Πώς να διορθώσω το πρόβλημα που δεν εμφανίζεται η ειδοποίηση Android

Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν εμφανίζεται η ειδοποίηση Android

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του λειτουργικού συστήματος Android για κινητά είναι οι ειδοποιήσεις εφαρμογών. Οι Ειδοποιήσεις εφαρμογών είναι απαραίτητες, ειδικά εάν ασχολείστε με διαδικτυακές επιχειρήσεις ή εργασία. Σήμερα, το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς μας βασίζεται σε εφαρμογές όπως το Gmail, το WhatsApp, το Facebook κ.λπ., και η έλλειψη ειδοποιήσεων από αυτές τις εφαρμογές μπορεί να είναι καταστροφική.

Εάν χρησιμοποιείτε ένα λειτουργικό σύστημα Android για λίγο, τότε υπάρχουν πιθανότητες να έχετε ήδη αντιμετωπίσει το ζήτημα των ειδοποιήσεων Android που δεν εμφανίζονται. Ορισμένοι χρήστες έχουν αναφέρει ότι δεν λαμβάνουν τις ειδοποιήσεις της εφαρμογής μέχρι και εάν ανοίξουν την εφαρμογή.

Φορητός υπολογιστής Huawei MateBook X Pro 13,9″ (i7-10510U/16GB/1TB SSD/NVIDIA GeForce MX250)

Τρόποι για τη διόρθωση του προβλήματος που δεν εμφανίζεται η ειδοποίηση Android

Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν ως επί το πλείστον λόγω σφαλμάτων και δυσλειτουργιών στο δέρμα του λειτουργικού συστήματος, όπως EMUI, MIUI, κ.λπ. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να επαναφέρετε την ειδοποίησή σας στο κανονικό.

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε τις ειδοποιήσεις Android που δεν εμφανίζονται προβλήματα.

1. Επανεκκινήστε τη συσκευή σας

 

Αυτή είναι μια από τις πρώτες μεθόδους για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος στο Android. Μια απλή επανεκκίνηση μπορεί να τερματίσει όλες τις διαδικασίες ή τις υπηρεσίες στο παρασκήνιο που ενδέχεται να εμποδίσουν τη δυνατότητα μιας εφαρμογής να σας στείλει την ειδοποίηση.

Επομένως, πριν ακολουθήσετε τις επόμενες μεθόδους, φροντίστε να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας Android. Εάν το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει μετά την επανεκκίνηση, ακολουθήστε τις ακόλουθες μεθόδους.

2. Ελέγξτε την Ειδοποίηση εφαρμογής

Εάν δεν λαμβάνετε τις ειδοποιήσεις κάποιας συγκεκριμένης εφαρμογής, τότε πρέπει να ελέγξετε εάν αυτή η εφαρμογή έχει πρόσβαση και δικαιώματα ειδοποιήσεων. Εάν η πρόσβαση στις Ειδοποιήσεις είναι απενεργοποιημένη, δεν θα λάβετε καμία ειδοποίηση.

Για να ελέγξετε την ειδοποίηση εφαρμογής, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Εφαρμογές . Κάτω από τις εφαρμογές, επιλέξτε την εφαρμογή της οποίας την ειδοποίηση θέλετε να λαμβάνετε. Πρέπει να πατήσετε στην «Ειδοποίηση» και να ενεργοποιήσετε την επιλογή «Να επιτρέπεται η ειδοποίηση» .

3. Διαγράψτε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα της εφαρμογής

 

Λοιπόν, αν δεν βοήθησε να επιτραπεί η ειδοποίηση, μπορείτε να δοκιμάσετε να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα της εφαρμογής. Κάθε εφαρμογή που εγκαθιστάτε στο smartphone σας έχει τη δική της προσωρινή μνήμη.

Αυτά τα δεδομένα μπορεί να καταστραφούν ή να γίνουν πολύ μεγάλα, οδηγώντας σε ασυνήθιστη συμπεριφορά εφαρμογής. Επομένως, εάν δεν βοήθησε το να επιτρέψετε τις ειδοποιήσεις της εφαρμογής μέσω των ρυθμίσεων, πρέπει να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα της εφαρμογής.

4. Ενημερώστε τις εφαρμογές σας

 

Εάν δεν έχετε ενημερώσει τις εφαρμογές σας Android για λίγο, είναι καλύτερο να τις ενημερώσετε. Όταν οι εφαρμογές είναι παλιές, ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να σταματήσουν να λειτουργούν. Συχνά, οι παλιές εφαρμογές εμποδίζουν την εμφάνιση όλων ή ορισμένων ειδοποιήσεων.

Εάν έχετε απεριόριστο εύρος ζώνης Διαδικτύου, είναι καλύτερο να ενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις για όλες τις εφαρμογές. Επομένως, προτού δοκιμάσετε τις επόμενες μεθόδους, φροντίστε να ενημερώσετε την εφαρμογή που σταμάτησε να σας στέλνει ειδοποιήσεις.

5. Απενεργοποιήστε τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας

Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας στο Android δεν περιορίζει τις Ειδοποιήσεις. Ωστόσο, απενεργοποιεί τον συγχρονισμό και τη σύνδεση στο Διαδίκτυο. Επομένως, εάν έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας στο Android, πρέπει να απενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή.

 

Στο Stock Android, πρέπει να απενεργοποιήσετε την επιλογή “Adaptive Battery”. Η επιλογή είναι κρυμμένη κάτω από τις Ρυθμίσεις > Μπαταρία. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε τις βελτιστοποιήσεις μπαταρίας για συγκεκριμένες εφαρμογές μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Εφαρμογές και ειδοποιήσεις > (Όνομα εφαρμογής) > Προηγμένες > Βελτιστοποίηση μπαταρίας .

6. Απενεργοποιήστε τη λειτουργία Μην ενοχλείτε

 

Εάν εξακολουθείτε να μην λαμβάνετε τις ειδοποιήσεις μετά την εφαρμογή των παραπάνω μεθόδων, πρέπει να ελέγξετε τη Λειτουργία Μην ενοχλείτε. Η λειτουργία θέτει σε σίγαση όλες τις ειδοποιήσεις από εφαρμογές και υπηρεσίες, εκτός εάν τις βάλετε στη λίστα επιτρεπόμενων.

Επομένως, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Ήχοι και ειδοποίηση και αναζητήστε τη λειτουργία “Μην ενοχλείτε” . Εάν είναι ενεργοποιημένο, απενεργοποιήστε το για να διορθώσετε τις Ειδοποιήσεις Android που δεν εμφανίζουν το πρόβλημα.

7. Ενεργοποιήστε τα δεδομένα παρασκηνίου

Pc Γραφείου Iggual Psipch435 I5-9400 8 Gb Ram 1 Tb Μαύρο Iggual

 

Τα απενεργοποιημένα δεδομένα παρασκηνίου μπορεί να είναι ένας άλλος λόγος για τον οποίο η Ειδοποίηση Android δεν εμφανίζει το πρόβλημα. Εάν τα δεδομένα παρασκηνίου έχουν απενεργοποιηθεί για οποιαδήποτε συγκεκριμένη εφαρμογή, τότε είναι προφανές ότι δεν θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις μέχρι να ανοίξετε την εφαρμογή.

 

Για να ενεργοποιήσετε τα δεδομένα παρασκηνίου, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > (Επιλέξτε την εφαρμογή σας) > Χρήση δεδομένων . Στην ενότητα Χρήση δεδομένων, πρέπει να ενεργοποιήσετε την επιλογή “Δεδομένα φόντου” .

Είμαστε σίγουροι ότι οι παραπάνω μέθοδοι θα διορθώσουν τις ειδοποιήσεις Android που δεν εμφανίζουν προβλήματα. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν γνωρίζετε άλλες μεθόδους για να επιλύσετε το πρόβλημα, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

διαβάσατε το άρθρο: Πώς να διορθώσω το πρόβλημα που δεν εμφανίζεται η ειδοποίηση Android

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian