Πώς να φιλτράρετε ευαίσθητο περιεχόμενο στο Instagram το 2022

Πώς να φιλτράρετε ευαίσθητο περιεχόμενο στο Instagram το 2022

Το Instagram είναι σίγουρα η πιο δημοφιλής πλατφόρμα κοινής χρήσης εικόνων και βίντεο εκεί έξω. Προσφέρει ήδη πολλές χρήσιμες λειτουργίες στους χρήστες του και κάθε δεύτερη μέρα ακούμε για μια νέα λειτουργία σε εξέλιξη. Τώρα φαίνεται ότι το Instagram έχει την απαραίτητη λειτουργία που σας επιτρέπει να ελέγχετε την ποσότητα του ευαίσθητου περιεχομένου που εμφανίζεται στην πλατφόρμα.

Αν θυμάστε, το Instagram παρουσίασε μια νέα επιλογή που ονομάζεται Sensitive controls τον προηγούμενο χρόνο. Η επιλογή επέτρεπε στους χρήστες να φιλτράρουν το ευαίσθητο περιεχόμενο στην καρτέλα «Εξερεύνηση» του Instagram. Ωστόσο, τώρα η ίδια λειτουργία λειτουργεί στην Αναζήτηση Instagram, στους κυλίνδρους, στις προτάσεις ροής και πολλά άλλα.

Τα Sensitive Controls του Instagram λειτουργούν πλέον σε όλα τα σημεία της πλατφόρμας. Επομένως, εάν σας ενδιαφέρει να ελέγχετε πόσο ευαίσθητο περιεχόμενο βλέπετε στην εφαρμογή Instagram, πρέπει να ακολουθήσετε τα βήματα που έχουμε μοιραστεί. Δείτε πώς μπορείτε να φιλτράρετε ευαίσθητο περιεχόμενο στην εφαρμογή Instagram.

 

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Instagram;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Βασικά σημεία που πρέπει να θυμάστε

Τα ευαίσθητα στοιχεία ελέγχου φιλτράρουν μόνο περιεχόμενο από λογαριασμούς που δεν ακολουθείτε. Για παράδειγμα, θα φιλτράρει το ευαίσθητο περιεχόμενο στα αποτελέσματα αναζήτησης ή το προτεινόμενο περιεχόμενο σε μέρη όπως οι τροχοί.

Ακόμα κι αν έχετε ενεργοποιήσει τα ευαίσθητα στοιχεία ελέγχου, θα συνεχίσετε να βλέπετε τα πάντα από φίλους, οικογένεια και άλλους λογαριασμούς που ακολουθείτε. Εάν βρείτε περιεχόμενο που παραβιάζει τους όρους και τις προϋποθέσεις του Instagram, θα πρέπει να το αναφέρετε αμέσως.

 

Τηλεόραση LG 55” LED 4K ULTRA HD(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Βήματα για το φιλτράρισμα ευαίσθητου περιεχομένου στο Instagram

Τώρα που ξέρετε τι είναι το Sensitive Control, ίσως θέλετε να το διαμορφώσετε στην εφαρμογή Instagram. Δείτε πώς μπορείτε να φιλτράρετε ευαίσθητο περιεχόμενο στο Instagram. Ας αρχίσουμε.

1. Ανοίξτε το Google Play Store στο Android σας και αναζητήστε το Instagram. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και ενημερώστε την.

 

2. Μόλις ενημερωθεί, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στη συσκευή σας Android. Στη συνέχεια, πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας .

 

3. Στη σελίδα Προφίλ, πατήστε στο μενού χάμπουργκερ στην επάνω δεξιά γωνία.

 

4. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, πατήστε Ρυθμίσεις .

 

5. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, πατήστε στο Λογαριασμός .

 

6. Στη συνέχεια, στη σελίδα Λογαριασμός, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στο στοιχείο Έλεγχος ευαίσθητου περιεχομένου .

 

7. Στην οθόνη Έλεγχος ευαίσθητου περιεχομένου, πρέπει να πατήσετε στο Συνέχεια .

 

8. Στη συνέχεια, επιλέξτε πόσο ευαίσθητο περιεχόμενο θέλετε να δείτε . Εάν θέλετε να βλέπετε λιγότερο ευαίσθητο περιεχόμενο, επιλέξτε Λιγότερο .

 

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να επιλέξετε πόσο ευαίσθητο περιεχόμενο θα βλέπετε στην εφαρμογή Instagram.

Οπότε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε πόσο ευαίσθητο περιεχόμενο θα δείτε στην εφαρμογή Instagram. Λάβετε υπόψη ότι το ευαίσθητο στοιχείο ελέγχου δεν ισχύει για τους λογαριασμούς που ακολουθείτε. Εκτός από τους λογαριασμούς που ακολουθείτε, το στοιχείο ελέγχου ευαίσθητου περιεχομένου θα φιλτράρει πιο ευαίσθητο περιεχόμενο από τα αποτελέσματα αναζήτησης, τους κυλίνδρους και άλλα μέρη.

Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε το Amazon Fire TV Stick(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
German German Greek Greek Italian Italian