Πώς να ενημερώσετε το Peacock TV στο Amazon Firestick

Το Peacock TV είναι μια υπηρεσία ροής freemium που περιλαμβάνει πιο πρόσφατες ταινίες και χιλιάδες τηλεοπτικές εκπομπές. Περιλαμβάνει επίσης δημοφιλές αθλητικό περιεχόμενο όπως WWE, NFL , MLB, NBC κ.λπ. Όπως και άλλες εφαρμογές ροής, πρέπει να ενημερώνετε τακτικά το Peacock TV στο Firestick για να μεταδίδετε νέες ταινίες, εκπομπές και πρωτότυπες σειρές.

Η ενημέρωση της τηλεόρασης Peacock σάς βοηθά επίσης να επιλύσετε τα προβλήματα αποθήκευσης και παγώματος. Τα βήματα για την ενημέρωση της εφαρμογής Peacock TV είναι απλά και εύκολα. Μπορείτε να ενημερώσετε την εφαρμογή μη αυτόματα από την ενότητα Ρυθμίσεις του Firestick. Επιπλέον, μπορείτε να ενημερώσετε αυτόματα την εφαρμογή ενεργοποιώντας την επιλογή Αυτόματες ενημερώσεις στο Firestick.

Πώς να παρακολουθήσετε το 2022 US Open Online χωρίς καλώδιο(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Σχέδια συνδρομής για το Peacock TV

Υπάρχουν τρία προγράμματα συνδρομής διαθέσιμα στο Peacock TV.

Δωρεάν – (περιορισμένο περιεχόμενο με διαφημίσεις) Premium (4,99 $/μήνα) – premium περιεχόμενο με διαφημίσεις Premium Plus (9,99 $/μήνα) – όλο το περιεχόμενο χωρίς διαφημίσεις

Πώς να αποκτήσετε το Peacock TV στο Firestick

Όλες οι συσκευές Amazon Fire διαθέτουν τηλεόραση Peacock. Εάν δεν είναι διαθέσιμο, ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να εγκαταστήσετε την τηλεόραση Peacock στο Firestick .

1. Ενεργοποιήστε το Fire TV. Πατήστε το μενού Εύρεση και κάντε κλικ στην επιλογή Αναζήτηση .

2. Πληκτρολογήστε Peacock TV και επιλέξτε την εφαρμογή από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

3. Επιλέξτε το κουμπί Λήψη για λήψη του Peacock TV στο Firestick.

4. Κάντε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα για να το εκκινήσετε.

Σημείωση : Κατά την εκ νέου εγκατάσταση της εφαρμογής στη συσκευή σας, δεν χρειάζεται να περάσετε από τη διαδικασία ενημέρωσης, καθώς η εφαρμογή θα εγκατασταθεί με την πιο πρόσφατη έκδοση.

Πώς να κάνετε μετάδοση στο Firestick χρησιμοποιώντας Android και Windows(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να ενημερώσετε το Peacock στο Firestick

Αφού κατεβάσετε το Peacock, μπορείτε εύκολα να ενημερώσετε την εφαρμογή στο Firestick με δύο διαφορετικούς τρόπους:

Ενεργοποίηση αυτόματων ενημερώσεων Ενημέρωση της εφαρμογής με μη αυτόματο τρόπο

Ενεργοποίηση αυτόματων ενημερώσεων

Η ενεργοποίηση των αυτόματων ενημερώσεων θα ενημερώσει όλες τις εφαρμογές που εγκαταστήσατε στο Firestick .

1. Επιλέξτε  Ρυθμίσεις  από την αρχική οθόνη του Firestick.

2. Κάντε κλικ στο πλακίδιο Εφαρμογές .

3. Από τη σελίδα εφαρμογών, επιλέξτε Appstore .

4. Κάντε κλικ στις Αυτόματες ενημερώσεις για να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα.

5. Τώρα, οι εφαρμογές στο Firestick, συμπεριλαμβανομένου του Peacock TV, θα ενημερώνονται αυτόματα εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση.

Μη αυτόματη ενημέρωση εφαρμογής

Εάν προτιμάτε να ενημερώσετε την εφαρμογή Peacock με μη αυτόματο τρόπο, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Εφαρμογές στην αρχική οθόνη και βρείτε την εφαρμογή Peacock .

2. Μεταβείτε στην εφαρμογή και πατήστε το κουμπί Μενού στο τηλεχειριστήριο Fire TV. Επιλέξτε την επιλογή Περισσότερες πληροφορίες .

3. Εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση για την εφαρμογή, κάντε κλικ στην επιλογή Ενημέρωση .

7. Η πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής θα εγκατασταθεί αμέσως.

Γιατί δεν μπορώ να ενημερώσω το Peacock TV στο Firestick;

Εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την ενημέρωση της εφαρμογής Peacock TV στο Firestick, ακολουθήστε αυτές τις απλές επιδιορθώσεις για να επιλύσετε το πρόβλημα.

Σύνδεση στο Διαδίκτυο – Εάν έχετε συνδέσει τη συσκευή σας με κακή σύνδεση στο Διαδίκτυο, τότε η ενημέρωση μπορεί να διαρκέσει πολύ ή θα λάβετε μια ειδοποίηση σφάλματος στο μεταξύ. Για να το διορθώσετε, συνδέστε το Firestick σε μια σταθερή σύνδεση Wi-Fi .

Firestick Storage – Το Firestick έχει περιορισμένη χωρητικότητα αποθήκευσης έως και 8 GB. Θα λάβετε μια ειδοποίηση για πλήρη αποθήκευση εάν έχετε υπερβεί το όριο. Επομένως, εκκαθαρίστε τα αρχεία προσωρινής μνήμης στο Firestick για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Ξεπερασμένο Firestick – Εάν το Firestick σας είναι παλιό, τότε δεν μπορείτε να ενημερώσετε την εφαρμογή. Ταξινομήστε αυτό το πρόβλημα ενημερώνοντας το Firestick στην πιο πρόσφατη έκδοση. Ενώ ενημερώνετε το Firestick, η εφαρμογή Peacock TV και οι άλλες εφαρμογές θα ενημερώνονται επίσης αυτόματα.

Εάν έχετε εγκαταστήσει το Peacock TV στο Firestick μέσω τεχνικής sideloading, βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει τη διεύθυνση URL της πιο πρόσφατης έκδοσης του Peacock TV στο πλαίσιο URL λήψης .

Συχνές ερωτήσεις

Πώς να εγκαταστήσετε το Perfect Player στο Firestick(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

1. Πώς να διορθώσετε προβλήματα που δεν λειτουργεί το Peacock TV στο Firestick;

Τα προβλήματα μη φόρτωσης ή προσωρινής αποθήκευσης στην τηλεόραση Peacock είναι κοινά. Συνδέστε την τηλεόρασή σας με μια σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο και ενημερώστε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα. Εάν το πρόβλημα παραμένει, επανεκκινήστε το Firestick και δοκιμάστε ξανά.

2. Μπορώ να μεταδώσω το Peacock TV στο Firestick;

Ναί. Μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Peacock TV από το Amazon App Store. Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής, πρέπει να την ενεργοποιήσετε για να μεταδώσετε τα περιεχόμενα της τηλεόρασης Peacock στο Firestick.

3. Πώς να ενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις στο Firestick;

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις Firestick >> Κάντε κλικ στις Εφαρμογές >> Πατήστε Appstore >> Επιλέξτε Αυτόματες ενημερώσεις και ενεργοποιήστε το.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: