Πώς να εγκαταστήσετε το HGTV Kodi Addon [2022]

How to Install HGTV Kodi Addon [2022]

Το HGTV είναι ένα δημοφιλές πρόσθετο βίντεο που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε εκπομπές HGTV από τον ιστότοπο HGTV. Μεταδίδει μια τεράστια ποσότητα δωρεάν περιεχομένου για τους θαυμαστές του HGTV, συμπεριλαμβανομένων των Property Brothers, Fixer Upper Outtakes, Flea Market Flip, My Lottery Dream Home, Flip or Flop, House Hunters Renovation, Flipping Virgins, Island Life, Log Cabin Living, Caribbean Life, Beachfront Bargain Hunt, House Hunters, House Hunters International και Bloopers, At Home with the Cousins ​​και Rehab Addict.

Με την εγκατάσταση του HGTV Kodi Addon, μπορείτε να συνδεθείτε στον ιστότοπο HGTV χωρίς κανένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Εάν είστε μεγάλος θαυμαστής των εκπομπών HGTV, διαβάστε περαιτέρω και μάθετε πώς να εγκαταστήσετε αυτό το πρόσθετο σε συσκευές που υποστηρίζονται από το Kodi .

Χρειάζομαι VPN για ροή στο Kodi;

Αν και το HGTV είναι ένα νόμιμο πρόσθετο για συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων Kodi, η χρήση ενός VPN συνιστάται για πολλούς λόγους. Καθώς το HGTV είναι γεωγραφικά περιορισμένο, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε το VPN. Μπορείτε να παρακάμψετε τον γεωγραφικό περιορισμό μέσω σύνδεσης σε διακομιστή όπου το πρόσθετο HGTV είναι επίσημα διαθέσιμο. Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα της χρήσης ενός VPN είναι ότι προσφέρει γρήγορη πρόσβαση στο Διαδίκτυο και δεν θα χρειαστεί ποτέ να κολλήσετε με buffering ή αργές λήψεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πιο αξιόπιστα VPN, όπως το Express VPN για το Kodi ή τη συσκευή ροής.

Android Tv Box – Smart – Htv-a2 – 880585

Πώς να κατεβάσετε το πρόσθετο HGTV στο Kodi

Δεδομένου ότι το HGTV είναι ένα νόμιμο πρόσθετο, μπορείτε να κάνετε λήψη αυτού του πρόσθετου απευθείας από το επίσημο αποθετήριο του Kodi Addon. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε άλλα αποθετήρια τρίτων.

#1 : Εκκινήστε το Kodi Media Player και επιλέξτε Μενού πρόσθετων που βρίσκεται στον αριστερό πίνακα.

#2 : Κάντε κλικ στο εικονίδιο Installer Package , το οποίο βρίσκεται στην επάνω γραμμή μενού.

#3 : Επιλέξτε Install from Repository .

#4 : Κάντε κλικ στο Αποθετήριο πρόσθετου Kodi. Εάν δεν έχετε πραγματοποιήσει λήψη αποθετηρίων τρίτων, παραλείψτε αυτό το βήμα και προχωρήστε στο επόμενο.

#5 : Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Πρόσθετα βίντεο .

#6 : Και πάλι, κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε Πρόσθετο HGTV .

#7 : Επιλέξτε Εγκατάσταση για να ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης.

#8 : Μέσα σε λίγα λεπτά, το πρόσθετο θα εγκατασταθεί στη συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων Kodi. Ένα αναδυόμενο παράθυρο επιβεβαίωσης θα εμφανιστεί στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

#9 : Επιστρέψτε στην αρχική σελίδα του Kodi, εκκινήστε το πρόσθετο HGTV από το μενού Πρόσθετα βίντεο και μεταδώστε τις αγαπημένες σας εκπομπές HGTV.

Εναλλακτικές λύσεις για το πρόσθετο HGTV Kodi

Εδώ είναι οι 2 κορυφαίες εναλλακτικές που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε εκπομπές HGTV χωρίς καμία ταλαιπωρία.

PS View

Το PS Vue Kodi Addon είναι μια τέλεια εναλλακτική για το πρόσθετο HGTV. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε όλα τα είδη εκπομπών HGTV στη συσκευή που υποστηρίζει το Kodi. Με αυτό το πρόσθετο, μπορείτε να προσθέσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές HGTV στη λίστα “αγαπημένες εκπομπές” για να τις διατηρήσετε στο cloud. Το PlayStation Vue είναι ένα νόμιμο πρόσθετο και μπορείτε να κάνετε λήψη αυτού του πρόσθετου από το επίσημο αποθετήριο πρόσθετων Kodi.

Συνέχισε να παίζεις

Το Playon είναι μια άλλη εναλλακτική που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε εκπομπές HGTV στη συσκευή σας. Μπορείτε να αγοράσετε τη συνδρομή στο HGTV από τον επίσημο ιστότοπο DIRECTV NOW . Ο ιστότοπος σάς παρέχει επίσης μια δωρεάν δοκιμαστική προσφορά επτά ημερών. Το Playon είναι ένα νόμιμο πρόσθετο και μπορείτε να κατεβάσετε αυτό το πρόσθετο από το επίσημο αποθετήριο πρόσθετων Kodi.

Μπορείτε εύκολα να εγκαταστήσετε το πρόσθετο HGTV στο Kodi ακολουθώντας τα προαναφερθέντα βήματα. Με την εγκατάσταση αυτού του πρόσθετου, μπορείτε να παρακολουθήσετε δημοφιλείς εκπομπές HGTV όπως House Hunters, Property Brothers, Fixer Upper, Flea Market Flip και πολλά άλλα.

Πώς να εγκαταστήσετε το Wolf Pack Kodi Addon

FAQ

Πόσο είναι το HGTV Go Addon;

Μια μηνιαία συνδρομή στο HGTV κοστίζει 4,99 $.

Είναι το πρόσθετο HGTV Kodi νόμιμο και ασφαλές στη χρήση;

Ναι, το πρόσθετο HGTV Kodi είναι απολύτως νόμιμο και ασφαλές στη χρήση.

Γιατί το HGTV δεν λειτουργεί στο Kodi;

Φροντίστε να ενημερώσετε το Kodi και το πρόσθετο HGTV για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα.

Πώς να παρακολουθήσετε δωρεάν HGTV στο Firestick;

Μπορείτε να συνδεθείτε με έναν πάροχο τηλεόρασης για δωρεάν ροή HGTV στο Firestick.

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4969

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: