Πώς να επιδιορθώσετε και να επαναφέρετε την εφαρμογή WhatsApp στα Windows 11

Το WhatsApp είναι μια τέτοια εφαρμογή που δεν θα μετανιώνεις ποτέ να έχεις στο smartphone σου. Η εφαρμογή είναι τόσο πλούσια σε δυνατότητες που ίσως θέλετε να εκτελέσετε αυτήν την εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων σε λειτουργικά συστήματα επιτραπέζιου υπολογιστή όπως τα Windows και το macOS.

Το καλό είναι ότι το WhatsApp είναι διαθέσιμο τόσο για Windows όσο και για MAC και σας παρέχει όλες τις δυνατότητες που έχετε από την εφαρμογή για κινητά. Στα Windows, μια εφαρμογή WhatsApp Beta UWP προσφέρει καλύτερη διεπαφή χρήστη και προηγμένες ασύγχρονες λειτουργίες προς όφελος των χρηστών.

Πώς να πληκτρολογήσετε κείμενο ανάποδα στο WhatsApp(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ενώ η σταθερή έκδοση του WhatsApp για επιτραπέζιους υπολογιστές είναι ως επί το πλείστον χωρίς σφάλματα, οι χρήστες μπορεί μερικές φορές να αντιμετωπίσουν προβλήματα. Πρόσφατα, ορισμένοι χρήστες ανέφεραν προβλήματα κατά τη σύνδεση στην εφαρμογή επιφάνειας εργασίας WhatsApp.

Δεδομένου ότι το WhatsApp για επιτραπέζιους υπολογιστές δεν προσφέρει καμία επιλογή αντιμετώπισης προβλημάτων, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να επιδιορθώσετε/επαναφέρετε την εφαρμογή. Επομένως, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το WhatsApp για την επιφάνεια εργασίας, πρέπει να ακολουθήσετε αυτές τις απλές μεθόδους για να επιδιορθώσετε και να επαναφέρετε την εφαρμογή στα Windows 11.

Η κατάσταση WhatsApp θα είναι ορατή στις λίστες συνομιλιών, Emoji Reaction για την κατάσταση(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να επιδιορθώσετε την εφαρμογή WhatsApp Desktop

Λοιπόν, εάν δεν μπορείτε να συνδεθείτε στην επιφάνεια εργασίας του WhatsApp ή εάν η εφαρμογή δεν ανοίγει, πρέπει να επιδιορθώσετε τα αρχεία της. Δείτε πώς μπορείτε να επιδιορθώσετε την εφαρμογή για υπολογιστές WhatsApp στα Windows 11.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και επιλέξτε Ρυθμίσεις .

 

2. Στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, μεταβείτε στην ενότητα Εφαρμογές στο αριστερό παράθυρο.

 

3. Στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, κάντε κλικ στην ενότητα Εγκατεστημένες εφαρμογές .

 

4. Στη συνέχεια, στις Εγκατεστημένες εφαρμογές, αναζητήστε το WhatsApp. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στις τρεις τελείες δίπλα στο WhatsApp και επιλέξτε Προηγμένες επιλογές .

 

5. Στη σελίδα της εφαρμογής WhatsApp, κάντε κλικ στο κουμπί Επιδιόρθωση .

 

Αυτό θα ξεκινήσει τη διαδικασία επισκευής. Πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να επιδιορθώσετε την εφαρμογή για υπολογιστές WhatsApp.

QUEST ME Desktop AMD Ryzen 5-3600 / 16GB / 256GB SSD / 1TB HDD / GeForce RTX 2060(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να επαναφέρετε την εφαρμογή WhatsApp Desktop στα Windows 11

Εάν η παραπάνω μέθοδος αποτύχει να διορθώσει το πρόβλημα της επιφάνειας εργασίας WhatsApp, πρέπει να επαναφέρετε την εφαρμογή για υπολογιστές WhatsApp. Δείτε πώς μπορείτε να επαναφέρετε την εφαρμογή για υπολογιστές WhatsApp στα Windows 11.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και επιλέξτε Ρυθμίσεις .

 

2. Στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, μεταβείτε στην ενότητα Εφαρμογές στο αριστερό παράθυρο. Στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, κάντε κλικ στην ενότητα Εγκατεστημένες εφαρμογές .

 

3. Στη συνέχεια, στις Εγκατεστημένες εφαρμογές, αναζητήστε το WhatsApp. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στις τρεις τελείες δίπλα στο WhatsApp και επιλέξτε Προηγμένες επιλογές .

QUEST ME Desktop AMD Ryzen 5-3600 / 16GB / 256GB SSD / 1TB HDD / GeForce RTX 2060(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

4. Τώρα, κάντε κλικ στο κουμπί Επαναφορά στην επόμενη οθόνη.

 

5. Τώρα, θα δείτε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης. Πρέπει να κάνετε ξανά κλικ στο κουμπί Επαναφορά .

 

Αυτό θα επαναφέρει την εφαρμογή WhatsApp για υπολογιστές στα Windows 11. Μετά την επαναφορά, ανοίξτε την εφαρμογή για υπολογιστές WhatsApp και συνδέστε ξανά τον λογαριασμό σας.

Αυτοί είναι οι μόνοι τρόποι αντιμετώπισης προβλημάτων επιφάνειας εργασίας WhatsApp στα Windows 11.

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά τη χρήση της εφαρμογής επιφάνειας εργασίας για WhatsApp, θα πρέπει να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή. Εάν γνωρίζετε άλλους τρόπους για να διορθώσετε προβλήματα εφαρμογής WhatsApp για υπολογιστές στα Windows 11 και Windows 10, ενημερώστε μας στα σχόλια.

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 5029

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

%d