Πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το Kodi στο Nvidia Shield

Πώς να επαναφέρετε το Kodi στις εργοστασιακές ρυθμίσεις [Μέθοδοι εργασίας]

Το Kodi είναι ένα δημοφιλές κέντρο πολυμέσων που προσφέρει ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ντοκιμαντέρ, αθλητικά, κινούμενα σχέδια και πολλά άλλα. Με τη βοήθεια πρόσθετων, σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε διάφορα μέσα από πηγές τρίτων. Μερικές φορές, χρειάζεται να επαναφέρετε το Kodi στις εργοστασιακές ρυθμίσεις για να βελτιώσετε την απόδοση της εφαρμογής. Υπάρχουν δύο τρόποι για να επαναφέρετε το Kodi Media Player . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε το πρόσθετο Indigo είτε το πρόσθετο Ares Wizard για να επαναφέρετε το Kodi.

Πώς να επαναφέρετε ένα MacBook [2 τρόποι](Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Γιατί χρειάζεται να επαναφέρετε το Kodi;

Οι κύριοι λόγοι για την επαναφορά του Kodi Media Player είναι παρακάτω.

Το Kodi δεν λειτουργεί : Εάν το Kodi σας δεν λειτουργεί στη συσκευή σας, πρέπει να εκτελέσετε επιδιορθώσεις όπως η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης στο Kodi . Εάν η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης δεν λύσει το πρόβλημα, επαναφέρετέ την.

Κακόβουλο λογισμικό: Το Kodi είναι επιρρεπές σε επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού λόγω πρόσθετων τρίτων. Μπορείτε να επαναφέρετε το Kodi Media Player για να λύσετε αυτό το πρόβλημα.

Αποθήκευση : Εάν το Kodi έχει ανεπιθύμητες κατασκευές ή πρόσθετα, επαναφέρετέ το για να τα διαγράψετε όλα.

Ταχύτητα : Μερικές φορές, μπορεί να αντιμετωπίσετε ότι η ταχύτητα λειτουργίας του Kodi είναι χαμηλή. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η επαναφορά του Kodi μπορεί να σας βοηθήσει να επιλύσετε το πρόβλημα.

Ενημερώστε το Kodi στην πιο πρόσφατη έκδοση : Το Kodi προσφέρει συχνά νέες ενημερώσεις για να βελτιώσει τη λειτουργία του και να προσθέσει περισσότερες δυνατότητες. Εάν δεν μπορείτε να ενημερώσετε την εφαρμογή, πραγματοποιήστε επαναφορά για να το διορθώσετε.

Σημαντικό: Συνιστάται ιδιαίτερα η χρήση VPN στο Kodi κατά τη ροή βίντεο από πρόσθετα τρίτων.

Λίστα με τις καλύτερες συμβουλές και κόλπα Kodi για να χρησιμοποιήσετε το Kodi σαν επαγγελματίας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να επαναφέρετε το Kodi χρησιμοποιώντας το Indigo Addon

Καθώς το πρόσθετο Indigo Kodi δεν είναι διαθέσιμο στο επίσημο αποθετήριο, πρέπει να το εγκαταστήσετε χρησιμοποιώντας το αποθετήριο τρίτων. Πριν την εγκατάσταση, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει τις Άγνωστες πηγές στο Kodi

#1 : Πρώτα απ ‘όλα, εγκαταστήστε το πρόσθετο Indigo Kodi .

#2 : Εκκινήστε το πρόσθετο και πατήστε το Factory Restore .

#3 : Κάντε κλικ στο Ναι για να επιβεβαιώσετε ότι θέλετε να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις παραμέτρων.

#4 : Στην επόμενη οθόνη, θα ερωτηθείτε εάν θέλετε να διατηρήσετε το πρόσθετο Indigo μετά την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Σας συνιστούμε να κάνετε κλικ στο Ναι επειδή είναι ένα πολύ απαραίτητο εργαλείο διαχείρισης για την ομαλή εκτέλεση της εφαρμογής Kodi.

#5 : Μετά την επαναφορά, κάντε κλικ στο OK για να κλείσετε την εφαρμογή.

Πώς να επαναφέρετε το Kodi χρησιμοποιώντας το πρόσθετο Ares Wizard

#1 : Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Ares Wizard στο Kodi .

#2 : Εκκινήστε το πρόσθετο Ares Wizard στο Kodi και κάντε κλικ στην καρτέλα Περισσότερα στο επάνω μέρος.

#3 : Κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή όλων των δεδομένων/Νέα έναρξη .

#4 : Κάντε κλικ στο Ναι για να επιβεβαιώσετε τη διαδικασία.

#5 : Στην επόμενη οθόνη, επιλέξτε τα δεδομένα που θέλετε να διατηρήσετε. Αφού επιλέξετε τα δεδομένα, κάντε κλικ στην επιλογή Συνέχεια .

#6 : Κάνοντας κλικ στην συνέχεια, το Kodi σας θα αποκατασταθεί στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Πατήστε OK για να κλείσετε την εφαρμογή.

#7 : Πραγματοποιήσατε επιτυχώς επαναφορά στο Kodi.

Πώς να επανεκκινήσετε το Fire TV Stick σας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Συχνές Ερωτήσεις

1. Τι θα γίνει με το Kodi μετά την επαναφορά;

Μετά την επαναφορά του Kodi, όλα τα αποθετήρια και τα πρόσθετα θα αφαιρεθούν.

2. Πώς να διαγράψετε πρόσθετα στο Kodi;

Στην αρχική οθόνη, επιλέξτε Πρόσθετα → Κάντε κλικ στα πρόσθετά μου → Πατήστε Όλα → Κάντε δεξί κλικ στο πρόσθετο που θέλετε να διαγράψετε → Πατήστε Πληροφορίες → Επιλέξτε Κατάργηση εγκατάστασης → Κάντε κλικ στο Ναι για να διαγράψετε το πρόσθετο από το Kodi .

 

Πώς να επαναφέρετε το Oculus Quest 2(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: