Πώς να δω πόσους φίλους έχω στο Snapchat

Πολλές πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης (για παράδειγμα, το Facebook) εμφανίζουν τον ακριβή αριθμό των φίλων που έχετε στο προφίλ σας. Το Snapchat δεν δείχνει πόσους φίλους έχετε, αλλά υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να λάβετε τις πληροφορίες στην εφαρμογή.

Θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να δείτε πόσους φίλους έχετε στο Snapchat. Αυτό το σεμινάριο καλύπτει οδηγίες βήμα προς βήμα για Android και iOS.

Τι είναι το Snapchat Plus

Ελέγξτε τις Ρυθμίσεις κοινής χρήσης τοποθεσίας

Μπορείτε να δείτε όλους τους φίλους σας στο Snapchat απενεργοποιώντας τη λειτουργία Ghost και κοινοποιώντας την τοποθεσία σας στο Snapchat. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις κοινής χρήσης τοποθεσίας του Snapchat ώστε να εμφανίζονται σε όλους τους φίλους σας στο Snapchat.

Πατήστε το Bitmoji ή το εικονίδιο του προφίλ σας για να ανοίξετε το προφίλ σας στο Snapchat.

Πατήστε το χάρτη στην ενότητα Snap Map.

Επιλέξτε το εικονίδιο Ρυθμίσεις στην επάνω δεξιά γωνία του χάρτη Snapchat.

Απενεργοποιήστε τη λειτουργία Ghost και επιλέξτε Μόνο αυτοί οι φίλοι.

Επιλέξτε το εικονίδιο Επιλογή όλων στην επάνω δεξιά γωνία της ενότητας “Πρόσφατα” και πατήστε Αποθήκευση για να συνεχίσετε.

Κλείστε τη σελίδα ρυθμίσεων τοποθεσίας και επιστρέψτε στο προφίλ σας.

Κοιτάξτε κάτω από το Snap Map για μια κάρτα “Κοινή χρήση τοποθεσίας με X φίλους”. X είναι ο συνολικός αριθμός φίλων Snapchat που έχετε.

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην
Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Δείτε όλους τους φίλους από το προφίλ σας

Η ενότητα “Φίλοι” στο προφίλ σας στο Snapchat είναι ένα άλλο μέρος για να ελέγξετε πόσους φίλους έχετε.

Ανοίξτε το Snapchat και πατήστε το εικονίδιο του προφίλ σας ή το Bitmoji στην επάνω αριστερή γωνία.

Πατήστε το banner Snapchat is for Real Friends ή επιλέξτε Οι φίλοι μου στην ενότητα Φίλοι για να δείτε τους φίλους σας στο Snapchat.

Θα δείτε όλους τους φίλους σας στο Snapchat με αλφαβητική σειρά. Τα άτομα στην ενότητα “Καλύτεροι φίλοι” είναι αυτά στα οποία στέλνετε συχνά μηνύματα και στέλνετε στιγμιότυπα.

Εισαγάγετε το όνομα του φίλου σας ή το όνομα χρήστη του Snapchat στη γραμμή αναζήτησης για να τον βρείτε στη λίστα. Πατήστε παρατεταμένα ένα όνομα/όνομα χρήστη και επιλέξτε Προβολή φιλίας για να ανοίξετε το προφίλ του φίλου.

Πατήστε το εικονίδιο της κάμερας για να στείλετε ένα στιγμιότυπο ή το εικονίδιο του πλαισίου κειμένου για να ανοίξετε το παράθυρο συνομιλίας με τον επιλεγμένο φίλο. Επιλέγοντας το εικονίδιο τηλεφώνου ή βίντεο ξεκινά μια κλήση ήχου ή βίντεο με το άτομο.

Θα βρείτε επίσης επιλογές για να καρφιτσώσετε τον επιλεγμένο φίλο ως BFF και να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις ιστορίας, συνομιλίας, τοποθεσίας και απορρήτου.

Μπορείτε να φιλτράρετε τη λίστα για να εμφανίσετε τους φίλους σας κατά την περίοδο που τους προσθέσατε. Πατήστε το εικονίδιο μενού με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Πρόσφατα Προστιθέμενοι Φίλοι.

Δείτε όλους τους φίλους μέσω της οθόνης συνομιλίας

Ένας άλλος τρόπος για να δείτε όλους τους φίλους σας στο Snapchat είναι μέσω της οθόνης συνομιλίας της εφαρμογής.

Ανοίξτε το Snapchat και σύρετε προς τα δεξιά στην οθόνη της κάμερας για να ανοίξετε την οθόνη συνομιλίας.

Πατήστε το εικονίδιο μενού με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Διαχείριση φιλιών στο αναδυόμενο παράθυρο.

Θα δείτε όλους τους φίλους σας στο Snapchat στη σελίδα “Οι φίλοι μου”.

Δημιουργήστε μια ιδιωτική ιστορία Snapchat

Το Snapchat εμφανίζει όλους τους φίλους σας όταν δημιουργείτε μια ιδιωτική ιστορία . Ανοίξτε το προφίλ σας στο Snapchat στην εφαρμογή Android ή iOS και ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να δημιουργήσετε μια ιδιωτική ιστορία.

Πατήστε Νέα ιστορία στην ενότητα “Οι ιστορίες μου”.

Επιλέξτε Νέα ιδιωτική ιστορία.

Πώς να αφαιρέσετε έναν φίλο Snapchat

Βλέπετε κάποιον με τον οποίο δεν θέλετε πλέον να είστε φίλοι; Δείτε πώς μπορείτε να αφαιρέσετε κάποιον από τη λίστα φίλων σας στο Snapchat.

Ανοίξτε το προφίλ σας στο Snapchat και πατήστε Οι φίλοι μου στην ενότητα “Φίλοι”.

Πατήστε παρατεταμένα τον φίλο που θέλετε να αφαιρέσετε και επιλέξτε Διαχείριση φιλίας.

Πατήστε Κατάργηση φίλου και επιλέξτε Κατάργηση στο αναδυόμενο παράθυρο για να καταργήσετε τη φιλία του ατόμου.

Πώς να προσθέσετε φίλους στο Snapchat

Δεν μπορείτε να βρείτε κάποιον στη λίστα φίλων σας; Μπορείτε να τα προσθέσετε από τις επαφές σας, από την Αναζήτηση, με Snapcode ή μέσω Γρήγορης προσθήκης.

Προσθήκη φίλου Snapchat από την Αναζήτηση

Ανοίξτε το Snapchat, πατήστε το εικονίδιο αναζήτησης στην επάνω αριστερή γωνία και πληκτρολογήστε το όνομα ή το όνομα χρήστη του φίλου σας. Πατήστε το κουμπί Προσθήκη για να προσθέσετε το άτομο ως φίλο.

Προσθέστε φίλους από τις Επαφές σας

Μπορείτε να βρείτε και να προσθέσετε άτομα στο Snapchat χρησιμοποιώντας τους αριθμούς τηλεφώνου τους.

Ανοίξτε το Snapchat και πατήστε το εικονίδιο Προσθήκη φίλων.

Επιλέξτε Όλες οι επαφές.

Πατήστε το κουμπί Προσθήκη δίπλα στις επαφές με λογαριασμό Snapchat για να τις προσθέσετε ως φίλους.

Πατήστε Αποδοχή για να αποδεχτείτε τα αιτήματα των επαφών που σας πρόσθεσαν ως φίλους.

Βεβαιωθείτε ότι το Snapchat έχει πρόσβαση στο βιβλίο επαφών σας. Διαφορετικά, δεν θα μπορείτε να προσθέσετε φίλους από τις επαφές σας.

Εάν χρησιμοποιείτε συσκευή iOS (iPhone), μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Snapchat και κάντε εναλλαγή στις Επαφές.

Στο Android, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Εφαρμογές και ειδοποιήσεις > Πληροφορίες εφαρμογής (ή Εμφάνιση όλων των εφαρμογών) > Snapchat > ​​Άδειες > Επαφές και επιλέξτε Να επιτρέπεται.

Άλλοι χρήστες του Snapchat μπορούν επίσης να σας βρουν και να σας προσθέσουν ως φίλους χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου σας. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε να μην σας βρίσκουν από τον αριθμό τηλεφώνου σας.

Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε το προφίλ σας στο Snapchat και πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Πατήστε Αριθμός κινητού και απενεργοποιήστε τον Επιτρέψτε σε άλλους να με βρίσκουν χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου μου.

Προσθήκη φίλων μέσω Snapcode

Το Snapcode είναι ένας μοναδικός κωδικός που σας επιτρέπει να προσθέσετε νέους φίλους, να ξεκλειδώσετε φίλτρα και να ανακαλύψετε νέο περιεχόμενο.

Ανοίξτε το Snapchat και πατήστε το εικονίδιο Προσθήκη φίλου στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης συνομιλίας.

Πατήστε το εικονίδιο Snapcode στο πλαίσιο αναζήτησης “Εύρεση φίλων”.

Επιλέξτε μια φωτογραφία με τον Snapcode του φίλου σας για να συνεχίσετε.

Το Snapchat θα φορτώσει το προφίλ του ατόμου. Πατήστε το κουμπί Προσθήκη φίλου για να τους προσθέσετε στη λίστα φίλων σας.

Προσθήκη φίλων χρησιμοποιώντας τη γρήγορη προσθήκη

Το Snapchat προτείνει άτομα που ίσως γνωρίζετε στην ενότητα “Γρήγορη προσθήκη” στην οθόνη Συνομιλία, Αναζήτηση και Προσθήκη φίλων. Πατήστε το κουμπί Προσθήκη δίπλα σε μια πρόταση για να τους προσθέσετε ως φίλους.

Πόσους φίλους έχεις;

Η απενεργοποίηση της λειτουργίας Ghost είναι η καλύτερη λύση για να δείτε τον ακριβή αριθμό των φίλων που έχετε στο Snapchat. Άλλες μέθοδοι καθορίζουν τους φίλους σας και πρέπει να ορίσετε με μη αυτόματο τρόπο τον αριθμό των ατόμων στη λίστα. Η κοινή χρήση της τοποθεσίας σας μέσω της λειτουργίας Snap Map δείχνει τον ακριβή αριθμό των φίλων του Snapchat με μια ματιά.

Πώς να δω τις Φωτογραφίες Google στο Apple TV

Πώς να αλλάξετε ή να προσαρμόσετε τα Emoji του φίλου σας στο Snapchat

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *