Πώς να εξαργυρώσετε τη δωροκάρτα Spotify το 2022

Το Spotify είναι αναμφίβολα η καλύτερη υπηρεσία ροής μουσικής εκεί έξω. Τώρα έχει εκατομμύρια συνδρομητές και διαθέτει δωρεάν και premium προγράμματα. Παρόλο που το Spotify είναι δωρεάν και αρκετά καλό για τακτική κατανάλωση μουσικής, εξακολουθεί να μην διαθέτει πολλές δυνατότητες.

Έτσι, αν είστε σκληρός λάτρης της μουσικής όπως εγώ, η καλύτερη επιλογή είναι να αγοράσετε το Spotify Premium. Δεν υπάρχει ένας αλλά πολλοί τρόποι για να αποκτήσετε το Spotify Premium. Μπορείτε ακόμη να λάβετε μια δωρεάν δοκιμή Spotify Premium σε συγκεκριμένες περιοχές. Ένας άλλος καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το Spotify Premium είναι να εξαργυρώσετε μια δωροκάρτα.

Εάν διαβάσετε αυτόν τον οδηγό, μπορεί να έχετε πέσει πάνω σε μια δωροκάρτα Spotify και να θέλετε να την εξαργυρώσετε. Ή κάποιος μπορεί να σας έχει στείλει μια δωροκάρτα Spotify, αλλά δεν ξέρετε πώς να τη χρησιμοποιήσετε. Σε αυτό το άρθρο, θα απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με τις δωροκάρτες Spotify.

 

Τι είναι οι δωροκάρτες Spotify;

 

Οι δωροκάρτες Spotify είναι ένας κωδικός που θα σας παρέχει ένα Premium ατομικό πρόγραμμα. Μπορείτε να στείλετε μια δωροκάρτα Spotify συγκεκριμένου ποσού για να τους παρέχετε Spotify Premium.

Ας υποθέσουμε ότι έχετε έναν φίλο που θέλει να χρησιμοποιήσει το Spotify Premium. μπορείτε να του στείλετε μια δωροκάρτα Spotify. Με αυτόν τον τρόπο, ο φίλος σας μπορεί να χρησιμοποιήσει το Spotify Premium χωρίς να περάσει από κανένα paywall.

Μπορείτε να στείλετε δωροκάρτες Spotify σε φίλους, μέλη της οικογένειας, συγγενείς ή αγαπημένα σας πρόσωπα. Μια δωροκάρτα Spotify είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε δωρεάν το Spotify Premium .

Πού να αγοράσω δωροκάρτες Spotify;

 

Τώρα που ξέρετε τι ακριβώς είναι η δωροκάρτα Spotify , μπορείτε να κάνετε δώρο σε κάποιον άλλο. Έτσι, αν ψάχνετε για πλατφόρμες για να αγοράσετε κάρτες Spotify Gift, μπορείτε να τις αποκτήσετε εύκολα.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Spotify, οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν δωροκάρτες Spotify από πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα, ηλεκτρονικά καταστήματα, ακόμη και ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου.

Μπορείτε να αγοράσετε δωροκάρτες Spotify σε παντοπωλεία, παντοπωλεία και διαδικτυακές πύλες αγορών όπως το Amazon.

Εάν χρησιμοποιείτε Paypal για μεταφορές χρημάτων, μπορείτε επίσης να αγοράσετε μια δωροκάρτα Spotify από το Paypal. Δεδομένου ότι υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αποκτήσετε μια δωροκάρτα Spotify , η εύρεση μιας θα πρέπει να είναι εύκολη.

Σε τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μια δωροκάρτα Spotify;

 

Πριν αγοράσετε μια δωροκάρτα Spotify, πρέπει να θυμάστε μερικά πράγματα. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά βασικά σημεία που σχετίζονται με τη δωροκάρτα Spotify.

Οι δωροκάρτες μπορούν να εξαργυρωθούν για Ατομικά Προγράμματα Premium.
Μπορείτε να εξαργυρώσετε μια δωροκάρτα για να ξεκινήσετε το Spotify Premium ή να συνεχίσετε να πληρώνετε για μια υπάρχουσα.
Οι δωροκάρτες Spotify δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για Premium Student, Premium Family, Premium Duo ή δοκιμαστικές προσφορές.
Μπορείτε να αγοράσετε δωροκάρτες Spotify σε τιμές 1, 3, 4 και 12 μηνών.

Λοιπόν, αυτά είναι μερικά από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε πριν δώσετε σε κάποιον μια δωροκάρτα Spotify.

Πώς να εξαργυρώσετε τη δωροκάρτα Spotify;

Εάν μόλις λάβατε μια δωροκάρτα Spotify, ίσως αναζητάτε τρόπους για να την εξαργυρώσετε. Είναι εύκολο να εξαργυρώσετε μια δωροκάρτα Spotify και τα βήματα είναι τα ίδια τόσο για επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και για κινητά. Δείτε πώς μπορείτε να εξαργυρώσετε δωροκάρτες Spotify.

 

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού του υπολογιστή ή του κινητού σας. Συνιστάται το Google Chrome.

2. Τώρα συνδεθείτε στον δωρεάν λογαριασμό σας στο Spotify. Εάν είστε υπάρχων χρήστης του Spotify Premium, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Spotify premium.

3. Τώρα ανοίξτε την ιστοσελίδα: spotify.com/redeem

4. Τώρα, θα σας ζητηθεί να εξαργυρώσετε τον κωδικό σας. Ξύστε τη δωροκάρτα για να αποκαλύψετε το PIN.

5. Μόλις αποκαλυφθεί, πρέπει να εισαγάγετε το PIN στη σελίδα Εξαργύρωσης Κωδικού Spotify και να κάνετε κλικ στο κουμπί Εξαργύρωση.

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να εξαργυρώσετε μια δωροκάρτα Spotify.

 

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με το πώς να εξαργυρώσετε τις κάρτες δώρων Spotify. Η εξαργύρωση μιας δωροκάρτας Spotify είναι εξαιρετικά εύκολη και τα βήματα που κοινοποιήθηκαν παραπάνω θα σας επιτρέψουν να το κάνετε. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την εξαργύρωση των δωροκαρτών Spotify, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

 

 

directVortex
directVortex
Άρθρα: 4548

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: