Πώς να επαναφέρετε το iPhone το 2022 (2 Μέθοδοι)

Πώς να επαναφέρετε το iPhone το 2022 (2 Μέθοδοι)

Όπως κάθε άλλο λειτουργικό σύστημα, το iOS είναι επίσης επιρρεπές σε σφάλματα. Ενώ το iOS είναι πιο σταθερό από το Android, εξακολουθεί να έχει ορισμένα προβλήματα που μπορεί να σας αναγκάσουν να επανεκκινήσετε το iPhone ή το iPad σας.

Παρόλο που η επανεκκίνηση του iPhone σας μπορεί να διορθώσει τα περισσότερα από τα προβλήματα, μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί να το επαναφέρετε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Η επαναφορά του iPhone είναι αρκετά εύκολη, αλλά τα πράγματα γίνονται λίγο προβληματικά κατά την επαναφορά του.

Πώς να αποσυνδέσετε το Apple Watch από το iPhone

Οι καλύτεροι τρόποι επαναφοράς του iPhone

Εάν έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας όλων των εφαρμογών και των δεδομένων σας πριν από την εργοστασιακή επαναφορά του iPhone σας, πρέπει να ακολουθήσετε αυτόν τον οδηγό για να επαναφέρετε όλα τα περιεχόμενα στο iPhone σας . Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε αυτόν τον οδηγό για να επαναφέρετε περιεχόμενο, ρυθμίσεις και εφαρμογές από ένα αντίγραφο ασφαλείας σε ένα νέο ή πρόσφατα διαγραμμένο iPhone.

Σημείωση: Ακολουθήστε αυτήν τη μέθοδο μόνο εάν έχετε αντίγραφο ασφαλείας του iPhone σας. Δεν μπορείτε να επαναφέρετε το περιεχόμενό σας εάν δεν έχετε δημιουργήσει αντίγραφο ασφαλείας.

1. Επαναφέρετε το iPhone από ένα αντίγραφο ασφαλείας iCloud

Σε αυτήν τη μέθοδο, θα επαναφέρουμε όλο το περιεχόμενο του iPhone από το αντίγραφο ασφαλείας iCloud . Εδώ είναι μερικά από τα απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ενεργοποιήστε το iPhone σας. Στην οθόνη hello, ακολουθήστε τα βήματα ρύθμισης στην οθόνη μέχρι να φτάσετε στην οθόνη Εφαρμογές και δεδομένα.

2. Στη συνέχεια, στην οθόνη Εφαρμογές & Δεδομένα, κάντε κλικ στην επιλογή Restore from iCloud backup και συνδεθείτε στο iCloud με το Apple ID σας.

Η Apple δεν θα κυκλοφορήσει το “iPhone 14 Mini”

3. Τώρα, θα δείτε όλα τα αντίγραφα ασφαλείας. Πρέπει να δείτε την ημερομηνία και το μέγεθος και να επιλέξετε το αρχείο αντιγράφου ασφαλείας που θέλετε να επαναφέρετε.

4. Επιλέγοντας το αντίγραφο ασφαλείας θα ξεκινήσει αμέσως η διαδικασία μεταφοράς δεδομένων. Πρέπει να περιμένετε μερικά λεπτά μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

 

5. Μόλις τελειώσετε, θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε με το Apple ID σας για να επαναφέρετε όλες τις εφαρμογές και τις αγορές σας.

6. Τώρα, περιμένετε μερικά λεπτά μέχρι να εμφανιστεί η γραμμή προόδου και να ολοκληρωθεί.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να επαναφέρετε το iPhone, το iPad ή το iPod touch σας από ένα αντίγραφο ασφαλείας. Η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει λίγο για να ολοκληρωθεί, ανάλογα με την ταχύτητα WiFi και το μέγεθος του αντιγράφου ασφαλείας.

Πώς να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το Popcorn Time για iPhone/iPad

2. Επαναφέρετε το iPhone σας από ένα αντίγραφο ασφαλείας στον υπολογιστή σας

Μπορείτε επίσης να επαναφέρετε το iPhone σας από ένα αντίγραφο ασφαλείας που είναι αποθηκευμένο στον υπολογιστή σας . Για αυτό, ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω.

1. Αρχικά, ανοίξτε το Finder στο Mac σας και συνδέστε το iPhone σας στο Mac σας. Τώρα θα δείτε το iPhone σας να εμφανίζεται στο παράθυρο Finder.

2. Στο κάτω μέρος της οθόνης, κάντε κλικ στην επιλογή Restore Backup .

Η Apple αποκάλυψε την ημερομηνία εκδήλωσης “Far Out” για την κυκλοφορία του iPhone 14

3. Πρέπει να επιλέξετε το αντίγραφο ασφαλείας για επαναφορά στο iPhone σας. Κάντε κλικ στο Restore και περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Εάν το αντίγραφο ασφαλείας είναι κρυπτογραφημένο, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης .

 

4. Ανάλογα με το μέγεθος του αντιγράφου ασφαλείας και την ταχύτητα του Διαδικτύου, ίσως χρειαστεί να περιμένετε μερικά λεπτά μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, φροντίστε να διατηρείτε τη συσκευή σας συνδεδεμένη.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να επαναφέρετε το iPhone σας από ένα αντίγραφο ασφαλείας που είναι αποθηκευμένο στον υπολογιστή σας.

Έτσι, αυτές είναι οι δύο καλύτερες μέθοδοι για να επαναφέρετε το iPhone σας από ένα αντίγραφο ασφαλείας.

 

Apple iPhone 11 (128GB) – nero

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian