Πώς να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στο Snapchat

Δεν έχει σημασία πόσο ισχυρή είναι η εφαρμογή ασφαλείας σας. οι χάκερ θα εξακολουθούν να βρίσκουν έναν τρόπο να εισβάλλουν στους διαδικτυακούς σας λογαριασμούς. Αν και δεν μπορείτε να αποφύγετε όλες τις απόπειρες εισβολής και ζητήματα ασφάλειας, μπορείτε να κάνετε μερικά βήματα για να προστατεύσετε τους λογαριασμούς που χρησιμοποιείτε περισσότερο.

Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Snapchat στο Android σας, μπορείτε να ρυθμίσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων με SMS για να προσθέσετε ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας. Για όσους δεν γνωρίζουν, ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων προσθέτει ένα δεύτερο βήμα σύνδεσης στο υπάρχον όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Όταν ρυθμίζετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων με SMS στο Snapchat, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε έναν κωδικό σύνδεσης που θα αποσταλεί στον αριθμό τηλεφώνου σας. Όταν το Snapchat εντοπίσει μια νέα συσκευή σύνδεσης, στέλνει αυτόματα ένα SMS που περιέχει τον κωδικό σύνδεσης στον αριθμό τηλεφώνου σας.

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα |
Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης : Τι είναι ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων και γιατί πρέπει να τον χρησιμοποιήσετε;

Πώς να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στο Facebook

Βήματα για την ενεργοποίηση του ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων στο Snapchat

Μόνο αφού εισαγάγετε τον μυστικό κωδικό σύνδεσης, θα μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Snapchat. Ως εκ τούτου, αυτό το άρθρο θα μοιραστεί έναν οδηγό βήμα προς βήμα για τη ρύθμιση και την ενεργοποίηση του ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων με SMS στην εφαρμογή Snapchat. Ας τσεκάρουμε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat στο smartphone σας. Στη συνέχεια, συνδεθείτε στον λογαριασμό και πατήστε στο avatar του προφίλ σας 

2. Στη σελίδα Το προφίλ μου, πατήστε το εικονίδιο Ρυθμίσεις στην επάνω αριστερή γωνία.

3. Στην οθόνη Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στον Έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων .

4. Στην οθόνη Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων, πατήστε στο κουμπί Συνέχεια .

5. Στην επόμενη οθόνη, πατήστε την επιλογή Επαλήθευση κειμένου .

6. Τώρα, το Snapchat θα στείλει αυτόματα έναν κωδικό επαλήθευσης στον εγγεγραμμένο αριθμό τηλεφώνου σας.

7. Πρέπει να επαληθεύσετε τον κωδικό. Στην επόμενη οθόνη, το Snapchat θα σας ζητήσει να δημιουργήσετε έναν κωδικό ανάκτησης . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό ανάκτησης εάν χάσετε την πρόσβαση στον αριθμό τηλεφώνου σας. Πατήστε στο κουμπί Δημιουργία για να δημιουργήσετε έναν κωδικό ανάκτησης.

8. Τώρα, το Snapchat θα δημιουργήσει έναν κωδικό ανάκτησης. Απλώς σημειώστε τον κωδικό σε ασφαλές μέρος και πατήστε το κουμπί Το έγραψα .

9. Μόλις τελειώσετε, θα δείτε μια οθόνη επιβεβαίωσης όπως αυτή που φαίνεται παρακάτω.

Αυτό είναι! Αυτό θα ενεργοποιήσει τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στον λογαριασμό σας στο Snapchat.

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά τη ρύθμιση του ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων με SMS στο Snapchat. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στο Signal Private Messenger

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4905

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *