Πώς να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις του Oculus Quest 2 [Meta Quest 2]

Το Oculus Quest 2 είναι ένα προηγμένο σετ VR και μια αναβαθμισμένη έκδοση του Oculus Quest. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το Oculus Quest 2 εκθέματα α μαύρη οθόνη παίζοντας παιχνίδια. Η κύρια αιτία για αυτό το πρόβλημα είναι η απαρχαιωμένο λογισμικό. Εάν το Oculus Quest 2 δεν λειτουργεί ακόμα και μετά την ενημέρωση της συσκευής, τότε ήρθε η ώρα επαναφέρετε το Oculus Quest 2 στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Μπορείτε εύκολα να επαναφέρετε το Meta Quest 2 χρησιμοποιώντας το επίσημο Εφαρμογή Oculus ή με πλοήγηση στο οθόνη εκκίνησης στη συσκευή. Να θυμάστε ότι η εργοστασιακή επαναφορά της συσκευής Meta Quest 2 αφαιρεί όλα τα δεδομένα χρήστη και τα επαναφέρει στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις.

Γιατί πρέπει να επαναφέρω το Oculus Quest 2;

Οι κύριοι λόγοι για την επαναφορά του Meta Quest 2 είναι οι εξής:

  • To Αφαιρεί όλα τα προσωπικά σας δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή πριν την πουλήσει.
  • Για να διορθώσετε τις δυσλειτουργίες στη συσκευή Meta Quest 2.
  • Εάν η συσκευή σας είναι αργή λόγω πάρα πολλών εφαρμογών, μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα ξεπλύνει όλες τις εφαρμογές με μία κίνηση.

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην
Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να αγοράσετε παιχνίδια για το Oculus Quest ή το Quest 2

Πώς να επαναφέρετε το Meta Quest 2 στις εργοστασιακές ρυθμίσεις

Πριν κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, συνιστάται να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων. Το Meta Quest 2 παρέχει backup στο cloud. Για να ενεργοποιηθεί αυτό,

Στροφή Επί τα δικα σου Meta Quest συσκευή → Κάντε κλικ ΜΕΝΟΥΡΥΘΜΙΣΕΙΣΣΥΣΤΗΜΑ → Επιλέξτε ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ → Ενεργοποίηση ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΣΥΝΝΕΦΟΥ.

Όλα τα δεδομένα σας αποθηκεύονται Meta cloud αποθήκευσης. Αφού δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας, μπορείτε να κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων του Meta Quest. Υπάρχουν δύο τρόποι να το κάνω. Το ένα είναι η επαναφορά της συσκευής μέσω του Εφαρμογή Oculus εγκατεστημένο στο τηλέφωνό σας. το άλλο είναι χρησιμοποιώντας το ίδιο το σετ μικροφώνου-ακουστικού.

Πώς να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις του Oculus Quest 2 με το τηλέφωνο

1. Ανοιξε το Εφαρμογή Oculus με το οποίο σας Meta Quest 2 η συσκευή έχει συζευχθεί. Εάν δεν έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή, κατεβάστε την από το Play Store ή App Store.

2. Πατήστε ΜΕΝΟΥ στο κάτω μέρος και κάντε κλικ στο ΣΥΣΚΕΥΕΣ.

3. Στις συσκευές, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.

4. Πατήστε ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ.

5. Η εφαρμογή ζητά την επιβεβαίωσή σας. Κάντε κλικ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ να προχωρήσει.

Πώς να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις του Oculus Quest 2 χωρίς τηλέφωνο

1. Στροφή ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ τα ακουστικά VR σας.

2. Πατήστε παρατεταμένα το ΕΞΟΥΣΙΑ και ΧΑΜΗΛΩΣΕ ΤΟ (-) κουμπιά ταυτόχρονα μέχρι να φορτωθεί η οθόνη εκκίνησης στη συσκευή σας.

3. Χρησιμοποιήστε το Κουμπιά έντασης ήχου για πλοήγηση στο μενού εκκίνησης και το Κουμπί ενεργοποίησης – απενεργοποίησης επέλεξε.

4. Τώρα, μεταβείτε στο ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ επιλογή και επιλέξτε την.

5. Στην οθόνη επιβεβαίωσης, κάντε κλικ Ναι, διαγραφή και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να επαναφέρετε τη συσκευή σας.

Πώς να επαναφέρετε το Oculus Quest 2 [Meta Quest 2]

Αν αντιμετωπίζετε μικρές δυσλειτουργίες ή σφάλματα στη συσκευή σας, δοκιμάστε να κάνετε ένα Μαλακή επαναφορά. Σε αντίθεση με την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, η μαλακή επαναφορά δεν διαγράφει τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στα ακουστικά VR. Η Soft Reset είναι απλώς μια επανεκκίνηση της συσκευής σας που κλείνει όλες τις εφαρμογές που εκτελούνται και διαγράφει τα προσωρινά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή ΕΜΒΟΛΟ.

Μέθοδος 1

1. Με το ακουστικό σας ενεργοποιημένο, πατήστε το ΕΞΟΥΣΙΑ κουμπί.

2. Επιλέγω ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ.

3. Τώρα, η συσκευή σας θα απενεργοποιηθεί και θα επανεκκινηθεί.

Μέθοδος 2

Εάν η συσκευή σας Meta Quest 2 είναι κόλλησε ή έκλεισε το τηλέφωνο, δεν μπορείτε να κάνετε μαλακή επαναφορά με την παραπάνω μέθοδο. Σε αυτήν την περίπτωση, ακολουθήστε τα βήματα που παρέχονται παρακάτω.

1. Πατήστε παρατεταμένα το ΕΞΟΥΣΙΑ κουμπί για τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα. Η συσκευή σας θα γυρίσει Μακριά από.

2. Εξουσία Επί τα ακουστικά VR μετά από ένα λεπτό. Τώρα, η συσκευή σας θα λειτουργεί καλά.

Πώς να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης Meta ή Oculus Quest 2

1. Προς Επαναφορά/Αλλαγή τον κωδικό πρόσβασής σας στο Meta Quest 2, επισκεφτείτε τον ιστότοπο safe.oculus.com/forgot-password/ από ένα πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή σας.

2. Εισαγάγετε το ταυτότητα αλληλογραφίας συσχετιστεί με τον λογαριασμό σας Oculus και ολοκληρώστε την επαλήθευση για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Oculus.

3. Εάν έχετε συνδέσει τον λογαριασμό Facebook με τον λογαριασμό σας στο Oculus, κάντε κλικ στην επιλογή “Σύνδεση μέσω Facebook”.

4. Εδώ, ορίστε την επιλογή Συνεχίστε με το Facebook ή Συνεχίστε με το Instagram και πληκτρολογήστε τα απαιτούμενα διαπιστευτήρια στο Συνδεθείτε.

Εάν δεν μπορείτε να θυμηθείτε τον κωδικό πρόσβασης του Facebook ή του Instagram, επιλέξτε Ξεχάσατε τον κωδικό; συνδέστε και επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης. Δείτε τους παρακάτω οδηγούς για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Facebook ή στο Instagram.

Συχνές Ερωτήσεις

1. Τι συμβαίνει όταν επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις του Oculus Quest 2;

Η εργοστασιακή επαναφορά του Oculus Quest 2 διαγράφει όλα τα δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των παιχνιδιών στη συσκευή σας.

2. Πώς να επαναφέρετε το Oculus Quest 2 χωρίς να χάσετε παιχνίδια;

Πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων των παιχνιδιών σας πριν κάνετε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Ενεργοποιήστε το cloud backup στη συσκευή σας Oculus Quest 2 για να αποθηκεύσετε τα παιχνίδια και τις προόδους σας.

3. Γιατί δεν μπορώ να επαναφέρω τις εργοστασιακές ρυθμίσεις του Oculus Quest;

Εάν η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων του Oculus Quest 2 δεν λειτουργεί, σημαίνει ότι η συσκευή είναι ελαττωματική. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να επικοινωνήσετε με την επίσημη ομάδα υποστήριξης πελατών για να επιλύσετε το πρόβλημα.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *