Πώς να φτιάξετε βίντεο Boomerang στο Instagram και στο Snapchat

Πώς να φτιάξετε βίντεο Boomerang στο Instagram και στο Snapchat

Το Boomerang ήταν μια αυτόνομη εφαρμογή για τη δημιουργία βίντεο ενός δευτερολέπτου που έπαιζε σε βρόχο. Το Facebook ενσωμάτωσε το Boomerang στα Instagram Stories και απέσυρε την αυτόνομη εφαρμογή Boomerang από τα καταστήματα εφαρμογών. Χρόνια αργότερα, το Snapchat ανακοίνωσε το “Bounce”, την έκδοση του Boomerang που μετατρέπει τα βίντεο Snaps σε κινούμενα σχέδια που μοιάζουν με GIF.

Τα βίντεο Boomerang και Bounce μπορούν να βελτιώσουν τις ιστορίες σας στο Instagram και στο Snapchat . Αυτό το σεμινάριο καλύπτει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε βίντεο Boomerang και Bounce στις εφαρμογές Instagram και Snapchat.

Δημιουργήστε βίντεο Boomerang στο Instagram

Η λειτουργία Boomerang του Instagram είναι διαθέσιμη στις εκδόσεις Android και iOS της εφαρμογής κοινωνικών μέσων.

Ανοίξτε το Instagram, πατήστε το εικονίδιο συν στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Story.
Πατήστε Κάμερα για να συνεχίσετε.

Πατήστε Boomerang (το εικονίδιο Infinity) στην αριστερή πλευρά της οθόνης.

Το κουμπί εγγραφής αλλάζει στο εικονίδιο Boomerang. Πατήστε το κουμπί εγγραφής και απαθανατίστε το θέμα ή το τοπίο που θέλετε να κάνετε μπούμερανγκ.

Κάντε προεπισκόπηση του κλιπ και προχωρήστε στο βήμα 5 για να επεξεργαστείτε ή να μοιραστείτε το Boomerang στις ιστορίες σας στο Instagram .

Εάν δεν σας αρέσει το κλιπ, απορρίψτε το ή αποθηκεύστε το ως πρόχειρο και δημιουργήστε ένα νέο. Πατήστε το εικονίδιο με το αριστερό βέλος στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης και επιλέξτε Απόρριψη ή Αποθήκευση προχείρου.

Χρησιμοποιήστε φίλτρα και αυτοκόλλητα για να εμπλουτίσετε το κλιπ Boomerang όπως θα κάνατε με φωτογραφίες και βίντεο. Πατήστε το εικονίδιο βρόχου Infinity δίπλα στο εργαλείο κειμένου για να εξερευνήσετε περισσότερες επιλογές προσαρμογής ειδικά για το Boomerang.

Το Instagram διαθέτει τέσσερις λειτουργίες Boomerang για ιστορίες: Classic, Slowmo, Echo και Duo. Το “Classic” είναι η προεπιλεγμένη λειτουργία Boomerang, ενώ το “Slowmo” προσθέτει ένα εφέ αργής κίνησης στο εγγεγραμμένο κλιπ. Με το “Echo”, το Boomerang σας θα έχει ένα εφέ θολώματος κίνησης. Το “Duo” επιταχύνει και επιβραδύνει το Boomerang σε εναλλασσόμενα διαστήματα.

Υπάρχει ένα εργαλείο περικοπής στο κάτω μέρος της σελίδας επιλογής λειτουργίας. Μετακινήστε το εργαλείο από την αριστερή ή τη δεξιά άκρη για να περικόψετε συγκεκριμένα μέρη του βίντεο. Πατήστε Τέλος στην επάνω δεξιά γωνία αφού προσαρμόσετε τον βρόχο ή τη διάρκεια του βίντεο.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε το βίντεο Boomerang στο ρολό της κάμερας της συσκευής σας πριν το δημοσιεύσετε στο κατάστημά σας. Πατήστε το εικονίδιο μενού με τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Αποθήκευση.

Πατήστε Η ιστορία σας ή Στενοί φίλοι για να μοιραστείτε το Boomerang στους ακολούθους ή στους στενούς φίλους σας.

Οι ακόλουθοί σας ή οι στενοί σας φίλοι θα βλέπουν μια ετικέτα “Boomerang” όταν βλέπουν την ιστορία. Μπορούν να πατήσουν την ετικέτα και να επιλέξουν Δοκιμάστε το για να δημιουργήσουν ένα Boomerang στη συσκευή τους. Μπορείτε επίσης να κάνετε το ίδιο όταν προβάλλετε Boomerang στις ιστορίες Instagram ανθρώπων . Πατήστε την ετικέτα Boomerang στην ιστορία και επιλέξτε Δοκιμάστε το.

Κλείστε και ανοίξτε ξανά το Instagram εάν αντιμετωπίζετε δυσκολίες στη δημιουργία βίντεο Boomerang στη συσκευή σας. Εάν το πρόβλημα παραμένει, ενημερώστε το Instagram στο Google Playstore (Android) ή στο App Store (iOS).

Πώς να φτιάξετε ένα μπούμερανγκ στο Snapchat

Το Bounce in Snapchat δημιουργεί ένα κλιπ ενός δευτερολέπτου (από ένα εγγεγραμμένο βίντεο) που αναπαράγεται σε έναν βρόχο προς τα εμπρός και προς τα πίσω. Προς το παρόν, δεν μπορείτε να κάνετε Bounce βίντεο στο Snapchat χρησιμοποιώντας μια συσκευή Android. Η λειτουργία Bounce είναι διαθέσιμη μόνο σε χρήστες Snapchat με συσκευές iOS — συγκεκριμένα iPhone.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να δημιουργήσετε βίντεο Bounce στο Snapchat.

Ανοίξτε το Snapchat, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί της κάμερας για εγγραφή βίντεο.
Πατήστε το εικονίδιο αλληλασφάλισης βέλους στο μενού της κάτω δεξιάς γωνίας. Συνεχίστε να αγγίζετε το εικονίδιο μέχρι να φτάσετε στην επιλογή Bounce.

Το Snapchat θα προσθέσει ένα εφέ “Αναπήδησης” στο πρώτο δευτερόλεπτο της εγγραφής. Μετακινήστε την επισήμανση της γραμμής χρόνου στο μέρος του βίντεο που θέλετε να μετατρέψετε σε κλιπ Bounce. Μπορείτε να περικόψετε/περικόψετε ένα βίντεο Bounce μόνο εάν το εγγεγραμμένο κλιπ είναι μεγαλύτερο από ένα δευτερόλεπτο.

Το Snapchat ενδέχεται σύντομα να εισαγάγει το Snapchat Plus ως συνδρομή επί πληρωμή(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πατήστε το εικονίδιο Λήψη για να αποθηκεύσετε το βρόχο βίντεο ή επιλέξτε Αποστολή σε για να μοιραστείτε το Bounce στην ιστορία σας.

Looping βίντεο: Το μπούμερανγκ παίρνει την τούρτα

Η δημιουργία βίντεο Boomerang στο Instagram είναι πιο απλή. Μπορείτε να δημιουργήσετε βίντεο Boomerang στην εφαρμογή Instagram για Android και iOS. Το Boomerang έχει επίσης περισσότερες επιλογές επεξεργασίας και πολυπλοκότητα σε σχέση με τη λειτουργία Bounce του Snapchat. Το Snapchat σε συσκευές Android δεν υποστηρίζει τη λειτουργία βρόχου “Απάνοδος”, επομένως οι χρήστες Android βρίσκονται σε ελαφρώς μειονεκτική θέση.

Πώς να φτιάξετε ένα Avatar στο Instagram(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *