Πώς να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε την περιήγηση στο Web ChatGPT το 2023

Το ChatGPT είναι ήδη το πιο δημοφιλές chatbot AI και η πρόσφατη ενημέρωση από το OpenAI έχει βελτιώσει περαιτέρω τη λειτουργικότητα του ChatGPT. Το ChatGPT υποτίθεται ότι θα γίνει πολύ καλύτερο στο προσεχές μέλλον και το πρώτο βήμα ήταν η εισαγωγή μιας δυνατότητας περιήγησης στο web.

Πριν από την πρόσφατη ενημέρωση, ο μόνος περιορισμός που είχε το ChatGPT ήταν η αδυναμία πρόσβασης στα αποτελέσματα Ιστού. Η βάση γνώσεων του ChatGPT περιορίζεται στον Σεπτέμβριο του 2021, καθιστώντας το λιγότερο ικανό από άλλες επιλογές στον αγώνα AI Chatbot, όπως το Google Bard ή το Bing AI.

Aκολουθήστε μας στο facebook

ChatGPT Περιήγηση στο Web & Plugins

Το ChatGPT διαθέτει μια δυνατότητα περιήγησης στον Ιστό που επιτρέπει στο chatbot AI να περιηγείται στον ιστό σε πραγματικό χρόνο για να βρει ενημερωμένες πληροφορίες. Είναι μια τεράστια ενημέρωση και υποτίθεται ότι αλλάζει το παιχνίδι.

Η πρόσβαση στο Διαδίκτυο στο ChatGPT σημαίνει ότι το chatbot AI μπορεί πλέον να έχει πρόσβαση στην τεράστια δεξαμενή πληροφοριών στον Ιστό και να σας παρέχει πιο διορατικές και ακριβείς απαντήσεις.

Αν και η λειτουργία ακούγεται ενδιαφέρουσα και χρήσιμη, υπάρχει μια σύλληψη. Η δυνατότητα δεν είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες ChatGPT. από τώρα, μόνο ChatGPT Plus οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στη νέα δυνατότητα περιήγησης στο Web.

Σε τι διαφέρει η περιήγηση στο Web ChatGPT από τα πρόσθετα;

Μαζί με το ChatGPT Web Browsing, το OpenAI εισήγαγε επίσης Plugins. Τώρα, πώς διαφέρουν; Λοιπόν, οι προσθήκες ChatGPT είναι εξωτερικά εργαλεία που μπορούν να ανακτήσουν πληροφορίες που δεν περιλαμβάνονται στα δεδομένα εκπαίδευσης του ChatGPT.

Η περιήγηση στο web ChatGPT είναι πολύ διαφορετική. Λαμβάνετε μια αναζήτηση ChatGPT που υποστηρίζεται από τον ιστό που πραγματοποιεί αναζήτηση στον ιστό και επιστρέφει ενημερωμένες πληροφορίες. Καθώς κάνει αναζήτηση στον Ιστό, δείχνει τα βήματα που κάνει για να σας παρέχει τις πληροφορίες.

Όταν εκτελείτε μια αναζήτηση ChatGPT, εμφανίζει τα βήματα που έγιναν για την αναζήτηση στα αποτελέσματα ιστού, τα κλικ που έκανε και τη διαδικασία που ακολούθησε το chatbot για να σας δώσει τις πληροφορίες.

Πώς να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε την περιήγηση στο ChatGPT Beta;

Τώρα που ξέρετε το ChatGPT Περιήγηση στο Web χαρακτηριστικό και πώς λειτουργεί, ας μάθουμε πώς να το ενεργοποιήσουμε και να το χρησιμοποιήσουμε.

1. Εγγραφείτε στο ChatGPT Plus

Το πρώτο βήμα περιλαμβάνει την εγγραφή στο ChatGPT Plus. Η συνδρομή ChatGPT Plus κοστίζει περίπου 20 $ ανά μήνα και μπορείτε να απολαύσετε τις πειραματικές λειτουργίες και τις πιο γρήγορες απαντήσεις. Δείτε πώς μπορείτε να εγγραφείτε στο ChatGPT Plus.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε αυτό ιστοσελίδα.

2. Όταν ανοίξει η ιστοσελίδα, κάντε κλικ στο ‘Σύνδεση κουμπί ‘ και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο ChatGPT.

3. Στη δεξιά πλευρά, κάντε κλικ στο ‘Αναβάθμιση σε Plus κουμπί ‘.

4. Στη συνέχεια, στην οθόνη Ο λογαριασμός σας, κάντε κλικ στο ‘Σχέδιο αναβάθμισης κάτω από το ChatGPT Plus.

5. Στην οθόνη Εγγραφή στη συνδρομή ChatGPT Plus, εισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής και χρέωσης για να εγγραφείτε στο ChatGPT Plus.

Αυτό είναι! Τώρα θα χρεωθείτε 20 $ για ένα μήνα συνδρομής στο ChatGPT Plus.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT στο Chrome (Όλες οι μέθοδοι + επεκτάσεις)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Ενεργοποιήστε την περιήγηση στο Web στο ChatGPT

Αφού εγγραφείτε στο ChatGPT Plus, ο λογαριασμός σας είναι έτοιμος να ενεργοποιήσει τη δυνατότητα περιήγησης στο Web. Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε την περιήγηση στο web στο ChatGPT.

1. Ανοίξτε το chat.openai.com και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο ChatGPT.

2. Στη δεξιά πλευρά, κάντε κλικ στις τρεις τελείες δίπλα στην εικόνα του προφίλ σας και επιλέξτε ‘Ρυθμίσεις‘.

3. Στη συνέχεια, στην οθόνη Ρυθμίσεις, μεταβείτε στο Δυνατότητες beta.

Πώς να μεταβείτε στο Google DNS για να επιταχύνετε την περιήγηση στο Web(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. επιτρέπω η εναλλαγή για ‘σερφάρισμα στο διαδίκτυο‘ στη δεξιά πλευρά.

Αυτό είναι! Αυτό θα ενεργοποιήσει την περιήγηση στο Web στο ChatGPT. Τώρα το ChatGPT μπορεί να περιηγηθεί στο διαδίκτυο για να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με πρόσφατα θέματα και συμβάντα.

Πώς να περιηγηθείτε ανώνυμα στο Reddit το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Πώς να χρησιμοποιήσετε την περιήγηση στο Web ChatGPT;

1. Ανοίξτε το ChatGPT και μεταβείτε στην κύρια οθόνη. Τοποθετήστε το ποντίκι σας πάνω από το αναπτυσσόμενο μενού GPT-4 και επιλέξτε ‘Περιήγηση σε έκδοση Beta

2. Τώρα κάντε κλικ στο πεδίο Μήνυμα και πληκτρολογήστε μια προτροπή. Δοκιμάστε να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με πρόσφατα θέματα και γεγονότα.

10 καλύτερα VPN για Android για ανώνυμη περιήγηση(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Τώρα, περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα μέχρι το ChatGPT Plus να ανακτήσει τον ιστό. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να ελέγξετε τι κάνει το chatbot AI. Μπορείτε να δείτε τα κλικ, τα άλματα σελίδας κ.λπ.

4. Όταν το chatbot επιστρέψει με μια απάντηση, κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο κουμπί για να δείτε τι είχε κάνει για να δώσει την απάντηση.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα περιήγησης στο Web στο ChatGPT Plus.

10 καλύτερα VPN για iPhone για ανώνυμη περιήγηση το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λοιπόν, αυτό είναι όλο για το πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα περιήγησης στο web ChatGPT. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό αλλά είναι πολύ αργό. Η λειτουργία χρειάζεται περίπου 15-20 δευτερόλεπτα για να επιστρέψει με απόκριση και οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε την υπομονή να περιμένουμε τόσο πολύ. Η καλύτερη επιλογή είναι να παραμείνετε με την αναζήτηση Google ή Bing για ταχύτερα και ακριβέστερα αποτελέσματα.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4882

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *