Πώς να εγκαταστήσετε το Einthusan Kodi Addon

Το Einthusan Addon είναι ειδικά σχεδιασμένο για Ινδούς και άλλους λάτρεις του περιεχομένου της Νοτιοανατολικής Ασίας. Αυτό το πρόσθετο έχει τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων με ταινίες Bollywood και ταινίες σε άλλες γλώσσες στην Ινδία. Το Einthusan προσφέρει περιεχόμενο σε πολλές ινδικές γλώσσες όπως Χίντι, Παντζάμπι, Τελούγκου, Καναδά, Μαράθι, Μπενγκάλι, Ταμίλ και πολλά άλλα. Οι περισσότεροι από τους συνδέσμους ροής που είναι διαθέσιμοι σε αυτό το πρόσθετο μπορούν να μεταδώσουν το περιεχόμενο σε εξαιρετική ποιότητα, συμπεριλαμβανομένων των 720p και 1080p. Μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτό το πρόσθετο στο Kodi από διάφορα αποθετήρια όπως το Fusion Repository, το Einthusan Repository ή το Super Repository.

Πώς να κατεβάσετε το Einthusan Addon στο Kodi

Για να εγκαταστήσετε πρόσθετα από πηγές τρίτων, πρέπει να ενεργοποιήσετε την επιλογή Άγνωστες πηγές στο Kodi. Εάν δεν έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή, ανατρέξτε στα παρακάτω βήματα.

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις Kodi και πατήστε Ρυθμίσεις συστήματος .

Κάντε κλικ στο μενού Πρόσθετα και ενεργοποιήστε την επιλογή Άγνωστες πηγές .

#1. Εκκινήστε την εφαρμογή Kodi στη συσκευή σας και πατήστε το εικονίδιο ρυθμίσεων στην επάνω αριστερή γωνία.

#2. Κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση αρχείων .

#3. Στη σελίδα Διαχείριση αρχείων, κάντε διπλό κλικ στην επιλογή Προσθήκη πηγής .

#4. Πατήστε την επιλογή « <Καμία> » και επιλέξτε OK στο πλαίσιο διαλόγου Προσθήκη πηγής.

#5. Εισαγάγετε την ακόλουθη διεύθυνση URL αποθετηρίου:

http://repo.mrEinthusan.xyz/  ή  http://a4k.redditreaper.tech/addons .

#6. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το όνομα Einthusan στο αντίστοιχο πλαίσιο και πατήστε το κουμπί OK .

#7. Επιστρέψτε στην αρχική οθόνη και πατήστε την επιλογή Πρόσθετα στην πλαϊνή γραμμή μενού.

#8. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Package Installer στην επάνω αριστερή γωνία.

#9. Πατήστε την επιλογή Εγκατάσταση από αρχείο zip .

#10. Επιλέξτε το όνομα του αποθετηρίου Einthusan .

#11. Κάντε κλικ στο αποθετήριο Zip file  repository.reasonsrepo-1.0.1.zip και πατήστε OK .

#12. Περιμένετε μέχρι να εγκατασταθεί το αποθετήριο στη συσκευή σας. Μόλις εγκατασταθεί, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο στην επάνω δεξιά γωνία.

#13. Πατήστε την επιλογή Εγκατάσταση από το αποθετήριο .

#14. Κάντε κλικ στην επιλογή Reason Repository .

#15. Πατήστε την επιλογή Πρόσθετα βίντεο .

#16. Αναζητήστε το πρόσθετο Einthusan και κάντε κλικ σε αυτό.

#17. Πατήστε το κουμπί Εγκατάσταση για να εγκαταστήσετε το πρόσθετο. Περιμένετε μέχρι να εγκατασταθεί το πρόσθετο στη συσκευή σας.

#18. Μετά την εγκατάσταση, εκκινήστε το πρόσθετο Einthusan στο Kodi και παρακολουθήστε τις αγαπημένες σας ταινίες στην Toshiba Smart TV.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN;

Όλα τα περιεχόμενα στο πρόσθετο Einthusan προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Αν και αυτή η εφαρμογή διαφημίζεται ότι είναι ασφαλής και νόμιμη, δεν είναι απολύτως νόμιμη η χρήση της. Επομένως, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στο Kodi για ασφαλέστερη ροή. Το VPN κρύβει τη διεύθυνση IP σας και σας προστατεύει από νομικά ζητήματα.

3 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Einthusan Kodi Addon

Όπως το πρόσθετο Einthusan, υπάρχουν πολλά άλλα πρόσθετα διαθέσιμα για ροή βίντεο κατ’ απαίτηση. Παρακάτω παρατίθενται μερικά από τα καλύτερα πρόσθετα Kodi .

Gaia Addon

Το Gaia Addon είναι ένα δωρεάν πρόσθετο Kodi που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ και πολλά άλλα. Η διεπαφή αυτού του πρόσθετου είναι απλή και εύκολη στην πλοήγηση. Αυτό το πρόσθετο ανακτά πολλούς συνδέσμους ροής από διάφορους διακομιστές. Μπορείτε να κάνετε λήψη του Gaia Addon από το αποθετήριο Gaia. Το Gaia Addon είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση στο Einthusan Kodi Addon

Ποσειδώνας που ανεβαίνει Addon

Το πρόσθετο Neptune Rising είναι ένα δημοφιλές πρόσθετο Kodi που μπορεί να εγκατασταθεί από το αποθετήριο Legionworld ή Freeworld. Αυτό το πρόσθετο περιλαμβάνει πολλούς συνδέσμους ροής για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Με το Neptune Rising Addon , μπορείτε να παρακολουθήσετε τα βίντεο σε ποιότητα HD. Αν ψάχνετε για τις πιο πρόσφατες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, τότε το Neptune Rising Addon είναι το καλύτερο για να επιλέξετε.

Bearded Bandit Addon

Το πρόσθετο Bearded Bandit είναι ένα πρόσθετο που εστιάζει κυρίως σε ταινίες, ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές και πολλά άλλα. Εκτός από αυτό, περιλαμβάνει και πολλά αθλητικά κανάλια. Μπορείτε να κάνετε ροή βίντεο του Bearded Bandit Addon σε διαφορετικές μορφές ποιότητας. Καθώς το πρόσθετο Einthusan Kodi δεν μπορεί να μεταδώσει αθλητικά γεγονότα, αυτό το πρόσθετο θα είναι μια καλύτερη εναλλακτική λύση.

Συχνές Ερωτήσεις

1. Είναι το Einthusan δωρεάν;

Ναι, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο στο Einthusan Addon δωρεάν.

2. Πώς να διορθώσετε το Einthusan Addon που δεν λειτουργεί στο Kodi;

Εάν το πρόσθετο Einthusan δεν λειτουργεί στο Kodi, ελέγξτε τη σύνδεση στο διαδίκτυο και δοκιμάστε ξανά. Εάν το πρόβλημα παραμένει, ενημερώστε το Kodi στην πιο πρόσφατη έκδοση

3. Είναι νόμιμη η χρήση του Einthusan Addon;

Όχι. Η Einthusan Addon προσφέρει περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το πρόσθετο Einthusan στο Kodi, χρησιμοποιήστε ένα VPN στη συσκευή σας.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Generated by Feedzy