Πώς να εκτελέσετε τα Windows 11 σε συσκευή Android

Με την άνοδο των υπολογιστών και φορητών υπολογιστών που λειτουργούν με Windows 11, το μεγαλύτερο ερώτημα παραμένει εάν το Android μπορεί να τρέξει τα Windows 11 . Λοιπόν, τα Windows 11 δεν έχουν σχεδιαστεί για να τρέχουν σε smartphone. Ωστόσο, μπορεί να θέλετε να το εκτελέσετε στο Android σας για να ικανοποιήσετε την περιέργειά σας.

Τα smartphone Android στις μέρες μας φτάνουν με καλύτερες προδιαγραφές υλικού. Δεδομένου ότι έχουμε ισχυρά smartphone στις μέρες μας, είναι σύνηθες για έναν τακτικό χρήστη να σκέφτεται αν ένα τηλέφωνο μπορεί να τρέξει τα Windows 11.

Μπορείτε να εκτελέσετε τα Windows 11 σε Android;

Λήψη εφαρμογής YouTube για υπολογιστή το 2022 (Μέθοδοι εργασίας)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Τεχνικά, δεν μπορείτε να εκτελέσετε τα Windows 11 στο smartphone Android. Αλλά η άφιξη του Android 13 μπορεί να αλλάξει την απάντηση σε αυτήν την ερώτηση.

Το επερχόμενο Android 13 έχει βελτιωμένη υποστήριξη εικονικοποίησης. Με τη βοήθεια της εικονικοποίησης, μπορείτε να εκτελέσετε όχι μόνο τα Windows 11 αλλά οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό σύστημα στο τηλέφωνό σας Android.

Το τυποποιημένο σύστημα για εικονικοποίηση αποκαλύφθηκε κατά την κυκλοφορία του Android 13 Dev Preview. Αυτό σας επιτρέπει να εκτελέσετε ένα λειτουργικό σύστημα σε άλλο λειτουργικό σύστημα, κάτι πολύ παρόμοιο με το Virtualbox ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή sandbox στο Android.

Επομένως, ναι, μπορείτε να εκτελέσετε τα Windows 11 σε τηλέφωνο Android , αλλά πρέπει να περιμένετε για το Android 13. Πρόσφατα, ένας προγραμματιστής εφαρμογών Danny Lin κατάφερε να εγκαταστήσει το Windows 11 ARM που εκτελείται σε μια εικονική μηχανή στο Pixel 6.

Λήψη και εγκατάσταση των Windows 11 σε Android

Εάν θέλετε να κάνετε λήψη και εγκατάσταση των Windows 11 σε Android, πρέπει να περιμένετε έως ότου η Google κυκλοφορήσει το Android 13. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Computer Launcher 2 για να δοκιμάσετε τα Windows 11 στη συσκευή σας Android .

Το Computer Launcher 2 είναι απλώς μια εφαρμογή εκκίνησης που αναπαράγει την εμφάνιση των Windows 11. Αυτό θα μετατρέψει το smartphone Android σας σε υπολογιστή Windows 11. Δείτε πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Computer Launcher 2 στο Android.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κατεβάστε και εγκαταστήστε το Computer Launcher 2 στο smartphone Android. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν στο Google Play Store.

 

2. Μετά τη λήψη, ανοίξτε την εφαρμογή στο Android σας. Αυτό θα αλλάξει αυτόματα το θέμα σας στα Windows 11.

3. Τώρα, θα δείτε ένα πλήρες Windows 11 να εκτελείται στη συσκευή σας Android.

 

4. Εάν θέλετε να ανοίξετε την Εξερεύνηση αρχείων, πατήστε στην επιλογή Αυτός ο υπολογιστής .

 

5. Πατώντας στην Έναρξη των Windows 11 ανοίγει το συρτάρι εφαρμογών της συσκευής σας Android.

6. Ομοίως, μπορείτε να κάνετε κλικ στο Κέντρο δράσης για να ελέγξετε το WiFi, τη λειτουργία πτήσης, το Bluetooth, τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, τη φωτεινότητα, τον ήχο και άλλα.

 

7. Πατήστε παρατεταμένα στην αρχική οθόνη Android για να ανοίξετε το μενού Computer Launcher 2 . Μπορείτε να αλλάξετε το Θέμα, το Χρώμα, την Ταπετσαρία, να προσθέσετε γραφικά στοιχεία, να αλλάξετε τα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας κ.λπ., από το μενού εκκίνησης.

Πώς να διορθώσετε τη Διαχείριση Συσκευών που δεν ανοίγει στα Windows 11 (6 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Computer Launcher 2 για να δοκιμάσετε τα Windows 11 σε μια συσκευή Android.

 

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με την εκτέλεση των Windows 11 σε μια συσκευή Android . Εάν το Android 13 υποστηρίζει εικονικοποίηση στην τελική του έκδοση, θα μοιραστούμε έναν λεπτομερή οδηγό για την εγκατάσταση των Windows 11 ISO στο Android.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *