Πώς να επαναφέρετε τις καρτέλες του Chrome μετά τη συντριβή (6 καλύτερες μέθοδοι)

Σχεδόν σε όλους αρέσει να περνούν χρόνο σερφάροντας στο διαδίκτυο. Ωστόσο, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ένα κατάλληλο πρόγραμμα περιήγησης ιστού όπως το Google Chrome ή το Mozilla Firefox για πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Όσον αφορά το Google Chrome, το πρόγραμμα περιήγησης ιστού είναι διαθέσιμο σχεδόν σε όλες τις πλατφόρμες και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών που μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία περιήγησής σας στον ιστό.

Πώς να διορθώσετε τη συντριβή ή το πάγωμα του ζουμ(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να διαβάζετε το άρθρο στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome. Ωστόσο, το Chrome έχει μερικά σφάλματα που μπορούν να καταστρέψουν την εμπειρία περιήγησής σας στον ιστό. Ορισμένα σφάλματα κλείνουν αυτόματα το πρόγραμμα περιήγησης ιστού, ενώ άλλα διακόπτουν ολόκληρο το πρόγραμμα περιήγησης.

Ας παραδεχτούμε ότι όλοι έχουμε περάσει από αυτόματο τερματισμό λειτουργίας του Chrome, προβλήματα κατάρρευσης του χρωμίου σε κάποια φάση της ζωής μας στο Διαδίκτυο. Λόγω αυτών των αυτόματων τερματισμών και σφαλμάτων, όλοι χάνουμε τις ανοιχτές καρτέλες μας. Το χειρότερο είναι ότι το Google Chrome δεν παρέχει καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή ειδοποίηση επιβεβαίωσης πριν κλείσει τα ανοιχτά και ενεργά Windows.

6 καλύτερες επεκτάσεις Chrome για διαχείριση καρτελών(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Οι καλύτεροι τρόποι για να επαναφέρετε τις καρτέλες του Chrome μετά τη συντριβή

Αν έχετε ήδη αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση ή αν αυτό το θέμα έχει ήδη βαρετή τη ζωή σας στο διαδίκτυο, τότε εδώ έχουμε μια πρακτική λύση για εσάς. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικούς εύκολους τρόπους για να ανοίξετε ξανά όλες τις κλειστές καρτέλες στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome.

Επαναφέρετε τις καρτέλες του Chrome μετά τη συντριβή

Παρακάτω, θα μοιραστούμε μερικές καλύτερες μεθόδους για να βοηθήσουμε στην επαναφορά της προηγούμενης συνεδρίας στο Google Chrome. Το καλύτερο με αυτές τις μεθόδους είναι ότι δεν βασίζεται σε καμία εφαρμογή τρίτων. Λοιπόν, ας μάθουμε πώς να επαναφέρετε τις καρτέλες του Chrome μετά από ένα σφάλμα.

1. Ανοίξτε ξανά τις κλειστές καρτέλες

Πώς να διορθώσετε την εξάντληση της μπαταρίας του Microsoft Edge στα Windows 11 (6 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Δεδομένου ότι υπάρχει μια εύκολη διέξοδος, δεν χρειάζεται να περάσετε από ολόκληρο το ιστορικό για να επαναφέρετε τις ανοιχτές καρτέλες στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome. Για να επαναφέρετε τις καρτέλες chrome, πρέπει να πατήσετε CTRL + H, το οποίο θα ανοίξει το Ιστορικό του Chrome.

Εάν έχετε κλείσει κατά λάθος καρτέλες chrome ή συνέβη λόγω κάποιου σφάλματος, τότε το Ιστορικό του Chrome θα σας εμφανίσει την επιλογή “Πρόσφατα έκλεισε”

Μόλις επιλέξετε τις “Πρόσφατα κλειστές καρτέλες”, όλες οι κλειστές καρτέλες σας θα ανοίξουν ξανά αμέσως. Το ίδιο ισχύει και για το MAC, αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον συνδυασμό πλήκτρων ‘CMD + Y’ για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Ιστορικό του Chrome.

Το Instagram κάνει πίσω το βήμα στην αρχική ροή πλήρους οθόνης(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Ανάκτηση με χρήση συντομεύσεων πληκτρολογίου

 

Αυτό είναι πολύ πιο εύκολο σε σύγκριση με την προηγούμενη μέθοδο. Σε αυτήν τη μέθοδο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ορισμένες συντομεύσεις πληκτρολογίου για να ανοίξετε ξανά τις κλειστές καρτέλες στο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome. Ωστόσο, η μέθοδος θα λειτουργήσει μόνο εάν έχετε κλείσει κατά λάθος τις καρτέλες. Εάν έχετε επανεκκινήσει τον υπολογιστή σας, δεν θα λάβετε ξανά τις κλειστές καρτέλες.

Στα Windows, πρέπει να ανοίξετε το πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome και να πατήσετε CTRL + SHIFT + T . Αυτός ο συνδυασμός πλήκτρων θα ανοίξει αμέσως την τελευταία περίοδο λειτουργίας chrome. Για Mac, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το CMD + SHIFT + T για να ανοίξετε ξανά τις κλειστές καρτέλες στο πρόγραμμα περιήγησης Chrome.

Μια άλλη εύκολη μέθοδος είναι να κάνετε δεξί κλικ στις καρτέλες του Chrome και να επιλέξετε την επιλογή ‘Επανάνοιγμα κλειστής καρτέλας’ για να επαναφέρετε τις κλειστές καρτέλες.

4. Χρήση TabCloud

 

Το TabCloud είναι μία από τις χρήσιμες επεκτάσεις του Google Chrome που είναι διαθέσιμες στο web store του Chrome. Το υπέροχο με το TabCloud είναι ότι μπορεί να αποθηκεύει και να επαναφέρει τις περιόδους λειτουργίας παραθύρου με την πάροδο του χρόνου και να συγχρονίζει σε πολλές συσκευές.

Αυτό σημαίνει ότι οι περίοδοι λειτουργίας του chrome μπορούν να αποκατασταθούν σε άλλον υπολογιστή. Έτσι, εάν το Chrome σας μόλις έχει διακοπεί, θα έχει αυτόματα την αποθηκευμένη έκδοση της προηγούμενης περιόδου λειτουργίας περιήγησης. Έτσι, το TabCloud είναι μια άλλη καλύτερη επέκταση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επαναφορά των καρτελών chrome μετά από ένα σφάλμα.

5 . Ιστορία

Spotify τώρα πρόσθεσε δύο επιπλέον μήνες σε δωρεάν δοκιμαστική περίοδο(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λοιπόν, αν τίποτα δεν λειτουργεί υπέρ σας, τότε αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θα μπορούσατε να κάνετε. Δεδομένου ότι τα προγράμματα περιήγησης ιστού καταγράφουν όλη τη δραστηριότητα περιήγησής σας, μπορείτε να ανοίξετε ξανά γρήγορα τις καρτέλες μέσω του ιστορικού του Chrome. Ωστόσο, αυτό δεν θα επαναφέρει την τρέχουσα περίοδο λειτουργίας, καθώς θα φορτώσει ξανά τη σελίδα από την αρχή. Έτσι, το ιστορικό του Chrome είναι ένας άλλος τρόπος για να επαναφέρετε τις καρτέλες του Chrome μετά από ένα σφάλμα.

6. Μόνιμη Διόρθωση

 

Το Google Chrome παρέχει στους χρήστες μια επιλογή με την οποία επαναφέρει την τελευταία περίοδο λειτουργίας . Η δυνατότητα είναι διαθέσιμη στην πιο πρόσφατη έκδοση του Chrome. Εάν ενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, το Chrome θα επαναφέρει αυτόματα την τελευταία περίοδο περιήγησης μετά από ένα σφάλμα.

Κάντε κλικ στις τρεις τελείες > Ρυθμίσεις > Κατά την εκκίνηση . Στην ενότητα Κατά την εκκίνηση, επιλέξτε «Συνέχεια από εκεί που σταματήσατε» . Η ενεργοποίηση αυτής της επιλογής θα επαναφέρει την προηγούμενη περίοδο περιήγησής σας μετά τη συντριβή ή την επανεκκίνηση του Chrome.

Έτσι, μπορείτε να επαναφέρετε τις κλειστές καρτέλες μετά την έξοδο από το πρόγραμμα περιήγησης Chrome. Λοιπόν, ποια είναι η γνώμη σας για αυτό; Μοιραστείτε τις απόψεις σας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

 

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4939

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: