Πώς να εγκαταστήσω το Crunchyroll στο Plex

 

Γρήγορη απάντηση

  • ο Πρόσθετο Crunchyroll διατίθεται μόνο για την Έκδοση υπολογιστή του διακομιστή Plex Media εφαρμογή.
  • μεταβείτε στο Αποθετήριο Plex Plugin στο GitHub και εγκαταστήστε το Πρόσθετο Crunchyroll. Προσθέστε το πρόσθετο στο Φάκελος Plex Plugins και παρακολουθήστε το περιεχόμενο του anime.

Στην εφαρμογή Plex Media Server, μπορείτε προσθέστε το πρόσθετο Crunchyroll από το Αποθετήριο GitHub. Με την προσθήκη Crunchyroll, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλο το περιεχόμενο anime στη συσκευή σας χωρίς να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Crunchyroll.

Το Crunchyroll είναι το σπίτι για όλους τους φαν του anime. Έχει τον μεγαλύτερο αριθμό συλλογών anime στον κόσμο. Καθώς η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη δωρεάν, δεν χρειάζεστε καμία premium συνδρομή για να αποκτήσετε την προσθήκη. Από τώρα, η προσθήκη Crunchyroll θα λειτουργεί μόνο στην εφαρμογή Plex Media Server για υπολογιστές. Για άλλες συσκευές, δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε την προσθήκη Crunchyroll.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε πώς να παρακολουθείτε περιεχόμενο anime χρησιμοποιώντας την προσθήκη Crunchyroll στο Plex. Εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε το πρόσθετο, έχουμε παραθέσει ορισμένους εναλλακτικούς τρόπους λήψης του περιεχομένου anime.

 

Πώς να εγκαταστήσετε το πρόσθετο Crunchyroll στο Plex

Πριν ξεκινήσετε τα βήματα, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκατεστημένη στη συσκευή σας την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Plex Media Server. Εάν δεν έχετε την εφαρμογή, εγκαταστήστε την εφαρμογή Plex από το Microsoft Store. Επιπλέον, δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε προσθήκες στην εφαρμογή Plex Media Player.

1. Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού στον υπολογιστή σας και μεταβείτε στο Plex’s Σελίδα προσθήκης στο GitHub.

Μεταβείτε στο αποθετήριο GitHub

2. Πλοηγηθείτε στο Γραμμή αναζήτησης αποθετηρίων και αναζητήστε την προσθήκη Crunchyroll.

Αναζήτηση για το πρόσθετο Crunchyroll

3. Επιλέξτε το Πρόσθετο Crunchyroll από τα αποτελέσματα.

4. Στην επόμενη οθόνη, κάντε κλικ στο Κώδικας αναπτυσσόμενο κουμπί και επιλέξτε το Λήψη αρχείου ZIP.

5. Μετά τη λήψη, εξαγάγετε το αρχείο zip και αποθηκεύστε το σε ξεχωριστό φάκελο.

6. Τώρα, ανοίξτε την εφαρμογή Plex στον υπολογιστή σας και μεταβείτε στο Ανοίξτε τον φάκελο Plugins. Μπορείτε επίσης να κάνετε δεξί κλικ στο εικονίδιο Plex και να επιλέξετε το Open Plugins Folder.

Ανοίξτε το φάκελο Plug-ins στο Plex

7. Αντιγράψτε και επικολλήστε το φάκελο της προσθήκης Crunchyroll στον φάκελο Open Plug-ins.

8. Μετονομάστε το φάκελο σε Crunchyroll.Bundle και αποθηκεύστε τις αλλαγές.

9. Στη συνέχεια, επανεκκινήστε την εφαρμογή Plex και μεταβείτε στο μενού Κανάλια. Θα δείτε το πρόσθετο Crunchyroll.

10. Ανοίξτε το Plugin και συνδεθείτε με το περιεχόμενό σας στο Crunchyroll για να μεταδώσετε το περιεχόμενο anime.

Το πρόσθετο Crunchyroll δεν είναι διαθέσιμο

Εάν η προσθήκη Crunchyroll δεν είναι διαθέσιμη στο αποθετήριο GitHub, πρέπει να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή Crunchyroll για να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενό της.

Για συσκευές ροής όπως το Firestick και το Roku, μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Crunchyroll απευθείας από το Amazon App Store ή το Roku Channel Store. Ελέγξτε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης της εφαρμογής Crunchyroll στο Roku.

Για smartphone, μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή από το Play Store και το App Store. Για υπολογιστές, μπορείτε να επισκεφτείτε το Crunchyroll δικτυακός τόπος για ροή περιεχομένου anime.

Συχνές ερωτήσεις

Τα πρόσθετα εξακολουθούν να λειτουργούν στο Plex;

Ναι, μπορείτε ακόμα να εγκαταστήσετε προσθήκες στο Plex χρησιμοποιώντας το GitHub. Ωστόσο, το Plex δεν παρέχει επίσημες προσθήκες.

Ποια πρόσθετα είναι διαθέσιμα για το Plex;

Στο GitHub, υπάρχουν 39 πρόσθεταόπως τα PBS, The CW και Paramount Plus, διαθέσιμα για Plex.

Αποκάλυψη: Εάν μας αρέσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να τα παραπέμψουμε στους αναγνώστες μας μέσω συνδέσμου συνεργάτη, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να λάβουμε προμήθεια παραπομπής από την πώληση εάν αγοράσετε το προϊόν που προτείναμε. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην αποκάλυψη συνεργατών μας.

Πώς να εγκαταστήσω το Stremio στο iPhone

Πώς να παρακολουθήσω το Crunchyroll σε Samsung Smart TV

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4565

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: