Πώς να διορθώσετε τους συνδέσμους Instagram που δεν λειτουργούν (9 μέθοδοι)

Το Instagram είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης για διασκέδαση. Είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση και χρησιμοποιείται ευρέως από ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Επιχειρήσεις και διασημότητες χρησιμοποιούν επίσης αυτόν τον ιστότοπο για να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Όταν ελέγχετε αυτούς τους επαγγελματικούς λογαριασμούς στο Instagram, θα βρείτε τον ιστότοπο του προϊόντος ή της επιχείρησής τους στην ενότητα βιογραφικό. Η ενότητα βιογραφικών του Instagram λέει πολλά για την επιχείρηση ή το άτομο.

Το Instagram σάς επιτρέπει να μοιράζεστε συνδέσμους στο Bio και κάθε φορά που κάποιος κάνει κλικ στους κοινόχρηστους συνδέσμους, ο ιστότοπος τον ανακατευθύνει στον ιστότοπο. Ωστόσο, τι γίνεται αν ο σύνδεσμος Instagram Bio δεν λειτουργεί σε ορισμένες περιπτώσεις;

Το Instagram Bio Link δεν λειτουργεί πρόβλημα αντιμετωπίζεται ήδη από πολλούς χρήστες. Το πρόβλημα οφείλεται κυρίως σε μη έγκυρες διευθύνσεις URL ή ορθογραφικά λάθη, γεγονός που καθιστά τη διεύθυνση URL άχρηστη.

Λόγοι για τους οποίους οι σύνδεσμοι Instagram δεν λειτουργούν

Ενδέχεται να λάβετε ένα μήνυμα σφάλματος κατά την προσθήκη ορισμένων συνδέσμων στο βιογραφικό σας στο Instagram. Τα σφάλματα σύνδεσης εμφανίζονται συνήθως για αυτούς τους λόγους.

  • Προσθέτετε τον σύνδεσμο, ο οποίος δεν είναι πλέον διαθέσιμος.
  • Ο σύνδεσμος που μοιράζεστε απαγορεύεται για χρήση στην πλατφόρμα.
  • Το Instagram δεν υποστηρίζει συντομευμένους συνδέσμους.
  • Πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει τον Σύνδεσμο στην πλατφόρμα.

9 τρόποι για να διορθώσετε τους συνδέσμους Instagram που δεν λειτουργούν

Έτσι, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα λόγω Οι σύνδεσμοι Instagram δεν λειτουργούν, συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές εύκολες μεθόδους για τη διόρθωση των συνδέσμων Instagram που δεν λειτουργούν σε κινητά. Ας αρχίσουμε.

1. Ελέγξτε και αποκλείστε τα ορθογραφικά λάθη

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε εάν δεν μπορείτε να προσθέσετε έναν σύνδεσμο στο Instagram Bio σας είναι να ελέγξετε και να αποκλείσετε τα τυπογραφικά λάθη. Βεβαιωθείτε ότι ο σύνδεσμος που προσπαθείτε να προσθέσετε είναι έγκυρος και ενεργός.

Εάν ο σύνδεσμος δεν είναι ενεργός ή αφαιρεθεί, θα αντιμετωπίσετε σφάλματα. Στη συνέχεια, ελέγξτε τα ορθογραφικά λάθη στη διεύθυνση URL.

Από προεπιλογή, το Instagram σάς επιτρέπει προσθέστε έως και 30 χαρακτήρες στο πεδίο συνδέσμου βιογραφικού σας. Επομένως, εάν το URL σας είναι μεγαλύτερο από αυτό, πρέπει να το περικόψετε χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία συντόμευσης διευθύνσεων URL.

2. Διορθώστε το Link Not Allowed στο Instagram

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το Instagram είναι αυστηρό ως προς το είδος των συνδέσμων που μπορούν να μοιραστούν οι χρήστες στην πλατφόρμα. Εάν ο σύνδεσμος που προσπαθείτε να προσθέσετε είναι ήδη αποκλεισμένος στο Instagram, δεν θα μπορείτε να τον προσθέσετε.

Θα δείτε ένα σφάλμα όπως ‘Ο σύνδεσμος δεν επιτρέπεται’ ενώ προσπαθείτε να μοιραστείτε μια απαγορευμένη διεύθυνση URL στο Instagram. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ο σύνδεσμος δεν έχει επισημανθεί στο Instagram.

3. Μην κοινοποιείτε συνδέσμους που ανακατευθύνουν πάρα πολλές φορές

Οι διευθύνσεις URL που ανακατευθύνουν τους χρήστες πάρα πολλές φορές πριν τους μεταφέρουν σε μια πραγματική ιστοσελίδα ενεργοποιούν μια κόκκινη σημαία στο Instagram.

Το Instagram εξετάζει τέτοιους συνδέσμους κακόβουλο ή ανεπιθύμητο. Επομένως, εάν δεν σας έχει αποτρέψει να προσθέσετε έναν συγκεκριμένο σύνδεσμο στο Instagram Bio σας, ελέγξτε αν ο σύνδεσμος ανακατευθύνει τους χρήστες πάρα πολλές φορές.

Εάν το πρόβλημα ανακατεύθυνσης είναι έγκυρο, πρέπει να το διορθώσετε και, στη συνέχεια, να μοιραστείτε τον σύνδεσμο στο βιογραφικό σας στο Instagram.

Πώς να βρείτε το παλιό σας βιογραφικό στο Instagram το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Απενεργοποιήστε την εφαρμογή VPN στο τηλέφωνό σας

Απενεργοποιήστε τις Εφαρμογές ασφαλείας/Τείχος προστασίας/<a href=VPN” width=”315″ height=”700″ />

Η χρήση εφαρμογών VPN μπορεί να επηρεάσει τη λειτουργικότητα της εφαρμογής Instagram. Αυτό συμβαίνει λόγω προβλημάτων διακοπής σύνδεσης που προκαλούνται από εφαρμογές VPN/Proxy.

Έτσι, εάν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή VPN στο τηλέφωνό σας, μπορείτε απενεργοποιήστε το προσωρινά και δείτε αν αυτό βοηθάει στην προσθήκη ενός συνδέσμου στο βιογραφικό σας στο Instagram.

Εάν η απενεργοποίηση του VPN δεν βοήθησε, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το VPN και να ακολουθήσετε τις επόμενες μεθόδους που έχουμε μοιραστεί.

5. Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα του Instagram

Μια παλιά ή κατεστραμμένη προσωρινή μνήμη εφαρμογών είναι συχνά ένας λόγος για το πρόβλημα του Instagram Bio Link που δεν λειτουργεί. Ως εκ τούτου, μπορείτε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη του Instagram για να διορθώσετε το πρόβλημα. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Instagram και επιλέξτε ‘Πληροφορίες εφαρμογής

Πληροφορίες εφαρμογής

2. Στην οθόνη Πληροφορίες εφαρμογής, πατήστε Χρήση αποθήκευσης.

Χρήση αποθήκευσης

3. Στη χρήση αποθήκευσης, πατήστε Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και μετά Καθαρισμός δεδομένων.

Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης

4. Τώρα ανοίξτε ξανά την εφαρμογή Instagram και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Αυτό είναι! Αφού ακολουθήσετε αυτά τα βήματα, μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν λειτουργεί το Instagram Link στη συσκευή σας Android.

6. Διαγράψτε τα δεδομένα του προγράμματος περιήγησης εντός εφαρμογής

Όταν κάνετε κλικ σε οποιονδήποτε σύνδεσμο μέσω της εφαρμογής Instagram, ο σύνδεσμος ανοίγει στο πρόγραμμα περιήγησης εντός εφαρμογής του Instagram. Έτσι, μπορείτε επίσης να διαγράψετε τα δεδομένα του προγράμματος περιήγησης εντός εφαρμογής για να επιλύσετε το πρόβλημα.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και κάντε κλικ σε οποιονδήποτε άλλο σύνδεσμο εργασίας.

κάντε κλικ σε οποιονδήποτε άλλο σύνδεσμο εργασίας

2. Όταν ανοίξει ο σύνδεσμος στο πρόγραμμα περιήγησης εντός εφαρμογής, πατήστε στο τρεις κάθετες κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

τρεις κάθετες κουκκίδες

3. Επιλέξτε ‘Ρυθμίσεις προγράμματος περιήγησης‘ στο μενού που εμφανίζεται.

Ρυθμίσεις προγράμματος περιήγησης

4. Πατήστε το ‘Σαφήκουμπί ‘ δίπλα στα Δεδομένα περιήγησης στις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης.

Σαφή

5. Σχετικά με την εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης; προτροπή, πατήστε στο ‘Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης‘.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να διαγράψετε τα δεδομένα περιήγησης από το πρόγραμμα περιήγησης εντός εφαρμογής του Instagram.

7. Ρυθμίστε το Instagram σε Άνοιγμα υποστηριζόμενων συνδέσμων

Εάν κατά λάθος έχετε περιορίσει την εφαρμογή Instagram από το άνοιγμα των υποστηριζόμενων συνδέσμων, κάνοντας κλικ σε οποιονδήποτε σύνδεσμο, είτε πρόκειται για προφίλ, ανάρτηση, καρούλι ή ιστορία, δεν θα ανοίξει στο τηλέφωνό σας.

Επομένως, πρέπει να διαμορφώσετε την εφαρμογή Instagram ώστε να ανοίγει πάντα τους Υποστηριζόμενους συνδέσμους στο πρόγραμμα περιήγησής της εντός εφαρμογής. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Instagram και επιλέξτε ‘Πληροφορίες εφαρμογής

Πληροφορίες εφαρμογής

2. Στην οθόνη Πληροφορίες εφαρμογής, πατήστε στο “Άνοιγμα από προεπιλογή

Άνοιγμα από προεπιλογή

3. Στην οθόνη Άνοιγμα από προεπιλογή, ενεργοποιήστε την εναλλαγή για το ‘Ανοίξτε Υποστηριζόμενους συνδέσμους

Ανοίξτε Υποστηριζόμενους συνδέσμους

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να διαμορφώσετε την εφαρμογή Instagram ώστε να ανοίγει πάντα υποστηριζόμενους συνδέσμους.

8. Ενημερώστε την εφαρμογή Instagram

Ενημερώστε την εφαρμογή Instagram

Εάν έχετε δοκιμάσει όλες τις μεθόδους που έχουμε μοιραστεί, δεν μπορείτε ακόμα να ανοίξετε συνδέσμους Instagram Bio. το πιθανότερο είναι ότι έχετε μια εφαρμογή Instagram με σφάλματα.

Σφάλματα ή ξεπερασμένη εφαρμογή Instagram είναι συχνά λόγος για τέτοια προβλήματα. Επομένως, πρέπει να ελέγξετε εάν είναι διαθέσιμη μια νεότερη έκδοση της εφαρμογής Instagram και να την εγκαταστήσετε για να επιλύσετε το πρόβλημα.

Πρέπει να ανοίξετε το App Store ή το Android ή το iOS και στη συνέχεια να ενημερώσετε/εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Instagram.

9. Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη του Instagram

Εάν όλες οι λύσεις στο άρθρο απέτυχαν να διορθώσουν το πρόβλημα «Δεν είναι δυνατή η προσθήκη συνδέσμου στο Bio» ή «Δεν λειτουργεί ο σύνδεσμος Instagram Bio», ήρθε η ώρα να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης του Instagram. Πρέπει να εξηγήσετε το πρόβλημά σας και η ομάδα υποστήριξης θα εξετάσει το ζήτημα.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και πατήστε στο δικό σας εικόνα προφίλ.

εικόνα προφίλ

2. Στην οθόνη προφίλ, πατήστε στο μενού χάμπουργκερ.

πατήστε στο μενού Hamburger

3. Επιλέξτε ‘Ρυθμίσεις και Απόρρητο στο μενού που εμφανίζεται.

Ρυθμίσεις και Απόρρητο

4. Στις Ρυθμίσεις, πατήστε Βοήθεια.

Βοήθεια

5. Στην οθόνη Βοήθειας, πατήστε ‘Αναφέρετε ένα πρόβλημα χωρίς ανακίνηση‘.

Αναφέρω ένα πρόβλημα

6. Πατήστε ‘Αναφέρω ένα πρόβλημα‘ ξανά στην προτροπή επιβεβαίωσης.

7. Τώρα, εξήγησε εν συντομία το πρόβλημά σου και προσθέστε μερικά στιγμιότυπα οθόνης. Μόλις τελειώσετε, πατήστε το κουμπί Υποβολή για να στείλετε την αναφορά στην Ομάδα Υποστήριξης του Instagram.

 

εξήγησε εν συντομία το πρόβλημά σου

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αναφέρετε ένα πρόβλημα στην ομάδα υποστήριξης του Instagram.

Διαβάστε επίσης: Πώς να διορθώσετε τα φίλτρα Instagram που δεν λειτουργούν

Το πρόβλημα με τη μη λειτουργία των συνδέσμων Instagram μπορεί να είναι απογοητευτικό, αλλά μπορεί εύκολα να διορθωθεί. Αυτές είναι οι καλύτερες λύσεις για να διορθώσετε τους συνδέσμους Instagram Bio που δεν λειτουργούν στο Android. Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια εάν γνωρίζετε άλλους τρόπους επίλυσης του προβλήματος.

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4548

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: