σκοτεινή λειτουργία Σημειωματάριο στα Windows

Πώς να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία προγραμματιστή στο Roku

Η λειτουργία προγραμματιστή είναι μια κρυφή λειτουργία που είναι διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές. Ενεργοποιώντας τη λειτουργία προγραμματιστή, μπορείτε να διαμορφώσετε τη συσκευή και να εγκαταστήσετε εφαρμογές που δεν είναι διαθέσιμες στο App Store. Η Roku διαθέτει επίσης μια λειτουργία προγραμματιστή σε όλες τις συσκευές της. Οι περισσότερες από τις εφαρμογές, όπως TeaTV, Mobdro, κ.λπ., δεν είναι διαθέσιμα στο Roku Channel Store. Μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτές τις εφαρμογές στο Roku ενεργοποιώντας τη λειτουργία προγραμματιστή. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία προγραμματιστή για να δοκιμάσετε τυχόν νέα ή υπάρχοντα κανάλια στο Roku.

Τι είναι η λειτουργία προγραμματιστή Roku

Η λειτουργία προγραμματιστή Roku είναι μια πλατφόρμα που δημιουργήθηκε από τη Roku για να τροποποιήσει τα υπάρχοντα κανάλια στο Roku και να προσθέσει νέα κανάλια. Πριν ξεκινήσετε τις εφαρμογές στο mainstream, μπορείτε να κάνετε μια δοκιμαστική εκτέλεση σε λειτουργία προγραμματιστή για να ανακαλύψετε τα σφάλματα και τα σφάλματα που σχετίζονται με αυτήν, για να βελτιώσετε τις δυνατότητές της. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία προγραμματιστή για να φορτώσετε πολλές εφαρμογές που δεν είναι διαθέσιμες στο Roku Channel Store.

Πώς να δημιουργήσετε κανάλια Telegram σε κινητό και Web(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Απαιτήσεις:

Ακολουθούν οι τυπικές απαιτήσεις που απαιτούνται για την ενεργοποίηση της λειτουργίας προγραμματιστή στο Roku.

Μια συσκευή ροής Roku
Ένας λογαριασμός Roku
Εγγραφή στο πρόγραμμα προγραμματιστών
Ένα εργαλείο επεξεργασίας κώδικα όπως η γλώσσα BrightScript

Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία προγραμματιστή στο Roku

#1. Ενεργοποιήστε τη συσκευή σας Roku.

#2. Πάρτε το τηλεχειριστήριο Roku και πατήστε τα πλήκτρα με τη δεδομένη σειρά για να μεταβείτε στη σελίδα ρυθμίσεων προγραμματιστή.

Κουμπί Home – 3 φορές
Κουμπί επάνω – 2 φορές
Δεξί κουμπί – 1 φορά
Αριστερό κουμπί – 1 φορά
Δεξί κουμπί – 1 φορά
Αριστερό κουμπί – 1 φορά
Δεξί κουμπί – 1 φορά

#3. Στην οθόνη θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο διαλόγου Ρυθμίσεις προγραμματιστή. Σημειώστε το διεύθυνση IP και το Όνομα χρήστη.

#4. Χτύπα το Ενεργοποίηση προγράμματος εγκατάστασης και επανεκκίνηση διαθέσιμη επιλογή στο κάτω μέρος της οθόνης και πατήστε το Εντάξει κουμπί στο τηλεχειριστήριο Roku.

#5. Τώρα, θα λάβετε τη σελίδα Συμφωνία άδειας χρήσης SDK, θα διαβάσετε τη συμφωνία και θα πατήσετε το Συμφωνώ επιλογή για να προχωρήσετε περαιτέρω.

#6. Ένα εικονικό πληκτρολόγιο θα εμφανιστεί στην οθόνη για να επιλέξετε το ανάπτυξη κωδικού πρόσβασης διακομιστή ιστούδημιουργήστε έναν κωδικό πρόσβασης και πατήστε το Ορίστε κωδικό πρόσβασης και επανεκκινήστε επιλογή.

#7. Τώρα, το δικό σου Η συσκευή Roku θα επανεκκινήσει αυτομάτως.

Εισαγάγετε τη λειτουργία προγραμματιστή στο Roku

#1. Ανοίξτε οποιοδήποτε φυλλομετρητής στον υπολογιστή ή το κινητό σας και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση IP που σημειώσατε.

#2. Παρέχετε το Όνομα χρήστη (rokudev) και Κωδικός πρόσβασης δημιουργήσατε παραπάνω και πατήστε το Σύνδεση επιλογή.

#3. Τώρα, θα κατευθυνθείτε στο Πρόγραμμα εγκατάστασης εφαρμογών ανάπτυξης σελίδα.

Sideload Apps στο Roku

#1. Συνδέστε τη συσκευή Roku και τον υπολογιστή/κινητό στην ίδια σύνδεση WIFI.

#2. Χτύπα το Μεταφόρτωση κουμπί που υπάρχει στη σελίδα του προγράμματος εγκατάστασης εφαρμογών ανάπτυξης.

#3. Περιηγηθείτε και επιλέξτε το αρχείο zip στον φάκελο που αποθηκεύσατε το κανάλι/την εφαρμογή.

#4. Μόλις το αρχείο μεταφορτωθεί με επιτυχία, μπορείτε να δείτε το όνομα του αρχείου κοντά στο κουμπί μεταφόρτωσης.

#5. Πατήστε το Εγκαθιστώ επιλογή κάτω από το μεταφορτωμένο αρχείο για να ξεκινήσει η διαδικασία εγκατάστασης στη συσκευή σας Roku.

#6. Μόλις ολοκληρωθεί πλήρως η διαδικασία εγκατάστασης, μπορείτε να λάβετε το πλευρικό κανάλι στην ενότητα Το κανάλι μου στη συσκευή σας Roku.

Σημείωση: Εάν το μεταφορτωμένο κανάλι δεν φορτωθεί στο Roku, ενημερώστε τη συσκευή σας Roku για να πάρετε το κανάλι.

Πώς να εξετάσετε το κανάλι με τις ρυθμίσεις προγραμματιστή

Η Roku έχει δημιουργήσει αρκετά βασικά πρωτόκολλα για να εξετάσει το κανάλι που έχετε δημιουργήσει για να ανεβάσετε στο mainstream. Τα εργαλεία για την εξέταση του μεταφορτωμένου καναλιού παρατίθενται παρακάτω.

Επιθεωρητής πακέτων
Rekey Utility
Βοηθητικό στιγμιότυπο οθόνης
Προφίλ BrightScript

Πώς να ανοίξετε τα Εργαλεία προγραμματιστών του Chrome [Απλοί τρόποι](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

1. Επιθεωρητής πακέτων

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το ίδιο αναγνωριστικό προγραμματιστή και την ημερομηνία δημιουργίας ενώ προσθέτετε πρόσθετες λειτουργίες στην εφαρμογή δοκιμών. Εάν ενημερώσετε το διαφορετικό αναγνωριστικό προγραμματιστή ή ημερομηνία δημιουργίας, τα δεδομένα καναλιού δεν θα είναι διαθέσιμα. Ως εκ τούτου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο επιθεώρησης πακέτου χρησιμοποιείται για να εξετάσει το αναγνωριστικό προγραμματιστή που χρησιμοποιείται και την ημερομηνία δημιουργίας.

2. Βοηθητικό πρόγραμμα Rekey

Όταν αναπτύσσετε πολλά κανάλια στο ίδιο Roku, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βοηθητικό πρόγραμμα Rekey για να αντικαταστήσετε το κλειδί υπογραφής με ένα κλειδί από ένα υπάρχον πακέτο. Θα είναι χρήσιμο όταν αναπτύσσετε πολλά κανάλια στην ίδια συσκευή Roku.

3. Βοηθητικό πρόγραμμα στιγμιότυπου οθόνης

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης του περιεχομένου του καναλιού που έχει φορτωθεί πλευρικά στην πλατφόρμα προγραμματιστών. Μπορείτε να ανεβάσετε αυτά τα στιγμιότυπα οθόνης μαζί με την υποβολή του καναλιού για να προβάλετε τις εικόνες μετά τη δημοσίευση του καναλιού.

4. Προφίλ BrightScript

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να συλλέξετε τη χρήση της CPU, να εργαστείτε στο χρόνο για να ολοκληρώσετε την ανάπτυξη ενός καναλιού και τον αριθμό των λειτουργιών που έχετε καλέσει κατά την εκτέλεση ενός καναλιού.

Πώς να προσθέσετε επεκτάσεις στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Συχνές Ερωτήσεις

1. Τι μπορείτε να κάνετε με τη λειτουργία προγραμματιστή στο Roku;

Εάν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα νέο κανάλι στην πλατφόρμα Roku, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία ανάπτυξης για να δοκιμάσετε και να εξετάσετε τις δυνατότητές του.

2. Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω τη λειτουργία προγραμματιστή στο Roku;

Στο τηλεχειριστήριο Roku, πατήστε το κουμπί Αρχική σελίδα 3 φορές, το κουμπί Επάνω 2 φορές, το Δεξί κουμπί 1 φορά, το Αριστερό κουμπί 1 φορά, το Δεξί κουμπί 1 φορά, το Αριστερό κουμπί 1 φορά και το Δεξί κουμπί 1 φορά. Στη συνέχεια, επιλέξτε το Απενεργοποιήστε το πρόγραμμα εγκατάστασης επιλογή για απενεργοποίηση της λειτουργίας προγραμματιστή Roku.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top