Πώς να εγκαταστήσετε το κανάλι καιρού στο Roku

Γρήγορη απάντηση

 • Μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή The Weather Channel στο Roku από το Channel Store.
 • Εγκαταστήστε την εφαρμογή: Μεταβείτε στο Σπίτι στο Roku → Κάντε κλικ Κανάλια ροής → Πατήστε Αναζήτηση καναλιών → Αναζήτηση και επιλέξτε Το κανάλι καιρού εφαρμογή → Πατήστε Προσθήκη καναλιού.
 • Ενεργοποίηση της εφαρμογής: Ανοίξτε το TWC εφαρμογή → Λάβετε τον κωδικό → Μεταβείτε στο Ιστότοπος ενεργοποίησης TWC (http://weathergroup.com/activate-device) → Εισαγάγετε τον κωδικό και ενεργοποιήστε τον.

Το Weather Channel είναι επίσημα διαθέσιμο για το Roku συσκευές στο Channel Store. Μπορείτε να εγκαταστήσετε και ενεργοποιήστε την εφαρμογή για να λαμβάνετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις καιρού και ειδοποιήσεις βροχής γύρω σας.

Το Weather Channel είναι γνωστό για το ακριβέστερη πρόγνωση καιρού και ενημερώσεις. Μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για έντονη βροχή, χιόνι και καταιγίδες. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, μπορείτε να αποκτήσετε ενημερώσεις για τον καιρό σε όλο τον κόσμο.

Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε πώς να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε το The Weather Channel στο Roku.

Πώς να αποκτήσετε το κανάλι καιρού στο Roku

1. Ενεργοποιήστε το Συσκευή Roku και πατήστε το Κουμπί αφετηρίας.

2. Στην πλαϊνή γραμμή, μεταβείτε στο Κανάλια ροής Ενότητα.

3. Στην περιοχή Κανάλια ροής, μεταβείτε στο Αναζήτηση καναλιών επιλογή.

4. Τύπος Το κανάλι καιρού ή TWC στο Κουτί αναζήτησης και πατήστε Εισαγω.

5. Από το Αποτέλεσμα αναζήτησηςεπιλέξτε Το κανάλι καιρού εφαρμογή και κάντε κλικ στο Προσθήκη καναλιού επιλογή. Αυτό θα εγκαταστήσει την εφαρμογή στη συσκευή Roku.

Πώς να ενεργοποιήσετε το κανάλι καιρού στο Roku

Προσθέσατε με επιτυχία την εφαρμογή TWC στη συσκευή σας. Πριν το μεταδώσετε, πρέπει ενεργοποιήστε το κανάλι καιρού.

1. Εκκινήστε τη νέα λήψη Εφαρμογή TWC στο Roku.

2. Θα πάρετε το Κωδικός ενεργοποίησης στην οθόνη Roku σας.

3. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Ενεργοποίηση καναλιού καιρού (http://weathergroup.com/activate-device).

4. Επιλέξτε το δικό σας Πάροχος τηλεόρασης από τη λίστα.

5. Εισαγάγετε το Κωδικός ενεργοποίησης TWC.

6. Τέλος, κάντε κλικ στο Δραστηριοποιώ κουμπί.

7. Τώρα, η εφαρμογή στη συσκευή σας Roku θα επαναφορτωθεί. Μετά από αυτό, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις ενημερώσεις βροχής και τις ειδοποιήσεις στο Roku σας.

Χαρακτηριστικά του The Weather Channel

 • Μπορείτε να αλλάξετε την τοποθεσία σε οπουδήποτε στον κόσμο για να ελέγξετε τον καιρό.
 • Θα λάβετε ενημερωμένες πληροφορίες για τις τρέχουσες συνθήκες, τους ανέμους, την υγρασία, τον δείκτη UV, τις φάσεις της σελήνης, την ανατολή, τη δύση του ηλίου και πολλά άλλα.
 • Σε επιλεγμένες περιοχές, μπορείτε να λάβετε τον δείκτη ποιότητας αέρα.
 • Με την εφαρμογή The Weather Channel στο Roku, μπορείτε να παρακολουθήσετε το ραντάρ, τους χάρτες θερμοκρασίας, τους ανέμους, τους δορυφόρους και πολλά άλλα.
 • Ελέγξτε την εκτεταμένη πρόβλεψη και ελέγξτε την ωριαία πρόβλεψη για κάθε ημέρα.
 • Λάβετε ειδοποιήσεις για καταιγίδες και τυφώνες με το tracker.

Εναλλακτικός τρόπος για να αποκτήσετε το κανάλι καιρού στο Roku

Υπάρχουν ορισμένοι πάροχοι υπηρεσιών ζωντανής τηλεόρασης που μπορούν να φέρουν το κανάλι καιρού στην τηλεόρασή σας. Ας τα συζητήσουμε παρακάτω.

fuboTV

fuboTV

Το fuboTV στο Roku προσφέρει ζωντανή ροή του The Weather Channel. Με το fuboTV, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περισσότερα από 220 άλλα κανάλια. Κοστίζει 74,99 $ κάθε μήνα. Εάν είστε νέος χρήστης, μπορείτε να λάβετε τη δωρεάν δοκιμή του fuboTV για επτά ημέρες.

Αποκτήστε μια συνδρομή fuboTV στην επίσημη του δικτυακός τόπος.

Φιλική τηλεόραση

FrndlyTV

Το Frndly TV είναι μια περιορισμένη υπηρεσία ροής που παρέχει το The Weather Channel. Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Frndly TV στο Roku για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τον καιρό στο TWC. Η συνδρομή στο Frndly TV ξεκινά στις 7,99 $ κάθε μήνα.

Εγγραφείτε στο Frndly TV στο δικό του δικτυακός τόπος.

YouTube TV

YouTube TV

Το YouTube είναι μια άλλη πλατφόρμα ροής για να παρακολουθήσετε το The Weather Channel. Μπορείτε να αποκτήσετε το YouTube TV στο Roku για να μεταδώσετε το TWC και 100 άλλα ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια. Κόστος YouTube TV 64,99 $ ανά μήνα για τους πρώτους 3 μήνες. Μετά από αυτό, είναι 72,99 $ κάθε μήνα. Αυτή η υπηρεσία προσφέρει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης στο cloud και δωρεάν δοκιμή 21 ημερών για νέους χρήστες.

Επισκεφτείτε το YouTube TV δικτυακός τόπος για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συνδρομές.

Hulu + Ζωντανή τηλεόραση

Hulu

Αποκτήστε το Hulu στο Roku για να μεταδώσετε το The Weather Channel μαζί με άλλα 90+ ζωντανά κανάλια. Το Hulu + Live TV καλύπτει επίσης τη βιβλιοθήκη περιεχομένου των Hulu, ESPN+ και Disney+ για 49,99 $ ανά μήνα με διαφημίσεις (76,99 $ ανά μήνα από τις 12 Οκτωβρίου 2023).

Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε το Hulu + Live TV δικτυακός τόπος.

Ροή DirecTV

Ροή DirecTV

Εγκαταστήστε το DirecTV Stream στο Roku για ζωντανή ροή δελτίων καιρού από το TWC στη μεγάλη οθόνη σας. Εγγραφείτε στο πρόγραμμα Choice για 89,99 $ ανά μήνα ή εγγραφείτε για μια δωρεάν δοκιμή 5 ημερών για να δοκιμάσετε την υπηρεσία τους. Εκτός από το πρόγραμμα Choice, μπορείτε επίσης να λάβετε το Ultimate ή Premier σχέδιο για να αποκτήσετε το The Weather Channel.

Εγγραφείτε στο DirecTV Stream στο επίσημό του δικτυακός τόπος.

Πώς να διορθώσετε το κανάλι καιρού που δεν λειτουργεί στο Roku

Εάν δεν μπορείτε να ανοίξετε την εφαρμογή The Weather Channel ή εάν η εφαρμογή διακόπτεται συχνά κατά τη χρήση στη συσκευή σας Roku, αντιμετωπίστε το πρόβλημα χρησιμοποιώντας τις παρακάτω διορθώσεις.

 • Επεσε ο διακομιστής: Η εφαρμογή Weather Channel ενδέχεται να μην λειτουργεί εάν ο διακομιστής είναι εκτός λειτουργίας. Ελέγξτε τον διακομιστή TWC στο Downdetector δικτυακός τόπος.
 • Ασταθές δίκτυο: Ελέγξτε ότι το Roku σας έχει σταθερή πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Εάν το δίκτυο είναι ασταθές, συνδέστε το Roku σε νέο WiFi με σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο.
 • Ξεπερασμένο λογισμικό: Οι νέες δυνατότητες στην ενημέρωση ενδέχεται να σας βοηθήσουν να επιλύσετε το πρόβλημα. Επομένως, ενημερώστε το υλικολογισμικό Roku.
 • Σφάλματα λογισμικού: Τα εσωτερικά σφάλματα στη συσκευή σας Roku θα μπορούσαν επίσης να είναι ο λόγος για το πρόβλημα. Για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα, πρέπει να επαναφέρετε τη συσκευή Roku.

Συνδρομές καναλιού καιρού

Η TWC σάς παρέχει δύο προγράμματα συνδρομής με α Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών. Μπορείτε να εγγραφείτε σε αυτήν την υπηρεσία στην επίσημη υπηρεσία της δικτυακός τόπος.

 • Μηνιαίο πρόγραμμα – 2,99 $
 • Ετήσιο σχέδιο – 29,99 $

Συχνές Ερωτήσεις

1. Ποια είναι η καλύτερη εναλλακτική για το The Weather Channel;

Το Newsy on Roku είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές στο The Weather Channel.

2. Είναι δωρεάν το The Weather Channel;

Όχι, χρειάζεστε είτε μια συνδρομή TWC είτε μια συνδρομή υπηρεσίας ροής που επιλέγετε για τη ροή του καναλιού του Καιρού στην τηλεόραση Roku.

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4528

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: