε στραβά. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα’ μήνυμα σφάλματος, συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου. Παρακάτω, συζητήσαμε όλους τους πιθανούς λόγους και τα βήματα για την επίλυση του σφάλματος.

Γιατί «Κάτι πήγε στραβά. Δοκιμάστε ξανά αργότερα’ εμφανίζεται στο Twitter;

ο Σφάλμα “Κάτι πήγε στραβά”. το μήνυμα μπορεί να εμφανιστεί για διάφορους λόγους στο Twitter. Παρακάτω, παραθέτουμε ορισμένους βασικούς λόγους για το μήνυμα σφάλματος.

Το Διαδίκτυό σας δεν λειτουργεί ή είναι ασταθές.
Η χρήση VPN ή Υπηρεσιών Proxy.
Το Twitter αντιμετωπίζει διακοπή διακομιστή.
Κατεστραμμένο πρόγραμμα περιήγησης ιστού ή προσωρινή μνήμη εφαρμογών.
Εσφαλμένα δεδομένα εγκατάστασης εφαρμογής Twitter

Διορθώστε το μήνυμα λάθους «Κάτι πήγε στραβά» του Twitter

Δεδομένου ότι το πραγματικό πρόβλημα είναι άγνωστο, πρέπει να βασιστούμε σε βασικές συμβουλές αντιμετώπισης προβλημάτων για να διορθώσουμε το «Κάτι πήγε στραβά» στο Twitter. Εδώ είναι τι μπορείτε να κάνετε.

1. Ελέγξτε εάν το Διαδίκτυο λειτουργεί

 

Εάν προσπαθείτε να ελέγξετε τα σχόλια ενός συγκεκριμένου Tweet αλλά λαμβάνετε συνεχώς το «Ωχ, κάτι πήγε στραβά. Προσπαθήστε ξανά αργότερα’ μήνυμα λάθους. πρέπει να ελέγξετε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο.

Δεδομένου ότι το Twitter είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο. Οι πιθανότητες είναι ότι η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο είναι ασταθής και ως εκ τούτου το Twitter δεν μπορεί να φορτώσει το σχόλιο ή το tweet που θέλετε να δείτε.

Επομένως, προτού δοκιμάσετε άλλες μεθόδους, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει εάν το Διαδίκτυό σας λειτουργεί. Μπορείτε επίσης να κάνετε εναλλαγή μεταξύ δικτύων κινητής τηλεφωνίας και WiFi. Εάν το Διαδίκτυο λειτουργεί, αλλά εξακολουθείτε να βλέπετε το ίδιο σφάλμα, ακολουθήστε τις ακόλουθες μεθόδους.

Διορθώστε το «Κάτι πήγε στραβά, δοκιμάστε ξανά» στο Google Play Store(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. ανανέωση της ιστοσελίδας

 

Αν το “Ωχ, κάτι πήγε στραβά. Προσπαθήστε ξανά αργότερα’ το σφάλμα εμφανίζεται μόνο στο πρόγραμμα περιήγησής σας. μπορείτε να προσπαθήσετε σκληρά να ανανεώσετε την ιστοσελίδα.

Η σκληρή ανανέωση θα διαγράψει την κρυφή μνήμη ενός συγκεκριμένου ιστότοπου και θα δημιουργήσει ξανά τα δεδομένα της προσωρινής μνήμης. Εάν το πρόβλημα είναι η προσωρινή μνήμη, η σκληρή ανανέωση της ιστοσελίδας μπορεί να το διορθώσει.

Για σκληρή ανανέωση της ιστοσελίδας Twitter στο Chrome για υπολογιστές, πατήστε το CTRL+F5 πλήκτρο στο πληκτρολόγιό σας. Για Firefox, πατήστε το Shift + F5 κλειδί. Και για το Microsoft Edge, πατήστε το CTRL + Shift + F5 κλειδί.

Εάν αντιμετωπίζετε το πρόβλημα στο Mac σας, πατήστε το Command + Shift + R κλειδί για σκληρή ανανέωση του προγράμματος περιήγησης Chrome και Firefox.

Πώς να κάνετε αυτόματη ανανέωση ιστοσελίδων στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Ελέγξτε εάν οι διακομιστές του Twitter είναι εκτός λειτουργίας

 

Εάν το Διαδίκτυό σας λειτουργεί και έχετε ανανεώσει σκληρά την ιστοσελίδα, το επόμενο καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ελέγξετε για διακοπή του διακομιστή του Twitter.

Όταν οι διακομιστές των Twitter είναι εκτός λειτουργίας παγκοσμίως, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα κατά τη χρήση των περισσότερων από τις λειτουργίες. Επιπλέον, δεν θα μπορείτε να απαντήσετε στα tweet σας, να ελέγξετε τα αρχεία πολυμέσων, να μην αναπαράγονται τα βίντεο και άλλα προβλήματα.

Το «Ωχ, κάτι πήγε στραβά. Προσπαθήστε ξανά αργότερα. Εμφανίζεται το μήνυμα σφάλματος όταν οι διακομιστές Twitter είναι εκτός λειτουργίας. Μπορείτε να ελέγξετε το Κατάσταση διακομιστή Twitter Σελίδα στο downdetector για να επιβεβαιώσετε εάν οι διακομιστές του Twitter είναι ενεργοποιημένοι.

Εάν οι διακομιστές είναι εκτός λειτουργίας για όλους, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα. Η μόνη επιλογή είναι να περιμένετε υπομονετικά μέχρι να αποκατασταθούν οι διακομιστές.

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα Instagram “Δεν ήταν δυνατή η ανανέωση της ροής”.(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη εφαρμογών Twitter

Το μήνυμα σφάλματος “Ωχ, κάτι πήγε στραβά” είναι πιο εμφανές σε μια εφαρμογή Twitter για κινητά παρά στην έκδοση ιστού. Μπορείτε να δοκιμάσετε να εκκαθαρίσετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής εάν δείτε το σφάλμα κατά τη χρήση της εφαρμογής Twitter για κινητά. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Twitter.

1. Πρώτα απ ‘όλα, πατήστε παρατεταμένα την εφαρμογή Twitter Android και επιλέξτε ‘Πληροφορίες εφαρμογής‘.

2. Στην οθόνη Πληροφορίες εφαρμογής, επιλέξτε “Χρήση αποθήκευσης‘.

 

3. Στην οθόνη Χρήση χώρου αποθήκευσης, πατήστε το Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης κουμπί.

 

Αυτό είναι! Αυτό θα διαγράψει την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Twitter. Στο iOS, πρέπει να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή Twitter και να την εγκαταστήσετε ξανά από το Apple App Store.

Το Twitter Blue θα κοστίζει σύντομα $8 ανά μήνα και θα δίνει σήμα επαλήθευσης(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5. Απενεργοποιήστε τις Υπηρεσίες VPN/Proxy

 

Όταν χρησιμοποιείτε υπηρεσίες VPN ή Proxy, η εφαρμογή Twitter προσπαθεί να συνδεθεί με διαφορετικό διακομιστή μακριά από την πραγματική σας τοποθεσία.

Το πρόβλημα εδώ είναι ότι αυτή η διαδικασία επιμηκύνει το χρόνο σύνδεσης και δημιουργεί πολλά προβλήματα. Όταν το VPN/διακομιστής μεσολάβησης αποτυγχάνει να συνδεθεί με τους διακομιστές του Twitter, το “Ωχ, κάτι πήγε στραβά”. Προσπαθήστε ξανά αργότερα. Εμφανίζεται το μήνυμα σφάλματος.

Επομένως, εάν τίποτα δεν έχει λύσει ακόμα το σφάλμα και χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία VPN/Proxy, απενεργοποιήστε την και ελέγξτε. Πολλοί χρήστες ισχυρίστηκαν ότι διόρθωσαν το σφάλμα «Κάτι πήγε στραβά» στο Twitter απλώς απενεργοποιώντας την εφαρμογή VPN/Proxy.

Πώς να κατεβάσετε ένα αρχείο των δεδομένων και των Tweet σας στο Twitter(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτοί είναι ίσως οι καλύτεροι και αποτελεσματικοί τρόποι για να διορθώσετε «Κάτι πήγε στραβά. Προσπαθήστε ξανά αργότερα’ σφάλμα στο Twitter. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την επίλυση των σφαλμάτων Twitter στα σχόλια. Επίσης, αν το άρθρο σας βοήθησε, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top