Πώς να ελέγξετε ή να διαχειριστείτε τη μουσική του τηλεφώνου Android από τα Windows 11

Εάν χρησιμοποιείτε λειτουργικό σύστημα Windows, ίσως γνωρίζετε ήδη την εφαρμογή «Το τηλέφωνό σας». Η εφαρμογή είναι ενσωματωμένη στα Windows 11, επιτρέποντάς σας να ελέγχετε τη συσκευή σας Android από τον υπολογιστή σας. Με την εφαρμογή Your Phone, μπορείτε να κάνετε πολλά χρήσιμα πράγματα, όπως πραγματοποίηση κλήσεων, διαχείριση επαφών και πολλά άλλα.

Η τελευταία έκδοση του Your Phone, που ονομάζεται επίσης Σύνδεσμος τηλεφώνου, σας επιτρέπει να ελέγχετε τη μουσική του τηλεφώνου σας από τον υπολογιστή. Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε Windows 11 και αναζητάτε τρόπους για να ελέγχετε τη μουσική του τηλεφώνου σας Android , μπορεί να σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός.

Και οι δύο μέθοδοι είναι εύκολες. μπορείτε να ακολουθήσετε αυτό που ταιριάζει καλά στις ανάγκες σας. Λοιπόν, ας δούμε τους καλύτερους τρόπους για να ελέγχετε τη μουσική του τηλεφώνου σας από τα Windows 11 .

Αν δεν θέλετε ο πάροχος σας να καταγράφει και να παρακολουθεί την δραστηριότητά σας, το VPN είναι μονόδρομος | VPN ATLAS με 1,54€

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης : Οι 10 καλύτερες εφαρμογές για τον αποκλεισμό κλήσεων στο Android το 2024

Το Android έχει κολλήσει στην οθόνη εκκίνησης; Δοκιμάστε αυτές τις 8 επιδιορθώσεις

1) Ελέγξτε τη μουσική του τηλεφώνου από τα Windows 11 μέσω Phone Link

Σε αυτήν τη μέθοδο, θα χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή Phone Link των Windows 11 για να ελέγξουμε τη μουσική του τηλεφώνου Android. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Σύνδεσμος τηλεφώνου . Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή Phone Link από τη λίστα των αποτελεσμάτων που ταιριάζουν.

2. Στην κύρια οθόνη, κάντε κλικ στο κουμπί Ξεκινήστε  , όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

3. Τώρα, στη συσκευή σας Android, κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή Link to Windows .

4. Μετά τη λήψη, ελέγξτε το «Έχω έτοιμο τον σύνδεσμο για την εφαρμογή των Windows » και κάντε κλικ στο κουμπί Σύζευξη με κωδικό QR στην εφαρμογή για υπολογιστές Phone Link.

5. Τώρα, στην εφαρμογή Link to Windows για κινητά, πατήστε το κουμπί Συνδέστε το τηλέφωνο και τον υπολογιστή σας .

6. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε το κουμπί Συνέχεια .

7. Τώρα, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Link to Windows Mobile για να σαρώσετε τον κωδικό QR που εμφανίζεται στην επιφάνεια εργασίας Phone Link.

8. Μόλις τελειώσετε, περιμένετε έως ότου η εφαρμογή για κινητά συνδεθεί στον υπολογιστή σας για μερικά δευτερόλεπτα.

9. Στην οθόνη του υπολογιστή σας, θα δείτε ένα μήνυμα επιτυχίας. Κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια .

Αυτό είναι! Αυτό θα συνδέσει το τηλέφωνό σας Android με τον υπολογιστή σας.

Ελέγξτε τη μουσική του Android χρησιμοποιώντας το Phone Link στα Windows 11

Αφού αντιστοιχίσετε το smartphone Android με τον υπολογιστή σας, πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα που αναφέρονται παρακάτω για να ελέγξετε τη μουσική του τηλεφώνου σας.

1. Αρχικά, αναπτύξτε το μενού του τηλεφώνου σας στην εφαρμογή για υπολογιστές Phone Link .

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο της μουσικής , όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα ρυθμίσεων στο τηλέφωνο στην οθόνη ρύθμισης Let’s get audio player.

4. Θα λάβετε τώρα μια ειδοποίηση από την εφαρμογή Link to Windows στο τηλέφωνό σας. Πρέπει να πατήσετε το κουμπί Άνοιγμα .

5. Τώρα, στις Ειδοποιήσεις Συσκευών και Εφαρμογών, πατήστε στο σύνδεσμο με τα Windows και επιτρέψτε την άδεια .

6. Μόλις τελειώσετε, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στην εφαρμογή για υπολογιστές Phone Link. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην Εξατομίκευση και ενεργοποιήστε την εναλλαγή για το Audio Player .

7. Τώρα, ξεκινήστε την αναπαραγωγή ήχου στο smartphone σας. Θα μπορείτε να το ελέγχετε από τον υπολογιστή σας .

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να ελέγξετε τη μουσική ενός τηλεφώνου Android από υπολογιστή Windows 11.

2) Ελέγξτε τη μουσική του Android μέσω Spotify

Θα θέλατε αυτή τη μέθοδο εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Spotify για κινητά για να τροφοδοτήσετε την καθημερινή σας κατανάλωση μουσικής. Το Spotify έχει μια λειτουργία που ονομάζεται Spotify Connect που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε μια συσκευή ως τηλεχειριστήριο για να ελέγχετε τη μουσική σε μια άλλη.

Εδώ θα χρησιμοποιήσουμε το Spotify connect για να ελέγξουμε τη μουσική του τηλεφώνου μας από τα Windows 11.

1. Κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Spotify. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή Spotify από τη λίστα των αποτελεσμάτων που ταιριάζουν.

2. Τώρα, ανοίξτε την εφαρμογή Spotify για Android και πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Συσκευές και πατήστε στην επιλογή Σύνδεση σε συσκευή .

4. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τον ίδιο λογαριασμό Spotify σε Android και επιτραπέζιους υπολογιστές.

5. Μόλις τελειώσετε, ο υπολογιστής σας θα εμφανιστεί στην οθόνη Συσκευές. Πατήστε στο όνομα του υπολογιστή σας για να συνδεθείτε μαζί του.

6. Τώρα μεταβείτε στην εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή Spotify. Το κινητό σας τηλέφωνο θα εμφανίζεται στην ενότητα Σύνδεση σε συσκευή .

Αυτό είναι! Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να συνδέσετε την εφαρμογή Spotify για κινητά με τον υπολογιστή σας. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Spotify για επιτραπέζιους υπολογιστές για να ελέγξετε την αναπαραγωγή μουσικής στο κινητό σας.

Έτσι, αυτοί είναι οι δύο καλύτεροι τρόποι για να ελέγξετε τη μουσική ενός τηλεφώνου Android από υπολογιστή Windows 11 . Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια εάν γνωρίζετε άλλους τρόπους ελέγχου της μουσικής του τηλεφώνου από υπολογιστή.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *