Πώς να διορθώσετε τους αργούς Χάρτες Google στο Android (9 καλύτεροι τρόποι)

Πώς να διορθώσετε τους αργούς Χάρτες Google στο Android (9 καλύτεροι τρόποι)

Επί του παρόντος, εκατοντάδες εφαρμογές πλοήγησης είναι διαθέσιμες για smartphone Android. Ωστόσο, οι Χάρτες Google κυριάρχησαν στην ενότητα των εφαρμογών πλοήγησης από όλα αυτά. Αυτό συμβαίνει επειδή οι Χάρτες Google είναι ενσωματωμένοι στις περισσότερες συσκευές Android και έχουν μια ελαφριά έκδοση γνωστή ως Google Maps Go.

Αν και οι Χάρτες Google είναι μια χρήσιμη εφαρμογή, πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη χρήση της στα smartphone τους. Πολλοί χρήστες Android ανέφεραν πρόσφατα το αργό πρόβλημα των Χαρτών Google στις συσκευές τους.

Εάν βασίζεστε στους Χάρτες Google για να βρείτε διαδρομές, δεν θα θέλατε ποτέ οι Χάρτες Google να καθυστερούν. Δυστυχώς, πολλοί χρήστες έχουν επίσης αναφέρει απώλεια σύνδεσης κατά τη χρήση των Χαρτών Google στο Android. Έτσι, εάν σας Οι Χάρτες Google είναι αργοίκαι ψάχνετε τρόπους να το διορθώσετε, διαβάζετε τον σωστό οδηγό.

Διαβάστε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε τους Χάρτες Google εκτός σύνδεσης στο Android σας

Πώς να διορθώσετε τους αργούς Χάρτες Google στο Android (9 καλύτεροι τρόποι)

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες μεθόδους επιταχύνετε την εφαρμογή Χάρτες Google σε smartphone Android. Ας τσεκάρουμε.

1) Ενημερώστε την εφαρμογή Χάρτες Google

Οι αργοί Χάρτες Google ενδέχεται να προκύψουν από κατεστραμμένα αρχεία ή σφάλματα. ως εκ τούτου, συνιστάται να ενημερώστε τους Χάρτες Google εφαρμογή στο Android. Η ενημέρωση των εφαρμογών και των παιχνιδιών διασφαλίζει καλύτερη απόδοση και αποκλείει προβλήματα ασυμβατότητας.

Ενημερώστε την εφαρμογή Χάρτες Google

Επομένως, προτού δοκιμάσετε άλλες μεθόδους, κατευθυνθείτε στο Google Play Store και ενημερώστε την εφαρμογή Χάρτες Google για Android.

2) Απενεργοποιήστε τη λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων

Μερικές φορές, η λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων στο Android παρεμβαίνει στην ικανότητα των Χαρτών Google για ομαλή πλοήγηση στους δρόμους. Επομένως, είναι καλύτερο να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων εάν αντιμετωπίζετε αργό πρόβλημα στους Χάρτες Google.

1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο Android σας και πατήστε το Δίκτυο.

Απενεργοποιήστε τη λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων

2. Πατήστε στο Χρήση δεδομένων επιλογή.

3. Τώρα, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στην επιλογή Εξοικονόμηση δεδομένων. Πρέπει να απενεργοποιήσετε το Εξοικονόμηση Δεδομένων επιλογή για τη διόρθωση του αργού προβλήματος των Χαρτών Google.

Χρήση δεδομένων

Σημαντικό: Η επιλογή πρόσβασης στην Εξοικονόμηση δεδομένων ενδέχεται να διαφέρει από συσκευή σε συσκευή. Η Εξοικονόμηση Δεδομένων βρίσκεται γενικά στο «Δίκτυο», «Κάρτα Sim και δεδομένα κινητής τηλεφωνίας» κ.λπ.

3) Απενεργοποιήστε τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας

Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας στο Android απενεργοποιεί τη χρήση της εφαρμογής στο παρασκήνιο, οδηγώντας σε προβλήματα χρήσης της εφαρμογής. Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, μπορεί να περιορίσει ορισμένες λειτουργίες των Χαρτών Google. Επομένως, είναι καλύτερο να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας ενώ χρησιμοποιείτε τους Χάρτες Google.

1. Αρχικά, ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο Android smartphone σας.

Απενεργοποιήστε τη λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων

2. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε το Μπαταρία επιλογή.

Μπαταρία

3. Θα βρείτε την επιλογή εξοικονόμησης ενέργειας στη σελίδα Μπαταρία. Στροφή εκτός λειτουργίας εξοικονόμησης ενέργειας.

απενεργοποιήστε τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας

4) Ενεργοποιήστε την Υψηλή Ακρίβεια στην Τοποθεσία

Εάν θέλετε η παρακολούθηση τοποθεσίας στους Χάρτες Google να είναι πιο ακριβής, πρέπει να ενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή. Αυτή η επιλογή όχι μόνο βοηθά στη βελτίωση της ακρίβειας, αλλά οδηγεί επίσης σε ταχύτερο εντοπισμό τοποθεσίας. Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε την υψηλή ακρίβεια στην Τοποθεσία στους Χάρτες Google.

1. Αρχικά, ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο Android smartphone σας.

Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις

2. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε το Τοποθεσία επιλογή.

πατήστε στην επιλογή Τοποθεσία

3. Στη σελίδα Τοποθεσία, πατήστε στο Ακρίβεια τοποθεσίας Google.

πατήστε την Ακρίβεια τοποθεσίας Google

4. Στην επόμενη σελίδα, κάντε εναλλαγή στο Βελτιώστε την ακρίβεια τοποθεσίας κουμπί.

Βελτιώστε την ακρίβεια τοποθεσίας

5) Μετάβαση στην Προεπιλεγμένη προβολή στους Χάρτες Google

Εάν χρησιμοποιείτε τους Χάρτες Google για λίγο, ίσως γνωρίζετε ότι η εφαρμογή παρέχει πολλούς τύπους χαρτών – Προεπιλογή, Δορυφόρος, Έδαφος. ο Δορυφόρος Η επιλογή χρησιμοποιεί περισσότερα δεδομένα και απαιτεί έναν ικανό επεξεργαστή για τη γρήγορη φόρτωση του χάρτη.

Η εναλλαγή στην προεπιλεγμένη προβολή είναι η καλύτερη επιλογή εάν έχετε smartphone μεσαίας κατηγορίας. Εάν το κάνετε, ο χάρτης θα φορτώσει γρήγορα, επιλύοντας το αργό πρόβλημα των Χαρτών Google. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Αρχικά, ανοίξτε το Εφαρμογή Χάρτες Google στο Android σας και πατήστε το τετράγωνο σχήμα εικόνισμα.

πατήστε στο εικονίδιο τετράγωνου σχήματος

2. Θα δείτε τώρα ένα αναδυόμενο παράθυρο. Πρέπει να επιλέξετε ‘Προκαθορισμένο‘ σύμφωνα με το Χάρτης τύπος.

επιλέξτε

6) Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη των Χαρτών Google

Εάν αντιμετωπίζετε ένα πιο αργό πρόβλημα με τους Χάρτες Google αφού ακολουθήσετε τις παραπάνω μεθόδους, ίσως χρειαστεί να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη των Χαρτών Google. Λίγοι χρήστες έχουν αναφέρει ότι επιλύουν το αργό πρόβλημα των Χαρτών Google εκκαθαρίζοντας την προσωρινή μνήμη του. Έτσι, αυτό μπορεί να βοηθήσει.

1. Αρχικά, ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο Android smartphone σας.

Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις

2. Στις Ρυθμίσεις, πατήστε στο Εφαρμογές ή Λίστα εφαρμογών.

πατήστε στις Εφαρμογές

3. Τώρα, θα δείτε μια λίστα εφαρμογών. Βρείτε και πατήστε Χάρτες Google.

Βρείτε και πατήστε στους Χάρτες Google

4. Στη σελίδα της εφαρμογής Χάρτες Google, πατήστε στο Αποθήκευση και προσωρινή μνήμη/Χρήση αποθήκευσης επιλογή.

Αποθήκευση και κρυφή μνήμη

5. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε στο Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης επιλογή.

Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να διαγράψετε το αρχείο προσωρινής μνήμης των Χαρτών Google.

7) Χρησιμοποιήστε τους Χάρτες Google εκτός σύνδεσης

Το ασταθές διαδίκτυο ή το αργό διαδίκτυο είναι ένας άλλος παράγοντας που επιβραδύνει τους Χάρτες Google. Ωστόσο, καθώς τα προβλήματα στο διαδίκτυο δεν μπορούν να αποκλειστούν αμέσως, μπορούμε να κατεβάσουμε τους Χάρτες Google εκτός σύνδεσης.

Εάν χρησιμοποιείτε τους Χάρτες Google για πλοήγηση σε μια συγκεκριμένη πόλη ή περιοχή, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο λήψης του χάρτη της πόλης/περιοχής για χρήση εκτός σύνδεσης. Έχουμε μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό για πώς να χρησιμοποιήσετε τους Χάρτες Google εκτός σύνδεσης.

Θα ήταν καλύτερο να διαβάσετε το άρθρο για να κατεβάσετε χάρτες εκτός σύνδεσης στους Χάρτες Google για εύκολη πλοήγηση.

8) Χρησιμοποιήστε το Google Maps Go

Το Google Maps Go είναι μια ελαφριά έκδοση των Χαρτών Google. Σε σύγκριση με τους Χάρτες Google, το Google Maps Go είναι λιγότερο απαιτητικό και έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε συσκευές χαμηλού επιπέδου.

Google Maps Go

Το Google Maps Go λειτουργεί καλά ακόμα και σε 2G, 3G και αργή σύνδεση στο διαδίκτυο. Επομένως, εάν έχετε χαμηλή ταχύτητα Διαδικτύου και χρησιμοποιείτε ένα παλιό τηλέφωνο Android, είναι καλύτερο να το χρησιμοποιήσετε Google Maps Go.

9. Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή Χάρτες Google

Χάρτες Google

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε βραδύτητα κατά τη χρήση της εφαρμογής Χάρτες Google για Android, ήρθε η ώρα να την εγκαταστήσετε ξανά.

Υπάρχουν πιθανότητες ότι κάτι δεν πάει καλά με τα αρχεία εγκατάστασης της εφαρμογής, με αποτέλεσμα οι Χάρτες Google να φορτώνονται αργά στο Android.

Η επανεγκατάσταση είναι ίδια με την καθαρή εγκατάσταση, η οποία θα αποκλείσει ζητήματα ασυμβατότητας, σφάλματα και δυσλειτουργίες. Επίσης, θα κατεβάζει νέα αρχεία από το διαδίκτυο.

Για να επανεγκαταστήσετε τους Χάρτες Google, ανοίξτε το Google Play Store και αναζητήστε τους Χάρτες Google. Στη σελίδα καταχώρισης της εφαρμογής Χάρτες Google, πατήστε στο Απεγκατάσταση κουμπί. Αυτό θα απεγκαταστήσει την εφαρμογή Χάρτες Google στο τηλέφωνό σας. μόλις απεγκατασταθεί, πατήστε στο Εγκαθιστώ κουμπί.

Η βραδύτητα ή η καθυστέρηση στους Χάρτες Google μπορεί να είναι απογοητευτική, αλλά μπορεί να διορθωθεί ακολουθώντας αυτές τις εννέα μεθόδους. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Πώς να διορθώσετε τους Χάρτες Google που δεν λειτουργούν

Λήψη Χαρτών Google για υπολογιστή

Πώς να διαγράψετε το ιστορικό αναζήτησης των Χαρτών Google

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *