Πώς να ενεργοποιήσετε και να κατεβάσετε τα Twitch VODs

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να κάνετε λήψη των βίντεό σας στο Twitch, όπως η διατήρηση αντιγράφων ασφαλείας εκτός σύνδεσης ή η μεταφόρτωσή τους σε διαφορετικές πλατφόρμες ροής. Το Twitch σάς επιτρέπει να κατεβάζετε εύκολα προηγούμενες εκπομπές από το αρχείο VOD (Video on Demand) του λογαριασμού σας στο Twitch.

Αλλά προτού μπορέσετε να το κάνετε αυτό, πρέπει να διαμορφώσετε το Twitch ώστε να αποθηκεύει τα βίντεό σας αφού ολοκληρώσετε τη μετάδοσή τους. Έτσι, σε αυτό το σεμινάριο, θα καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε για να ενεργοποιήσετε το Video on Demand για τον λογαριασμό δημιουργού σας και στη συνέχεια να κατεβάσετε εκπομπές στον επιτραπέζιο υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας.

Ενεργοποιήστε το Video On Demand στο Twitch

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Video On Demand (VOD) στο Twitch μέσω του πίνακα ελέγχου του Twitch streamer, αλλά αυτό είναι δυνατό μόνο εάν χρησιμοποιείτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές επιτραπέζιου υπολογιστή ή κινητών του Twitch για να ενεργοποιήσετε το VOD.

1. Πληκτρολογήστε twitch.tv στη γραμμή διευθύνσεων οποιουδήποτε προγράμματος περιήγησης ιστού σε Mac ή υπολογιστή για να επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Twitch. Εάν έχετε πρόσβαση μόνο σε smartphone iPhone ή Android, φροντίστε να ενεργοποιήσετε την έκδοση για υπολογιστές του ιστότοπου μέσω του μενού του προγράμματος περιήγησης αφού ολοκληρώσετε τη φόρτωσή του.

2. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Twitch.

3. Επιλέξτε το εικονίδιο του προφίλ σας στο Twitch στην επάνω δεξιά γωνία της καρτέλας του προγράμματος περιήγησης. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Πίνακας ελέγχου δημιουργού στο αναπτυσσόμενο μενού.

4. Επιλέξτε Ρυθμίσεις στην πλαϊνή γραμμή Twitch για πρόσβαση στις ρυθμίσεις του καναλιού σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε Ροή .

5. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Ρυθμίσεις VOD και ενεργοποιήστε το διακόπτη δίπλα στην επιλογή Αποθήκευση προηγούμενων εκπομπών . Με αυτόν τον τρόπο θα ενεργοποιηθεί επίσης το Always Publish VOD —απενεργοποιήστε το εάν δεν θέλετε το Twitch να δημοσιεύει εκπομπές χωρίς την άδειά σας ή να εξαιρέσει συγκεκριμένες κατηγορίες VOD χρησιμοποιώντας τη λίστα Εξαίρεση κατηγοριών .

Σημείωση : Το Twitch θα αποθηκεύσει τα βίντεό σας μόνο για 14 ημέρες. Ωστόσο, εάν είστε συνεργάτης του Twitch ή χρήστης του Twitch Prime ή του Turbo , μπορείτε να αποθηκεύσετε τα βίντεό σας για 60 ημέρες. Φροντίστε να κατεβάσετε τα βίντεό σας πριν λήξουν.

Λήψη βίντεο σε Windows και macOS

Τώρα που έχετε ενεργοποιήσει το Video on Demand, μπορείτε να αρχίσετε να αποθηκεύετε τις συνεδρίες σας ζωντανής ροής αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τους. Ωστόσο, το Twitch παρέχει μόνο εγγενή υποστήριξη λήψης VOD σε προγράμματα περιήγησης επιτραπέζιου υπολογιστή για Mac και PC. 

Σημείωση : Παρόλο που μπορείτε να φορτώσετε το twitch.tv σε λειτουργία επιτραπέζιου υπολογιστή σε iPhone και Android, δεν θα έχετε την επιλογή λήψης VOD. Χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα λήψης Twitch τρίτου κατασκευαστή (περισσότερα για αυτό παρακάτω).

1. Ανοίξτε την εφαρμογή web Twitch στο Mac ή τον υπολογιστή σας.

2. Επιλέξτε το avatar σας Twitch από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και επιλέξτε Video Producer .

3. Ρυθμίστε το φίλτρο βίντεο σε Προηγούμενες εκπομπές .

4. Επιλέξτε το εικονίδιο Περισσότερα (τρεις κουκκίδες) δίπλα στη ροή Twitch που θέλετε να κατεβάσετε.

5. Επιλέξτε το κουμπί Λήψη .

Συμβουλή : Εάν θέλετε να ανεβάσετε μια εκπομπή στο YouTube, μπορείτε να το κάνετε απευθείας χωρίς να κάνετε λήψη του βίντεο στον υπολογιστή σας. Απλώς επιλέξτε την επιλογή Εξαγωγή στο αναπτυσσόμενο μενού, συνδεθείτε με τον Λογαριασμό σας YouTube και επιλέξτε Μεταφόρτωση .

6. Περιμένετε έως ότου το Twitch προετοιμάσει και κατεβάσει το βίντεο στον υπολογιστή σας. 

Ο χρόνος λήψης ενός βίντεο εξαρτάται από τη διάρκειά του και την ταχύτητα σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο. Στη συνέχεια , ελέγξτε τη διαχείριση λήψεων του προγράμματος περιήγησής σας ή το φάκελο Λήψεις του Mac ή του υπολογιστή σας για το αρχείο βίντεο.

Λήψη βίντεο σε Android και iOS

Η εφαρμογή Twitch για Android και iOS δεν προσφέρει επιλογή λήψης Twitch VOD. Η έκδοση επιτραπέζιου υπολογιστή της εφαρμογής ιστού Twitch επίσης δεν σας επιτρέπει να το κάνετε αυτό. 

Ωστόσο, μπορείτε να πάρετε τη διεύθυνση URL για ένα Twitch VOD χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για κινητά και να το κατεβάσετε χρησιμοποιώντας το unTwitch.com (προγράμματα λήψης ιστού τρίτου μέρους για iPhone) ή το Video Downloader για το Twitch (εφαρμογή τρίτου μέρους για Android).

Λάβετε τη διεύθυνση URL του Twitch VOD

1. Ανοίξτε το Twitch στο iPhone ή το Android σας.

2. Πατήστε το πορτρέτο του προφίλ σας και επιλέξτε Το κανάλι μου .

3. Μεταβείτε στην καρτέλα Βίντεο . Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα βίντεο από τις προηγούμενες ροές σας και πατήστε το εικονίδιο Κοινή χρήση .

4. Πατήστε Κοινή χρήση σε > Αντιγραφή (iPhone) ή Αντιγραφή συνδέσμου (Android).

Κατεβάστε το Twitch VOD σε iOS

1. Ανοίξτε το Safari και επισκεφτείτε το unTwitch.com .

2. Πατήστε παρατεταμένα το πεδίο URL και επιλέξτε Επικόλληση για να εισαγάγετε τη διεύθυνση URL Twitch VOD. Στη συνέχεια, πατήστε Υποβολή .

3. Επιλέξτε μια μορφή λήψης και μια ανάλυση, καθορίστε μια ώρα έναρξης και λήξης για το βίντεο (ή αφήστε άθικτες τις προεπιλεγμένες παραμέτρους για λήψη ολόκληρου του βίντεο) και πατήστε Λήψη βίντεο .

4. Πατήστε Λήψη στο αναδυόμενο παράθυρο του Safari για να αποθηκεύσετε το βίντεο στο iPhone σας.

5. Ανοίξτε το μενού Safari και πατήστε Λήψεις για να εμφανιστεί το Safari Downloads Manager.

6. Παρακολουθήστε την πρόοδο λήψης ή πατήστε το εικονίδιο μεγεθυντικού φακού για να επισκεφτείτε το φάκελο ” Λήψεις ” του iPhone σας .

Σημείωση : Το unTwtich.com κατεβάζει βίντεο ως αρχεία MP4 από προεπιλογή. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την παρακολούθηση τους χρησιμοποιώντας την εγγενή εφαρμογή Φωτογραφίες, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων τρίτων, όπως το VLC Player .

Κατεβάστε το Twitch VOD στο Android

1. Ανοίξτε το Google Play Store. Στη συνέχεια, αναζητήστε και εγκαταστήστε το Video Downloader για το Twitch .

2. Επικολλήστε τη διεύθυνση Twitch VOD στο πεδίο URL και πατήστε Λήψη .

3. Εισαγάγετε ένα όνομα αρχείου. Στη συνέχεια, καθορίστε τους χρόνους έναρξης και λήξης ή αφήστε άθικτες τις προεπιλεγμένες παραμέτρους για λήψη ολόκληρου του βίντεο. 

4. Πατήστε Λήψη .

5. Παρακολουθήστε την πρόοδο λήψης και ελέγξτε το φάκελο Λήψεις του Android για το αρχείο βίντεο.

Λήψη βίντεο Twitch από άλλα κανάλια

Το Twitch δεν εγκρίνει τη λήψη προηγούμενων ροών βίντεο από άλλα κανάλια. Αλλά αν θέλετε απλώς να αποθηκεύσετε ένα βίντεο για προβολή εκτός σύνδεσης και δεν έχετε σκοπό να το ανεβάσετε ξανά αλλού, χρησιμοποιήστε τα παρακάτω εργαλεία για να αποθηκεύσετε οποιοδήποτε Twitch VOD στον επιτραπέζιο υπολογιστή ή στην κινητή συσκευή σας.

Υπολογιστής : Το Twitch Leecher είναι ένα πρόγραμμα λήψης Twitch VOD ανοιχτού κώδικα για Windows. Εγκαταστήστε το Twitch Leecher μέσω του GitHub και αναζητήστε VOD με δυνατότητα λήψης απευθείας από την ίδια την εφαρμογή.

Mac : Ο πιο βολικός τρόπος λήψης βίντεο Twitch από άλλα κανάλια είναι να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα λήψης ιστού όπως το unTwitch.com. Απλώς κάντε δεξί κλικ σε ένα VOD, επιλέξτε Αντιγραφή διεύθυνσης συνδέσμου και, στη συνέχεια, επικολλήστε τη διεύθυνση URL στο unTwitch.com για να ξεκινήσει η λήψη.

iPhone & Android : Ακριβώς όπως με τα δικά σας Twitch VOD, απλώς χρησιμοποιήστε το unTwitch.com ή το Video Downloader για το Twitch για να κατεβάσετε προηγούμενες εκπομπές από άλλα κανάλια Twitch. Απλώς χρησιμοποιήστε την επιλογή Κοινή χρήση κατά την προβολή ενός βίντεο για να καταγράψετε τη διεύθυνση URL του.

από Online Tech Tips https://ift.tt/5Sv2WIN

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4931

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: