Πώς να εγκαταστήσω το Stremio στο iPhone

Το Stremio μοιάζει περισσότερο με ένα Kodi Media Player που σας επιτρέπει να κάνετε ροή ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών μέσω πρόσθετων. Με την εφαρμογή Stremio , μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε premium υπηρεσίες ροής δωρεάν. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο σε υψηλή ποιότητα εγκαθιστώντας την εφαρμογή Stremio στη συσκευή σας. Το Stremio είναι προσβάσιμο σε Android, iOS, Windows, Mac κ.λπ. Η εγκατάσταση του Stremio σε iPhone και iPad είναι πολύ απλή. Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή απευθείας από το App Store. Ωστόσο, η εφαρμογή Stremio που είναι διαθέσιμη για τη συσκευή iOS μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για την οργάνωση του περιεχομένου. Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε περιεχόμενο, εγκαταστήστε και ρυθμίστε το Stremio σε Mac ή δοκιμάστε τη μέθοδο σε αυτόν τον οδηγό για να παρακολουθήσετε το Stremio στο iPhone ή το iPad σας.

δείτε αυτο:live streaming | Ολα εδω

 δείτε και τον παρακάτω οδηγό Απόλυτος οδηγός για το Stremio + Torrentio + real debrid

Πώς να εγκαταστήσετε το Stremio σε iPhone ή iPad

#1 : Ανοίξτε το App Store στη συσκευή σας iOS και πατήστε το εικονίδιο Αναζήτηση στην κάτω αριστερή γωνία.

#2 : Πληκτρολογήστε Stremio στη γραμμή αναζήτησης και αναζητήστε την εφαρμογή Stremio.

#3 : Η εφαρμογή Stremio θα εμφανιστεί ως η πρώτη επιλογή στα αποτελέσματα αναζήτησης. Πατήστε Λήψη για λήψη της εφαρμογής.

#4 : Εάν σας ζητηθεί, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης Apple ID για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή.

#5 : Μετά την εγκατάσταση, πατήστε Άνοιγμα για να εκκινήσετε την εφαρμογή.

#6 : Κάντε κλικ στην επιλογή Να επιτρέπεται για να ενεργοποιήσετε την άδεια λήψης ειδοποιήσεων.

#7 : Εισαγάγετε τα στοιχεία σύνδεσής σας στο Stremio (Email και Κωδικός πρόσβασης) και κάντε κλικ στην επιλογή Σύνδεση . Εάν δεν έχετε λογαριασμό στο Stremio, κάντε κλικ στην επιλογή Εγγραφή και δημιουργήστε έναν δωρεάν λογαριασμό.

#8 : Μόλις συνδεθείτε, τα πλακίδια όλων των πιο πρόσφατων ταινιών και σειρών θα εμφανιστούν στην αρχική οθόνη. Μπορείτε να κάνετε λήψη οποιωνδήποτε πρόσθετων Stremio και να τα οργανώσετε.

Πώς να εγκαταστήσω το Stremio στο iPhone
Πώς να εγκαταστήσω το Stremio στο iPhone

Γιατί χρειάζεστε ένα VPN;

Η εφαρμογή Stremio δεν είναι διαθέσιμη σε ορισμένες χώρες. Εάν διαμένετε σε χώρα όπου η υπηρεσία Stremio δεν είναι διαθέσιμη, εγκαταστήστε και χρησιμοποιήστε ένα VPN για να παρακάμψετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς. Καθώς η εφαρμογή Stremio διαθέτει παράνομα πρόσθετα, είναι υποχρεωτική η χρήση μιας υπηρεσίας VPN κατά τη χρήση αυτών των πρόσθετων. Το VPN κρυπτογραφεί τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο και εμποδίζει τους άλλους να παρακολουθούν την πραγματική σας IP. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN , καθώς είναι το ταχύτερο VPN που διατίθεται στην αγορά.

Εναλλακτικός τρόπος για να παρακολουθήσετε το Stremio στη συσκευή σας iOS

1. Αρχικά, κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή Stremio στα Windows ή στο Mac σας από τον επίσημο ιστότοπο του Stremio . Στη συνέχεια, συνδέστε το iOS και το Mac στο ίδιο δίκτυο WiFi.

2. Πρέπει να βρείτε τη διεύθυνση IP του υπολογιστή Windows ή του Mac σας.

Για Windows : Ανοίξτε τη γραμμή εντολών → Πληκτρολογήστε ipconfig → Πατήστε Enter Πλοηγηθείτε στη διεύθυνση IPv4 → Σημειώστε τη διεύθυνση IP .

Για Mac : Κάντε κλικ στο εικονίδιο Apple → Επιλέξτε Προτιμήσεις συστήματος → Πατήστε Δίκτυο → Σημειώστε τη διεύθυνση IP .

3. Ανοίξτε την εφαρμογή Stremio στα Windows ή Mac και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

4. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και μεταβείτε στην επικεφαλίδα URL διακομιστή ροής .

5. Κάτω από τη διεύθυνση URL διακομιστή ροής, θα βρείτε έναν σύνδεσμο. Για παράδειγμα, http://127.0.0.1:11470. Σε αυτήν τη διεύθυνση URL, σημειώστε τον αριθμό θύρας διακομιστή ροής. (δηλαδή, 11470 )

6. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari στο iPad ή το iPhone σας και εισαγάγετε τη διεύθυνση URL:

http://app.strem.io/shell-v4.4/?streamingServer=http:%2F%2f<localIP>:<port>.

Σε αυτήν τη διεύθυνση URL, εισαγάγετε τη διεύθυνση IP της συσκευής σας στη θέση <localIP> και τον αριθμό θύρας διακομιστή ροής στη θέση <port>

7. Επιλέξτε οποιοδήποτε περιεχόμενο Stremio και παρακολουθήστε το στο iPhone /iPad σας.

Συχνές Ερωτήσεις

1. Είναι διαθέσιμο το Stremio για iOS;

Ναί. Η εφαρμογή Stremio Organizer είναι διαθέσιμη στο App Store των συσκευών iOS.

2. Γιατί το Stremio δεν λειτουργεί στο iPhone;

Ελέγξτε εάν έχετε συνδεθεί σε ισχυρή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Εάν όχι, συνδέστε το iPhone σε σύνδεση στο Διαδίκτυο με υψηλότερο εύρος ζώνης. Εάν το πρόβλημα συνεχίζεται, διαγράψτε την προσωρινή μνήμη στο iPhone ή επανεκκινήστε το iPhone για να διορθώσετε το πρόβλημα.

3. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Stemio δωρεάν;

Ναί. Το Stremio είναι δωρεάν για εγκατάσταση και χρήση.

Διαβάστε επίσης:Πώς να κατεβάσετε το Stremio σε Android TV

Πώς να αποκτήσετε το Stremio σε iPhone/iPad

Πώς να εγκαταστήσετε το Stremio στο Google TV

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4600

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: