Πώς να εγκαταστήσετε το Ultimate IPTV Kodi Addon

Το Ultimate IPTV είναι ένα από τα δημοφιλή πρόσθετα IPTV που δημιουργήθηκαν από την Whitecream. Το πρόσθετο επιτρέπει στους χρήστες του να παρακολουθούν τόνους ζωντανών τηλεοπτικών καναλιών στη συσκευή που είναι εγκατεστημένη στο Kodi. Είναι ένα από τα πρόσθετα που προσφέρει κανάλια πολλών γλωσσών, όπως αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά, αραβικά, τουρκικά, ελληνικά, ρωσικά, ολλανδικά, γερμανικά και πολλά άλλα.

Οι σύνδεσμοι ροής που χρησιμοποιούνται στο Ultimate IPTV λαμβάνονται από λίστες IPTV m3u και φέρνει μόνο το αρχείο μορφής Live TV από τη λίστα. Το πρόσθετο μπορεί να βρεθεί σε διάφορα αποθετήρια όπως το Kodil Repository, το Cazlo Repository και το SuperRepo Repository. Εδώ χρησιμοποιούμε το αποθετήριο Cazlo για να σας δείξουμε πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το πρόσθετο Ultimate IPTV Kodi σε υποστηριζόμενες συσκευές Kodi .

Μπορείτε να κάνετε λήψη αυτού του πρόσθετου από το αποθετήριο Cazlo .

Ανάγκη VPN για ροή στο Kodi

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για ροή στο Kodi. Εδώ είναι μερικοί από τους κύριους λόγους που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Το VPN αποκρύπτει τη διεύθυνση ISP σας από την κυβέρνηση και τους χάκερ, γεγονός που σας επιτρέπει να κάνετε ροή ακόμα και τα ανεπίσημα πρόσθετα με ασφάλεια. Η χρήση του Kodi χωρίς VPN μπορεί να βλάψει τη συσκευή ροής σας. Εάν έχετε κακή σύνδεση στο διαδίκτυο ή αντιμετωπίζετε προβλήματα με αργές λήψεις, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να μεταδώσετε απεριόριστο περιεχόμενο χωρίς ταλαιπωρία.

Πώς να κατεβάσετε το Ultimate IPTV Kodi Addon

Εδώ έχουμε συζητήσει τη διαδικασία βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο λήψης και εγκατάστασης του Ultimate IPTV στο Kodi Media Player και τις υποστηριζόμενες συσκευές του.

Βεβαιωθείτε ότι η Άγνωστη Πηγή της εφαρμογής Kodi είναι ενεργοποιημένη. Εάν όχι, ενεργοποιήστε την επιλογή εγκατάστασης των πρόσθετων τρίτων. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την επιλογή μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Πατήστε Ρυθμίσεις συστήματος > Πρόσθετα > Ενεργοποίηση εφαρμογών από άγνωστη πηγή .

Εγκαταστήστε το Cazlo Repository

Βήμα 1 : Ανοίξτε την εφαρμογή Kodi. Πατήστε το εικονίδιο ρυθμίσεων , το οποίο βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.

Βήμα 2 : Κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση αρχείων .

Βήμα 3 : Στη σελίδα Διαχείριση αρχείων, πατήστε την επιλογή Προσθήκη πηγής .

Βήμα 4 : Πατήστε την επιλογή “” και το κουμπί OK στο πλαίσιο διαλόγου Προσθήκη πηγής.

Βήμα 5 : Εισαγάγετε τη διεύθυνση URL http://cazlo.com/repo του αποθετηρίου και πατήστε OK .

Βήμα 6 : Εισαγάγετε το όνομα του αποθετηρίου Cazlo και κάντε κλικ στο OK .

Βήμα 7: Ελέγξτε ξανά ότι οι λεπτομέρειες που έχουν εισαχθεί στο πλαίσιο διαλόγου Προσθήκη πηγής είναι σωστές και πατήστε το κουμπί OK .

Βήμα 8 : Επιστρέψτε στην Αρχική σελίδα και πατήστε Addons στην αριστερή κάθετη γραμμή μενού.

Βήμα 9 : Πατήστε το εικονίδιο Add-on Package Installer στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης.

Βήμα 10 : Κάντε κλικ στην επιλογή Εγκατάσταση από το αρχείο Zip .

Βήμα 11 : Επιλέξτε το αποθετήριο Cazlo από την αναδυόμενη οθόνη.

Βήμα 12 : Κάντε κλικ στο αρχείο Zip του αποθετηρίου repository.cazlo-2.0.zip και κάντε κλικ στο OK .

Βήμα 13 : Περιμένετε μέχρι να εγκατασταθεί το αποθετήριο στη συσκευή σας. Μόλις εγκατασταθεί η εγκατάσταση του αποθετηρίου, θα εμφανιστεί μια αναδυόμενη ειδοποίηση στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Αποκτήστε το Ultimate IPTV από το Cazlo Repository στο Kodi

Βήμα 14 : Πατήστε Εγκατάσταση από το αποθετήριο .

Βήμα 15 : Επιλέξτε το όνομα του αποθετηρίου Cazlo Repository από τη σελίδα Install from Repository.

Βήμα 16 : Πατήστε τις επιλογές Πρόσθετα βίντεο .

Βήμα 17 : Επιλέξτε το όνομα του πρόσθετου ως Ultimate IPTV .

Βήμα 18 : Κάντε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση για να εγκαταστήσετε το πρόσθετο. Περιμένετε μέχρι να εγκατασταθεί το πρόσθετο στη συσκευή σας.

Η εγκατάσταση του πρόσθετου Ultimate IPTV Kodi ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Τώρα μπορείτε να μεταδώσετε όλα τα αγαπημένα σας ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια από διάφορες χώρες.

 

Πώς να χρησιμοποιήσετε το απόλυτο πρόσθετο IPTV στο Kodi

Ακολουθούν απλά βήματα για να χρησιμοποιήσετε το Ultimate IPTV Addon στο Kodi.

Βήμα 1 : Στο σπίτι του Kodi, κάντε κλικ στην επιλογή Πρόσθετα .

Βήμα 2 : Επιλέξτε πρόσθετα βίντεο και κάντε κλικ στο εικονίδιο Ultimate IPTV .

Βήμα 3 : Μόλις εκκινήσετε την εφαρμογή, θα δείτε όλα τα περιεχόμενα που είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή.

Βήμα 4 : Επιλέξτε το όνομα της ενότητας και, στη συνέχεια, πατήστε το όνομα καναλιού. Κάθε ενότητα θα περιέχει διαφορετικά κανάλια από διαφορετικές χώρες.

Βήμα 5 : Επιλέξτε το αγαπημένο σας από τη λίστα και ξεκινήστε τη ροή.

Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Ultimate IPTV Kodi Addon

Το Ultimate IPTV είναι το καλύτερο πρόσθετο IPTV Kodi για ροή απεριόριστων καναλιών Live TV, Ταινίες, Ζωντανές Ειδήσεις και πολλά άλλα. Εδώ παραθέσαμε μερικά εναλλακτικά πρόσθετα για το πρόσθετο Ultimate IPTV. Σε αυτήν τη λίστα, πρέπει να επιλέξετε ένα ως την καλύτερη εναλλακτική λύση για το Ultimate IPTV Kodi Addon.

White Devil Streams Addon

Ενώ το πρόσθετο Devil Streams είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση στο Ultimate IPTV Kodi Addon επειδή είναι ένα από τα λίγα πρόσθετα που δεν λειτουργούν στο Sports Devil Addon. Το πρόσθετο προσφέρει όλα τα είδη ζωντανών τηλεοπτικών καναλιών και έχει σχεδόν 643 ροές, δηλαδή πάνω από το 60% των συνδέσμων λειτουργούσαν άψογα, δεδομένου ότι ορισμένοι από αυτούς έχουν γεωγραφικούς περιορισμούς.

Χρόνος Άδον

Το Chronos addon είναι ένα πρόσθετο IPTV που επικεντρώνεται κυρίως σε εκδηλώσεις Live TV και Live Sports και είναι το καλύτερο πρόσθετο για τους λάτρεις του UFC/MMA. Αλλά στο πρόσθετο Unlimited IPTV, δεν μπορείτε να κάνετε ροή των συμβάντων UFC/MMA. Για να παρακολουθήσετε όλα αυτά τα συμβάντα στη συσκευή σας, χρησιμοποιήστε το Chronos ως εναλλακτικό πρόσθετο για το Ultimate IPTV Kodi Addon.

Πρόσθετο Ultra IPTV

Το πρόσθετο Ultra IPTV είναι ένα από τα δημοφιλή και συναρπαστικά πρόσθετα IPTV για ροή ζωντανών τηλεοπτικών καναλιών απευθείας από το Διαδίκτυο. Το πρόσθετο παρέχει το περιεχόμενο διαφόρων χωρών όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς και η Ινδία. Μπορείτε να βρείτε αυτό το πρόσθετο από το super repository και το Cazlo repository. Είναι λοιπόν μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Ultimate IPTV Kodi Addon.

Ελπίζουμε ότι κάθε πτυχή του Ultimate IPTV Kodi Addon καλύπτεται σε αυτό το άρθρο. Οι χρήστες του Kodi μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το πρόσθετο για να παρακολουθήσουν δημοφιλή ζωντανά τηλεοπτικά κανάλια. Χρησιμοποιήστε αυτό το πρόσθετο με το VPN για να προστατεύσετε το απόρρητό σας.

FAQ

Ποιες είναι οι άλλες καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Ultimate IPTV Addon στο Kodi;

Το Neptune Rising Addon, το Genesis Reborn Addon και το Poseidon Addon είναι μερικές από τις άλλες καλύτερες εναλλακτικές.

Τι μπορώ να κάνω ροή στο Ultimate IPTV Addon;

Μπορείτε να κάνετε streaming δημοφιλή κανάλια όπως CBS, NBC, CNN, Sky Sports, BeIN, Disney Channel κ.λπ.

Είναι το Ultimate IPTV Addon νόμιμο και ασφαλές;

Το Ultimate IPTV Addon δεν είναι απολύτως ασφαλές και νόμιμο στη χρήση. Μπορείτε να αποκτήσετε το καλύτερο VPN για το Kodi σας .

RAZER Kraken 7.1 Ultimate USB ANS Chroma THX Black(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

directVortex
directVortex
Άρθρα: 5049

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

%d