Πώς να εμποδίσετε τους ανθρώπους να σας προσθέτουν σε ομάδες στο Facebook

Πώς να εμποδίσετε τους ανθρώπους να σας προσθέτουν σε ομάδες στο Facebook

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Facebook για να μείνετε σε επαφή με φίλους, να αγοράσετε ή να πουλήσετε προϊόντα, να συμμετάσχετε σε ομάδες θαυμαστών και πολλά άλλα. Όμως, προβλήματα προκύπτουν όταν προστίθενται σε ομάδες από άλλα άτομα, ειδικά αν αυτή η ομάδα έχει σχεδιαστεί για να σας στέλνει ανεπιθύμητα μηνύματα ή να σας πουλήσει κάτι.

Τα καλά νέα είναι ότι τα στοιχεία ελέγχου απορρήτου του Facebook σάς επιτρέπουν να εμποδίσετε άλλους να σας προσθέσουν σε ομάδες Facebook. Το Facebook σταμάτησε να επιτρέπει σε οποιονδήποτε να σας προσθέτει σε μια ομάδα χωρίς άδεια το 2019, αλλά εξακολουθείτε να μαστίζεστε από ειδοποιήσεις για να συμμετάσχετε σε ομάδες—μια διαδικασία σχεδόν εξίσου ενοχλητική.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να εμποδίσετε τους ανθρώπους να σας προσθέτουν σε ομάδες στο Facebook.

Μιλήστε με τους φίλους σας

Αυτή είναι μια απλή λύση, η οποία όμως συχνά παραβλέπεται. Εάν οι φίλοι σας σας προσθέτουν και σας προσκαλούν σε ομάδες, απλώς ζητήστε τους να σταματήσουν και να πουν ότι δεν ενδιαφέρεστε. Εάν δεν σταματήσουν, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε μία από τις άλλες επιλογές σε αυτήν τη λίστα.

Εγγραφείτε και αποχωρήστε από την ομάδα

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να αποτρέψετε οποιονδήποτε από το να σας προσκαλέσει ξανά σε μια ομάδα (ειδικά αν πρόκειται για ανεπιθύμητη ομάδα) είναι να εγγραφείτε στην ομάδα και μετά να την αποχωρήσετε. Επιλέξτε Αποχώρηση από την ομάδα . Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο επιβεβαίωσης. Θα δείτε μια εναλλαγή δίπλα στην επιλογή Αποτροπή από άτομα από το να σας προσκαλέσουν να συμμετάσχετε ξανά σε αυτήν την ομάδα.

Ενεργοποιήστε αυτήν την εναλλαγή και κανείς δεν θα μπορεί να σας στείλει μια πρόσκληση στην ομάδα. Αποκλείει ουσιαστικά οποιαδήποτε πρόσκληση για τη συγκεκριμένη κοινότητα και είναι ένας εύκολος τρόπος για να αποφύγετε προσκλήσεις από φίλους που έχουν χακαριστεί και δεν έχουν ανακτήσει ακόμη τους λογαριασμούς τους. 

Αποκλεισμός του λογαριασμού Facebook

Εάν ένα άλλο άτομο στο Facebook συνεχίσει να σας προσκαλεί σε ομάδες, έχετε πάντα την επιλογή να το αποκλείσετε . Μπορεί να προκαλέσει λίγο δράμα, ειδικά αν αυτό το άτομο δεν αντιδρά καλά στα όρια, αλλά είναι ένας εύκολος τρόπος για να αποτρέψετε τις προσκλήσεις από το να έρθουν στο δρόμο σας. 

Εάν λαμβάνετε πάρα πολλές αυτόκλητες προσκλήσεις, ίσως είναι καιρός να αποκλείσετε άτομα στη λίστα φίλων σας. 

Για να αποκλείσετε ή να καταργήσετε το φίλο σας, μεταβείτε στη λίστα φίλων σας. Δίπλα από το όνομα αυτού του ατόμου, επιλέξτε τις τρεις τελείες. 

Μπορείτε να αφαιρέσετε το φίλο ή να αποκλείσετε αυτό το άτομο επιλέγοντας την επιλογή στη λίστα. Η διαφορά είναι ότι αν καταργήσετε το φίλο σας, μπορείτε να επισκεφτείτε το προφίλ του για να δείτε αναρτήσεις. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό αν τους μπλοκάρεις. Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, αυτό το άτομο δεν θα ειδοποιηθεί για την ενέργειά σας.

Πώς να προσθέσετε μουσική στην ιστορία σας στο Facebook το 2022 (2 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αλλάξτε τις ρυθμίσεις απορρήτου ομάδας

Εάν είστε διαχειριστής μιας ομάδας και διαπιστώσετε ότι άτομα (ή bot) στέλνουν προσκλήσεις ομάδας σε πολλά άτομα, μπορείτε να αλλάξετε τα δικαιώματα και το ποιος επιτρέπεται να κάνει τι ως μέρος της ομάδας.

Από τη σελίδα της ομάδας, επιλέξτε Ρυθμίσεις ομάδας στην πλαϊνή γραμμή στην αριστερή πλευρά της οθόνης.

Κάτω από την ομάδα Ρύθμιση, επιλέξτε το κάτω βέλος δίπλα στο Απόρρητο και επιλέξτε Ιδιωτικό. Μόλις το κάνετε αυτό, η ομάδα δεν μπορεί να οριστεί ξανά σε δημόσια. Οι κλειστές ομάδες πρέπει να παραμείνουν έτσι για την προστασία της ιδιωτικής ζωής των μελών. 

Xiaomi Mi TV Box S – Streaming Player, Black

Κάντε κλικ εδώ για να ελέγξετε τη συμβατότητα αυτού του προϊόντος με το μοντέλο σας
Μινιμαλιστικό μαύρο σχέδιο και συμπαγές μέγεθος
Πολύγλωσσο, περιλαμβάνει 68 γλώσσες

Additional images:

Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail Product Thumbnail

Price: 66,00

Buy Now

Κάντε κύλιση προς τα κάτω πιο μακριά. Κάτω από τη Διαχείριση ιδιότητας μέλους , επιλέξτε το εικονίδιο με το μολύβι δίπλα στο Ποιος μπορεί να εγγραφεί στην ομάδα και επιλέξτε Μόνο προφίλ. Επιλέξτε Αποθήκευση.

Αυτές οι ρυθμίσεις σάς δίνουν επίσης άλλες επιλογές, όπως αυτό που επιτρέπεται να κάνει κάθε μέλος της ομάδας. Η διαχείριση μιας ομάδας είναι μια μεγάλη εργασία (κάτι που πρέπει να έχετε υπόψη σας εάν θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα ομάδα), επομένως μην φοβάστε να περικόψετε τη λίστα μελών για να αφαιρέσετε τους ανεπιθύμητους ή να μειώσετε τη λειτουργικότητα ανάλογα με το τι κάνουν τα μέλη.

Το να σταματήσετε τις ανεπιθύμητες προσκλήσεις είναι πολύ πιο εύκολο από ό,τι ήταν παλιά, αλλά μπορεί να είναι λίγο ενοχλητικό στην καλύτερη στιγμή. Μην φοβάστε να μιλήσετε με φίλους και να τους ζητήσετε να σταματήσουν. Εάν προσκαλείστε ξανά στην ίδια ομάδα ξανά και ξανά, απλώς αφήστε την και πατήστε αυτήν την εναλλαγή – θα χρειαστεί λιγότερος χρόνος από ό,τι η διαμάχη. 

Πώς να εμποδίσετε άλλους να αλλάξουν την ταπετσαρία των Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Generated by Feedzy